ο Μπόλεκ ποιος είναι;
Τα πορνο που παρακολουθουν οι Ελληνιδες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
Re: Τα πορνο που παρακολουθουν οι Ελληνιδες
ενταξει με το κρυο εχει τα θεματακια του
σωστα
εγω ειμαι ο πιο κοντος
εγω ειμαι ο πιο κοντος
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
είναι από τα πιο απλά αλλά όχι κουραστικά κινούμενα σχέδια.
πριν καμιά 20- 25αριά χρόνια υπήρχε στην Θεσσαλονίκη ένα κανάλι που έπαιζε καθημερινώς 2 ώρες το συγκεκριμένο.(και τον Λύκο και το Λαγό-αυτό ήταν ρώσικο)
αλλά δεν θυμάμαι τίποτα πλέον.

(✿ ♥‿♥)
Υπαρχει ενα παρκο στη Βαρσοβια που εχει 3 καλοκαιρινα μπαρακια και λεγονται bolek, lolek και tola ☺
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
Αυτό δεν το έχω δει ποτέ νομίζω. Εγώ από μίκυ μάους έβλεπα πολύ τον ασπρομάλλη με την γενειάδα.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑06 Απρ 2019, 13:01είναι από τα πιο απλά αλλά όχι κουραστικά κινούμενα σχέδια.
πριν καμιά 20- 25αριά χρόνια υπήρχε στην Θεσσαλονίκη ένα κανάλι που έπαιζε καθημερινώς 2 ώρες το συγκεκριμένο.(και τον Λύκο και το Λαγό-αυτό ήταν ρώσικο)
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
ποιο ρε;Naida έγραψε: ↑06 Απρ 2019, 13:22Αυτό δεν το έχω δει ποτέ νομίζω. Εγώ από μίκυ μάους έβλεπα πολύ τον ασπρομάλλη με την γενειάδα.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑06 Απρ 2019, 13:01είναι από τα πιο απλά αλλά όχι κουραστικά κινούμενα σχέδια.
(✿ ♥‿♥)
- Otto Weininger
Έλεος ρε Δανάη, τι είσαι 90 χρονών και λες όλα τα καρτούν μίκυ μάουςNaida έγραψε: ↑06 Απρ 2019, 13:22Αυτό δεν το έχω δει ποτέ νομίζω. Εγώ από μίκυ μάους έβλεπα πολύ τον ασπρομάλλη με την γενειάδα.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑06 Απρ 2019, 13:01είναι από τα πιο απλά αλλά όχι κουραστικά κινούμενα σχέδια.
Let them make the first mistake. We make the last move.
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑06 Απρ 2019, 13:23ποιο ρε;Naida έγραψε: ↑06 Απρ 2019, 13:22Αυτό δεν το έχω δει ποτέ νομίζω. Εγώ από μίκυ μάους έβλεπα πολύ τον ασπρομάλλη με την γενειάδα.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑06 Απρ 2019, 13:01
είναι από τα πιο απλά αλλά όχι κουραστικά κινούμενα σχέδια.
και με φοβερή μουσικούλα

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
ελα ρε αυτό ηταν όντως παλιό...
και επιμορφωτικό!
(✿ ♥‿♥)
Πως το καταφερατε ρε κοριτσια και απο τσοντες το γυρισατε σε παιδικα?
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
:-)
έχουμε παιδική ψυχή βρε ΑΧΑ...
τα κοιτούμε όλα με απορία!
έχουμε παιδική ψυχή βρε ΑΧΑ...
τα κοιτούμε όλα με απορία!
(✿ ♥‿♥)
Σε γενικές γραμμές συμφωνώ, αν και θίγεις το θέμα κυρίως από την κοινωνιολογική/οικονομίστικη πλευρά του, χωρίς ωστόσο να αποσιωπάς το ουσιαστικό πρόβλημα: Οι τσόντες είναι και λειτουργούν ως ναρκωτικό, διεγείροντας το ντοπαμινικό σύστημα αλά opioids.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑06 Απρ 2019, 00:13Αν και καμιά τσόντα την βλέπω, γιατί πρώτα φεύγει η ψυχή και μετά το χούι, συμφωνώ μαζί σου. Είναι εξευτελισμός αυτή η βιομηχανία και επηρεάζει πολύ την σεξουαλικότητα.
Αν εθιστείς στην πορνογραφία, για να την ακούσεις θα δεις τα τέρατα, είναι πρέζα. Και σημείωση πως το μήσι κάποιοι το εμίσησαν, την μαλακία κανείς.
Ίσως επιτρεπτά να είναι μόνο το amateur,εφόσον δεν υπάρχει εμπορικό κέρδος.
Και για την πορνεία πιστεύω πως το δουλεμπόριο αυτό πρέπει να πάψει. Ιδιωτική πρωτοβουλία τέρμα, όλο υπο την αιγίδα του κράτους. Είχε επιχειρήσει η Ολλανδία κάτι ταυτόχρονο με σεξουαλικές υπηρεσίες προς Α.Μ.Ε.Α. και μοναχικούς τύπους.
Κατά τη γνώμη μου, είτε αματσιουρ, είτε ημιάματσιουρ, είτε επαγγελματικό, οι καρποί που δρέπει ο μέσος χειρώνακτας(και οι οποίοι συνήθως είναι ευθέως ανάλογοι του ιδρώτα που ρίχνει έμπροσθεν του λάπτοπ/τάμπλετ) αναλύονται με ψυχολογικούς όρους:
-Όξυνση του κύκλου της μανιοκατάθλιψης.
-Αίσθημα αδυναμίας και κόπωσης.
-Απώλεια νοητικής οξυδέρκειας.
-Άγχος, αίσθημα κενότητας και απελπισίας.
-Δυσλειτουργία στις διαπροσωπικές σχέσεις.
Είναι μόνο μερικά από τα αποτελέσματα της πολύωρης παρακολούθησης πορνό.
Και το φαιδρό της υπόθεσης είναι ότι αυτά τα συμπεράσματα καταγράφηκαν από πιτσιρικάδες, (πρώην) εθισμένους στο fapping , την ίδια ώρα που σεξολόγοι και ψυχίατροι θεωρούσαν τις τσόντες υγεία και οι ουρολόγοι προέτρεπαν τον ανδρικό πληθυσμό να αυνανίζεται, ως φάρμακο κατά του προστάτη...
-Φιλαράκι, έχεις ένα ευρώ για να δω netflix;
-Και που ξέρω γω ότι δε θα πα να δεις threesome;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μήπως πρέπει να απαγορευτεί το πορνό..;
από Parrot » 21 Απρ 2024, 13:08 » σε Κοινωνικά θέματα - 278 Απαντήσεις
- 5780 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γυφτάκι
24 Απρ 2024, 20:42
-
-
- 9 Απαντήσεις
- 305 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
16 Οκτ 2024, 13:28
-
-
Νέα δημοσίευση Ελληνίδες μεσίτριες ακινήτων στο Ντουμπάι.
από Kauldron » 06 Μάιος 2025, 22:19 » σε Κοινωνικά θέματα - 4 Απαντήσεις
- 209 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Zelda
Χθες, 10:44
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η σεξουαλική απόλαυση δώρο από το Θεό αλλά αποφύγετε το πορνό συμβουλεύει ο Πάπας
από Ίακχος » 17 Ιαν 2024, 15:16 » σε Θρησκειολογία - 82 Απαντήσεις
- 2314 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πλέριος
19 Ιαν 2024, 18:06
-