αλιμονο! αναρωτιεμαι τί εχεις να πεις για αυτους που δεν εχουν καν λογαριασμο inst και παρολαυτα εχουν αποψη, για οσους κρινουν αποκλειστικα απο μια φωτο, και για όσους κρινουν απλα για να κρινουν
Mητέρα θηλάζει τον 4χρονο γιό της
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- omg kai 3 lol
Re: Mητέρα θηλάζει τον 4χρονο γιό της
αλιμονο! αναρωτιεμαι τί εχεις να πεις για αυτους που δεν εχουν καν λογαριασμο inst και παρολαυτα εχουν αποψη, για οσους κρινουν αποκλειστικα απο μια φωτο, και για όσους κρινουν απλα για να κρινουν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omg kai 3 lol την 03 Απρ 2019, 15:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
SpoilerShow
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
Εγώ δεν έχω να πω τίποτα. Οι μόνες που μπορούν να εκφέρουν άποψη είναι οι μάνες αυτών των παιδιών.omg kai 3 lol έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 15:36αλιμονο! αναρωτιεμαι τί εχεις να πεις για αυτους που δεν εχουν καν λογαριασμο inst και παρολαυτα εχουν αποψη ή οσους κρινουν αποκλειστικα απο μια φωτο και όσους κρινουν απλα για να κρινουν
https://www.bovary.gr/health-diary/5414 ... -aytistiko
http://www.kathimerini.gr/879529/articl ... me-aytismo
https://www.talcmag.gr/paidiatros/megal ... iko-paidi/
Λες αυτές οι γυναίκες να νοιώσουν ότι βρήκαν νόημα στη ζωή τους όταν δουν κάποιες επαγγελματικές φωτο, όπου το παιδί χρησιμοποιείται ως φωτομοντέλο, με όποια ταλαιπωρία συνεπάγεται αυτό για τον ψυχισμό του;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αναφορικά με αυτό

η αλήθεια είναι ότι δεν θέλεις να διαβάσεις τη γνώμη μου για την πλειοψηφία αυτών που έχουν.για αυτους που δεν εχουν καν λογαριασμο inst

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
lol, οι πολέμιοι της Πολ. Ορθοτητας στο ονομα της ελευθεριας του λόγου, γράφουν λίστες με ποιοι μπορουν να έχουν άποψη. Τυραννίσκοι της φακής, χουνταίοι χωρίς χουντα. Ειναι και αυτό ενα δράμα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 15:46Εγώ δεν έχω να πω τίποτα. Οι μόνες που μπορούν να εκφέρουν άποψη είναι οι μάνες αυτών των παιδιών.omg kai 3 lol έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 15:36αλιμονο! αναρωτιεμαι τί εχεις να πεις για αυτους που δεν εχουν καν λογαριασμο inst και παρολαυτα εχουν αποψη ή οσους κρινουν αποκλειστικα απο μια φωτο και όσους κρινουν απλα για να κρινουν
Λες αυτές οι γυναίκες να νοιώσουν ότι βρήκαν νόημα στη ζωή τους όταν δουν κάποιες επαγγελματικές φωτο, όπου το παιδί χρησιμοποιείται ως φωτομοντέλο, με όποια ταλαιπωρία συνεπάγεται αυτό για τον ψυχισμό του;
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
- omg kai 3 lol
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 15:46Εγώ δεν έχω να πω τίποτα. Οι μόνες που μπορούν να εκφέρουν άποψη είναι οι μάνες αυτών των παιδιών.omg kai 3 lol έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 15:36αλιμονο! αναρωτιεμαι τί εχεις να πεις για αυτους που δεν εχουν καν λογαριασμο inst και παρολαυτα εχουν αποψη ή οσους κρινουν αποκλειστικα απο μια φωτο και όσους κρινουν απλα για να κρινουν
ακριβως εκει θελω να καταληξω, η ευαισθητοποιηση ειναι το ζητημα, και το πως επικοινωνει ο καθενας το προβλημα του,
ποσοι λες να διαβασαν τα αρθρα που παρεθεσες και μετα να εψαξαν για αυτισμο και ποσοι με αφορμη την εν λογω φωτο;
(βγαλε αυτους που τον επαιξαν)
επισης ενα αλλο μηνυμα που περναει ειναι οτι ζωη με τα οποια προβληματα συνεχιζεται και προχωραμε με δυναμη και δημιουργικοτητα, δεν κολυμπαμε στη μιζερια μας για να μας δειχνουν οι αλλοι με το δαχτυλο και να μας λυπουνται
εγω βλεπω ενα αληθινο προφιλ οταν οι περισσοτερες -και με πολυ λιγοτερα stats- θα γεμιζαν αλλο ενα ανθολογιο της γκουερνικας με κωλους και βυζια
Κατά τη γνώμη μου, τον παίζουν ούτως ή άλλως όσοι χρειάζονται κίνητρο με τέτοιες φωτο για να αποκτήσουν μια στοιχειώδη αντίληψη για τα "αιώνια" παιδιά.omg kai 3 lol έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 15:58ακριβως εκει θελω να καταληξω, η ευαισθητοποιηση ειναι το ζητημα, και το πως επικοινωνει ο καθενας το προβλημα του,
ποσοι λες να διαβασαν τα αρθρα που παρεθεσες και μετα να εψαξαν για αυτισμο και ποσοι με αφορμη την εν λογω φωτο;
(βγαλε αυτους που τον επαιξαν)
Ακόμη κι εδώ, το βλέπω διαφορετικά.επισης ενα αλλο μηνυμα που περναει ειναι οτι ζωη με τα οποια προβληματα συνεχιζεται, δεν κολυμπαμε στη μιζερια μας για να μας δειχνουν οι αλλοι με το δαχτυλο και να μας λυπουνται
εγω βλεπω ενα αληθινο προφιλ οταν οι περισσοτερες -και με πολυ λιγοτερα stats- θα γεμιζαν αλλο ενα ανθολογιο της γκουερνικας με κωλους και βυζια
Η πραγματική ομορφιά της ζωής, ακόμη και με τα προβλήματα της, δεν έχει καμμία σχέση με αυτές τις φωτο.
Κι ενίοτε το υπερβολικό λουστράρισμα, κρύβει μια άλλου τύπου μιζέρια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- omg kai 3 lol
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 16:09Ακόμη κι εδώ, το βλέπω διαφορετικά.επισης ενα αλλο μηνυμα που περναει ειναι οτι ζωη με τα οποια προβληματα συνεχιζεται, δεν κολυμπαμε στη μιζερια μας για να μας δειχνουν οι αλλοι με το δαχτυλο και να μας λυπουνται
Η πραγματική ομορφιά της ζωής, ακόμη και με τα προβλήματα της, δεν έχει καμμία σχέση με αυτές τις φωτο.
στο instagram ειναι.. οπου φτιαχτηκε για να καλυπτει ως επι το πλειστον τη γυναικεια ματαιοδοξια, λαμβανοντας αυτο υποψη δε χρειαζεται να εισαι κριτικος τεχνης για περαιτερω βαθυστοχαστες αναλυσεις.. και γιαυτο επιμενω πως η συγκεκριμενη συγκριτικα με αλλες τα παει εξαιρετικα
Ε, αν φτιάχτηκε για να καλύψει τη γυναικεία ματαιοδοξία, το πέτυχε απολύτως.omg kai 3 lol έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 16:12στο instagram ειναι.. οπου φτιαχτηκε για να καλυπτει ως επι το πλειστον τη γυναικεια ματαιοδοξια, λαμβανοντας αυτο υποψη δε χρειαζεται να εισαι κριτικος τεχνης για περαιτερω βαθυστοχαστες αναλυσεις..ΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 16:09Ακόμη κι εδώ, το βλέπω διαφορετικά.επισης ενα αλλο μηνυμα που περναει ειναι οτι ζωη με τα οποια προβληματα συνεχιζεται, δεν κολυμπαμε στη μιζερια μας για να μας δειχνουν οι αλλοι με το δαχτυλο και να μας λυπουνται
Η συγκεκριμένη ματαιοδοξία στο ινστα καλύπτεται μόνον με σεξιστικές προσεγγίσεις.
Οπότε, δεν καταλαβαίνω γιατί γκρινιάζετε για τους "λιγούρηδες" που ανταπεξέρχονται ευπρεπώς σε τέτοιες αναρτήσεις.
Στην τελική αν δεν το κάνουν, θα αποκτήσει ψυχολογικό πρόβλημα και η μάνα.
Δες το θετικά, ως κοινωνική στήριξη, μη μιζεριάζεις.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- omg kai 3 lol
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 16:16Ε, αν φτιάχτηκε για να καλύψει τη γυναικεία ματαιοδοξία, το πέτυχε απολύτως.omg kai 3 lol έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 16:12στο instagram ειναι.. οπου φτιαχτηκε για να καλυπτει ως επι το πλειστον τη γυναικεια ματαιοδοξια, λαμβανοντας αυτο υποψη δε χρειαζεται να εισαι κριτικος τεχνης για περαιτερω βαθυστοχαστες αναλυσεις..
Η συγκεκριμένη ματαιοδοξία στο ινστα καλύπτεται μόνον με σεξιστικές προσεγγίσεις.
Οπότε, δεν καταλαβαίνω γιατί γκρινιάζετε για τους "λιγούρηδες" που ανταπεξέρχονται ευπρεπώς σε τέτοιες αναρτήσεις.
Στην τελική αν δεν το κάνουν, θα αποκτήσει ψυχολογικό πρόβλημα και η μάνα.
Δες το θετικά, ως κοινωνική στήριξη, μη μιζεριάζεις.
οι γροθοι δε μπορουν να καταλαβουν τις κρισεις που εχουν προηγηθει οπως και τί επεται του θηλασμου οποτε βγαζουν τα ψυχολογικα τους στα βυζια και τελειωνει εκει η ιστορια
οι αντιζηλες απο την αλλη παροτι εχουν ενσυναισθηση και μπορουν να αντιληφθουν την κατασταση, επισης βγαζουν τα ψυχολογικα τους για διαφορετικους ομως λογους...
διοτι ψυχολογικα εχουν απαντες κριτες οχι μονο οι εκτιθεμενοι κρινομενοι

Αυτό μου θυμίζει την κλισεδάτη προσέγγιση του Χαοτικού.omg kai 3 lol έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 16:25οι γροθοι δε μπορουν να καταλαβουν τις κρισεις που εχουν προηγηθει οπως και τί επεται του θηλασμου οποτε βγαζουν τα ψυχολογικα τους στα βυζια και τελειωνει εκει η ιστορια
οι αντιζηλες απο την αλλη παροτι εχουν ενσυναισθηση και μπορουν να αντιληφθουν την κατασταση, επισης θα βγαλουν τα ψυχολογικα τους για διαφορετικους ομως λογους...
Προσπάθησε πάλι, με δικά σου λόγια.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- omg kai 3 lol
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 16:35Αυτό μου θυμίζει την κλισεδάτη προσέγγιση του Χαοτικού.omg kai 3 lol έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 16:25οι γροθοι δε μπορουν να καταλαβουν τις κρισεις που εχουν προηγηθει οπως και τί επεται του θηλασμου οποτε βγαζουν τα ψυχολογικα τους στα βυζια και τελειωνει εκει η ιστορια
οι αντιζηλες απο την αλλη παροτι εχουν ενσυναισθηση και μπορουν να αντιληφθουν την κατασταση, επισης θα βγαλουν τα ψυχολογικα τους για διαφορετικους ομως λογους...
οτι πεις.. αναμενομενη απαντηση,
ξεκαβαλα για αρχη απτο συννεφο που εχεις -και στο αβαταρ-

Συστάσεις δέχομαι από πολύ πιο σοβαρούς, αγαπητέ μου.omg kai 3 lol έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 16:39
οτι πεις.. αναμενομενη απαντηση,
ξεκαβαλα για αρχη απτο συννεφο που εχεις -και στο αβαταρ-

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Είναι πραγματικότητα. Όποιος θέλει την βλέπει και ως κλισέ.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 16:35Αυτό μου θυμίζει την κλισεδάτη προσέγγιση του Χαοτικού.omg kai 3 lol έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 16:25οι γροθοι δε μπορουν να καταλαβουν τις κρισεις που εχουν προηγηθει οπως και τί επεται του θηλασμου οποτε βγαζουν τα ψυχολογικα τους στα βυζια και τελειωνει εκει η ιστορια
Το τι κομπλεξαρία και κακομοιριά έβγαλες σε κάποιο ποστ, δεν το έχεις αντιληφθεί. Η νοοτροπία σου είναι να γλείφεις τους επικρατούντες. Και επικρατούν οι μισογύνικες και κάφρικες απόψεις. Δεν περιμένω κάτι καλύτερο από σένα αλλά είναι κάπως να μας πουλάς και πνεύμα.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Χαοτικέ, επειδή εκτιμώ τις απόψεις σου σε τέτοιου είδους θέματα, θα ήθελα πολύ να εκφράσεις πώς βλέπεις το θέμα της ταλαιπωρίας που υφίσταται ένα παιδί σε τέτοιου τύπου φωτογραφικά πρότζεκτ, πόσο μάλλον ένα παιδί αυτιστικό, που είναι (νομίζω) δεδομένο ότι "πιέζεται" πιο εύκολα;
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 68 Απαντήσεις
- 1763 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
05 Οκτ 2023, 11:13