Η Μυρσίνη Λοΐζου εισέπραττε επί 5,5 χρόνια τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της
-
Re: Η Μυρσίνη Λοΐζου εισέπραττε επί 5,5 χρόνια τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της
Με την ευρυτερη εννοια,ναι η Λοιζου λογιζεται για γυναικα.
- Ελβετός Τραπεζίτης
Re: Η Μυρσίνη Λοΐζου εισέπραττε επί 5,5 χρόνια τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της
Αμα σου πω οτι οτι ολα αυτα ειναι νοσταλγικα για χαζούλια θα το πιστεψεις ;σύντροφος διαβάτης έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 14:23γιατί αγορίνα μου δεν σαρέσουν το δελφινάκι, το παλιό ρολόι, η ευδοκία, η πιο καλή γκαρσόνα;Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 14:07Πες τα μεγάλε...Τελικά , δεν ημουν μονο εγω που σιχαινόμουν τα τραγούδια του Λοϊζου.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 08:02Κύριος οίδε εν τω μεταξύ τί απάλευτες αριστερίστικες χονδρομαλακίες θα ήταν και τα τραγούδια για τα οποία μασούλαγαν τόσα χρόνια και η κόρη και η μακαρίτισσα
ε τι να κάνουμε δεν έχει βγεί κανένας δεξιός συνθέτης της προκοπής.

Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
- wooded glade
Ένα παρόμοιο λάθος είχε γίνει σ' εμένα σε σπίτι που νοίκιαζα και μου άφησε ο ΟΤΕ τζάμπα τηλέφωνο για ένα χρόνο, του προηγούμενου ενοικιαστή.stavmanr έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 09:41Το θέμα προς συζήτηση είναι "ποια παρανομία;".wooded glade έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 08:24Δεν αναιρείται το παράνομο της πράξεως αν δηλωθεί ο θάνατος και μετά εισπράττεται η σύνταξη, αλλά είχε δηλωθεί ;
Το Δημόσιο καταθέτει χρήματα στο λογαριασμό σου. Πρόσεξε! Το Δημόσιο τα καταθέτει. Δεν τα κλέβεις.
Αργότερα σου λέει "κακώς κατατέθηκαν γύρισέ τα πίσω".
Η παρανομία βρίσκεται στον υπάλληλο που αμέλησε να αλλάξει τη μισθοδοσία (των συντάξεων), και στην όποια μη επιστροφή των χρημάτων.
Επομένως, το σφάλμα στο σκεπτικό βρίσκεται στο "έπαιρνε σύνταξη από το Δημόσιο" που στην πραγματικότητα είναι "το Δημόσιο χορηγούσε σύνταξη". Δεν υπάρχει υφαρπαγή.
Πρόσεξε τώρα τί είχε συμβεί το 2015 (αν θυμάμαι καλά):
με τη νέα ΚΑΠ των αγροτών, το σύστημα μπερδεύτηκε κι έβαλε το σύνολο της προπληρωμής των επιδοτήσεων σε έναν αγρότη. Για λίγα λεπτά της ώρας ο λογαριασμός του έγραφε +200.000.000 ευρώ.
https://www.protothema.gr/greece/articl ... atommuria/
Κάποια στιγμή κόπηκε -όταν έδωσαν τον αριθμό σε κάποιον άλλον- αλλά εμένα δεν μου είπε κανένας τίποτα.
Τότε όμως γιατί καταδικάστηκε αυτή ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- Οργισμένος
Nai κοψοχερη μου, μας επεισες. Η υπερασπιση της απατεωνισας που προσληφθηκε παρανομα απο το δημοσιο δειχνει πολυ καλα το ποιοι ειστε. Ειστε τα οχιτζιδικα αποτριματα του λαικισμου και της κοινωνικης παρανοιαςhellegennes έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 13:07Δεν ξέρω αν ψήφισες όχι και δεν με νοιάζει, αλλά όντως καρφώνεσαι συνέχεια από τα λεγόμενά σου. Η μαλάκω του νήματος καταχράστηκε δημόσιο χρήμα. Η καθαρίστρια όχι. Η καθαρίστρια πληρωνόταν για την δουλειά της, παρότι μπήκε στην θέση αυτή με πλαστά χαρτιά. Η θέση υπήρχε και τα χρήματα αυτά θα έφευγαν από το δημόσιο, σε αντίθεση με την μαλάκω, που υπερασπίζεσαι, αγαπητέ πασόκε και ψηφοφόρε του Όχι (το οποίο θα ψήφισες για να μην χάσεις την θεσούλα σου στο δημόσιο, σε αντίθεση με εμάς που ψηφίσαμε Ναι για το συμφέρον της χώρας).Οργισμένος έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 12:32Οτι και να καμει ο οχιτζης, παντα θα καρφωνεται απο τα λεγόμενα του...hellegennes έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 00:33
Καλά λες. Δεν είναι σαν εκείνη την άθλια καθαρίστρια που έφαγε 10 χρόνια φυλακή επειδή έκανε εκλεψε την δουλειά της που δικαιουταν κάποιος άλλος.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Δεν ξέρω την περίπτωση, αλλά από όσα διάβασα, έγινε το εξής:wooded glade έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 20:20Ένα παρόμοιο λάθος είχε γίνει σ' εμένα σε σπίτι που νοίκιαζα και μου άφησε ο ΟΤΕ τζάμπα τηλέφωνο για ένα χρόνο, του προηγούμενου ενοικιαστή.stavmanr έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 09:41Το θέμα προς συζήτηση είναι "ποια παρανομία;".wooded glade έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 08:24Δεν αναιρείται το παράνομο της πράξεως αν δηλωθεί ο θάνατος και μετά εισπράττεται η σύνταξη, αλλά είχε δηλωθεί ;
Το Δημόσιο καταθέτει χρήματα στο λογαριασμό σου. Πρόσεξε! Το Δημόσιο τα καταθέτει. Δεν τα κλέβεις.
Η παρανομία βρίσκεται στον υπάλληλο που αμέλησε να αλλάξει τη μισθοδοσία (των συντάξεων), και στην όποια μη επιστροφή των χρημάτων.
Επομένως, το σφάλμα στο σκεπτικό βρίσκεται στο "έπαιρνε σύνταξη από το Δημόσιο" που στην πραγματικότητα είναι "το Δημόσιο χορηγούσε σύνταξη". Δεν υπάρχει υφαρπαγή.
με τη νέα ΚΑΠ των αγροτών, το σύστημα μπερδεύτηκε κι έβαλε το σύνολο της προπληρωμής των επιδοτήσεων σε έναν αγρότη. Για λίγα λεπτά της ώρας ο λογαριασμός του έγραφε +200.000.000 ευρώ.
Κάποια στιγμή κόπηκε -όταν έδωσαν τον αριθμό σε κάποιον άλλον- αλλά εμένα δεν μου είπε κανένας τίποτα.
το Δημόσιο ζήτησε πίσω τα χρήματα, κι εφόσον δεν έγινε η επιστροφή προχώρησε σε καταγγελία περί απάτης ή υπεξαίρεσης (δεν γνωρίζω ακριβώς το θέμα).
- wooded glade
Μου φαίνεται δύσκολη η φάση αυτή.stavmanr έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 21:14Δεν ξέρω την περίπτωση, αλλά από όσα διάβασα, έγινε το εξής:wooded glade έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 20:20Ένα παρόμοιο λάθος είχε γίνει σ' εμένα σε σπίτι που νοίκιαζα και μου άφησε ο ΟΤΕ τζάμπα τηλέφωνο για ένα χρόνο, του προηγούμενου ενοικιαστή.stavmanr έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 09:41
Το θέμα προς συζήτηση είναι "ποια παρανομία;".
το Δημόσιο ζήτησε πίσω τα χρήματα, κι εφόσον δεν έγινε η επιστροφή προχώρησε σε καταγγελία περί απάτης (μη επιστροφής αχρεωστήτως).
Μόνο αν δεν δηλωθεί ο θάνατος.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Δεν υπάρχει συμψηφισμός στις δύο περιπτώσεις.Οργισμένος έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 20:25Nai κοψοχερη μου, μας επεισες. Η υπερασπιση της απατεωνισας που προσληφθηκε παρανομα απο το δημοσιο δειχνει πολυ καλα το ποιοι ειστε. Ειστε τα οχιτζιδικα αποτριματα του λαικισμου και της κοινωνικης παρανοιαςhellegennes έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 13:07Δεν ξέρω αν ψήφισες όχι και δεν με νοιάζει, αλλά όντως καρφώνεσαι συνέχεια από τα λεγόμενά σου. Η μαλάκω του νήματος καταχράστηκε δημόσιο χρήμα. Η καθαρίστρια όχι. Η καθαρίστρια πληρωνόταν για την δουλειά της, παρότι μπήκε στην θέση αυτή με πλαστά χαρτιά. Η θέση υπήρχε και τα χρήματα αυτά θα έφευγαν από το δημόσιο, σε αντίθεση με την μαλάκω, που υπερασπίζεσαι, αγαπητέ πασόκε και ψηφοφόρε του Όχι (το οποίο θα ψήφισες για να μην χάσεις την θεσούλα σου στο δημόσιο, σε αντίθεση με εμάς που ψηφίσαμε Ναι για το συμφέρον της χώρας).Οργισμένος έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 12:32
Οτι και να καμει ο οχιτζης, παντα θα καρφωνεται απο τα λεγόμενα του...
Η περίπτωση της καθαρίστριας είναι περίπτωση απάτης κατά του Δημοσίου και κατάχρηση δημοσίου χρήματος που τιμωρείται πολύ αυστηρά (ως και 20 έτη), τόσο για το ύψος του ποσού όσο και για την πράξη της πλαστογραφίας.
Η περίπτωση του νήματος είναι περίπτωση μάλλον υπεξαίρεσης, υπό την έννοια ότι δεν επέστρεψε αχρεωστήτως καταβληθέντα ποσά.
Θα είχες δίκιο, για το δύσκολο της υπόθεσης, αν αφορούσε την κύρια σύνταξη. Από όσα διαβάζω επροκειτο για μία δευτερεύουσα τιμητική σύνταξη για λογοτεχνικό έργο.wooded glade έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 21:16Μου φαίνεται δύσκολη η φάση αυτή.stavmanr έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 21:14Δεν ξέρω την περίπτωση, αλλά από όσα διάβασα, έγινε το εξής:wooded glade έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 20:20
Ένα παρόμοιο λάθος είχε γίνει σ' εμένα σε σπίτι που νοίκιαζα και μου άφησε ο ΟΤΕ τζάμπα τηλέφωνο για ένα χρόνο, του προηγούμενου ενοικιαστή.
το Δημόσιο ζήτησε πίσω τα χρήματα, κι εφόσον δεν έγινε η επιστροφή προχώρησε σε καταγγελία περί απάτης (μη επιστροφής αχρεωστήτως).
Προφανώς κάποιος ξέχασε να προχωρήσει σε διακοπή της συγκεκριμένης παροχής. Μη σου φαίνεται περίεργο. Ειδικά πριν το 2010 δεν υπήρχε ασφαλής μηχανοργάνωση. Με έγγραφα και σφραγίδες γίνονταν οι δουλειές αυτές.
Απλώς δεν δηλώθηκε ο θάνατος. Είναι άλλο η έκδοση ληξιαρχικής πράξης θανάτου και άλλο η υποχρεωτική προσκόμιση της στις αντίστοιχες υπηρεσίες των ταμείων του δημοσίου. Δεν έγινε το δεύτερο. Υπάρχουν περιπτώσεις που η αρμόδια αρχή καθυστερούσε να ενημερώσει το γλκ αλλά αυτό ήταν υπόθεση κάποιων μηνών και όχι χρόνων.stavmanr έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 21:26Θα είχες δίκιο, για το δύσκολο της υπόθεσης, αν αφορούσε την κύρια σύνταξη. Από όσα διαβάζω επροκειτο για μία δευτερεύουσα τιμητική σύνταξη για λογοτεχνικό έργο.wooded glade έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 21:16Μου φαίνεται δύσκολη η φάση αυτή.
Προφανώς κάποιος ξέχασε να προχωρήσει σε διακοπή της συγκεκριμένης παροχής. Μη σου φαίνεται περίεργο. Ειδικά πριν το 2010 δεν υπήρχε ασφαλής μηχανοργάνωση. Με έγγραφα και σφραγίδες γίνονταν οι δουλειές αυτές.
Το αν είναι πρώτη, δεύτερη ή τρίτη σύνταξη δεν έχει καμμία σημασία.
Και φυσικά δεν ενημερώθηκε ούτε η τράπεζα, γιατί θα άλλαζε η κάρτα -και το βιβλιάριο- μέσω των οποίων μπορούσαν να γίνουν αναλήψεις από τον κοινό λογαριασμό ή τον ατομικό της μητέρας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Τολμάει ο πρώην πασόκος και για σύντομο διάστημα συριζαίος (για να μην χάσει την δουλίτσα του) να εγκαλεί έναν δηλωμένο ψηφοφόρο του Μάνου και του Βαλλιανάτου ως υποστηρικτή του Όχι.Οργισμένος έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 20:25Nai κοψοχερη μου, μας επεισες. Η υπερασπιση της απατεωνισας που προσληφθηκε παρανομα απο το δημοσιο δειχνει πολυ καλα το ποιοι ειστε. Ειστε τα οχιτζιδικα αποτριματα του λαικισμου και της κοινωνικης παρανοιαςhellegennes έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 13:07Δεν ξέρω αν ψήφισες όχι και δεν με νοιάζει, αλλά όντως καρφώνεσαι συνέχεια από τα λεγόμενά σου. Η μαλάκω του νήματος καταχράστηκε δημόσιο χρήμα. Η καθαρίστρια όχι. Η καθαρίστρια πληρωνόταν για την δουλειά της, παρότι μπήκε στην θέση αυτή με πλαστά χαρτιά. Η θέση υπήρχε και τα χρήματα αυτά θα έφευγαν από το δημόσιο, σε αντίθεση με την μαλάκω, που υπερασπίζεσαι, αγαπητέ πασόκε και ψηφοφόρε του Όχι (το οποίο θα ψήφισες για να μην χάσεις την θεσούλα σου στο δημόσιο, σε αντίθεση με εμάς που ψηφίσαμε Ναι για το συμφέρον της χώρας).Οργισμένος έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 12:32
Οτι και να καμει ο οχιτζης, παντα θα καρφωνεται απο τα λεγόμενα του...

Το άτομο που κλαιγόταν για τις απολύσεις στο δημόσιο.

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Σε κάποια ακραία προϊστορική εποχή υπήρξε πρώτος δολοφόνος. Δεν θα υπάρξει τελευταίος. Αυτό σημαίνει ότι δεν ευθύνεται ο δολοφόνος επειδή δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος; Υποβιβάζουμε την σημασία ενός εγκλήματος επειδή υπήρξαν και θα υπάρξουν κι άλλοι εγκληματίες;Κλειώ έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 18:02Αυτοματοποίηση, ψηφιοποίηση και σύνδεση όλων των διαδικασιών που αφορούν δοσοληψίες με τις δημόσιες υπηρεσίες. Προστατεύεις τον πολίτη από το να του περάσει έστω η ιδέα να λειτουργήσει κατά του συνόλου. Εάν του επιτρέπεις ανοιχτά παραθυράκια φυσικά και θα εξαπατήσει αν μπορεί.
Για μένα δεν ευθύνεται η Μυρσίνη Λοΐζου και η κάθε Λοΐζου. Δεν θα είναι η πρώτη ούτε η τελευταία που "είδε φως και μπήκε".
Άλλο θέμα βέβαια η πολιτική της καριέρα ή η αποπληρωμή μέχρι κεραίας του ποσού που καρπώθηκε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Οργισμένος
Εγω πασοκος και συριζαιος;;; Πας καλα ρε μπακαλη οχιτζη;;;hellegennes έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 23:18Τολμάει ο πρώην πασόκος και για σύντομο διάστημα συριζαίος (για να μην χάσει την δουλίτσα του) να εγκαλεί έναν δηλωμένο ψηφοφόρο του Μάνου και του Βαλλιανάτου ως υποστηρικτή του Όχι.Οργισμένος έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 20:25Nai κοψοχερη μου, μας επεισες. Η υπερασπιση της απατεωνισας που προσληφθηκε παρανομα απο το δημοσιο δειχνει πολυ καλα το ποιοι ειστε. Ειστε τα οχιτζιδικα αποτριματα του λαικισμου και της κοινωνικης παρανοιαςhellegennes έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 13:07
Δεν ξέρω αν ψήφισες όχι και δεν με νοιάζει, αλλά όντως καρφώνεσαι συνέχεια από τα λεγόμενά σου. Η μαλάκω του νήματος καταχράστηκε δημόσιο χρήμα. Η καθαρίστρια όχι. Η καθαρίστρια πληρωνόταν για την δουλειά της, παρότι μπήκε στην θέση αυτή με πλαστά χαρτιά. Η θέση υπήρχε και τα χρήματα αυτά θα έφευγαν από το δημόσιο, σε αντίθεση με την μαλάκω, που υπερασπίζεσαι, αγαπητέ πασόκε και ψηφοφόρε του Όχι (το οποίο θα ψήφισες για να μην χάσεις την θεσούλα σου στο δημόσιο, σε αντίθεση με εμάς που ψηφίσαμε Ναι για το συμφέρον της χώρας).
Το άτομο που κλαιγόταν για τις απολύσεις στο δημόσιο.
100.000 απολυζεις δυ χτες ηταν και ειναι το μοτο μου βρε ψεκασμενε μαυραγοριτη.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- hellegennes
Yes, sure.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Οργισμένος
Πολυ χαλια η οδοντοστοιχια της. Αισχος.
Τοσες συνταξεις , δεν προκαμε να καμει μια θεραπεια περιοδοντιτιδας;;;
Πρεπει να τοχει παρει αυτο απο τον μπαμπα. Σε πολλες φωτο παλαιες ο Λοιζος φαινεται να ειχε χοντρο προβλημα στα ουλα. Ατιμα γονιδια.
Τοσες συνταξεις , δεν προκαμε να καμει μια θεραπεια περιοδοντιτιδας;;;
Πρεπει να τοχει παρει αυτο απο τον μπαμπα. Σε πολλες φωτο παλαιες ο Λοιζος φαινεται να ειχε χοντρο προβλημα στα ουλα. Ατιμα γονιδια.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Καποιοι δικαιολογουν την Λοιζου...Οπως δικαιολογουσαν την απατεωνισα καθαριστρια αλλα και την καημενη την 90χρονη που πουλουσε τελειως παρανομα πλεκτα υποδηματα.
Αυτο ειναι το αισχρο επιπεδο της κοινωνιας μας...Αγνη φυτεμενη ηλιθιοτητα ...
Αυτο ειναι το αισχρο επιπεδο της κοινωνιας μας...Αγνη φυτεμενη ηλιθιοτητα ...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τέμπη: ΕΔΙΩΞΑΝ τους γονείς της νεκρής φοιτήτριας που πήγαν να πάρουν το πτυχίο της στο ΑΠΘ
από Kauldron » 22 Νοέμ 2024, 15:24 » σε Κοινωνικά θέματα - 22 Απαντήσεις
- 585 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εμπεδοκλής
23 Νοέμ 2024, 08:46
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τέλος στην απόκτηση παιδιού από ομόφυλα ζευγάρια μέσω παρένθετης μητέρας
από Unique » 02 Απρ 2025, 04:20 » σε Κοινωνικά θέματα - 2 Απαντήσεις
- 108 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nantia114
02 Απρ 2025, 16:11
-
-
- 81 Απαντήσεις
- 1600 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
04 Απρ 2025, 14:38