Πατέρας επιτέθηκε σε 12χρονους που έκαναν bullying στον γιο του

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
lafkiotis

Re: Πατέρας επιτέθηκε σε 12χρονους που έκαναν bullying στον γιο του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lafkiotis » 08 Απρ 2019, 01:23

mnimes_istorikes έγραψε:
07 Απρ 2019, 12:13
Σε μια παραπλησια υποθεση προσωπικη μου εγω αντεδρασα διαφορετικα.Ηταν στο δημοτικο η κορη μου και οπως τα περισοτερα παιδιακια τσακωθηκε με εναν συμαθητη της---λεκτικα παντα ετσι...--- Μετα απο 2-3 μερες την ωρα που πηγα να την παρω την ειδα φοβισμενη να κοιταζει πισω της κλπ.Την επιασα με το καλο,μου ειπε τι εγινε,και μου ειπε οτι η μανα του αλλου παιδιου την κυνηγαγε μεσα στην αυλη του σχολειου για να της ζητησει το λογο που τσακωθηκε με το μαναρι της .Την πηγα στο αυτοκινητιο και μετα ξαναγυρισα και βρηκα τον δασκαλο της .Του ειπα τι εγινε και του λεω.....πιαστην και μιλησε της γιατι την επομενη φορα που θα πλησιασει τη κορη μου θα την ξεβρακωσω και θα την δεσω στη κολωνα της σημαιας ...ΕΠΙ ΛΕΞΗ ΠΕΣ ΤΗΣ ΤΟ
Το λαθος σου ειναι οτι ειδοποιησες πρωτα..

:wink:wink
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."

"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 08 Απρ 2019, 10:33

brb και tyt έγραψε:
07 Απρ 2019, 13:51
vantono έγραψε:
07 Απρ 2019, 13:49

+100
Ναι ρε πστ μου. Τα παιδιά είναι παιδιά και δεν θα ήθελα να τα χτυπήσω ή να τα τρομάξω λεκτικά.

Οι γονείς τους όμως ... :011:
Εντάξει το σωστό αυτό που λέτε είναι.
εντελως λαθος. δεν ειναι παντα υπευθυνοι οι γονεις για την οποια συμπεριφορα ενος παιδιου. δε λεω, συχνα ειναι, αλλα οχι παντα. η μπορει να ειναι ενας απο τους 2 γονεις, η καποιος παππους, η και κανενας, απλως να ειναι καθαρματακι.

μπορει πραγματι να ειναι μια καλη λυση να τιμωρηθει καποιος γονεας, αλλα μονο αφου βεβαιωθουμε οτι φταιει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ασέβαστος την 08 Απρ 2019, 10:45, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F » 08 Απρ 2019, 10:41

Δεν ξέρουμε τπτ. Έχουμε μόνο μια σκηνή κ σχολιάζουμε. Θα μπορούσα τόσο να δικαιολογήσω τον πατέρα, όσο και να τον καταδικάσω. Θα έπρεπε όμως να ξέρω όλο το στορι. Από κει και πέρα πιάνεις τους γονείς. Όχι να τους δείρεις, να τους πεις να μαζέψουν λίγο το παιδάκι τους. Αφού κανεις αυτή την ενέργεια, από κει και πέρα θα δράσεις ανάλογα. Ανάλογα με το αν συνεχιστούν τα επεισόδια από τα πιτσιρίκια, αν οι γονείς αδιαφορήσουν ή επικρατήσουν την ενέργεια του παιδιού τους... Ανάλογα. Το χειρότερο που μπορείς να κάνεις, ή έστω απτά χειρότερα, μάλλον, είναι να πας κοντά στο παιδι, να σκύψεις στο αφτί του κ με καθόλη ηρεμία να ψιθυρίσεις... Αν το ξανακάνεις, θα σκοτώσω τη μάνα σου κ τον πατέρα σου και θα σε βάλω να βλέπεις. Τι ξύλο κ αηδιες, εφιάλτες για όλη του τη ζωή. Οκ, μην το κανετε. Εγώ δε θα μπορουσα. Η τρομοκρατία δεν είναι λύση για ένα ατόπημα ενός παιδιού, αλλά... σε κάνει να το σκέφτεσαι.

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε:
23 Δεκ 2019, 09:51
...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 08 Απρ 2019, 10:43

Υδράργυρος έγραψε:
07 Απρ 2019, 15:25
plouf έγραψε:
07 Απρ 2019, 13:34
Υδράργυρος έγραψε:
07 Απρ 2019, 11:33
Μαλακας. Ευχαριστως θα του εκανα μηνυση
Aυτη ειναι η αχριστερα του ΣΦΥΡΙΖΑ παντα με το μερος των αποβρασματων της κοινωνιας. :g030:
Δεν ειναι μαλακας καποιος που πλακωνεται στο ξυλο με 12χρονα; Ειναι μαλακας και για αυτο το παιδι του ειναι το προβληματικο που του κανουνε μπουλινκ στο σχολειο. Οι κοινωνικες υπηρεσιες πρεπει να ξεκινησουν απ αυτον. Απο ολο το συστημα αυτος εχει την πιο προβληματικη συμπεριφορα. Κανονικα πρεπει να του πουνε για παρε το παιδι σου και ελα για εξεταση
και ναι, θα συμφωνησω :102:

ο μεγαλυτερος καθικης της ιστοριας ειναι ο πατερας. πρεπει νασαι μπιτι παλιαδερφη για να κοπανησεις καποιον που εχει το μισο σου μποι.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 08 Απρ 2019, 11:06

Custom_F έγραψε:
08 Απρ 2019, 10:41
Δεν ξέρουμε τπτ. Έχουμε μόνο μια σκηνή κ σχολιάζουμε. Θα μπορούσα τόσο να δικαιολογήσω τον πατέρα, όσο και να τον καταδικάσω. Θα έπρεπε όμως να ξέρω όλο το στορι. Από κει και πέρα πιάνεις τους γονείς. Όχι να τους δείρεις, να τους πεις να μαζέψουν λίγο το παιδάκι τους. Αφού κανεις αυτή την ενέργεια, από κει και πέρα θα δράσεις ανάλογα. Ανάλογα με το αν συνεχιστούν τα επεισόδια από τα πιτσιρίκια, αν οι γονείς αδιαφορήσουν ή επικρατήσουν την ενέργεια του παιδιού τους... Ανάλογα. Το χειρότερο που μπορείς να κάνεις, ή έστω απτά χειρότερα, μάλλον, είναι να πας κοντά στο παιδι, να σκύψεις στο αφτί του κ με καθόλη ηρεμία να ψιθυρίσεις... Αν το ξανακάνεις, θα σκοτώσω τη μάνα σου κ τον πατέρα σου και θα σε βάλω να βλέπεις. Τι ξύλο κ αηδιες, εφιάλτες για όλη του τη ζωή. Οκ, μην το κανετε. Εγώ δε θα μπορουσα. Η τρομοκρατία δεν είναι λύση για ένα ατόπημα ενός παιδιού, αλλά... σε κάνει να το σκέφτεσαι.
χρειαζεται καταρχην ψυχραιμια. να μπορεις να καταπολεμησεις την παρορμηση να λιωσεις τον οποιονδηποτε κανει κακο στο σπλαχνο σου.

εχοντας την ψυχραιμια, πρεπει να ακολουθησεις μια τυπικη σειρα, στο περιπου.
πρωτα βεβαιωνεσαι για το τι συμβαινει, ποια ειναι τα ακριβη περιστατικα. γιατι μπορει καλλιστα να ειναι και το δικο σου καθικακι, να λεει ψεμματα, κλπ.
αρχικα δεν ανακατευεσαι, μονο συμβουλευεις το παιδι σου πως να λυσει μονο του το προβλημα, να μιλησει σε εκαπιδευτικο κλπ.
αν δεν τα καταφερει, επεμβαινεις, συζητωντας ψυχραιμα με γονεις, εκπαιδευτικους, η οποιον αλλον πρεπει.
αν δε βγει ακρη, απευθυνεσαι στο νομο. και μονο η εμφανιση της αστυνομιας στο σχολειο, μπορει να τρομαξει αρκετα τους μπουληδες, και τους γονεις. ποσο μαλλον αν γινει και καμμια προσαγωγη.

ναι, καπου στο τελος παιζει και το σεναριο οπου μπαινεις μαινομενος και αρχιζεις στα κλωτσιδια τον οποιο υπευθυνο, αλλα αν το παρεις απο την αρχη ψυχραιμα και μεθοδικα, ειναι ακρως απιθανο να καταληξεις εκει. ειδικα εφοσον σε καποιο προηγουμενο σταδιο εχεις κανει σαφες στους υπευθυνους οτι αυτη θα ειναι η καταληξη αν δε λυθει το θεμα πολιτισμενα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών