Είναι η μετανάστευση ανθρώπινο δικαίωμα ;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Βινόσαυρος
Re: Είναι η μετανάστευση ανθρώπινο δικαίωμα ;
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
- hellegennes
Αλλά βλέπω ότι τον ξοδεύεις για να απαντήσεις βλακωδώς κι όχι επί της ουσίας.Nandros έγραψε: ↑02 Απρ 2019, 21:07ΔΕΝ ΘΑ ΧΆΣΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ ΝΑ ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΒΛΑΚΩΔΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ!hellegennes έγραψε: ↑02 Απρ 2019, 20:58Αν έχεις δίκιο μπορείς να το αποδείξεις με επιχειρήματα. Η μεγαλύτερη γραμματοσειρά δεν είναι μεγέθυνση των επιχειρημάτων σου. Μάλλον ένδεια υποδεικνύει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Τράβα να διαβάσεις για το νησί Έλλις και τι γινόταν εκεί και τα ξαναλέμε.hellegennes έγραψε: ↑02 Απρ 2019, 21:02Τράβα δες το Αμέρικα Αμέρικα, του συμπατριώτη μας Ελία Καζάν. Ακόμη κι αν δεν καταλάβεις για ποιον λόγο σού είπα να το δεις, θα έχεις απολαύσει ένα αριστούργημα του κινηματογράφου και -ευελπιστώ ότι- θα διευρύνεις λίγο τους ορίζοντές σου.
Απομόνωσες δύο σειρές από σχόλιο που έλεγε και για τους λαθραίους μετανάστες εκείνης της εποχής. Είπα, υπήρχαν, αλλά ήταν η εξαίρεση και όταν τους έπιαναν, έφευγαν πίσω.
Εδώ είναι ο κανόνας. Έρχονται κατά ορδές.
Μια μέρα σαν τη σημερινή στις 11 Απριλίου του 1890, φτάνουν οι πρώτοι Έλληνες μετανάστες στην Αμερική, στο νησί Έλις.
«Στο λιμάνι της Νέας Υόρκης μας έβαλαν στην καραντίνα για μια ημέρα και μετά μας πήγαν στο Ellis Island. Εκεί μας αραδιάσανε σαν τα πρόβατα για να μας εξετάσουν. Όλοι τρέμαμε μήπως δεν μας βρουν απολύτως υγιείς και μας γυρίσουν πίσω. Ο πατέρας μου αποκαλούσε το Ellis Island 'νησί των δακρύων και του φόβου'», αφήγηση της Ευτέρπης Δουκάκη στο Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 02 Απρ 2019, 21:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- hellegennes
Η Αμερική είχε και έχει το μεγαλύτερο πρόβλημα παράνομης μετανάστευσης στον πλανήτη.Juno έγραψε: ↑02 Απρ 2019, 21:18Τράβα να διαβάσεις για το νησί Έλλις και τι γινόταν εκεί και τα ξαναλέμε.hellegennes έγραψε: ↑02 Απρ 2019, 21:02Τράβα δες το Αμέρικα Αμέρικα, του συμπατριώτη μας Ελία Καζάν. Ακόμη κι αν δεν καταλάβεις για ποιον λόγο σού είπα να το δεις, θα έχεις απολαύσει ένα αριστούργημα του κινηματογράφου και -ευελπιστώ ότι- θα διευρύνεις λίγο τους ορίζοντές σου.
Απομόνωσες δύο σειρές από σχόλιο που έλεγε και για τους λαθραίους μετανάστες εκείνης της εποχής. Είπα, υπήρχαν, αλλά ήταν η εξαίρεση και όταν τους έπιαναν, έφευγαν πίσω.
Να υποθέσω ότι δεν είσαι σινεφίλ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ονομάτισε ένα οποιοδήποτε μέρος της Γης όπου η μετανάστευση θα είναι ελεύθερη και ύστερα φαντάσου τα εκατομμύρια ή τα δις μεταναστώνhellegennes έγραψε: ↑02 Απρ 2019, 21:06Ίσως να το πιστεύουν γιατί η λέξη «μετανάστευση» δεν είναι technobabble από έργο επιστημονικής φαντασίας; Δεν ξέρω, προτάσεις κάνω στο κενό.
σε αυτό το μέρος, να τρώνε ο ένας τον άλλον λόγω έλλειψη τροφής Οπότε το ερώτημα περί ελεύθερης μετανάστευσης μένει αιωρούμενο
Είναι η επάρκεια τροφής που καθορίζει τον αριθμό και όχι φληναφήματα του καθενός, και τα θέλω.
Εντάξει, να μιλάμε με ταινίες για αποδείξεις. Δες και συ τους Avengers να συζητήσουμε για οπλικά συστήματα.hellegennes έγραψε: ↑02 Απρ 2019, 21:21Η Αμερική είχε και έχει το μεγαλύτερο πρόβλημα παράνομης μετανάστευσης στον πλανήτη.Juno έγραψε: ↑02 Απρ 2019, 21:18Τράβα να διαβάσεις για το νησί Έλλις και τι γινόταν εκεί και τα ξαναλέμε.hellegennes έγραψε: ↑02 Απρ 2019, 21:02
Τράβα δες το Αμέρικα Αμέρικα, του συμπατριώτη μας Ελία Καζάν. Ακόμη κι αν δεν καταλάβεις για ποιον λόγο σού είπα να το δεις, θα έχεις απολαύσει ένα αριστούργημα του κινηματογράφου και -ευελπιστώ ότι- θα διευρύνεις λίγο τους ορίζοντές σου.
Να υποθέσω ότι δεν είσαι σινεφίλ.
- hellegennes
Οι Avengers είναι αληθινή ιστορία; Δεν το ήξερα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Εδώ χρησιμοποιείς ταινία που δείχνει την εξαίρεση του κανόνα και πας να το περάσεις για κανόνα. Έτσι, οι ΗΠΑ ήταν ξέφραγο αμπέλι, και άδειαζαν οι βάρκες με λαθρομετανάστες κάθε μέρα.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Re: Είναι η μετανάστευση ανθρώπινο δικαίωμα ; Οι
Γιατί ρε ειναι το αμερικα αμερικα?
- hellegennes
Re: Είναι η μετανάστευση ανθρώπινο δικαίωμα ; Οι
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Και αυτο το ξερουμε απο που?
- hellegennes
Εδώ σταματάω την συζήτηση μαζί σου, γιατί η έλλειψη παιδείας με ενοχλεί. Εγώ σού προτείνω να δεις ένα έπος της ένατης τέχνης κι εσύ αναλώνεσαι σε μαλακισμένες μικρότητες.
Είσαι ακριβώς το αντίθετο από ό,τι πρεσβεύει ο ελληνικός πολιτισμός, δηλαδή την προώθηση της γνώσης, της παιδείας, της κουλτούρας, της διερεύνησης. Δεν ξέρω για ποιον λόγο διατείνεσαι ότι είσαι περήφανη ως Ελληνίδα και μιλάς τόσο θετικά για την ελληνική γλώσσα, μια γλώσσα που κατέχεις σε ένα πολύ μέτριο επίπεδο και για την οποία δεν προτίθεσαι να μάθεις τίποτα πέρα απ' όσα πενιχρά ήδη ξέρεις, παρότι το ελληνικό κράτος σού πρόσφερε δωρεάν τουλάχιστον 12 χρόνια εκμάθησης της γλώσσας από το επίπεδο αρχαρίου ως το ακαδημαϊκό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Διάβασα λίγο τον διάλογο και θέλω να μου πεις ειλικρινά τι δεν κατάλαβες όταν σου λένε για μεμονωμένα περιστατικά;
- hellegennes
Το Αμέρικα Αμέρικα δεν είναι απλώς η εξιστόρηση ενός μεμονωμένου περιστατικού. Ήμαρτον. Για αρχή, δεν μπορώ να κάνω αυτήν την συζήτηση αν δεν το έχεις δει ποτέ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 112 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
24 Φεβ 2025, 14:51
-
-
Νέα δημοσίευση Κεφαλαιοκρατία: πεδίο κερδοφορίας το ανθρώπινο αίμα
από Ληστοσυμμορίτης » 04 Ιουν 2024, 08:43 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 1 Απαντήσεις
- 405 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
05 Ιουν 2024, 11:20
-
-
-
Νέα δημοσίευση Βρήκαμε ανθρώπινο υπόλειμμα, ενημερώσαμε τις αστυνομικές αρχές...
από Kauldron » 27 Φεβ 2024, 13:59 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 208 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
27 Φεβ 2024, 14:08
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η σύγχρονη επιστήμη θεωρεί το ανθρώπινο λάθος ως σύμπτωμα και όχι ως αίτιο
από Ληστοσυμμορίτης » 28 Φεβ 2025, 07:44 » σε Θετικές Επιστήμες - 22 Απαντήσεις
- 729 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
26 Απρ 2025, 08:02
-