Mητέρα θηλάζει τον 4χρονο γιό της
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Re: Mητέρα θηλάζει τον 4χρονο γιό της
Ενοχλείται κανείς επειδή θηλάζει το τετράχρονο αυτιστικό παιδί της, ασχέτως των φωτογραφιών;
- Υδράργυρος
Το αυτιστικο μαλλον δεν αντιλαμβανεται τετοια ζητηματα οποτε δεν κακοποιειταισυννεφιασμένη Κυριακή έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 22:58Χαοτικέ, επειδή εκτιμώ τις απόψεις σου σε τέτοιου είδους θέματα, θα ήθελα πολύ να εκφράσεις πώς βλέπεις το θέμα της ταλαιπωρίας που υφίσταται ένα παιδί σε τέτοιου τύπου φωτογραφικά πρότζεκτ, πόσο μάλλον ένα παιδί αυτιστικό, που είναι (νομίζω) δεδομένο ότι "πιέζεται" πιο εύκολα;
-
Αφού θηλάζειΥδράργυρος έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 23:01Το αυτιστικο μαλλον δεν αντιλαμβανεται τετοια ζητηματα οποτε δεν κακοποιειταισυννεφιασμένη Κυριακή έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 22:58Χαοτικέ, επειδή εκτιμώ τις απόψεις σου σε τέτοιου είδους θέματα, θα ήθελα πολύ να εκφράσεις πώς βλέπεις το θέμα της ταλαιπωρίας που υφίσταται ένα παιδί σε τέτοιου τύπου φωτογραφικά πρότζεκτ, πόσο μάλλον ένα παιδί αυτιστικό, που είναι (νομίζω) δεδομένο ότι "πιέζεται" πιο εύκολα;
- Υδράργυρος
Οχι.don't speak έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 22:59Ενοχλείται κανείς επειδή θηλάζει το τετράχρονο αυτιστικό παιδί της, ασχέτως των φωτογραφιών;
Αμα δεν ειναι αυτιστικο ειναι λαθος;
Μακάρι, αν και νομίζω πως αισθάνονται πολύ πιο έντονα.Υδράργυρος έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 23:01Το αυτιστικο μαλλον δεν αντιλαμβανεται τετοια ζητηματα οποτε δεν κακοποιειται
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
hellegennes έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 13:07Αυτό έχει περισσότερο να κάνει με την εικόνα. Γιατί όλες αυτές που χρησιμοποιούν τα μωρά τους ως προβολή του εαυτού τους, θέλουν να ταιριάζουν στην εικόνα, την αισθητική αντίληψη αυτού που κάνουν. Και το σύνηθες είναι αγοράκι, επηρεασμένο από την εικόνα θηλάζουσας μητέρας στην τέχνη (πιθανόν με την συνεπικουρική επίδραση της εικόνας της Μαρίας να κρατάει τον Ιησού στην αγκαλιά της).
Μου αρέσει που θες να διαρκώς να παραμένεις καλλιεργημένος. Η δεξιοσύνη όμως είναι εκφυλιστική ιδιότητα και την έχεις αφήσει να δρα πάνω σου. Κι όσο πας λοιπόν, μεσαιωνίζεις. Να έβλεπες τα ποστ σου, που βάζουν πάνω τα παιδιά και μια ολόκληρη συναισθηματικότητα και ηθικότητα που απορρέουν από τα παιδιά, θα καταλάβαινες πόσο υποκριτικά και φαιδρά φέρεσαι.
Γιατί τα παιδιά τα γαμάνε καθημερινά στο όνομα του πολιτισμού που χάφτουν. Από τις βαφτίσεις και διαφημίσεις μέχρι κοινωνικές κοινωνικές εκδηλώσεις και εκπαιδευτικές διαδικασίες. ή φταίει το ίσταγκραμ φίλε που εκμεταλλεύεται την ματαιοδοξία της κάθε και του κάθε ψυχικού μπουχέσα, ή δεν φταίει κανένας. Να μου ξεχωρίζεις τη γκόμενα επειδή έχει βυζάρες και είναι σούπερ καύλα και να καταπιάνεσαι από την ευαισθησία σου για τα μωρά (και καλά)... ε το γαμήσαμε και ψόφησε.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Υδράργυρος
Μπορει να αισθανονται αλλα νομιζω οτι δεν αντιλαμβανονται το πλεγμα της ηθικης, καποιος τρςβαει φοτο (τι ειναι αυτο) και θα τα βαλει σε σοσιαλ μηντια (τι ειναι αυτο) και θα το δει πολυς κοσμος (who cares)συννεφιασμένη Κυριακή έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 23:04Μακάρι, αν και νομίζω πως αισθάνονται πολύ πιο έντονα.Υδράργυρος έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 23:01Το αυτιστικο μαλλον δεν αντιλαμβανεται τετοια ζητηματα οποτε δεν κακοποιειται
συννεφιασμένη Κυριακή έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 22:58Χαοτικέ, επειδή εκτιμώ τις απόψεις σου σε τέτοιου είδους θέματα, θα ήθελα πολύ να εκφράσεις πώς βλέπεις το θέμα της ταλαιπωρίας που υφίσταται ένα παιδί σε τέτοιου τύπου φωτογραφικά πρότζεκτ, πόσο μάλλον ένα παιδί αυτιστικό, που είναι (νομίζω) δεδομένο ότι "πιέζεται" πιο εύκολα;
Του γαμιέται το είναι πολύ απλά. Ούτε σε διαφημίσεις θα πρέπει να χρησιμοποιούνται παιδιά.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Αντιλαμβάνομαι πολύ περισσότερα από όσα ελπίζεις.Χαοτικός έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 22:52Είναι πραγματικότητα. Όποιος θέλει την βλέπει και ως κλισέ.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 16:35Αυτό μου θυμίζει την κλισεδάτη προσέγγιση του Χαοτικού.omg kai 3 lol έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 16:25οι γροθοι δε μπορουν να καταλαβουν τις κρισεις που εχουν προηγηθει οπως και τί επεται του θηλασμου οποτε βγαζουν τα ψυχολογικα τους στα βυζια και τελειωνει εκει η ιστορια
οι αντιζηλες απο την αλλη παροτι εχουν ενσυναισθηση και μπορουν να αντιληφθουν την κατασταση, επισης θα βγαλουν τα ψυχολογικα τους για διαφορετικους ομως λογους...
διοτι ψυχολογικα εχουν απαντες κριτες οχι μονο οι εκτιθεμενοι κρινομενοι
Προσπάθησε πάλι, με δικά σου λόγια.
Το τι κομπλεξαρία και κακομοιριά έβγαλες σε κάποιο ποστ, δεν το έχεις αντιληφθεί. Η νοοτροπία σου είναι να γλείφεις τους επικρατούντες. Και επικρατούν οι μισογύνικες και κάφρικες απόψεις. Δεν περιμένω κάτι καλύτερο από σένα αλλά είναι κάπως να μας πουλάς και πνεύμα.
Και είστε οι τελευταίοι στους οποίους θα επιχειρούσα να πουλήσω πνεύμα γιατί δεν ξέρετε καν τι είναι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Την πρακτική ταλαιπωρία εννοώ. Το στήσιμο, αναμονή κτλ. Καθαρά πρακτικά δες το.Υδράργυρος έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 23:07Μπορει να αισθανονται αλλα νομιζω οτι δεν αντιλαμβανονται το πλεγμα της ηθικης, καποιος τρςβαει φοτο (τι ειναι αυτο) και θα τα βαλει σε σοσιαλ μηντια (τι ειναι αυτο) και θα το δει πολυς κοσμος (who cares)
Χαοτικέ, μαζί σου. Τώρα τα υπόλοιπα περί ματαιοδοξίας και αυτοπροβολής της μάνας είναι δευτερεύοντα, κατά την γνώμη μου.
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Είναι πολλά που μπορεί να συμβαίνουν, όπως για παράδειγμα να είδε το μωρό να θηλάζει, γιατί έχει δύο από ό,τι είδα και να ήθελε και αυτό να θηλάσει. Δηλαδή να μην το εξανάγκασε να το κάνει.
the end
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Παλι η Γάλη σχολιάζει τους άλλους επιχειρόντας να τους υποτιμήσει. Ειναι ο μονος τροπος επιχειρηματολογίας που επιχειρεί.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
-
Κατά τη γνώμη μου όχι. Το κάθε παιδί έχει άλλες ανάγκες. Αν κάποιο θέλει να θηλάζει ακόμα στα 4 του χρόνια, ας θηλάσει. Δεν έχουν όλα τα παιδιά την ίδια ανάπτυξη σε όλους τους τομείς και τις ίδιες ψυχολογικές, συναισθηματικές ανάγκες . Άσε που μετρημένα στα δάχτυλα θα είναι. Έχω δει και τετράχρονο να πλένει πιάτα και δεκάχρονο να μην κάνει μπάνιο μόνο του. Αντίστοιχο το βρίσκω.Υδράργυρος έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 23:03Οχι.don't speak έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 22:59Ενοχλείται κανείς επειδή θηλάζει το τετράχρονο αυτιστικό παιδί της, ασχέτως των φωτογραφιών;
Αμα δεν ειναι αυτιστικο ειναι λαθος;
Επίσης ο θηλασμός γινόταν για κάποια χρόνια στα περισσότερα παιδιά παλιά (προ κατοχής ας πούμε) αλλά με την αφθονία τροφής και τα διάφορα γάλατα που κυκλοφορούν έχει σταματήσει. Είναι καλύτερο δηλαδή αυτό που προορίζεται για το μοσχαράκι από αυτό που προορίζεται για άνθρωπο;
-
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 68 Απαντήσεις
- 1763 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης