Πρωκτός ή αιδοίο?

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.

Πρωκτός ή αιδοίο?

Πρωκτός
16
40%
Αιδοίο
24
60%

Σύνολο ψήφων: 40

Al Bundy

Re: Πρωκτός ή αιδοίο?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Al Bundy » 04 Απρ 2019, 00:47

-71 έγραψε:
04 Απρ 2019, 00:44
Μπακάλης έγραψε:
04 Απρ 2019, 00:41
Η μεγάλη(;) οικογένεια της αριστεράς ας παραμείνει μεγάλη και χωρίς εμένα.

Εγώ το πολύ πολύ όταν ξεκουμπιστεί η συμμορία που μας κυβερνάει τώρα να φτάσω μέχρι τη...Φώφη! :lol:

Πάντως το νεοναζί το απορρίπτω μετά βδελυγμίας και το νεοφίλ το πολέμησα στις συγκεντρώσεις των αγανακτισμένων μέχρι που το υιοθέτησε ο ποκοπίκος. :wave:
Κρυπτο-κούλα μαλλον,κρίμα.
Μη βρίζεις ρε Τάκη!

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 04 Απρ 2019, 00:48

Μπακάλης έγραψε:
04 Απρ 2019, 00:46
Gherschaagk έγραψε:
Μπακάλης έγραψε:
04 Απρ 2019, 00:42

Ψυχή μου! :g094::hebit:
Το 69 εννοώ ε.

Και μην πει κανένας πως είναι υπερεκτιμημένο, θα τον παίξω στα δάχτυλα.
Αίμα μου! :romance-hearteyes::romance-hearteyes:
Μπακάλη μου!!! :hebit:
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 04 Απρ 2019, 00:49

Naida έγραψε:
03 Απρ 2019, 23:29
Αγις έγραψε:
03 Απρ 2019, 23:26
Ορέστης 35 έγραψε:
03 Απρ 2019, 23:13

Ποιες ειναι καλυτερες για γαμο; Οι απειρες ή οι εμπειρες;
Το καλυτερο ειναι να παραμείνεις εκτος γάμου.
Έχοντας την μέχρι σήμερα εμπειρία σου, γυρνώντας τον χρόνο πίσω θα παντρευόσουν;
Παλι μετα τα 40 κ παλι μονο σε περιπτωση που συγκεντρωνε τα βασικα απαιτουμενα θα εμενα σταθερά με κάποια.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Al Bundy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Al Bundy » 04 Απρ 2019, 00:56

Gherschaagk έγραψε:
04 Απρ 2019, 00:48
Μπακάλης έγραψε:
04 Απρ 2019, 00:46

Αίμα μου! :romance-hearteyes::romance-hearteyes:
Μπακάλη μου!!! :hebit:
Βρε, έχω δώσει εντολή-επιθυμία και κατάρα.
Όταν πεθάνω να βρούνε ένα μ@υνί, έστω και γίδας :lol: να μου το βάλουνε στα χείλη και να με θάψουνε με αυτό!
Το προσκυνούσα μια ζωή ας το φιλάω και στον άλλο κόσμο.

:blm:

Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis » 04 Απρ 2019, 01:12

Gherschaagk έγραψε:
04 Απρ 2019, 00:40
Chainis έγραψε:
03 Απρ 2019, 23:43
Ψευτο-διλημματα και ψηφοφοριες με ελλειπες κατευθυνομενο ερωτηματολογιο.

Προφανώς αιδοιο ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΣ πρωκτος.
Ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Στόμα και μόνο στόμα.

Ντάξει και κανένα δάχτυλο.
Και στομα αλλα ειπα να μεινω στο θεμα. :g030:
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 04 Απρ 2019, 02:43

Gherschaagk έγραψε:
Μπακάλης έγραψε:
Gherschaagk έγραψε:
04 Απρ 2019, 00:40

Στόμα και μόνο στόμα.

Ντάξει και κανένα δάχτυλο.
Το 69 εννοώ ε.

εχω ανακαλυψει μια καινουρια σταση που δεν την κανουν ουτε στις τσοντες, αλλα δινει ευχαριστηση κυριως στον αντρα

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 04 Απρ 2019, 02:45

Αγις έγραψε:
03 Απρ 2019, 23:26
Ορέστης 35 έγραψε:
Αγις έγραψε:
03 Απρ 2019, 22:48
Τα πιο ωραία επεισόδια εχουν συμβει οταν καποιες προσποιουνταν τις συντηρητικές με ελάχιστη σεξουαλικη ζωη κ εμπειριες - σε γκομενους που τους προοριζαν για σοβαρο - σκοπό δλδ σβερκωμα κ γάμο.
Ατελειωτο γέλιο - ιδιως οταν τους πέρναγαν λαικο δικαστηριο αν ζητουσαν κωλο με τις φιλες σε ρολο ενορκων,
Το καλυτερο ειναι να παραμείνεις εκτος γάμου.
Για μονιμη σχεση ειναι καλυτερες οι εμπειρες ή οι απειρες;

χριςς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από χριςς » 04 Απρ 2019, 03:27

Ορέστης 35 έγραψε:
04 Απρ 2019, 02:43
Gherschaagk έγραψε:
Μπακάλης έγραψε:

Το 69 εννοώ ε.

εχω ανακαλυψει μια καινουρια σταση που δεν την κανουν ουτε στις τσοντες, αλλα δινει ευχαριστηση κυριως στον αντρα

Ορθιος με αυπνιες στην ανοιχτή πόρτα του ψυγείου ψάχνοντας τι θα σαβουριασεις; μόλις την εκανα!!!!

Fanfaron
Phorum.gr user: Fanfaron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fanfaron » 04 Απρ 2019, 03:41

Από που θα τον πάρει η πρώτη φορά αριστερά στις εκλογές είναι το θέμα;

Και τι μας νοιάζει εμάς; :smt005::smt005::smt005:
ένα καφέ στο τρία ρειιιιι

Fanfaron: Τελικά, ποιους πρέπει να πετάξουμε έξω; Τους αριστερούς, τους δεξούς ή τους μετανάστες; :102:

Null: Berseker: Μενόμαχος (μένος + μάχη).

Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης » 04 Απρ 2019, 10:06

Ορέστης 35 έγραψε:
Αγις έγραψε:
03 Απρ 2019, 22:48
Τα πιο ωραία επεισόδια εχουν συμβει οταν καποιες προσποιουνταν τις συντηρητικές με ελάχιστη σεξουαλικη ζωη κ εμπειριες - σε γκομενους που τους προοριζαν για σοβαρο - σκοπό δλδ σβερκωμα κ γάμο.
Ατελειωτο γέλιο - ιδιως οταν τους πέρναγαν λαικο δικαστηριο αν ζητουσαν κωλο με τις φιλες σε ρολο ενορκων,
Γενικό αξίωμα, οι έμπειρες, ένας λόγος παραπάνω όσον αφορά εσένα. Αν η γυναίκα δεν έχει πάει με άλλους πεντακόσιους, πως θα εκτιμήσει την Θεότητα που λέγεται Ορέστης; Το πιθανότερο να πιστέψει πως όλοι οι άνδρες είναι έτσι και να μην λάβεις την λατρεία που σου αξίζει :smt023

Είχα δει πριν λίγο καιρό στον δρόμο, έναν γνωστό μου γιατρό και μου είπε δεν σε άκουσα ο μλκας.
Τον γιατρό τον γνώριζα καλά από την νύχτα, δεν θα μπορούσαμε ουσιαστικά να είμαστε ποτέ γνωστοί της μέρας, γιατί είμαστε από άλλο backround. Τον συμπαθώ όμως πολύ. Ωραίος άνδρας, κιμπάρης και ανοιχτοχέρης, εντελώς περπατημένος και μπον βιβέρ μέγας. Αυτός ας πούμε, ήταν αυτό που λέμε ο γμιας της γειτονιάς. Εκεί στα 42, τρώει γεροντοκορισμό. Δεν θα παντρευτώ εγώ ποτέ, να κάνω οικογένεια και τέτοια. Ε ρε συ, με 100 γυναίκες βγαίνεις, διάλεξε μια. Ανένδοτος αυτός, δεν κάνουν για σπίτι. Εκείνη την περίοδο γνωρίζει μια 27 χρονών, συνάδερφο του. Την κυνηγάει κάνα 6 μηνο για να του κάτσει για σεξ. ΄Oταν έγινε, surprise, η γκόμενα παρότι μουν@ρα ήταν παρθένα :oops: Μου λέει το σκηνικό, απαντώ πως αυτό δεν είναι καλό, κάτι δεν πάει καλά. ΄Oχι, τελειωσε πρώτη την σχολή της, διάβαζε. Θα την πάρω ,είναι σοβαρή κ.λ.π. Καλώς, δικιά σου είναι η ζωή.
Το διάστημα εκείνο πετυχαίνω τον γιατρό να κατεβαίνει την Αριστοτέλους, με μια όντως πολύ όμορφη γυναίκα. Με μια κατέβαινα και εγώ, που φορούσε μάλιστα και την στολή από το μαγαζί που δούλευε, μόλις είχε σχολάσει. Χάρηκε πολύ αυτός, η δικιά του καθόλου, λέει πάμε παρέα να πιούμε ένα ποτό. Εμείς για την παραλία πηγαίναμε, καλοκαιράκι, να πιούμε καμιά μπύρα στο πλακόστρωτο, αλλά οι άλλοι για το Ολύμπιον. Ο Ντοκ μου λέει μην μασας, δικά μου όλα. Μέσα.
Καθόμαστε εκεί, καταδέχεται η γιατρίνα να με ρωτήσει με τι ασχολούμαι και λέω την ατάκα του Ρένου, μπάς και σπάσω τον πάγο, πως σκέφτομαι τίτλους βιβλίων που θα γράψω στο μέλλον :) Τζίφος, το πήρε και σοβαρά. Η δικιά μου η κοπέλα, ήταν ευγενικός άνθρωπος. Το παν έκανε για να περάσουμε όλοι καλά, μπράβο που έγινες γιατρός, εμένα μου βγαίνει το λάδι για 500 ευρώ και η άλλη να λέει, καλά να πάθεις, όταν διάβαζα, εσύ γυρνούσες. Όταν κάνω παιδί, θα φροντισω να μην εχει τέτοια κατάληξη, έριχνε και σε εμένα ταυτόχρονα μια ματιά με την άκρη του ματιού της :011:
Ένα μισάωρο το άντεξα, κάνοντας πως ακούω τον Ντοκ, αλλά παλεύοντας σκληρά να μην της τραβήξω ένα γερό χαστούκι. Όταν έφτασα στα όρια μου, έβγαλα ένα 20ευρω(με πόνεσε, αλλά νόμιζα πως θα ήταν για το καλό όλων μας και μακροχρόνια) για τα ποτά και τα ρέστα άστα μπουρμπουάρ στην κοπέλα, που μας τα έφερε. Ρε κάτσε ο άλλος, δεν ακούω τίποτα. Φεύγοντας του λέω μπροστά σε όλους, φίλε σε συμπαθώ πολύ, κοίτα μην παντρευτείς αυτή την πουτάνα, σε κανέναν δεν αξίζει τέτοιο πράγμα! Η τότε δικιά μου, που πήγαινε πάσο τόση ώρα, ξεσπαθώνει επίσης και του λέει, τέτοια υπομονή που έκανα με αυτή την ηλίθια, δεν θα έκανα ούτε για την μάνα μου, να πάει στο διάολο.
Αν συναντηθήκαμε τυχαία άλλες δυο φορές, έκανε πως δεν με ήξερε.
Την τελευταία όμως, όχι μόνο με γνώρισε,αλλά με αγκάλιασε κι όλας. Μεγάλη πουτάνα η παρθένα.την πήρε, του έψησε το ψάρι στα χείλη, δίνει όσα και όσα για να φύγει.
Τα θέματα των άλλων τα βλέπεις καθαρά, στα δικά σου μπερδεύεσαι :D

Fanfaron
Phorum.gr user: Fanfaron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fanfaron » 04 Απρ 2019, 10:10

ουαο σεντονάκι :o
ένα καφέ στο τρία ρειιιιι

Fanfaron: Τελικά, ποιους πρέπει να πετάξουμε έξω; Τους αριστερούς, τους δεξούς ή τους μετανάστες; :102:

Null: Berseker: Μενόμαχος (μένος + μάχη).

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 04 Απρ 2019, 10:11

συννεφιασμένη Κυριακή έγραψε:
03 Απρ 2019, 21:53
sys3x έγραψε:
03 Απρ 2019, 21:20
... το έχουν κανει μονο και μονο για να ικανοποιησουν τον συντροφό τους που τους το ζητουσε σαν τρελος,και καμία απο δαύτες δεν το απήλαυσε.
Είσαι σίγουρος ότι δεν σου αφηγούνταν το αντίστροφο; :bored:
όχι όχι, ποτέ δεν το ζητάνε γιατί πονάει.
:D
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P » 04 Απρ 2019, 10:11

Υπερκουλτουριάρης έγραψε:
04 Απρ 2019, 10:06
Την τελευταία όμως, όχι μόνο με γνώρισε,αλλά με αγκάλιασε κι όλας. Μεγάλη πουτάνα η παρθένα.την πήρε, του έψησε το ψάρι στα χείλη, δίνει όσα και όσα για να φύγει.
Τα θέματα των άλλων τα βλέπεις καθαρά, στα δικά σου μπερδεύεσαι :D
Ειδικά μια γυναίκα, αν όντως αντέχει μέχρι τα 27 χωρίς σεξ, δεν την ενδιαφέρει και πολύ το άθλημα... Άσε που δεν ξέρουμε στα αλήθεια αν ήταν αλήθεια αυτά. Μερικοί άνθρωποι ξέρουν να στήνουν παραμύθια που τα πιστεύουν και οι ίδιοι.

Πολύ σωστό αυτό για τα θέματα των άλλων!

Σε υπεράσπισή της, μερικά παιδιά είναι υπερβολικά προστατευμένα από τους middle class γονείς και σκέφτονται παράξενα.

ΤΣΟΛΙΑΣ
Phorum.gr user: sofos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΤΣΟΛΙΑΣ » 04 Απρ 2019, 10:15

Εμετικά σεξιστική συζήτηση.

Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης » 04 Απρ 2019, 10:22

Fanfaron έγραψε:
04 Απρ 2019, 10:10