Μην τον φοβίζεις ρε. Στην κωλονοσκοπηση σου έχουν κάνει και μια ένεση πριν Και ούτε καταλαβαίνεις ούτε θυμάσαι τίποτα. Μπορεί και να με γάμησε ο γιατρός χαμπάρι δεν θα είχα πάρει
Πρωκτός ή αιδοίο?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Πρωκτός ή αιδοίο?
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Είσαι σίγουρος ότι δεν σου αφηγούνταν το αντίστροφο;

δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
συννεφιασμένη Κυριακή έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 21:53Είσαι σίγουρος ότι δεν σου αφηγούνταν το αντίστροφο;

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Να σημειώσουμε εδω οτι επισης ΔΕΝ γουστάρουν με τπτ το διπλο με χρηση δάχτυλου η του δονητη τους .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
don't speak έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 20:52Εσύ τι προτιμάς;
Δεν μου πέφτει λόγος
Πέσιμο ή χεσιμο; 

ειπα κι εγωNito έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 19:34Όχι 6 ευρώ η μία! Εννοώ τη συσκευασία των 12 (μία για τον Ιαν, μία για τον Φεβρ. κ.ο.κ.). Εξάλλου δεν πωλούνται χύμα προφυλακτικά, πρέπει να πάρεις όλο το κουτί.
εχω διαβασει οτι υπαρχουν κατι προφυλακτικα γιαπωνεζικα που ειναι υπερλεπτα αλλα κοστιζουν πολυ
Γιατι ειναι τοσο σημαντικο να καταθεσω τη δικη μου αποψη; Αν μου εξηγησεις, ευχαριστως θα το κανω.
- Eθνικοκοινωνιστης
dont και εσυ σε συζητησεις του κωλου? 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Δεν κινδυνεύει ο ανδρισμός σας από ένα κωλοδάχτυλο είτε.του γιατρού είναι είτε της γκόμενας σας, αν είναι ευπρόσδεκτο από εσάς.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...