Μη βρίζεις ρε Τάκη!-71 έγραψε: ↑04 Απρ 2019, 00:44Κρυπτο-κούλα μαλλον,κρίμα.Μπακάλης έγραψε: ↑04 Απρ 2019, 00:41Η μεγάλη(;) οικογένεια της αριστεράς ας παραμείνει μεγάλη και χωρίς εμένα.
Εγώ το πολύ πολύ όταν ξεκουμπιστεί η συμμορία που μας κυβερνάει τώρα να φτάσω μέχρι τη...Φώφη!
Πάντως το νεοναζί το απορρίπτω μετά βδελυγμίας και το νεοφίλ το πολέμησα στις συγκεντρώσεις των αγανακτισμένων μέχρι που το υιοθέτησε ο ποκοπίκος.
Πρωκτός ή αιδοίο?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Πρωκτός ή αιδοίο?
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μπακάλη μου!!!

Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Παλι μετα τα 40 κ παλι μονο σε περιπτωση που συγκεντρωνε τα βασικα απαιτουμενα θα εμενα σταθερά με κάποια.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Βρε, έχω δώσει εντολή-επιθυμία και κατάρα.
Όταν πεθάνω να βρούνε ένα μ@υνί, έστω και γίδας

Το προσκυνούσα μια ζωή ας το φιλάω και στον άλλο κόσμο.

Και στομα αλλα ειπα να μεινω στο θεμα.Gherschaagk έγραψε: ↑04 Απρ 2019, 00:40Ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Στόμα και μόνο στόμα.
Ντάξει και κανένα δάχτυλο.

Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
εχω ανακαλυψει μια καινουρια σταση που δεν την κανουν ουτε στις τσοντες, αλλα δινει ευχαριστηση κυριως στον αντραGherschaagk έγραψε: ↑04 Απρ 2019, 00:44Το 69 εννοώ ε.
Και μην πει κανένας πως είναι υπερεκτιμημένο, θα τον παίξω στα δάχτυλα.
Για μονιμη σχεση ειναι καλυτερες οι εμπειρες ή οι απειρες;Αγις έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 23:26Το καλυτερο ειναι να παραμείνεις εκτος γάμου.Ορέστης 35 έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 23:13Ποιες ειναι καλυτερες για γαμο; Οι απειρες ή οι εμπειρες;Αγις έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 22:48Τα πιο ωραία επεισόδια εχουν συμβει οταν καποιες προσποιουνταν τις συντηρητικές με ελάχιστη σεξουαλικη ζωη κ εμπειριες - σε γκομενους που τους προοριζαν για σοβαρο - σκοπό δλδ σβερκωμα κ γάμο.
Ατελειωτο γέλιο - ιδιως οταν τους πέρναγαν λαικο δικαστηριο αν ζητουσαν κωλο με τις φιλες σε ρολο ενορκων,
Ορέστης 35 έγραψε: ↑04 Απρ 2019, 02:43εχω ανακαλυψει μια καινουρια σταση που δεν την κανουν ουτε στις τσοντες, αλλα δινει ευχαριστηση κυριως στον αντραGherschaagk έγραψε: ↑04 Απρ 2019, 00:44Το 69 εννοώ ε.
Και μην πει κανένας πως είναι υπερεκτιμημένο, θα τον παίξω στα δάχτυλα.
Ορθιος με αυπνιες στην ανοιχτή πόρτα του ψυγείου ψάχνοντας τι θα σαβουριασεις; μόλις την εκανα!!!!
Από που θα τον πάρει η πρώτη φορά αριστερά στις εκλογές είναι το θέμα;
Και τι μας νοιάζει εμάς;

Και τι μας νοιάζει εμάς;

ένα καφέ στο τρία ρειιιιι
Fanfaron: Τελικά, ποιους πρέπει να πετάξουμε έξω; Τους αριστερούς, τους δεξούς ή τους μετανάστες;
Null: Berseker: Μενόμαχος (μένος + μάχη).
Fanfaron: Τελικά, ποιους πρέπει να πετάξουμε έξω; Τους αριστερούς, τους δεξούς ή τους μετανάστες;

- Υπερκουλτουριάρης
Γενικό αξίωμα, οι έμπειρες, ένας λόγος παραπάνω όσον αφορά εσένα. Αν η γυναίκα δεν έχει πάει με άλλους πεντακόσιους, πως θα εκτιμήσει την Θεότητα που λέγεται Ορέστης; Το πιθανότερο να πιστέψει πως όλοι οι άνδρες είναι έτσι και να μην λάβεις την λατρεία που σου αξίζειΟρέστης 35 έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 23:13Ποιες ειναι καλυτερες για γαμο; Οι απειρες ή οι εμπειρες;Αγις έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 22:48Τα πιο ωραία επεισόδια εχουν συμβει οταν καποιες προσποιουνταν τις συντηρητικές με ελάχιστη σεξουαλικη ζωη κ εμπειριες - σε γκομενους που τους προοριζαν για σοβαρο - σκοπό δλδ σβερκωμα κ γάμο.
Ατελειωτο γέλιο - ιδιως οταν τους πέρναγαν λαικο δικαστηριο αν ζητουσαν κωλο με τις φιλες σε ρολο ενορκων,

Είχα δει πριν λίγο καιρό στον δρόμο, έναν γνωστό μου γιατρό και μου είπε δεν σε άκουσα ο μλκας.
Τον γιατρό τον γνώριζα καλά από την νύχτα, δεν θα μπορούσαμε ουσιαστικά να είμαστε ποτέ γνωστοί της μέρας, γιατί είμαστε από άλλο backround. Τον συμπαθώ όμως πολύ. Ωραίος άνδρας, κιμπάρης και ανοιχτοχέρης, εντελώς περπατημένος και μπον βιβέρ μέγας. Αυτός ας πούμε, ήταν αυτό που λέμε ο γμιας της γειτονιάς. Εκεί στα 42, τρώει γεροντοκορισμό. Δεν θα παντρευτώ εγώ ποτέ, να κάνω οικογένεια και τέτοια. Ε ρε συ, με 100 γυναίκες βγαίνεις, διάλεξε μια. Ανένδοτος αυτός, δεν κάνουν για σπίτι. Εκείνη την περίοδο γνωρίζει μια 27 χρονών, συνάδερφο του. Την κυνηγάει κάνα 6 μηνο για να του κάτσει για σεξ. ΄Oταν έγινε, surprise, η γκόμενα παρότι μουν@ρα ήταν παρθένα

Το διάστημα εκείνο πετυχαίνω τον γιατρό να κατεβαίνει την Αριστοτέλους, με μια όντως πολύ όμορφη γυναίκα. Με μια κατέβαινα και εγώ, που φορούσε μάλιστα και την στολή από το μαγαζί που δούλευε, μόλις είχε σχολάσει. Χάρηκε πολύ αυτός, η δικιά του καθόλου, λέει πάμε παρέα να πιούμε ένα ποτό. Εμείς για την παραλία πηγαίναμε, καλοκαιράκι, να πιούμε καμιά μπύρα στο πλακόστρωτο, αλλά οι άλλοι για το Ολύμπιον. Ο Ντοκ μου λέει μην μασας, δικά μου όλα. Μέσα.
Καθόμαστε εκεί, καταδέχεται η γιατρίνα να με ρωτήσει με τι ασχολούμαι και λέω την ατάκα του Ρένου, μπάς και σπάσω τον πάγο, πως σκέφτομαι τίτλους βιβλίων που θα γράψω στο μέλλον

Ένα μισάωρο το άντεξα, κάνοντας πως ακούω τον Ντοκ, αλλά παλεύοντας σκληρά να μην της τραβήξω ένα γερό χαστούκι. Όταν έφτασα στα όρια μου, έβγαλα ένα 20ευρω(με πόνεσε, αλλά νόμιζα πως θα ήταν για το καλό όλων μας και μακροχρόνια) για τα ποτά και τα ρέστα άστα μπουρμπουάρ στην κοπέλα, που μας τα έφερε. Ρε κάτσε ο άλλος, δεν ακούω τίποτα. Φεύγοντας του λέω μπροστά σε όλους, φίλε σε συμπαθώ πολύ, κοίτα μην παντρευτείς αυτή την πουτάνα, σε κανέναν δεν αξίζει τέτοιο πράγμα! Η τότε δικιά μου, που πήγαινε πάσο τόση ώρα, ξεσπαθώνει επίσης και του λέει, τέτοια υπομονή που έκανα με αυτή την ηλίθια, δεν θα έκανα ούτε για την μάνα μου, να πάει στο διάολο.
Αν συναντηθήκαμε τυχαία άλλες δυο φορές, έκανε πως δεν με ήξερε.
Την τελευταία όμως, όχι μόνο με γνώρισε,αλλά με αγκάλιασε κι όλας. Μεγάλη πουτάνα η παρθένα.την πήρε, του έψησε το ψάρι στα χείλη, δίνει όσα και όσα για να φύγει.
Τα θέματα των άλλων τα βλέπεις καθαρά, στα δικά σου μπερδεύεσαι

ουαο σεντονάκι 

ένα καφέ στο τρία ρειιιιι

όχι όχι, ποτέ δεν το ζητάνε γιατί πονάει.συννεφιασμένη Κυριακή έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 21:53Είσαι σίγουρος ότι δεν σου αφηγούνταν το αντίστροφο;

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ειδικά μια γυναίκα, αν όντως αντέχει μέχρι τα 27 χωρίς σεξ, δεν την ενδιαφέρει και πολύ το άθλημα... Άσε που δεν ξέρουμε στα αλήθεια αν ήταν αλήθεια αυτά. Μερικοί άνθρωποι ξέρουν να στήνουν παραμύθια που τα πιστεύουν και οι ίδιοι.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑04 Απρ 2019, 10:06Την τελευταία όμως, όχι μόνο με γνώρισε,αλλά με αγκάλιασε κι όλας. Μεγάλη πουτάνα η παρθένα.την πήρε, του έψησε το ψάρι στα χείλη, δίνει όσα και όσα για να φύγει.
Τα θέματα των άλλων τα βλέπεις καθαρά, στα δικά σου μπερδεύεσαι
Πολύ σωστό αυτό για τα θέματα των άλλων!
Σε υπεράσπισή της, μερικά παιδιά είναι υπερβολικά προστατευμένα από τους middle class γονείς και σκέφτονται παράξενα.
Εμετικά σεξιστική συζήτηση.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
(✿ ♥‿♥)