Ειρωνεία που μάλλον δεν αντιλαμβάνεσαι. Η Γάζα έχει χριστιανούς Παλαιστινίους. Πηγές υπάρχουν πολλές. Βέβαια, αν αμφισβητείς ακόμη και τη φωτογραφία με την κατάμεστη εκκλησία δεν ξέρω τι μπορεί να σε πείσει. Θα αρνηθείς το οτιδήποτε που θα φέρω ως πηγή.Chainis έγραψε: ↑15 Μάιος 2018, 00:15Σε ρώτησα και είπες δεν ξέρεις.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑15 Μάιος 2018, 00:00Έλα, μη βαριέσαι, ψάξε για το αν έχει η Γάζα πάνω από τον κανένα Χριστιανό που ισχυρίζεσαι...
Εγώ να ψάξω;
Εγώ ξέρω ότι στην Γάζα δεν έχει Χριστιανούς, όπως και στην Σμύρνη που κι εκεί υπάρχουν φωτογραφίες από εκκλησία που έγινε λειτουργία πέρσι.
Ένα άρθρο όπως το παρακάτω αρκεί να σε πείσει ότι στη Γάζα υπάρχουν κάτι παραπάνω από κανένας χριστιανοί;
Gazan Christians say have no permits yet to visit Jerusalem at Easter
Είναι μία πηγή που αν δεν βαριόσουν θα έβρισκες πολύ εύκολα. Αν δεν σου αρκεί απορώ τι άλλη πηγή θέλεις για να παραδεχθείς ότι έγραψες μπούρδα...
Αναφερόμουν στη Γάζα αγαπητέ μου. Επειδή στη φωτογραφία με την κατάμεστη εκκλησία της Γάζας μου λες για τον τουρισμό στη Σμύρνη...Chainis έγραψε:Για την Ιεριχώ είπα άσχετε, η Ιεριχώ βρίσκεται στην Δ. όχθη.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑15 Μάιος 2018, 00:00Ως γνωστόν η Γάζα ζει από τον τουρισμό της...Chainis έγραψε:
Το έγραφε η εκκλησία που ήταν κλειστή και την άνοιγαν μόνο για τους τουρίστες.
Chainis έγραψε: Κατά βάση μου είναι αδιάφορο γιατί μετά από 200 χρόνια μπορεί να είναι αντίστροφοι οι ρόλοι, όπως αντίστροφοι ήταν και στον μεσοπόλεμο που πήγαιναν οι Εβραίοι σε αγορασμένα από τους Τούρκους κτήματα και οι Άραβες τους έσφαζαν.
Πάντως θα προτιμούσα να μην σκοτώνονται.

Που στο καλό διάβασες την ιστορία αυτή; Δεν σου είπαν ότι οι Τούρκοι είχαν ευνοϊκή μεταχείριση από τους Οθωμανούς; Πώς νομίζεις ότι γέμισαν η Θεσσαλονίκη και τα Γιάννενα Εβραίους με τεράστιες περιουσίες; Φύτρωσαν; Τόσες άκρες είχαν στον Οθωμανικό κρατικό μηχανισμό που άνετα αγόρασαν από τους Οθωμανούς το πτώμα του Πατριάρχη ή επηρέασαν στη δολοφονία του Κοσμά του Αιτωλού επειδή θα τους χάλαγε το τζίρο στο παζάρι...
Οι Άραβες πάλι, αφού κακοπερνούσαν γιατί επαναστάτησαν; Που ήταν οι Εβραίοι όταν η Μέση Ανατολή επαναστατούσε κατά των Οθωμανών; Φυσικά εκεί που ήταν και το 1821, στο πλευρό τους...