Η Μυρσίνη Λοΐζου εισέπραττε επί 5,5 χρόνια τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Re: Η Μυρσίνη Λοΐζου εισέπραττε επί 5,5 χρόνια τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 23 Μαρ 2019, 12:44

Beria έγραψε:
23 Μαρ 2019, 12:41
Οργισμένος έγραψε:
23 Μαρ 2019, 12:40
foscilis έγραψε:
23 Μαρ 2019, 12:37
έλα ρε μαλάκες σοβαρευτείτε.
Α οχι, οτι ειναι ωραια, ειναι. Λιγο τσιμπαει η μυτουλα αλλα ομολογω οτι το χει η γυναικα το μπριο. Θα προσπαθησω να βρω καμια φωτο να αναρτησω.
:o
Μπα τελικα η χαλια οδοντοστοιχεία της χαλαει την σεξι για την ηλικια εικονα της.
Απορριπτεται.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
ζανακς
Phorum.gr user: 43

Re: Η Μυρσίνη Λοΐζου εισέπραττε επί 5,5 χρόνια τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ζανακς » 23 Μαρ 2019, 12:47

stavmanr έγραψε:
23 Μαρ 2019, 10:11
Leporello έγραψε:
23 Μαρ 2019, 10:04
stavmanr έγραψε:
23 Μαρ 2019, 09:41
Το θέμα προς συζήτηση είναι "ποια παρανομία;".
Το Δημόσιο καταθέτει χρήματα στο λογαριασμό σου. Πρόσεξε! Το Δημόσιο τα καταθέτει. Δεν τα κλέβεις.
Αργότερα σου λέει "κακώς κατατέθηκαν γύρισέ τα πίσω".
Η παρανομία βρίσκεται στον υπάλληλο που αμέλησε να αλλάξει τη μισθοδοσία (των συντάξεων), και στην όποια μη επιστροφή των χρημάτων.

Επομένως, το σφάλμα στο σκεπτικό βρίσκεται στο "έπαιρνε σύνταξη από το Δημόσιο" που στην πραγματικότητα είναι "το Δημόσιο χορηγούσε σύνταξη". Πως δεν υπάρχει υφαρπαγή ρε σύ, έμειναν τα λεφτά στον λογαριασμό, ή τα πήρε η Μυρσίνη;
Πως δεν υπάρχει υφαρπαγή ρε σύ, έμειναν τα λεφτά στον λογαριασμό, ή τα πήρε η Μυρσίνη;
Ξαναγράφω επειδή δεν κατάλαβες.
Τα λεφτά μπήκαν στο λογαριασμό στον οποίο είχε προφανώς νόμιμη πρόσβαση. Δεν τα έκλεψε. Δεν ξέρω καν αν ήταν συνδικαιούχος, αν είχε κάρτα, αν είχε φτιάξει e-banking κλπ.
Γράφω μόνο ως προς το θέμα της "παρανομίας". Δεν κρίνω ηθικά ή εθιμοτυπικά.

Κάποιος υπάλληλος αμέλησε να σταματήσει τη συνταξιοδότηση και τα ποσά κατατέθηκαν "αχρεωστήτως καταβληθέντα" (να μαθαίνεις και ορολογίες). Αυτό σημαίνει ότι το κράτος αναγνωρίζει το σφάλμα του ως εκ παραδρομής σφάλμα, δεν σου προσάπτει κατηγορίες, κι απλά ζητά τα χρήματα που κατά λάθος έβαλε, πίσω. Η άρνησή σου να τα επιστρέψεις ενέχει θέση αδικήματος, όχι το γεγονός ότι τα χρησιμοποίησες.
Τα αιτήματα επιστροφής "αχρεωστήτως καταβληθεντων" είναι χιλιάδες. Απλά εδώ πήρε έκταση λόγω του πολιτικού παρασκηνίου και τις σπέκουλας.

Παράδειγμα διαδικασίας μαζικής ανάκτησης αχρεωστήτως καταβληθέντων:
https://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/42802

ΡΕ ΠΟΣΑ ΘΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ
αφού δεν τα έφαγε τα λεφτα και τα έδωσε στην ωρα τους και ολα οκ γιατί διπλασιαστηκαν σχεδόν με τοκους;;;;;;????!!!!!
Μέλη που έχω σε λίστα αοράτων : [εδώ είναι τα ονόματα αλλά δεν τα βλέπετε, επειδή είναι αόρατα]

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 23 Μαρ 2019, 12:48

Οργισμένος έγραψε:
23 Μαρ 2019, 12:44
Beria έγραψε:
23 Μαρ 2019, 12:41
Οργισμένος έγραψε:

Α οχι, οτι ειναι ωραια, ειναι. Λιγο τσιμπαει η μυτουλα αλλα ομολογω οτι το χει η γυναικα το μπριο. Θα προσπαθησω να βρω καμια φωτο να αναρτησω.
:o
Μπα τελικα η χαλια οδοντοστοιχεία της χαλαει την σεξι για την ηλικια εικονα της.
Απορριπτεται.
Αυτό μου θυμίζει συνομιλία (οθντκ) του ουμπερ-καμένου Κώστα Πρέκα με δημοσιογράφο της τιβι για την κόντρα Λαζόπουλου-Ντενίση
Ρωτάει η δημοσιογράφα τον καΐλα: "τι γνώμη έχετε για την κόντρα της Μιμής με τον Λάκη;"
και απαντά: "Τολμάει να πιάνει στο στόμα του ο Λαζόπουλος την Μιμή Ντενίση! Αυτήν που έχει την ωραιότερη οδοντοστοιχία του ελληνικού θεάτρου" :o

Τι γράφεις ρε Όργι(ο);;
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 23 Μαρ 2019, 12:53

Οργισμένος έγραψε:
foscilis έγραψε:
Ο πατέρας της λεγόταν Μάνος Λοϊζου πριν το αλλάξει σε Μάνος Λοϊζος. Μοιάζει με την Άννα Βίσση που μοιάζει με τη Λία Βίσση που μοιάζει με τον Τάσσο Παπαδόπουλο που μοιάζει με τον Γιώργο Θεοφάνους.

Κάνε τις πράξεις.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 23 Μαρ 2019, 13:07

Οργισμένος έγραψε:
23 Μαρ 2019, 12:32
hellegennes έγραψε:
23 Μαρ 2019, 00:33
Χαοτικός έγραψε:
23 Μαρ 2019, 00:24

Σιγά την ένοχη. Έφαγε 50 χιλιάρικα και τα δίνει πίσω. Σιγά.
Καλά λες. Δεν είναι σαν εκείνη την άθλια καθαρίστρια που έφαγε 10 χρόνια φυλακή επειδή έκανε εκλεψε την δουλειά της που δικαιουταν κάποιος άλλος.
Οτι και να καμει ο οχιτζης, παντα θα καρφωνεται απο τα λεγόμενα του...
Δεν ξέρω αν ψήφισες όχι και δεν με νοιάζει, αλλά όντως καρφώνεσαι συνέχεια από τα λεγόμενά σου. Η μαλάκω του νήματος καταχράστηκε δημόσιο χρήμα. Η καθαρίστρια όχι. Η καθαρίστρια πληρωνόταν για την δουλειά της, παρότι μπήκε στην θέση αυτή με πλαστά χαρτιά. Η θέση υπήρχε και τα χρήματα αυτά θα έφευγαν από το δημόσιο, σε αντίθεση με την μαλάκω, που υπερασπίζεσαι, αγαπητέ πασόκε και ψηφοφόρε του Όχι (το οποίο θα ψήφισες για να μην χάσεις την θεσούλα σου στο δημόσιο, σε αντίθεση με εμάς που ψηφίσαμε Ναι για το συμφέρον της χώρας).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 23 Μαρ 2019, 13:08

Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε:
23 Μαρ 2019, 11:18
Leporello έγραψε:
23 Μαρ 2019, 10:28
Πρώτα απ'όλα, ξέρεις αν δήλωσε τον θάνατο τής μητέρας της στο Ταμείο που χορηγούσε την σύνταξη;
Ενταξ δεν ειναι και γιατρός να καταλάβει οτι η μάνα της πέθανε. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
Τι μλκς ρε :smt005::smt005::smt005:
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

σύντροφος διαβάτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από σύντροφος διαβάτης » 23 Μαρ 2019, 13:20

Οργισμένος έγραψε:
23 Μαρ 2019, 12:29
Υδράργυρος έγραψε:
23 Μαρ 2019, 10:09
Ωραια δεξιουληδες, τον πουλο και στο μπαουλο η λοιζου.
Με τον κεφαλογιαννη ολα καλα;
Ο συριζα εχει ηθικο πλεονεκτημα
Παιρνετε ποδι, χωνεψτε το.
με πιό δικαίωμα οι δεξιούλιδες ατενίζουν απο θέση ηθικής υπεροχής την Λοΐζου. Το μόνο που έκανε ήταν να εφαρμόσει την ιδεολογία τους, κοιτάμε την πάρτη μας, πως να κονομήσουμε, να περνάμε καλά κοκ.
η Αόρατος Αρχή είναι όχι μόνο αόρατος αλλά και ανύπαρκτος.

Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός » 23 Μαρ 2019, 13:21

Μήπως έκανε και κάθε χρόνο την φορολογική δήλωση της μάνας της, για να είναι εντάξει με την εφορία η εκλιπούσα; :D

Και την εφορία και την τράπεζα έπρεπε να ενημερώσει ότι πέθανε η μάνα της.

Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello » 23 Μαρ 2019, 13:25

foscilis έγραψε:
Σοβαρότατοι είμαστε. Στα 60, με τι νομίζεις ότι βολευόμαστε;
1.
hellegennes έγραψε:
13 Οκτ 2022, 21:35
Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.

Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum » 23 Μαρ 2019, 13:26

Εμπεδοκλής έγραψε:
22 Μαρ 2019, 23:38
Lord Brum έγραψε:
22 Μαρ 2019, 23:32
Πάνας έγραψε:
22 Μαρ 2019, 23:29
Έχω την εντύπωση πως βάζουν τα χεράκια τους και βγάζουν τα ματάκια τους... ΄

Έβαλαν υποψήφια για Ευρωβουλευτή με ποινικό μητρώο; :smt005: Ά, ρε Ελλαδάρα αθάνατη!
Τώρα μιλάμε για το κόμμα με αντιπρόεδρο τον πατέρα ναρκεμπορου και πρόεδρο Βουλής πατέρα ληστή. Δεν νομιζω οτι το να έχει κάποιος ποινικό μητρώο είναι εντελώς ξενο στις αξίες και τις συνήθειες του ΣΥΡΙΖΑ
Συμφωνώ 100%. Μην ξεχνάμε όμως ότι και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης που διεκδικεί την εξουσία έχει κόρη ναρκέμπορου, κάτι παιδεραστές, και κάτι διακινητές-νομιμοποιητές λαθρομεταναστών...
συμφωνώ επίσης
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!

Άβαταρ μέλους
Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello » 23 Μαρ 2019, 13:29

Μηχανικός έγραψε:
23 Μαρ 2019, 13:21
Μήπως έκανε και κάθε χρόνο την φορολογική δήλωση της μάνας της, για να είναι εντάξει με την εφορία η εκλιπούσα; :D

:smt005::smt005:
Ασφαλώς και θα πρέπει να έκανε την φορολογική δήλωση τής μητέρας της. Αλλιώς, αν είχε δηλωθεί ο θάνατος κανονικά, δεν θα μπορούσε να γίνει η κατάθεση με ακυρωμένο ΑΦΜ. Το Λογιστήριο του Κράτους έχει αυτή την σύνδεση.

Τώρα γιά την τράπεζα, ομολογώ ότι δεν έχουμε ενημερώση την τράπεζα γιά τον θάνατο τής πεθεράς μου που συνέβη το 1989 (!) ούτε του πατέρα μου το 2012, ούτε του πεθερού μου (πέρσυ). Ελαφρά παράλειψη είναι αυτό, φταίει και η τράπεζα που ζητάει ένα σωρό δικαιολογητικά.
1.
hellegennes έγραψε:
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 23 Μαρ 2019, 13:30

hellegennes έγραψε:
23 Μαρ 2019, 13:07
Οργισμένος έγραψε:
23 Μαρ 2019, 12:32
hellegennes έγραψε:
23 Μαρ 2019, 00:33

Καλά λες. Δεν είναι σαν εκείνη την άθλια καθαρίστρια που έφαγε 10 χρόνια φυλακή επειδή έκανε εκλεψε την δουλειά της που δικαιουταν κάποιος άλλος.
Οτι και να καμει ο οχιτζης, παντα θα καρφωνεται απο τα λεγόμενα του...
Δεν ξέρω αν ψήφισες όχι και δεν με νοιάζει, αλλά όντως καρφώνεσαι συνέχεια από τα λεγόμενά σου. Η μαλάκω του νήματος καταχράστηκε δημόσιο χρήμα. Η καθαρίστρια όχι. Η καθαρίστρια πληρωνόταν για την δουλειά της, παρότι μπήκε στην θέση αυτή με πλαστά χαρτιά.
λάθος. Πληρωνόταν για να καλύπτει θέση ΥΕ. Στο Δημόσιο ΔΕΝ υπάρχει job description ούτε πληρώνεσαι για τη δουλειά που παρέχεις (εκτός αν είσαι προμηθευτής με σύμβαση έργου). Για τους μόνιμους υπάρχουν οργανικές θέσεις με το όνομα και το επίπεδο μόρφωσης του κάθε υπαλλήλου ο οποίος πληρώνεται επειδή έχει ορκιστεί ότι πληροί τις τυπικές προϋποθέσεις.

σύντροφος διαβάτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από σύντροφος διαβάτης » 23 Μαρ 2019, 13:34

Leporello έγραψε:
23 Μαρ 2019, 13:29
Μηχανικός έγραψε:

Ασφαλώς και θα πρέπει να έκανε την φορολογική δήλωση τής μητέρας της. Αλλιώς, αν είχε δηλωθεί ο θάνατος κανονικά, δεν θα μπορούσε να γίνει η κατάθεση με ακυρωμένο ΑΦΜ. Το Λογιστήριο του Κράτους έχει αυτή την σύνδεση.

Τώρα γιά την τράπεζα, ομολογώ ότι δεν έχουμε ενημερώση την τράπεζα γιά τον θάνατο τής πεθεράς μου που συνέβη το 1989 (!) ούτε του πατέρα μου το 2012, ούτε του πεθερού μου (πέρσυ). Ελαφρά παράλειψη είναι αυτό, φταίει και η τράπεζα που ζητάει ένα σωρό δικαιολογητικά.
άρα πάει και για ψευδή δήλωση, πλαστοπροσωπία. Πιστεύω όμως ότι δεν την έκανε.
η Αόρατος Αρχή είναι όχι μόνο αόρατος αλλά και ανύπαρκτος.

Άβαταρ μέλους
Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello » 23 Μαρ 2019, 13:39

σύντροφος διαβάτης έγραψε:
23 Μαρ 2019, 13:34
Leporello έγραψε:
23 Μαρ 2019, 13:29
Μηχανικός έγραψε:

άρα πάει και για ψευδή δήλωση, πλαστοπροσωπία. Πιστεύω όμως ότι δεν την έκανε.
Δεν μπορώ να ξέρω αν την έκανε την δήλωση ή όχι. Εκείνο όμως που ξέρω είναι πως αν δηλωθεί στην ΔΟΥ θάνατος, ο ΑΦΜ ακυρώνεται και δεν μπορεί να γίνει συναλλαγή με χρήση του. Αρα δεν μπορεί να γίνει και κατάθεση.
1.
hellegennes έγραψε:

Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander » 23 Μαρ 2019, 13:42

Μηχανικός έγραψε:

Ακόμα να διώξετε τον Κεφαλογιάννη;

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών