[poll] η πιο συμπαθής πχορουμίτισσα!!!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: [poll] η πιο συμπαθής πχορουμίτισσα!!!
Κάποτε συνομιλούσα με έναν ναζιστή εδώ μέσα. Πολύ καλό παιδί. Ειδικά σε ότι με αφορούσε. Παρόλα αυτά δεν άντεξα. Έκοψα επαφή και δεν την επεδίωξα ποτέ ξανά.
Τελικά το πώς αντιλαμβάνεται ο καθένας την αξιοπρέπεια είναι σχετικό.
Τελικά το πώς αντιλαμβάνεται ο καθένας την αξιοπρέπεια είναι σχετικό.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Προσωπικά δε ζήτησα απ'το κουλούρι να απολογηθεί για τίποτα. Καλώς πράττει όπως πράττει και εχω εκφράσει τη συμπάθειά μου πολλάκις. Μια ερώτηση έκανα ως προς αυτούς που παίρνουν θεση
μια ψυχή που είναι να βγει, ας είναι η δική του.
κουλούρι μην τις ακούς, να παίρνεις την θέση του καλού και του σωστού, στείλε εμαιλ να σου την στέλνω έτοιμη σε μορφή νιουςλέτερ, συριζάρα οε οε οε, οε οε οε, οε οε οε, ό-λυ-μπι-α-κός.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
ξυνεστε για καβγά ε;;; 

μια ερώτηση έκανε η κοπέλα κι εγώ απάντησα , ήμαρτον δηλαδή.
τέσπα πάω για καφέ!

τέσπα πάω για καφέ!

πολυ αθώα τα βλεπεις, κάτι υπάρχει που υποβόσκει, κάτσε θα το βρούμε. Έχουμε και ηθικό πλεονέκτημα, εύκολο θα είναι.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑22 Απρ 2019, 12:54ξυνεστε για καβγά ε;;;
τέσπα πάω για καφέ!
Εγώ πληγώνομαι όταν μου μιλάνε άσχημα, μου λένε κακίες ή διαφωνούν μαζί μου. Είμαι ευαίσθητη. Και τα βράδια μαζεύομαι στην ακρη στο κρεββάτι μου και κλαίω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 22 Απρ 2019, 13:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν φαντάζεσαι πόσο

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Παλιά και εμένα με ενοχλούσε, πλέον δε μου καίγεται καρφάκι. Συνήθως αυτοί που θα πουν μλκιες για εσένα είναι οι ίδιοι που οταν δε θα θελήσεις πολλα πολλά μαζί τους, θα θυμώσουν και απο πάνω.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
μην σου βάζει ιδέες νάιδα ο ερμής, εσύ εδώ με την καλοσύνη σου να ελπίζεις οτι θα γίνουμε άνθρωποι, οκ; 

Να συμπληρώσω ότι με πληγωνουν κι όσοι δε με ψήφισαν

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 652 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
13 Οκτ 2024, 12:47