Υποψηφια ευρωβουλευτης νδ: Πρέπει να φτιάξουμε τα παιδιά εκείνα που δε θα ψηφίσουν ποτέ κανέναν Όρμπαν!

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Re: Υποψηφια ευρωβουλευτης νδ: Πρέπει να φτιάξουμε τα παιδιά εκείνα που δε θα ψηφίσουν ποτέ κανέναν Όρμπαν!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern » 20 Απρ 2019, 17:38

Golden Age έγραψε:
20 Απρ 2019, 17:36
πατησιωτης έγραψε:
20 Απρ 2019, 17:24

Aπό που και ως που ο Καιρίδης θεωρείται μη δεξιός;επειδή υπάρχουν κάποιοι ποντιόπληκτοι που έχουν εξαρτήσει την έννοια της δεξιάς από ένα νόμο που ψήφισε ο Ανδρέας Παπανδρέου;

Δεν ξέρω πόσο δεξιός μπορεί να είναι κάποιος που θεωρεί ότι..."επιβάλλουμε στους Μακεντόνσκυ το πως θα ονομάζονται", ούτε πόσο "πντιόπληκτος" είναι κάποιος που δεν του αρέσει αυτό :)

Επίσης δεξιοί δεν θεωρούνται και οι δυσφημιστες του πατριωτισμού που φωτογραφίζονται με σβάστικες. Ούτε καν ακροδεξιοί είναι
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Re: Υποψηφια ευρωβουλευτης νδ: Πρέπει να φτιάξουμε τα παιδιά εκείνα που δε θα ψηφίσουν ποτέ κανέναν Όρμπαν!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 20 Απρ 2019, 17:39

southern έγραψε:
κυρτσο
Πωπωπωω, ειδικά αυτός είναι πολύ σκληρός δεξιός ρε συ.

Άβαταρ μέλους
southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern » 20 Απρ 2019, 17:40

Golden Age έγραψε:
20 Απρ 2019, 17:39
southern έγραψε:
κυρτσο
Έχει πάντως λευκό ποινικό μητρώο :D
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 20 Απρ 2019, 17:40

southern έγραψε:
20 Απρ 2019, 17:38

Επίσης δεξιοί δεν θεωρούνται και οι δυσφημιστες του πατριωτισμού που φωτογραφίζονται με σβάστικες. Ούτε καν ακροδεξιοί είναι
Δεν έχω δει κανέναν τέτοιο δυσφημιστή, ούτε να κάνει καμμία δυσφήμιση.

Οι μόνοι δυσφημιστές που ξέρω είναι κάτι λαμόγια που παίρνουν μίζες... Αυτούς επικαλούνταν οι εθνομηδενιστές για να δημιουργήσουν ρεύμα. Με εμα΄ς δεν κατάφεραν ποτέ τίποτα... Το ακριβώς αντίθετο....

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 20 Απρ 2019, 17:41

Golden Age έγραψε:
πατησιωτης έγραψε:

Aπό που και ως που ο Καιρίδης θεωρείται μη δεξιός;επειδή υπάρχουν κάποιοι ποντιόπληκτοι που έχουν εξαρτήσει την έννοια της δεξιάς από ένα νόμο που ψήφισε ο Ανδρέας Παπανδρέου;

Δεν ξέρω πόσο δεξιός μπορεί να είναι κάποιος που θεωρεί ότι..."επιβάλλουμε στους Μακεντόνσκυ το πως θα ονομάζονται", ούτε πόσο "ποντιόπληκτος" είναι κάποιος που δεν του αρέσει αυτό :)

Δεν μπροώ να καταλάβω πάντως γιατί οι Νεοδημοκράτες ρίχνουν τα βίντεο με ομιλίες του, αφού υποτίθεται "είναι δεξιός" και "απλά δεν αρέσει στους "ποντιόπληκτους"".
Δεν ξέρω τι κάνει ο ένας και ο άλλος.Εγώ έχω παρακολουθήσει εκατοντάδες εκπομπές τα χρόνια του συριζα από το Action 24 και ξέρω ακριβώς περί τίνος πρόκειται.Μερικοί βέβαια μπορεί και να μην καταλαβαίνουν. :D

Άβαταρ μέλους
metaxoskolikas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από metaxoskolikas » 20 Απρ 2019, 17:41

πατησιωτης έγραψε:
Patriot έγραψε:
20 Απρ 2019, 17:01
Golden Age έγραψε:
20 Απρ 2019, 16:13

:smt005::smt005::smt005::smt005:

Αυτοί τους οποίους αποκαλείς "κεντρώους" ξέρουν ότι δεν τους πάνε οι δεξιοί ψηφοφόροι της ΝΔ. Δεν κατεβαίνουν με τη ΝΔ στην τύχη. Για να αποφασίσουν να ακτέβουν με τη ΝΔ, πρώτα έκλεισαν συμφωνία με τον Κούλη, να έχουν στήριξη απο τον κομματικό μηχανισμό και να εκλεγούν, όπως έγινε με την Σπυράκη. Ειδικά τον εθνομηδενιστή Καιρίδη, τον προωθούν έντονα.

Κατα τ' άλλα στον Κούλη, τη μύνημα να στείλεις; Κι αυτός...τις ίδιες απόψεις με αυτούς έχει. :smt005:
Το ξέρω ήδη ότι ο κομματικός μηχανισμός προωθεί τους κεντρωους(από τον Μητσοτάκη ελέγχεται αφού). Αν όμως οι νεοδημοκρατες δεν φερθούν σαν πρόβατα και μαυρισουν τους κεντρώους υποψηφίους τότε ο Μητσοτάκης βλέποντας ότι οι δικοί του τρώνε σουτ παντού θα αναγκαστεί να κάνει πιο δεξιά στροφή.
Ο Καιρίδης ήταν ένας από τους λίγους δημοσιογράφους που αντιτασσόταν σε όσα έκανε ο Βαρουφάκης όταν διέλυσε τα πάντα το 2015 και συνέχισε μετά σε γραμμή αντισύριζα.Υπάρχουν άνθρωποι που κρίνουν για την πολιτική με βάση αυτά που λέγονται για σήμερα και όχι για όσα λέγονται για ιστορικά γεγονότα.Ούτε υπάρχει κανένα ενιαίο μπλοκ ψηφοφόρων όπως νομίζουν κάποιοι.
Υπάρχουν 42 υποψήφιοι στο ευρωψηφοδέλτιο και μόνο 4 σταυροί.Εγώ τουλάχιστον συνιστώ να μπει σταυρός σε κάποιους που έχουν σπουδάσει πέντε πράγματα από διεθνή πολιτική για να ξέρουν τι τους γίνεται εκεί ανεξαρτήτως αποχρώσεων.
επειδή λέει τα ίδια με τον φίλη και τη ρεπούση και προδίδει τα εθνικά συμφέροντα εξυπηρετώντας την τουρκική γραμμή σε σχέση με το θέμα.

Άβαταρ μέλους
Apergos8

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Apergos8 » 20 Απρ 2019, 17:41

under έγραψε:
20 Απρ 2019, 17:31
Γω παντως θα ψηφισω Κυμπουροπουλο,Καιριδη,Αννα Μισελ και παιζεται ο τεταρτος σταυρος.
Δεν είναι ανάγκη να βάλεις τέσσερις ψήφους φτάνει και μόνο μία.
"Το έθνος πρέπει να θεωρεί εθνικό αυτό που είναι αληθές"
Διονύσιος Σολομος

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 20 Απρ 2019, 17:41

southern έγραψε:
20 Απρ 2019, 17:40
Golden Age έγραψε:
20 Απρ 2019, 17:39
southern έγραψε:
κυρτσο
Έχει πάντως λευκό ποινικό μητρώο :D
Και ο Χριστοφοράκος το ίδιο.

Ο Λυκουρέζος;

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 20 Απρ 2019, 17:42

πατησιωτης έγραψε:
20 Απρ 2019, 17:41
Golden Age έγραψε:
πατησιωτης έγραψε:

Δεν ξέρω πόσο δεξιός μπορεί να είναι κάποιος που θεωρεί ότι..."επιβάλλουμε στους Μακεντόνσκυ το πως θα ονομάζονται", ούτε πόσο "ποντιόπληκτος" είναι κάποιος που δεν του αρέσει αυτό :)

Δεν μπροώ να καταλάβω πάντως γιατί οι Νεοδημοκράτες ρίχνουν τα βίντεο με ομιλίες του, αφού υποτίθεται "είναι δεξιός" και "απλά δεν αρέσει στους "ποντιόπληκτους"".
Δεν ξέρω τι κάνει ο ένας και ο άλλος.Εγώ έχω παρακολουθήσει εκατοντάδες εκπομπές τα χρόνια του συριζα από το Action 24 και ξέρω ακριβώς περί τίνος πρόκειται.Μερικοί βέβαια μπορεί και να μην καταλαβαίνουν. :D
Εγώ πάλι ξέρω πολύ καλά τί ακούω απο τον ίδιο, στα βίντεο των ομιλιών του. :)

Άβαταρ μέλους
southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern » 20 Απρ 2019, 17:44

Golden Age έγραψε:
southern έγραψε:

Οι μόνοι δυσφημιστές που ξέρω είναι κάτι λαμόγια που παίρνουν μίζες... Αυτούς επικαλούνταν οι εθνομηδενιστές για να δημιουργήσουν ρεύμα. Με εμα΄ς δεν κατάφεραν ποτέ τίποτα... Το ακριβώς αντίθετο....
Τη φωτογραφία του Μιχαλολιάκου και του Παππά πως τη βλέπεις; μόνο ζημιά κάνετε όχι καλό. Σίγουρα ξέρεις σε ποια φωτογραφία αναφέρομαι. Αισχος και ντροπή τους.

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 20 Απρ 2019, 17:44

under έγραψε:
20 Απρ 2019, 17:31
Γω παντως θα ψηφισω Κυμπουροπουλο,Καιριδη,Αννα Μισελ και παιζεται ο τεταρτος σταυρος.
Δυο καλές υποψηφιότητες είναι ο πρέσβυς Μαλλιάς και ο Κρεμλής της Κομισιόν εάν βέβαια κάποιος ενδιαφέρεται για ανθρώπους που ξέρουν κάτι από διπλωματία και ευρωπαϊκούς μηχανισμούς.Υπάρχει βέβαια και ο Ζαγοράκης. :smt005:

Άβαταρ μέλους
metaxoskolikas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από metaxoskolikas » 20 Απρ 2019, 17:44

southern έγραψε:
Golden Age έγραψε:
πατησιωτης έγραψε:

Δεν ξέρω πόσο δεξιός μπορεί να είναι κάποιος που θεωρεί ότι..."επιβάλλουμε στους Μακεντόνσκυ το πως θα ονομάζονται", ούτε πόσο "πντιόπληκτος" είναι κάποιος που δεν του αρέσει αυτό :)

δυσφημιστές του πατριωτισμού δεν είναι αφού έχουν καταφέρει να αναδειχθούν δεύτερη δύναμη στη νεολαία και να της εμφυσήσουν πατριωτικές και συντηρητικές ιδέες. το αντίθετο.
άθλιο ρόλο εξυπηρετούν οι φιληδες, οι καριδηδες και οι ρεπουσηδες.

Άβαταρ μέλους
metaxoskolikas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από metaxoskolikas » 20 Απρ 2019, 17:45

southern έγραψε:
20 Απρ 2019, 17:44
Golden Age έγραψε:
southern έγραψε:

Τη φωτογραφία του Μιχαλολιάκου και του Παππά πως τη βλέπεις; μόνο ζημιά κάνετε όχι καλό. Σίγουρα ξέρεις σε ποια φωτογραφία αναφέρομαι. Αισχος και ντροπή τους.
ντροπή σε όσους εξυπηρετούν την τουρκική γραμμή.

Nito
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nito » 20 Απρ 2019, 17:46

Δεν μου άρεσε ποτέ η Βίκυ. Ούτε όταν ήταν άνθρωπος, ούτε τώρα που έγινε κουλικιά.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 20 Απρ 2019, 17:46

Εγώ έχω παρακολουθήσει εκατοντάδες εκπομπές τα χρόνια του συριζα από το Action 24 και ξέρω ακριβώς περί τίνος πρόκειται.
Προφανώς περί μαλάκα.

https://www.news247.gr/politiki/enochos ... 93902.html
Καταδικάστηκε σε ΙΣΟΒΙΑ Ο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ για το σκάνδαλο υπεξαίρεσης στον Δήμο Θεσσαλονίκης
Και επί σύριζα ήρθε και η αποφυλάκιση για "λόγους υγείας" (και μετά βέβαια πήγαινε για σκί):

https://www.protothema.gr/greece/articl ... rgopoulos/
Παπαγεωργόπουλος: Είμαι ελεύθερος χάρη στον ευεργετικό νόμο Παρασκευόπουλου
:lol:
Οχι, δεν είναι ίδιοι η ΝΔ με τον Σύριζα, και δεν φροντίζουν ο ένας τον άλλον.

Αλλά δεν πειράζει, ο Ματθαιόπουλος είναι φάλτσος...
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών