Οχι αλλα ειναι ο συνδεσμος του συριζα τοσο με τους καταδικασμενους τρομοκρατες οσο και με τα παρασιτα των εξαρχειων.
Γιατί η βρώμα και η απλυσιά θεωρείται προτέρημα για τους αριστερούς; (σκληρή εικόνα)
Re: Γιατί η βρώμα και η απλυσιά θεωρείται προτέρημα για τους αριστερούς; (σκληρή εικόνα)
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Γιατί η βρώμα και η απλυσιά θεωρείται προτέρημα για τους αριστερούς; (σκληρή εικόνα)
συμφωνω απολυτως με την υπογραφη που εσβησες φιλε ΕρμηΕρμής έγραψε: ↑10 Απρ 2019, 13:29Βρε φουκαρα Έθνι, στη Β.Κορέα που έχεις για αβαταρ μαζί με τον Ιφι, αν σε δουν με τη μορφή του Λάμπρου, δε θα σε ξαναδεί η μανούλα σου.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑10 Απρ 2019, 12:12μονο σε τριτοκοσμικες υπαναπτυκτες χωρες οπως στην ελληνιολη μπανανια το dress code θεωρειται ενδεικτικο της ταξης ή αντλησης δυναμης και δινει ο καθενας υπερμετρη αξια
φατε ρουχα τριχωτες επιφανειακες ελληνουτζες μου και μην απορειτε γιατι σας σοδομουν οι γερμανοι
αυτη ακριβως ειναι η κενη περιεχομενου δεξια των κοστουμαρισμενων γιδοβλαχων

και προς επιρρωση της πρωην υπογραφης σου η δικη μου
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Εμπνευσμένη ....κλοπη απο σκηνη της '' Καζαμπλάνκα ''-
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ερμής έγραψε: ↑10 Απρ 2019, 13:29Βρε φουκαρα Έθνι, στη Β.Κορέα που έχεις για αβαταρ μαζί με τον Ιφι, αν σε δουν με τη μορφή του Λάμπρου, δε θα σε ξαναδεί η μανούλα σου.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑10 Απρ 2019, 12:12μονο σε τριτοκοσμικες υπαναπτυκτες χωρες οπως στην ελληνιολη μπανανια το dress code θεωρειται ενδεικτικο της ταξης ή αντλησης δυναμης και δινει ο καθενας υπερμετρη αξια
φατε ρουχα τριχωτες επιφανειακες ελληνουτζες μου και μην απορειτε γιατι σας σοδομουν οι γερμανοι

Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Και αυτό αποδεικνύει ότι έχετε δίκιο επειδή...;
- Alchemist501
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑10 Απρ 2019, 12:18στην νεα υορκη ή στο βερολινο πολυ ευκολα θα δεις ατομα των ανωτερων εισοδηματικων στρωματων ντυμενοι casualΜπακάλης έγραψε: ↑10 Απρ 2019, 12:16Ενώ σε όλες τις πολιτισμένες ευρωπαϊκές και δυτικές κυριαρχεί το dress code του γιδοβοσκού με το άπλυτο μαλλί την αξυρισιά και το look πρεζονιού στο τελευταίο στάδιο.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑10 Απρ 2019, 12:12μονο σε τριτοκοσμικες υπαναπτυκτες χωρες οπως στην ελληνιολη μπανανια το dress code θεωρειται ενδεικτικο της ταξης ή αντλησης δυναμης και δινει ο καθενας υπερμετρη αξια
φατε ρουχα τριχωτες επιφανειακες ελληνουτζες μου
μονο στις υπαναπτυκτες μπανανιες προσκυνανε ρουχα
μαλλον ειναι το καταλοιπο απο το βυζαντιο
Ονειρευεσαι αλλά τέλος παντων
“A half-truth is even more dangerous than a lie. A lie, you can detect at some stage, but half a truth is sure to mislead you for long.”
― Anurag Shourie
― Anurag Shourie
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Σας πονάει ο δίσκος..
Εσένα αγαπητέ μου, δέχονται αυτοί
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
- Ηράκλειτος
- †

God.exe is missing. Universe will restart.
-
Η φράση ''μαλλιάδες'' χρησιμοποιούταν τη δεκαετία του 1980 από κάτι παππούδες.
Απορώ πως υπάρχουν ακόμα άτομα που την χρησιμοποιούν για να σχολιάσουν αρνητικά κάποιον.
Υποψιάζομαι πως όσοι υπερασπιζονται την εμφάνιση του τρωγλοδύτη Λάμπρου, έχουν παρόμοια χάλια με αυτόν.
Αν και ο συγκεκριμένος έχει αντιπαθητικές απόψεις και γι αυτό δε θα τον ψήφιζα ποτέ ,το να βάζει κάποιος ως κριτήριο επιλογής υποψηφίου την εμφάνιση του , μας δείχνει το πόσο χαμηλή πολιτική παιδεία συνεχίζει να υπάρχει στη χώρα μας.

Οι ακοινώνητοι χωρικοί πάντα θεωρούν βρώμικους και άπλυτους όσοι απλά διαφέρουν απ τις συνήθειες που μετέφεραν απ τα απομονωμένα μέρη που μεγάλωσαν. Οι υπόλοιποι απλά κάποια στιγμή ενηλικιωνόμαστε.
«Καλωσορίζω τον Παναγιώτη Μήλα στο συνδυασμό μας Νέα Αρχή για την Αττική. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ο Παναγιώτης γίνεται μέλος της ομάδας μας. Η έντονη κοινωνική του δράση, η προσφορά του στο συνάνθρωπο καθώς και η ευαισθησία που επιδεικνύει σε θέματα που αφορούν στην κακοποίηση των ζώων, θα συμβάλουν καθοριστικά στην προσπάθειά μας για μια Νέα Αρχή για την Αττική» αναφέρει σε δήλωσή του ο Γιώργος Πατούλης.

Οι ακοινώνητοι χωρικοί πάντα θεωρούν βρώμικους και άπλυτους όσοι απλά διαφέρουν απ τις συνήθειες που μετέφεραν απ τα απομονωμένα μέρη που μεγάλωσαν. Οι υπόλοιποι απλά κάποια στιγμή ενηλικιωνόμαστε.
«Καλωσορίζω τον Παναγιώτη Μήλα στο συνδυασμό μας Νέα Αρχή για την Αττική. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ο Παναγιώτης γίνεται μέλος της ομάδας μας. Η έντονη κοινωνική του δράση, η προσφορά του στο συνάνθρωπο καθώς και η ευαισθησία που επιδεικνύει σε θέματα που αφορούν στην κακοποίηση των ζώων, θα συμβάλουν καθοριστικά στην προσπάθειά μας για μια Νέα Αρχή για την Αττική» αναφέρει σε δήλωσή του ο Γιώργος Πατούλης.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
οι πρωην δαπίτες μπουζουκόβιοι κλαρινογαμπροί που βιάστηκαν να ράψουν κουστούμια για να συνοδέψουν τις κουμπαρομπεμπέκες λατέρνες τους στις θέσεις εξουσίας που τους έταξε ο Κούληςaspergillus έγραψε: ↑10 Απρ 2019, 15:38Η φράση ''μαλλιάδες'' χρησιμοποιούταν τη δεκαετία του 1980 από κάτι παππούδες.
Απορώ πως υπάρχουν ακόμα άτομα που την χρησιμοποιούν για να σχολιάσουν αρνητικά κάποιον.
αλλά με απορία και θυμό διαπιστώνουν οτι θα έχουν ντέρμπυ μπροστά τους
- Golden Age
Ας τα αυτά, γουστάρεις νεοεποχίτικο εθνομηδενισμό.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑10 Απρ 2019, 09:01+ 1 από εμένα στον κ. Λάμπρου.
Βλέπω προέρχεται από την ΑΚΟΑ, ένα από το συμπαθέστερα κομμάτια της Αριστεράς. Διάβαζα Εποχή(για την κομμουνιστική ανανέωση, για τον σοσιαλισμό) πριν χρόνια και ήμουν πολύ κοντά στις απόψεις της.
Σε τί διαφέρει ο Λοβέρδος απο το Γερουλάνο;Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑10 Απρ 2019, 09:07Γλίτσες σαν τον Λοβέρδο και βλακόμετρα σαν τον Κούλη θέλετε.
Εγώ μόνο τέτοιους ψηφίζω και γυναίκες.
Α, βρείτε μου και 2 γυναίκες, εκτός της Κουντουρά που μου την σπάει.
Κάτι σε στυλ Μπετυ Μπαζιάνα είναι ο τύπος μου.
πιες λίγο φραπέ μαν και θα καταλάβεις ότι το πρόβλημα δεν είναι το κοστούμι, λέμε τώρα. Πιες πάντως, ο καφές είναι καλός.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιες χώρες έχουν τους περισσότερους αριστερούς;
από Ourania-Rania » 20 Φεβ 2024, 23:44 » σε Φιλοσοφία πολιτικής - 10 Απαντήσεις
- 871 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pylothess
01 Μαρ 2024, 13:07
-
-
-
Νέα δημοσίευση ιστορικο βιντεο. Τζημερος ξεφτιλιζει ερυθροφασιστες αριστερους γουοκιστες!!!!!!!!
από ερνεστο καρανίξ » 25 Φεβ 2025, 17:19 » σε Κοινωνικά θέματα - 188 Απαντήσεις
- 5610 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας
18 Μαρ 2025, 22:47
-
-
-
Νέα δημοσίευση φοβερο αρθρο Τζημερου για τους αριστερους φονιαδες, και τον κοκκινο φασισμο!
από ερνεστο καρανίξ » 06 Μάιος 2025, 22:51 » σε Εσωτερική Πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 433 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
09 Μάιος 2025, 09:37
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αυτός εδώ τώρα θεωρείται καλλιτέχνης;
από Μαδουραίος » 05 Ιούλ 2023, 21:20 » σε Κοινωνικά θέματα - 199 Απαντήσεις
- 8041 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pikey25