Κοιτα τα στα ματια οταν τους πριονιζεις το λαιμο.Αγις έγραψε: ↑21 Απρ 2019, 21:43Αν ερθουν με τπτ Κεβιν στο κτημα διαδηλωνοντας και μου επιτεθουν - ναι θα αμυνθω στην ανεγκεφαλια των ζωων και θα τους χαρισω την ηρεμία απο την μαλακια που τους δερνει - παρε τα παραπάνω και προσωπικα, στ αρχιδια μου, η σταματα να γραφεις παπαριες .
Highlights της ημερας μας
Re: Highlights της ημερας μας
Βουλιαξε η Ερμου! Ολοι ψωνιζαν -μαλλον θα μπηκε το δωρο του Πασχα. Προσπαθησα να ανεβω στην Ακροπολη μεσω Πλακας αλλα τα εφτυσα και γυρισα πισω. Ημουν κουρασμενος απο προηγουμενες αναβασεις.Athina__P έγραψε: ↑21 Απρ 2019, 21:49Πολύ ωραία ήταν και αυτή η μέρα, γιατί το φόρουμ είχε τόση κινηση αυτό το ΣΚ; Ακούσατε και εσείς ότι θα βρέχει; Έβρεξε; Ειδικά σήμερα ήταν ΣΟΥΠΕΡ! Πότε περιμένετε; ΟΕΟ;
hint: Μπείτε σε κανένα κανονικό σάιτ καιρού, όχι αυτό με τα εικονίδια και δείτε πραγματικά πόσο σκόρπια δείχνουν τα σύννεφα. Τα πολύ σκόρπια σημαίνουν ότι ακόμα και ΑΝ βρέξει αποκλείεται να βρέχει πάνω από λίγα λεπτά ολόκληρη τη μέρα, καθώς τα συννεφάκια έχουν το συνήθειο να μην κάθονται με τις μέρες πάνω από το ίδιο σημείο!
Πηγα μια βολτα νυχτερινη για ησυχια. Στριβω καμποσες φορες να αποφυγω το απορριματοφορο. Περπαταει ενας γερος στο απεναντι πεζοδρομιο προπορευομενος. Γυρναει και ερχεται διαγωνια ορος το μερος μου. Εχει ενα μικρο σκυλακι που μολις με βλεπει ξαφνικα μπροστα του λυσσαει στο γαυγισμα. Ε γμω την τυχη μου!
- Eθνικοκοινωνιστης
Ορέστης 35 έγραψε: ↑23 Απρ 2019, 02:45Πηγα μια βολτα νυχτερινη για ησυχια. Στριβω καμποσες φορες να αποφυγω το απορριματοφορο. Περπαταει ενας γερος στο απεναντι πεζοδρομιο προπορευομενος. Γυρναει και ερχεται διαγωνια ορος το μερος μου. Εχει ενα μικρο σκυλακι που μολις με βλεπει ξαφνικα μπροστα του λυσσαει στο γαυγισμα. Ε γμω την τυχη μου!

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Αυτος φοβαται μην τον φανε μαλλον και δικαειται το ακαταλογιστο.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑23 Απρ 2019, 02:53Ορέστης 35 έγραψε: ↑23 Απρ 2019, 02:45Πηγα μια βολτα νυχτερινη για ησυχια. Στριβω καμποσες φορες να αποφυγω το απορριματοφορο. Περπαταει ενας γερος στο απεναντι πεζοδρομιο προπορευομενος. Γυρναει και ερχεται διαγωνια ορος το μερος μου. Εχει ενα μικρο σκυλακι που μολις με βλεπει ξαφνικα μπροστα του λυσσαει στο γαυγισμα. Ε γμω την τυχη μου!
Ας μιλαγε για τους μπαρμπες που τον εβλεπαν και χαμογελωντας ειρωνικα πηγαιναν κοντα του το σκυλι τους για να του γαυγισει και να σπασουν πλακα.
- Eθνικοκοινωνιστης
βλεω οτι εισαι στο σωστο ορεστη και εναντιον των νοικοκυραιων δεξιων μαγαζατορωνΟρέστης 35 έγραψε: ↑23 Απρ 2019, 03:04Ας μιλαγε για τους μπαρμπες που τον εβλεπαν και χαμογελωντας ειρωνικα πηγαιναν κοντα του το σκυλι τους για να του γαυγισει και να σπασουν πλακα.

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ωραια μερα σημερα! Με ξυπνησε προωρα η απο πανω που εσερνε το τραπεζι της και κοπαναγε. Θα κοιμηθηκα κανα εξαωρο ομως.
Ωραιος καιρος και ησυχια απο αυτοκινητα σημερα. Εφαγα κατι καμπανιες ομως που διαπερασαν τις ωτασπιδες. Στο Μοναστηρακι ειδα μετα απο καιρο τουριστριες με σορτσακια και αισθανθηκα οτι εβλεπα Ευρωπη.
Μια χαρα ημουν στην ησυχια, δεν επρεπε να γυρισω σπιτι πριν τις 12.
Ειχα τις ωτασπιδες διπλα μου να τις βαλω λιγο πριν τις 12 αλλα με πηρε ο υπνος και δεν ακουσα τιποτα. Τωρα νιωθω τα αυτια λιγο βουλωμενα. Ελπιζω να μην εχει σχεση. Δεν ξερω τι ατυχια ειναι αυτη πια.
Ανεβαινα μια ανηφορα. Απεναντι κρυμμενη πισω απο δεντρα ηταν μια εκκλησια. Φτανοντας στο υψος του καμπαναριου ενας αυτοματος μηχανισμος αρχισε να χτυπαει την καμπανα σε μια τρελη μελωδια. Δεν ειχα ξανακουσει παρομοια. Πρεπει να χτυπαγε ενα λεπτο αλλα δε μπορουσα να στριψω για να απομακρυνθω. Δε μπορουσα ουτε να κλεισω τα αυτια μου γιατι φοραγα ωτασπιδες μουσικης. Αδυνατον να τα βαλει καποιος με το Θεο.
Δεν αντεχω αλλο τα μπαμ μπουμ σε αυτο το σπιτι. Ειναι σα να ζω σε πεδιο βολων. Η ακοη μου εχει διαλυθει, τα αυτια πονανε συνεχεια.
Έρχεται ο κ. Χαμόγελο ανταλλάσσουμε χρόνια πολλά, φιλιά και μου λέει ωραίες φωτό ανεβάζεις στο fb. Καμάρι εγώ νομίζοντας αναφερόταν σε μια συγκεκριμένη 
"Με τα ωραία σου τα νυχάκια δίπλα στο αρνί.Που ήσουν; Σε ξενοδοχείο και ψήνατε;"
Παθαίνω ενα σκάλωμα. Τι στον πέο λέει;δεν έχω τέτοια φωτό. Λέω δεν έχω τέτοια φωτο.
Μα πως αφού είδα το όνομα σου. Δεν ήσουν σε ξενοδοχείο και ψηνατε με παρέα;
Όχι σπίτι και έφτιαξα αρνάκι μπούτι στο φούρνο.
Μα είδα το όνομα σου,υπάρχει κι άλλη;

Κάψιμο
συν τα νυχάκια χτύπησαν καμπανάκια. Έπρεπε να τον ρωτήσω αν ήταν ποδιού ή χεριού.

"Με τα ωραία σου τα νυχάκια δίπλα στο αρνί.Που ήσουν; Σε ξενοδοχείο και ψήνατε;"
Παθαίνω ενα σκάλωμα. Τι στον πέο λέει;δεν έχω τέτοια φωτό. Λέω δεν έχω τέτοια φωτο.
Μα πως αφού είδα το όνομα σου. Δεν ήσουν σε ξενοδοχείο και ψηνατε με παρέα;
Όχι σπίτι και έφτιαξα αρνάκι μπούτι στο φούρνο.
Μα είδα το όνομα σου,υπάρχει κι άλλη;

Κάψιμο

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση highlights του νέου κανονισμού αντιπυρικής προστασίας
από foscilis » 28 Μαρ 2024, 17:18 » σε Εσωτερική Πολιτική - 9 Απαντήσεις
- 788 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
05 Ιουν 2024, 13:37
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η μαλάκω της ημέρας
από Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος » 23 Μάιος 2023, 12:47 » σε Κοινωνικά θέματα - 45 Απαντήσεις
- 3222 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
18 Φεβ 2025, 20:51
-
-
- 72 Απαντήσεις
- 5300 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
27 Νοέμ 2024, 15:22
-