Ανατροπή: Ούτε ληστής ούτε πρεζόνι το θύμα στο κοσμηματοπωλείο - νέα βίντεο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ανατροπή: Ούτε ληστής ούτε πρεζόνι το θύμα στο κοσμηματοπωλείο - νέα βίντεο
Πέραν από ότι αυτό γίνεται με το πηγάδι δυναμικού - το μαλακίζεις λίγο αλλά καλά κάνεις αφού γουστάρεις - δεν ξέρουμε τι έγινε. Το ξαναλέω. Πως μπήκε μέσα και γιατί ο άλλος ήταν απέξω; Τα έχουμε απαντήσει αυτά;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Ήταν κλειστό το μαγαζί;hellegennes έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 20:23Διάρρηξη είναι οποιαδήποτε εισβολή σε ιδιόκτητο χώρο που είναι κλειστός. Ακόμη κι αν χρησιμοποιήσεις κλειδί θεωρείται διάρρηξη.Bipsco έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 19:55Ήταν κλειδωμένο το μαγαζί; Αν δεν ήταν, δεν είναι διάρρηξη.hellegennes έγραψε: ↑27 Μαρ 2019, 22:25Διαρρήκτης ήταν, εκτός κι αν έχεις τίποτα άλλα στοιχεία για το πώς βρέθηκε στο κατάστημα. Έχεις κάθε δικαίωμα να μην ασχοληθείς. Παρότι ασχολείσαι.
- hellegennes
Ναι.Bipsco έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 21:27Ήταν κλειστό το μαγαζί;hellegennes έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 20:23Διάρρηξη είναι οποιαδήποτε εισβολή σε ιδιόκτητο χώρο που είναι κλειστός. Ακόμη κι αν χρησιμοποιήσεις κλειδί θεωρείται διάρρηξη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Έχουμε την αφήγηση του κοσμηματοπώλη. Μπορείς να μην την δεχτείς, αλλά μέχρι απόδειξης του αντίθετου, είναι η μόνη διαθέσιμη εκδοχή.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Και να σε παρατήσει κάποιος και το μυαλό σου την δει αλλιώς και πηδήξεις από το μπαλκόνι είναι θέμα συγκυρίας.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 20:38όταν καταστρέφεις/κλέβεις την περιουσία του άλλου, καταστρέφεις τη ζωή του, τον οδηγείς σε πολλές περιπτώσεις στην αυτοκτονία
προστατεύοντας τη περιουσία σου, προστατεύεις τη ζωή σου
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν ήταν σε θέση να κάνει διάρρηξη, απλώς είδε φως και μπήκε.hellegennes έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 21:28Ναι.Bipsco έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 21:27Ήταν κλειστό το μαγαζί;hellegennes έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 20:23
Διάρρηξη είναι οποιαδήποτε εισβολή σε ιδιόκτητο χώρο που είναι κλειστός. Ακόμη κι αν χρησιμοποιήσεις κλειδί θεωρείται διάρρηξη.
Τι μας μωρέ. Που είναι η μόνη εκδοχή!hellegennes έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 21:30Έχουμε την αφήγηση του κοσμηματοπώλη. Μπορείς να μην την δεχτείς, αλλά μέχρι απόδειξης του αντίθετου, είναι η μόνη διαθέσιμη εκδοχή.
- hellegennes
Πείτε ποια είναι η άλλη εκδοχή γιατί δεν την έχω ακούσει ακόμα. Μην μου πείτε καμμιά δική σας υπόθεση, θέλω εκδοχές που να προκύπτουν είτε από μαρτυρία είτε από απτά στοιχεία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ο άνθρωπος είναι πραγματικά απαράδεκτος.
Ώρα που τα μαγαζιά ήταν ανοιχτά ο άλλος βλέπει διάρρηξη.
Μιλάμε για μεγάλο συκοφαντη. Κι η συκοφαντικά για νεκρό είναι κάτι που διώκεται ποινικά.
Ώρα που τα μαγαζιά ήταν ανοιχτά ο άλλος βλέπει διάρρηξη.
Μιλάμε για μεγάλο συκοφαντη. Κι η συκοφαντικά για νεκρό είναι κάτι που διώκεται ποινικά.
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
ότι γουστάρουμε θα πούμε και κουμάντο στο μαγαζί σου εντάξει;hellegennes έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 21:58Πείτε ποια είναι η άλλη εκδοχή γιατί δεν την έχω ακούσει ακόμα. Μην μου πείτε καμμιά δική σας υπόθεση, θέλω εκδοχές που να προκύπτουν είτε από μαρτυρία είτε από απτά στοιχεία.

SpoilerShow
Κώλωσες τώρα 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χαοτικός την 28 Μαρ 2019, 22:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Έλα ρε, ποινικά! Έχει κολλήσει ο άνθρωπος. Μαλακία είναι η εμμονή του το ξέρουμε, αλλά διασκέδασέ το. Έχε υπόψιν σου ότι οι νευρικές συνάψεις μπορεί να δημιουργούνται (καινούργιες), αλλά δεν είναι και τσάμπα. Οι ήδη προϋπάρχουσες έχουν κάποια αντίσταση στο να μεταβληθούν. Είναι και ξενέρωτος και έχει ψηφίσει και νουδούλα στο παρελθόν. Τι προσδοκάς τώρα;

Συγχώρα τον.
- hellegennes
Μόνο οι συγγενείς πρώτου και δεύτερου βαθμού μπορούν να κάνουν έγκληση για προσβολή μνήμης νεκρού. Ένα αυτό.
Δεύτερο: η διάρρηξη προϋποθέτει εισβολή σε κλειστό χώρο, ανεξαρτήτως ώρας, χώρου και χρήσης. Αυτήν την μαλακία με τα ανοιχτά μαγαζιά την ξανάγραψες. Δεν έχει καμμιά σχέση. Όταν ένα μαγαζί είναι κλειστό -ας είναι ανοιχτή όλη η κοινωνία- είναι κλειστό. Και το μαγαζί εκείνην την ώρα ήταν κλειστό.-
Αλλά όχι παύλα. Ψέματα. Θα επαναλάβω για μια ακόμη φορά ότι η διάρρηξη είναι η ΜΟΝΗ εκδοχή που έχει κατατεθεί από οποιοδήποτε στοιχείο (και συγκεκριμένα από την κατάθεση του κοσμηματοπώλη).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Νομίζω το είχε αφήσει ανοιχτό.να πάει να πάρει εφημερίδα ;καφέ; Κάτι τέτοιο.hellegennes έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 22:41Μόνο οι συγγενείς πρώτου και δεύτερου βαθμού μπορούν να κάνουν έγκληση για προσβολή μνήμης νεκρού. Ένα αυτό.
Δεύτερο: η διάρρηξη προϋποθέτει εισβολή σε κλειστό χώρο, ανεξαρτήτως ώρας, χώρου και χρήσης. Αυτήν την μαλακία με τα ανοιχτά μαγαζιά την ξανάγραψες. Δεν έχει καμμιά σχέση. Όταν ένα μαγαζί είναι κλειστό -ας είναι ανοιχτή όλη η κοινωνία- είναι κλειστό. Και το μαγαζί εκείνην την ώρα ήταν κλειστό.-
Αλλά όχι παύλα. Ψέματα. Θα επαναλάβω για μια ακόμη φορά ότι η διάρρηξη είναι η ΜΟΝΗ εκδοχή που έχει κατατεθεί από οποιοδήποτε στοιχείο (και συγκεκριμένα από την κατάθεση του κοσμηματοπώλη).
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Ας ξαναβάλω για πολλοστή φορά την κατάθεσή του:
Κατά τις 14.10 – 14.15 άνοιξα την κρυστάλλινη πόρτα του μαγαζιού για να πάρω μια εφημερίδα. Με το τράβηγμα ασφαλίζει η πόρτα, είναι μαγνητική και ανοίγει μόνο με μηχανισμό. Μόνο με μεγάλη φόρα ή πίεση μπορεί να ανοίξει.
Αυτό νομικά συνιστά διάρρηξη.
Κατά τις 14.10 – 14.15 άνοιξα την κρυστάλλινη πόρτα του μαγαζιού για να πάρω μια εφημερίδα. Με το τράβηγμα ασφαλίζει η πόρτα, είναι μαγνητική και ανοίγει μόνο με μηχανισμό. Μόνο με μεγάλη φόρα ή πίεση μπορεί να ανοίξει.
Αυτό νομικά συνιστά διάρρηξη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ουτε μια ,ουτε 2 αλλα ...7 υποθεσεις εξιχνιάστηκαν τους τελευταιους 2 !!! μηνες
από Frappezitis » 03 Σεπ 2023, 01:20 » σε Εγκληματικότητα - 0 Απαντήσεις
- 1205 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
03 Σεπ 2023, 01:20
-
-
- 3 Απαντήσεις
- 487 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
10 Απρ 2024, 20:05
-
-
Νέα δημοσίευση Η πραγματική οικονομία και κοινωνική κατάσταση δεν θέλει ούτε οικογένεια ούτε παιδιά ο Έλληνας
από whisper » 16 Σεπ 2024, 20:33 » σε Εθνικά Θέματα - 90 Απαντήσεις
- 1911 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
18 Σεπ 2024, 13:02
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ουτε phorum ούτε elefthero , μόνο twitter
από βοθρατζης » 01 Σεπ 2023, 12:19 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 5 Απαντήσεις
- 418 Προβολές
-