Αν εισαι αμεα,η αγορα εργασιας ειναι χειροτερη και απο τζογο.Στο τζογο εχεις πιθανοτητες να κερδισεις.Στην αγορα εργασιας ως αμεα δεν εχεις καμια πιθανοτητα.
Ισες ευκαιριες σημαινει να εχεις κι εσυ πιθανοτητες.
Αν εισαι αμεα,η αγορα εργασιας ειναι χειροτερη και απο τζογο.Στο τζογο εχεις πιθανοτητες να κερδισεις.Στην αγορα εργασιας ως αμεα δεν εχεις καμια πιθανοτητα.
Για ποιο λόγο πιστεύεις ότι συμβαίνει αυτό;
Διοτι,οπως αποδεικνυεται σε αυτο το νημα,υπαρχουν καποιοι τυποι εκει εξω που αν δουν τον Κυμπουροπουλο σε ιδιωτικη κλινικη θα νομιζουν οτι δεν ειναι καλος γιατρος.Αρα ο ιδιοκτητης της κλινικης δεν θα τον προσλαβει ποτε.
Και πώς αξιολογούνται οι εργασιακές και επιστημονικές δεξιότητες του κάθε Κυμπουρόπουλου (η ονομαστική αναφορά γίνεται στα πλαίσια του νήματος) : με χαρτί αναπηρίας που παρακάμπτει τις αξιολογήσεις γενικώς κι αδιακρίτως;under έγραψε: ↑29 Απρ 2019, 13:17Διοτι,οπως αποδεικνυεται σε αυτο το νημα,υπαρχουν καποιοι τυποι εκει εξω που αν δουν τον Κυμπουροπουλο σε ιδιωτικη κλινικη θα νομιζουν οτι δεν ειναι καλος γιατρος.Αρα ο ιδιοκτητης της κλινικης δεν θα τον προσλαβει ποτε.
Με τους ακαδημαικους του τιτλους.Επισης ποιος σου ειπε οτι δεν αξιολογειται συνεχως για το αν ανταποκρινεται στις απαιτησεις της θεσης του;
Ακαδημαϊκούς τίτλους έχουν άλλοι 30.000 άνθρωποι στη χώρα που διεκδικούν την ίδια θέση.
Το γεγονός ότι αν παραπεμφθεί για κάτι, αυτός που θα τον παραπέμψει θα χάσει τη θέση του και πιθανότατα θα φυλακιστεί για ρατσιστική αντιμετώπιση.Επισης ποιος σου ειπε οτι δεν αξιολογειται συνεχως για το αν ανταποκρινεται στις απαιτησεις της θεσης του;
Οι 30 χιλιαδες ανθρωποι εχουν κριθει ως ικανοι να ασκουν το επαγγελμα τους απο το Πανεπιστημιο τους.Αυτο κρινει την επαρκεια τους.stavmanr έγραψε: ↑29 Απρ 2019, 13:29Ακαδημαϊκούς τίτλους έχουν άλλοι 30.000 άνθρωποι στη χώρα που διεκδικούν την ίδια θέση.
Ρώτησα πώς γίνεται κατά τη γνώμη σου η αξιολόγηση ώστε να προσφέρονται οι καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους πολίτες και ταυτόχρονα να τηρούνται διαδικασίες ίσων ευκαιριών σε όλους τους υποψήφιους.Το γεγονός ότι αν παραπεμφθεί για κάτι, αυτός που θα τον παραπέμψει θα χάσει τη θέση του και πιθανότατα θα φυλακιστεί για ρατσιστική αντιμετώπιση.Επισης ποιος σου ειπε οτι δεν αξιολογειται συνεχως για το αν ανταποκρινεται στις απαιτησεις της θεσης του;
Βλέπεις, το πρόβλημα με την αντιμετώπιση του ρατσισμού (που είναι κάτι σωστό γενικά) είναι ότι οι προστατευόμενοι αποκτούν υπερδικαιώματα.
Το σημείο στο οποίο μου εξηγούσες τί σημαίνει ίση ευκαιρία για αυτούς τους ανθρώπους και πώς εξασφαλίζουμε ότι η πρόσληψή τους θα γίνει με γνώμωνα την επιστημονική τους επίδοση στον τομέα τους.under έγραψε: ↑29 Απρ 2019, 13:36Οι 30 χιλιαδες ανθρωποι εχουν κριθει ως ικανοι να ασκουν το επαγγελμα τους απο το Πανεπιστημιο τους.Αυτο κρινει την επαρκεια τους.stavmanr έγραψε: ↑29 Απρ 2019, 13:29Ακαδημαϊκούς τίτλους έχουν άλλοι 30.000 άνθρωποι στη χώρα που διεκδικούν την ίδια θέση.
Ρώτησα πώς γίνεται κατά τη γνώμη σου η αξιολόγηση ώστε να προσφέρονται οι καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους πολίτες και ταυτόχρονα να τηρούνται διαδικασίες ίσων ευκαιριών σε όλους τους υποψήφιους.Το γεγονός ότι αν παραπεμφθεί για κάτι, αυτός που θα τον παραπέμψει θα χάσει τη θέση του και πιθανότατα θα φυλακιστεί για ρατσιστική αντιμετώπιση.Επισης ποιος σου ειπε οτι δεν αξιολογειται συνεχως για το αν ανταποκρινεται στις απαιτησεις της θεσης του;
Βλέπεις, το πρόβλημα με την αντιμετώπιση του ρατσισμού (που είναι κάτι σωστό γενικά) είναι ότι οι προστατευόμενοι αποκτούν υπερδικαιώματα.
Αλλο πραγμα να γινεται διαγωνισμος για μια προσληψη στο δημοσιο (δεν κρινεται η επιστημονικη τους επαρκεια εκει) και αλλο πραγμα η επιστημονικη επαρκεια.
Τι ακριβως δεν καταλαβαινεις ;
Έρχεται σε ευθεία σύγκρουση συμφερόντων με τον αντιρατστικό νόμο. Αν διωχθεί για κάτι, και υπάρχει έστω κι ένα ελαφρυντικό, το συμβούλιο του θα κατηγορηθεί για το χειρότερο έγκλημα της σύγχρονης πολιτείας: ρατσιστική αντιμετώπιση.Επισης ποιος σου ειπε οτι το πειθαρχικο δικαιο δεν ισχυει για τον καθε Κυμπουροπουλο ;
Έγραψα εγώ κάτι τέτοιο;Εσυ ο ιδιος απαντας στον εαυτο σου γιατι ο Κυμπουροπουλος δεν εχει πιθανοτητες να επιβιωσει στην αγορα εργασιας.
Γιατί τα μπλέκεις τότε;
Επομένως, πώς -σύμφωνα με εσένα- δεν έχει ελπίδα στην αφορά εργασίας;Κατα τα αλλα,και ο Μποτσελι ειναι τυφλος.Αλλα τραγουδαει ωραια.Δεν διοριστηκε πουθενα.
Δεν απάντησες στα ερωτήματά μου όμως.under έγραψε: ↑29 Απρ 2019, 13:59Εγω δεν εμπλεξα κατι.Εσυ δεν καταλαβαινεις πως πιστοποιειται η επιστημονικη επαρκεια καποιου,τι ειναι το πειθαρχικο δικαιο και βαζεις στη μεση και τον αντιρατσιστικο νομο.
Γιατι τυποι σαν εσενα δεν εχουν προβλημα αν ο αμεα τους διασκεδαζει.Εχουν προβλημα αν ο αμεα πιστοποιηθει ως επιστημονικα ικανος.
Εσυ πχ θα πηγαινες να ακουσεις τον Μποτσελι σε μια συναυλια.
Σε ιδιωτικη κλινικη με τον Κυμπουροπουλο δεν θα πηγαινες.
Ο διοργανωτης της συναυλιας λοιπον δεν εχει προβλημα με την αναπηρια του Μποτσελι,δεν χανει πελατες.
Ο ιδιοκτητης της κλινικης εχει προβλημα με την αναπηρια του Κυμπουροπουλου,χανει πελατες.
Ας αξιολογησουν οι υπολοιποι τον διαλογο μας.stavmanr έγραψε: ↑29 Απρ 2019, 14:03Δεν απάντησες στα ερωτήματά μου όμως.under έγραψε: ↑29 Απρ 2019, 13:59Εγω δεν εμπλεξα κατι.Εσυ δεν καταλαβαινεις πως πιστοποιειται η επιστημονικη επαρκεια καποιου,τι ειναι το πειθαρχικο δικαιο και βαζεις στη μεση και τον αντιρατσιστικο νομο.
Γιατι τυποι σαν εσενα δεν εχουν προβλημα αν ο αμεα τους διασκεδαζει.Εχουν προβλημα αν ο αμεα πιστοποιηθει ως επιστημονικα ικανος.
Ο διοργανωτης της συναυλιας λοιπον δεν εχει προβλημα με την αναπηρια του Μποτσελι,δεν χανει πελατες.
Ο ιδιοκτητης της κλινικης εχει προβλημα με την αναπηρια του Κυμπουροπουλου,χανει πελατες.
Ξέφυγες από το διάλογό μας και κάνεις διάλογο με έναν φανταστικό stavmanr κάπου μέσα στους λογισμούς σου.
Ανάτρεξε στο τελευταίο μου ποστ και προσπάθησε να απαντήσεις τα ερωτήματά μου για να προχωρήσουμε παρακάτω.
Και προσπάθησε να αποφύγεις προσωπικές επιθέσεις.
η μεγαλυτερη του επιτυχια ιανι να πεταξει τη μπαλα στην εξεδρα, μετα τρεχει να πανηγυρισει στα λιβαδια.stavmanr έγραψε: ↑29 Απρ 2019, 14:03Δεν απάντησες στα ερωτήματά μου όμως.under έγραψε: ↑29 Απρ 2019, 13:59Εγω δεν εμπλεξα κατι.Εσυ δεν καταλαβαινεις πως πιστοποιειται η επιστημονικη επαρκεια καποιου,τι ειναι το πειθαρχικο δικαιο και βαζεις στη μεση και τον αντιρατσιστικο νομο.
Ξέφυγες από το διάλογό μας και κάνεις διάλογο με έναν φανταστικό stavmanr κάπου μέσα στους λογισμούς σου.
Ανάτρεξε στο τελευταίο μου ποστ και προσπάθησε να απαντήσεις τα ερωτήματά μου για να προχωρήσουμε παρακάτω.
Δεν με νοιάζουν οι άλλοι, ούτε γράφω στο φόρουμ νομίζοντας ότι συμμετέχω σε κάποιου είδους survivor, για να κρίνομαι από τους άλλους.under έγραψε: ↑29 Απρ 2019, 14:05Ας αξιολογησουν οι υπολοιποι τον διαλογο μας.stavmanr έγραψε: ↑29 Απρ 2019, 14:03Δεν απάντησες στα ερωτήματά μου όμως.under έγραψε: ↑29 Απρ 2019, 13:59Εγω δεν εμπλεξα κατι.Εσυ δεν καταλαβαινεις πως πιστοποιειται η επιστημονικη επαρκεια καποιου,τι ειναι το πειθαρχικο δικαιο και βαζεις στη μεση και τον αντιρατσιστικο νομο.