Εκατομμυρια παιδιά δολοφόνησε ο ιδεολογικός μπαμπάς σου ο ψυχανωμαλος ο Χίτλερ, στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Τα άλλα που λες είναι απλά ψέματα γιατί θες να δικαιολογήσεις τις δολοφονίες παιδιων στον Μελιγαλα από τα πουτανάκια του χίτλερ, τους ταγματαλητες δηλαδηGolden Age έγραψε: ↑13 Μαρ 2019, 19:39
Είπε ο οπαδός του Βελουχιώτη που κατέσφαξε παιδάκια στο Μελιγαλά.
Ένα debate με υποστηρικτές της 17Ν
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ένα debate με υποστηρικτές της 17Ν
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
- Golden Age
Ναι, ό,τι δεν σε συμφέρει είναι "ψέμματα". Βέβαια, μπροστά στα εκατομμύρια παιδιών που κατέσφαξε το άλλο ίνδαλμά σου ο Στάλιν, ο Βελουχιώτης ήταν..."πλημμεληματίας".Pirate7G έγραψε: ↑13 Μαρ 2019, 20:03Εκατομμυρια παιδιά δολοφόνησε ο ιδεολογικός μπαμπάς σου ο ψυχανωμαλος ο Χίτλερ, στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Τα άλλα που λες είναι απλά ψέματα γιατί θες να δικαιολογήσεις τις δολοφονίες παιδιων στον Μελιγαλα από τα πουτανάκια του χίτλερ, τους ταγματαλητες δηλαδηGolden Age έγραψε: ↑13 Μαρ 2019, 19:39
- Βινόσαυρος

Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Επίσης συνεχίζεις τα ψέματα λέγοντας πως ο αγαμίας του χίτλερ, ο Στάλιν, είναι ίνδαλμα μου και πως σκότωσε εκατομμυρια παιδιά. Κι όλα αυτά για να δικαιολογήσεις τον μεγαλύτερο σφαγέα και παράφρονα στην ιστορία της ανθρωπότητας. Τον μπαμπά σου τον χίτλερ δηλαδή, που ούτε κ ο γαμιας του ο Στάλιν δεν τον φτάνει σε δολοφονίες.Golden Age έγραψε: ↑13 Μαρ 2019, 20:07Ναι, ό,τι δεν σε συμφέρει είναι "ψέμματα". Βέβαια, μπροστά στα εκατομμύρια παιδιών που κατέσφαξε το άλλο ίνδαλμά σου ο Στάλιν, ο Βελουχιώτης ήταν..."πλημμεληματίας".Pirate7G έγραψε: ↑13 Μαρ 2019, 20:03Εκατομμυρια παιδιά δολοφόνησε ο ιδεολογικός μπαμπάς σου ο ψυχανωμαλος ο Χίτλερ, στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Τα άλλα που λες είναι απλά ψέματα γιατί θες να δικαιολογήσεις τις δολοφονίες παιδιων στον Μελιγαλα από τα πουτανάκια του χίτλερ, τους ταγματαλητες δηλαδηGolden Age έγραψε: ↑13 Μαρ 2019, 19:39
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
- Golden Age
Ναι ξέρω, δεν είσαι σταλινικός αλλά.... λένε ψέμματα για το σύντροφο Στάλιν, το μπαμπά σου.Pirate7G έγραψε: ↑13 Μαρ 2019, 20:15Επίσης συνεχίζεις τα ψέματα λέγοντας πως ο αγαμίας του χίτλερ, ο Στάλιν, είναι ίνδαλμα μου και πως σκότωσε εκατομμυρια παιδιά. Κι όλα αυτά για να δικαιολογήσεις τον μεγαλύτερο σφαγέα και παράφρονα στην ιστορία της ανθρωπότητας. Τον μπαμπά σου τον χίτλερ δηλαδή, που ούτε κ ο γαμιας του ο Στάλιν δεν τον φτάνει σε δολοφονίες.Golden Age έγραψε: ↑13 Μαρ 2019, 20:07Ναι, ό,τι δεν σε συμφέρει είναι "ψέμματα". Βέβαια, μπροστά στα εκατομμύρια παιδιών που κατέσφαξε το άλλο ίνδαλμά σου ο Στάλιν, ο Βελουχιώτης ήταν..."πλημμεληματίας".
βασικά μια χαρά τον φτάνει τον χιτλερ ο σταλιν σε δολοφονίες. στα ίσα χτυπιούνται για τον τίτλο του μεγαλύτερου σφαγέα εβερ. Αν λάβουμε υπόψη βέβαια και το μέγεθος μιας χώρας εν΄ςο σφαγέα και άρα το πόσους είχε διαθέσιμους να σφάξει ο πολ ποτ παίρνει το χρυσό με άνεση.Pirate7G έγραψε: ↑13 Μαρ 2019, 20:15Επίσης συνεχίζεις τα ψέματα λέγοντας πως ο αγαμίας του χίτλερ, ο Στάλιν, είναι ίνδαλμα μου και πως σκότωσε εκατομμυρια παιδιά. Κι όλα αυτά για να δικαιολογήσεις τον μεγαλύτερο σφαγέα και παράφρονα στην ιστορία της ανθρωπότητας. Τον μπαμπά σου τον χίτλερ δηλαδή, που ούτε κ ο γαμιας του ο Στάλιν δεν τον φτάνει σε δολοφονίες.Golden Age έγραψε: ↑13 Μαρ 2019, 20:07Ναι, ό,τι δεν σε συμφέρει είναι "ψέμματα". Βέβαια, μπροστά στα εκατομμύρια παιδιών που κατέσφαξε το άλλο ίνδαλμά σου ο Στάλιν, ο Βελουχιώτης ήταν..."πλημμεληματίας".
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Την τύφλα σου ξέρεις. Και δεν είναι μπαμπάς. Είναι γονέας 1. ΠηξεGolden Age έγραψε: ↑13 Μαρ 2019, 20:17Ναι ξέρω, δεν είσαι σταλινικός αλλά.... λένε ψέμματα για το σύντροφο Στάλιν, το μπαμπά σου.Pirate7G έγραψε: ↑13 Μαρ 2019, 20:15Επίσης συνεχίζεις τα ψέματα λέγοντας πως ο αγαμίας του χίτλερ, ο Στάλιν, είναι ίνδαλμα μου και πως σκότωσε εκατομμυρια παιδιά. Κι όλα αυτά για να δικαιολογήσεις τον μεγαλύτερο σφαγέα και παράφρονα στην ιστορία της ανθρωπότητας. Τον μπαμπά σου τον χίτλερ δηλαδή, που ούτε κ ο γαμιας του ο Στάλιν δεν τον φτάνει σε δολοφονίες.Golden Age έγραψε: ↑13 Μαρ 2019, 20:07
Ναι, ό,τι δεν σε συμφέρει είναι "ψέμματα". Βέβαια, μπροστά στα εκατομμύρια παιδιών που κατέσφαξε το άλλο ίνδαλμά σου ο Στάλιν, ο Βελουχιώτης ήταν..."πλημμεληματίας".
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
- nikos_hellas
Ενάντια στη νέα τάξη πραγμάτων.
Against the new world order.
Against the new world order.
- Βινόσαυρος
πειρατή δώσε πόνο <3
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
To θέμα του νήματος είναι ότι προκάλεσα να κάνω ένα debate με υποστηρικτές της 17Ν αλλά εσείς οι αναρχοκομμουνιστές είστε τόσο υπερήφανοι για τις ιδέες σας που το βάλατε στα πόδια μιμούμενοι τους παππούδες σας που γίνανε λαγοί στο Βίτσι και στο Γράμμο.Pirate7G έγραψε: ↑13 Μαρ 2019, 19:31Γάταρος έγραψε: ↑13 Μαρ 2019, 18:52Άρα το ίδιο πρέπει να ισχύει και για τους δολοφόνους της 17Ν ή η ζωή ενός ενήλικου έχει λιγότερη αξία από εκείνη ενός ανήλικου; Δηλαδή πιστεύεις ότι αν σε δολοφονούσε κάποιος πριν γίνεις 18 θα ήταν κάτι κατακριτέο αλλά αν σε δολοφονούσε τώρα θα άξιζε μια δεύτερη ευκαιρία;
Ποιός μίλησε για 2η ευκαιρία; Είδες για ποιο πράγμα μιλάγαμε; Για άδειες μιλάγαμε.
Εσύ άλλαξες εντελώς θεματολογία.
Εσύ έγραψες ότι όποιος δολοφονεί ανήλικο πρέπει να σαπίζει στη φυλακή. Σε ρώτησα αν θεωρείς ότι η ζωή ενός ενηλίκου έχει λιγότερη αξία από τη ζωή ενός ανηλίκου κι αν θα πρέπει να σαπίζουν στη φυλακή και όσοι δολοφονούν δεκάδες ενηλίκους όπως οι ψυχανώμαλοι κομμουνιστές της 17Ν.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Λαγοί έγιναν οι υποστηρικτές της 17Ν. Αυτοί είναι οι υπερήφανοι κομμουνιστές που δήθεν δεν ντρέπονται για τις απόψεις τους.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
- Otto Weininger

Ο Κουφοντινας, αλλά και ο Ρουπακιας ειμαι στυγνοί δολοφόνοι.
Στον Κορκονέα όπου είχαμε εξοστρακισμό όμως, όχι άδεια .
Let them make the first mistake. We make the last move.
Πότε δεν υπήρξε εξοστρακισμος. Αυτά ήταν παπαριες της υπεράσπισης. Κάτι έπρεπε να πουν.Otto Weininger έγραψε: ↑16 Μαρ 2019, 18:33
Αιώνια φυλακή στον Κορκονεα
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
- Otto Weininger
Ο ιατροδικαστής στην δική και η βαλλιστική το είπαν, όχι η υπεράσπιση.Pirate7G έγραψε: ↑16 Μαρ 2019, 19:45Πότε δεν υπήρξε εξοστρακισμος. Αυτά ήταν παπαριες της υπεράσπισης. Κάτι έπρεπε να πουν.Otto Weininger έγραψε: ↑16 Μαρ 2019, 18:33
Αιώνια φυλακή στον Κορκονεα
Let them make the first mistake. We make the last move.
Τελικα οι δεξιοι και οι εθνικιστες ειναι πολιτικα ανικανοι να δουν το μελλων και κυνηγανε φαντασματα του παρελθοντος.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Οι υποστηρικτές του Μπουμπούκου είναι κουράδες.
από Kauldron » 08 Δεκ 2024, 20:27 » σε Εσωτερική Πολιτική - 24 Απαντήσεις
- 750 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
09 Δεκ 2024, 23:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αυτοί είναι οι βρωμεροί ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΩΝ!
από Οργισμένος » 14 Νοέμ 2024, 16:43 » σε Εγκληματικότητα - 95 Απαντήσεις
- 2173 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
01 Δεκ 2024, 21:11
-
-
-
Νέα δημοσίευση Συμπράξεις των αστικών κομμάτων με υποστηρικτές σβαστικοφόρων
από Sol » 20 Αύγ 2023, 17:08 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 238 Προβολές
-