70 χρόνια Ισραήλ

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Εμπεδοκλής

Re: 70 χρόνια Ισραήλ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 15 Μάιος 2018, 20:56

Chainis έγραψε:
15 Μάιος 2018, 00:15
Εμπεδοκλής έγραψε:
15 Μάιος 2018, 00:00
Chainis έγραψε:
14 Μάιος 2018, 23:53

Και στην Σμύρνη πήγε πέρσι ο Πατριάρχης με καμιά 100στή από το Φανάρι και έκαναν λειτουργία.
Έλα, μη βαριέσαι, ψάξε για το αν έχει η Γάζα πάνω από τον κανένα Χριστιανό που ισχυρίζεσαι...
Σε ρώτησα και είπες δεν ξέρεις.
Εγώ να ψάξω;

Εγώ ξέρω ότι στην Γάζα δεν έχει Χριστιανούς, όπως και στην Σμύρνη που κι εκεί υπάρχουν φωτογραφίες από εκκλησία που έγινε λειτουργία πέρσι.
Ειρωνεία που μάλλον δεν αντιλαμβάνεσαι. Η Γάζα έχει χριστιανούς Παλαιστινίους. Πηγές υπάρχουν πολλές. Βέβαια, αν αμφισβητείς ακόμη και τη φωτογραφία με την κατάμεστη εκκλησία δεν ξέρω τι μπορεί να σε πείσει. Θα αρνηθείς το οτιδήποτε που θα φέρω ως πηγή.
Ένα άρθρο όπως το παρακάτω αρκεί να σε πείσει ότι στη Γάζα υπάρχουν κάτι παραπάνω από κανένας χριστιανοί;
Gazan Christians say have no permits yet to visit Jerusalem at Easter
Είναι μία πηγή που αν δεν βαριόσουν θα έβρισκες πολύ εύκολα. Αν δεν σου αρκεί απορώ τι άλλη πηγή θέλεις για να παραδεχθείς ότι έγραψες μπούρδα...
Chainis έγραψε:
Εμπεδοκλής έγραψε:
15 Μάιος 2018, 00:00
Chainis έγραψε:

Το έγραφε η εκκλησία που ήταν κλειστή και την άνοιγαν μόνο για τους τουρίστες.
Ως γνωστόν η Γάζα ζει από τον τουρισμό της...
Για την Ιεριχώ είπα άσχετε, η Ιεριχώ βρίσκεται στην Δ. όχθη.
Αναφερόμουν στη Γάζα αγαπητέ μου. Επειδή στη φωτογραφία με την κατάμεστη εκκλησία της Γάζας μου λες για τον τουρισμό στη Σμύρνη...
Chainis έγραψε: Κατά βάση μου είναι αδιάφορο γιατί μετά από 200 χρόνια μπορεί να είναι αντίστροφοι οι ρόλοι, όπως αντίστροφοι ήταν και στον μεσοπόλεμο που πήγαιναν οι Εβραίοι σε αγορασμένα από τους Τούρκους κτήματα και οι Άραβες τους έσφαζαν.

Πάντως θα προτιμούσα να μην σκοτώνονται.
:fp:
Που στο καλό διάβασες την ιστορία αυτή; Δεν σου είπαν ότι οι Τούρκοι είχαν ευνοϊκή μεταχείριση από τους Οθωμανούς; Πώς νομίζεις ότι γέμισαν η Θεσσαλονίκη και τα Γιάννενα Εβραίους με τεράστιες περιουσίες; Φύτρωσαν; Τόσες άκρες είχαν στον Οθωμανικό κρατικό μηχανισμό που άνετα αγόρασαν από τους Οθωμανούς το πτώμα του Πατριάρχη ή επηρέασαν στη δολοφονία του Κοσμά του Αιτωλού επειδή θα τους χάλαγε το τζίρο στο παζάρι...

Οι Άραβες πάλι, αφού κακοπερνούσαν γιατί επαναστάτησαν; Που ήταν οι Εβραίοι όταν η Μέση Ανατολή επαναστατούσε κατά των Οθωμανών; Φυσικά εκεί που ήταν και το 1821, στο πλευρό τους...

Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication » 15 Μάιος 2018, 21:00

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 15 Μάιος 2018, 21:01

Beria έγραψε:
15 Μάιος 2018, 20:42
Εμπεδοκλής έγραψε:
15 Μάιος 2018, 20:39
Νεκρό βρέφος από τα χημικά των κατοχικών δυνάμεων του Ισραηλινού καθεστώτος. Οπουδήποτε αλλού είχε γίνει κάτι τέτοιο θα είχαν πέσει κεφάλια. Και φυσικά ο συμπαθής κατά τα άλλα Μπερία θα έσκιζε τα βυζιά του...
Το όνομα είναι Μπέρια

Και δεν χρειάζεται να σκίσω τα βυζιά μου
Είμαι απέναντι στην άθλια, φασιστική τακτική του ισραηλινού κράτους. Με όλες μου τις δυνάμεις.

Απλώς έχω ακόμα τα μυαλά στη θέση τους για να είμαι απέναντι και στους θεοκρατες φασίστες της Χαμάς
Άραγες συμφωνείς με το επιχείρημα του εκπροσώπου τύπου του καθεστώτος ή τις διάφορες πρέσβεις, βλέπε Βέλγιο, ότι όλοι αυτοί οι διαδηλωτές είναι τρομοκράτες της Χαμάς; Ακόμη και βρέφη μέσα σε σπίτια που πέφτουν χημικά βάζει αυτή η κακιά Χαμάς...

Φυσικά και η Χαμάς είναι δικαιολογία για να κρυφτείτε πίσω από το δάχτυλό σας. Ακόμη και όταν ο Αμπάς της Φατάχ είπε αλήθειες πέσατε να τον φάτε. Ότι για τον αντιεβραϊσμό ανά τους καιρούς φταίει και το ότι Εβραίοι τραπεζίτες ελέγχουν τον πλούτο, εσχάτως και την Alpha Bank, μέσω blackrock...

Άβαταρ μέλους
MiGiSukhoI

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MiGiSukhoI » 15 Μάιος 2018, 21:05

Και για τις ανθρώπινες ασπίδες που αναφέρθηκαν κάποιοι Ισραηλολάγνοι, να μάθουν ότι τα καριόλια του IDF χρησιμοποιούνε συστηματικά ανήλικα παιδιά δεμένα στα οχήματα θωρακισμένα ή μη. Καραγκιόζηδες Εβραιολάγνοι και δουλικά.
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...

Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis » 15 Μάιος 2018, 21:07

MiGiSukhoI έγραψε:
15 Μάιος 2018, 20:47
Chainis εσύ σαν καλό δουλικό του κεφαλαίου που είσαι συνέχιζε να στηρίζεις τους εγκληματίες τους Εβραίους.
Δεν είμαι δουλικό κανενός και δεν στηρίζω τους Εβραίους αλλά δεν έχεις όσο μυαλό πρέπει για να το καταλάβεις.
MiGiSukhoI έγραψε:
Να ανεβάσω χάρτες πάλι με ποια εδάφη δόθηκαν στους σκατοισραηλινούς το 1948 και τι κατέχουν παράνομα σήμερα; Το έκανα το 2014 για την Γάζα και πολλοί δεν το γνώριζαν...
Τα ξέρουμε πολύ καλά.
Ξέρεις πόσοι πόλεμοι έγιναν για να κατέχει αυτά τα εδάφη;
Ξέρεις ότι επέστρεψε το Σινά στην Αίγυπτο;
Γιατί το επέστρεψε;
MiGiSukhoI έγραψε:
Εμένα οι γονείς μου με πέρναν στις διαδηλώσεις, πορείες κτλ από μηνών. Και τότε πήγαιναν χιλιάδες με τα παιδιά τους.

Δηλαδή να μην διαδηλώσουν; Γιατί να μην πάει με το παιδί; Καλά έκανε, αλλά τέτοια φασισταριά που είστε στο μυαλό. Συνεχίζεις να στηρίζεις τις απροκάλυπτες δολοφονίες των Ισραηλινών φασιστών και να τις δικαιολογείς.

Αυτή την νοοτροπία είχατε πάντα οι δεξιούληδες και φιλελέδες.
Κακώς σε κουβάλαγαν οι γονείς σου στην διαδήλωση μωρό και κακώς τα ορκ της χαμάς έχουν τα παιδιά τους μαζί.
Αν δεν είχαν να σε αφήσουν κάπου να πήγαινε ο ένας.
Κάποιος που δεν προστατεύει την ζωή του παιδιού του δεν αξίζει τον σεβασμό κανενός.

Αυτή την νοοτροπία έχω εγώ.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 15 Μάιος 2018, 21:07

Otto Weininger έγραψε:
15 Μάιος 2018, 20:52
Chainis έγραψε:
15 Μάιος 2018, 20:50
Otto Weininger έγραψε:
15 Μάιος 2018, 20:43
Ηταν σε σκηνη μαζί με τους γονείς του ακριβως στα σύνορα που γινόταν μακελειό.
Κάθε λογικός - φυσιολογικός άνθρωπος, μάνα, πατέρας, γιαγιά, όποιος ήταν εκεί με το μωρό θα έπαιρνε τα παιδιά και θα απομακρυνόταν από εκεί που πέφτουν σφαίρες και δακρυγόνα κι ότι έριχναν οι Εβραίοι για να προστατέψει τα παιδιά.
Αλλά εκεί έχουν άλλο πολιτισμό είπαμε.
Ξεχνάς την τακτική των ανθρωπίνων ασπιδων που έχουν πάντα τα μουσλιμια.
Ναι φταίνε τα παιδάκια και οι γονείς τους γιατί μπαίνουν μπροστά στην τροχιά της σφαίρας.
Παιδιά μάλλον δεν το έχετε καταλάβει ότι το έχετε τερματίσει κι ακόμα παραπέρα κι αυτό καθαρά λόγω ιδεολογικής και καλά τοποθέτησης, ακριβώς δηλαδή αυτό που κάνουν οι αριστεράντζες, δεν μπορείτε να σκεφτείτε λογικά πλέον, σκεφτείτε το.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 15 Μάιος 2018, 21:09

Nandros έγραψε:
15 Μάιος 2018, 15:48
MiGiSukhoI έγραψε:
15 Μάιος 2018, 15:39
Χαίρομαι Nandre που συνεχίζεις να στηρίζεις Ιμπεριαλιστές και φασίστες Καπιταλιστές.
Μόνο οι Εβραίοι Σημίτες...
Κανέναν δεν στηρίζω. Πάλι ταμπέλες πας να μου κολλήσεις.
Αδυνατεί το κωματικά κουρδισμένο μυαλό σου να καταλάβει ότι υπάρχουν και μη κομματικοποιημένοι.
Απλά γελάω με τις παπαρολογίες; που γράφεις! :003:
.
Οταν ψηφιζες ΠΑΣΟΚ δεν ειναι κομμα;

Εικόνα

Η ητανε Gay κρουαζιεροπλοιο;

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 15 Μάιος 2018, 21:10

Ανθρώπινη ασπίδα λέγεται όταν βάζεις έναν άοπλο ως ασπίδα σε κάποιον ένοπλο.
Εδώ δεν γίνεται τέτοιο πράγμα αφού έτσι κι αλλιώς οι διαδηλωτές ήταν άοπλοι.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 15 Μάιος 2018, 21:11

Chainis έγραψε:
15 Μάιος 2018, 21:07
MiGiSukhoI έγραψε:
Chainis εσύ σαν καλό δουλικό του κεφαλαίου που είσαι συνέχιζε να στηρίζεις τους εγκληματίες τους Εβραίους.
Δεν είμαι δουλικό κανενός και δεν στηρίζω τους Εβραίους αλλά δεν έχεις όσο μυαλό πρέπει για να το καταλάβεις.
MiGiSukhoI έγραψε:
Να ανεβάσω χάρτες πάλι με ποια εδάφη δόθηκαν στους σκατοισραηλινούς το 1948 και τι κατέχουν παράνομα σήμερα; Το έκανα το 2014 για την Γάζα και πολλοί δεν το γνώριζαν...
Τα ξέρουμε πολύ καλά.
Ξέρεις πόσοι πόλεμοι έγιναν για να κατέχει αυτά τα εδάφη;
Ξέρεις ότι επέστρεψε το Σινά στην Αίγυπτο;
Γιατί το επέστρεψε;
MiGiSukhoI έγραψε:
Εμένα οι γονείς μου με πέρναν στις διαδηλώσεις, πορείες κτλ από μηνών. Και τότε πήγαιναν χιλιάδες με τα παιδιά τους.

Δηλαδή να μην διαδηλώσουν; Γιατί να μην πάει με το παιδί; Καλά έκανε, αλλά τέτοια φασισταριά που είστε στο μυαλό. Συνεχίζεις να στηρίζεις τις απροκάλυπτες δολοφονίες των Ισραηλινών φασιστών και να τις δικαιολογείς.

Αυτή την νοοτροπία είχατε πάντα οι δεξιούληδες και φιλελέδες.
Κακώς σε κουβάλαγαν οι γονείς σου στην διαδήλωση μωρό και κακώς τα ορκ της χαμάς έχουν τα παιδιά τους μαζί.
Αν δεν είχαν να σε αφήσουν κάπου να πήγαινε ο ένας.
Κάποιος που δεν προστατεύει την ζωή του παιδιού του δεν αξίζει τον σεβασμό κανενός.

Αυτή την νοοτροπία έχω εγώ.
Φίλε Χαΐνη αν είχες γνωρίσει μερικούς από αυτούς τους ανθρώπους θέλω να πιστεύω ότι δεν θα είχες την ίδια εικόνα. Σίγουρα έχει και ορκ και καλά όπως το λες αλλά αυτό είναι τελείως άσχετο. Πραγματικά προσωπικά θεωρώ τέρμα σκατόψυχες αυτού του είδους τις τοποθετήσεις, τέρμα όμως.

.

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 15 Μάιος 2018, 21:14

The Rebel έγραψε:
15 Μάιος 2018, 21:09
Nandros έγραψε:
15 Μάιος 2018, 15:48
MiGiSukhoI έγραψε:
15 Μάιος 2018, 15:39
Χαίρομαι Nandre που συνεχίζεις να στηρίζεις Ιμπεριαλιστές και φασίστες Καπιταλιστές.
Μόνο οι Εβραίοι Σημίτες...
Κανέναν δεν στηρίζω. Πάλι ταμπέλες πας να μου κολλήσεις.
Αδυνατεί το κωματικά κουρδισμένο μυαλό σου να καταλάβει ότι υπάρχουν και μη κομματικοποιημένοι.
Απλά γελάω με τις παπαρολογίες; που γράφεις! :003:
Οταν ψηφιζες ΠΑΣΟΚ δεν ειναι κομμα;

....
Καλά, εσύ μια ζωή μάλαξ ήσουν και είσαι, μαλακίες θα γράφεις! :g030:
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 15 Μάιος 2018, 21:18

sys3x έγραψε:

Ναι φταίνε τα παιδάκια και οι γονείς τους γιατί μπαίνουν μπροστά στην τροχιά της σφαίρας.
Παιδιά μάλλον δεν το έχετε καταλάβει ότι το έχετε τερματίσει κι ακόμα παραπέρα κι αυτό καθαρά λόγω ιδεολογικής και καλά τοποθέτησης, ακριβώς δηλαδή αυτό που κάνουν οι αριστεράντζες, δεν μπορείτε να σκεφτείτε λογικά πλέον, σκεφτείτε το.
To βρέφος πέθανε από ασφυξία. Δηλαδή συγνώμη, είσαι σε μια σκηνή, στα σύνορα ακριβώς, όπου γίνεται χαμός και δεν παίρνεις το παιδί να φύγεις ;
Απλά κάθεσαι και αράζεις ; Ε, αυτό έχει επιπτώσεις. Δυστυχώς την πλήρωσε το βρέφος.

Και ναι ανθρώπινες ασπίδες χρησιμοποιούν. Έστω και έμμεσα. Δηλαδή πετάς πέτρες με σφεντόνες, πετάς μολότωφ, προσπαθείς να κόψεις φράχτη και αν φας σφαίρα είσαι άμαχος ειρηνικός διαδηλωτής ε ;

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 15 Μάιος 2018, 21:21

Dwarven Blacksmith έγραψε:
15 Μάιος 2018, 21:10
Δεν ήταν άοπλοι. Απλά δεν είχαν το ίδιο ισχυρά όπλα.

Επίσης ανθρώπινη ασπίδα είναι όταν κρύβεις όπλα και ρουκέτες και πυραυλικά σε σχολεία ή νοσοκομεία, όπως έκανε η Χεζμπολάχ. Αλλά αυτό είναι το άμεσο.
Το έμμεσο, είναι να τρέχεις μαζί με το μπούγιο να πετάς πέτρες,μολότωφ και ταυτόχρονα να σέρνεις μέσα στη μάχη (γιατί μάχη είναι αυτό) γυναίκες και παιδιά. Και μόλις σκοτωθεί κάποιος να ουρλιάζεις ότι σκοτώνουν γυναικόπαιδα.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
MiGiSukhoI

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MiGiSukhoI » 15 Μάιος 2018, 21:24

Καλά κάναν και με κουβαλούσαν μαζί τους. Ήταν πορείες απεργιακές, ειρηνικές κτλ. Μια χαρά περνούσα και με άλλα παιδιά. Οι μάχες δίνονται στους δρόμους. Εσύ προφανώς δεν έχεις μάθει να διεκδικείς.

Τα Υψίπεδα του Γκολάν δεν τα επέστρεψε ποτέ όμως. Μιλάς για ένα κράτος που είχε εισβάλλει στον Λίβανο κατά τον Εμφύλιο να στηρίξει τους καραγκιόζηδες τους Μαρωνίτες. Όπως και το 2006 που χάναν τα Merkava και απορούσαν. Με ποιο δικαίωμα; Επειδή απλά είναι κράτος Τρομοκράτης - Νταβατζής.

Οι πόλεμοι έγιναν γιατί απλούστατα με το έτσι θέλω κάποιοι αποφάσισαν να ιδρυθεί το κράτος του Ισραήλ και εκτοπίστηκαν 1 εκατομμύριo και από το 1948 το Ισραήλ δεν τήρησε καμία απολύτως συμφωνία και ξεκινούσε εποικισμούς. Δηλαδή αν αποφασίσουν να δώσουν την Μακεδονία στους Σκοπιανούς γεωγραφικά θα το δεχτείς;

Otto Weininger επικροτείς τον φράχτη που έχει τοποθετηθεί και έχει αποκόψει τους κατοίκους της Γάζας από τον έξω κόσμο. Καλά κάνουν και πετάνε στα κατοχικά στρατεύματα ότι έχουν. Άμα είχαν την δυνατότητα πληθυσμιακά θα τους είχαν διώξει οι πουσταράδες οι Εβραίοι.
Το Ισραήλ είναι κράτος τρομοκράτης και έτσι θα αντιμετωπίζεται. Δεν θα ησυχάσουν ποτέ οι Εβραίοι και καλά να πάθουν.

Όσο σπέρνουν ανέμους θα θερίζουν θύελλες και μακάρι κάποια στιγμή να μαρτυρήσουν την ώρα και την στιγμή που ξαναγύρισαν στην Παλαιστίνη.

Είναι χειρότεροι και από τους ναζί. Μόνο Θάνατος...

Και όλοι γνωρίζουν ποιοι πλαγίως χρηματοδότησαν την Χαμάς για να εκτοπίσουν την επιρροή της Φατάχ. Υπάρχει παρασκήνιο...
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 15 Μάιος 2018, 21:25

Otto Weininger έγραψε:
15 Μάιος 2018, 21:18
sys3x έγραψε:

To βρέφος πέθανε από ασφυξία. Δηλαδή συγνώμη, είσαι σε μια σκηνή, στα σύνορα ακριβώς, όπου γίνεται χαμός και δεν παίρνεις το παιδί να φύγεις ;
Απλά κάθεσαι και αράζεις ; Ε, αυτό έχει επιπτώσεις. Δυστυχώς την πλήρωσε το βρέφος.

Και ναι ανθρώπινες ασπίδες χρησιμοποιούν. Έστω και έμμεσα. Δηλαδή πετάς πέτρες με σφεντόνες, πετάς μολότωφ, προσπαθείς να κόψεις φράχτη και αν φας σφαίρα είσαι άμαχος ειρηνικός διαδηλωτής ε ;
Μαν μου δεν έχεις καμία απολύτως επαφή με την πραγματικότητα. Για να ρε βοηθήσω λίγο, σκέψου πόσο αγκυλωμένους ιδεολογικά θεωρείς τους αριστερούς, άλλο τόσο είσαι και συ από την αντίστροφη.
Αυτά από μένα.

.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 15 Μάιος 2018, 21:26

Otto Weininger έγραψε:
15 Μάιος 2018, 21:21
Dwarven Blacksmith έγραψε:
15 Μάιος 2018, 21:10
Δεν ήταν άοπλοι. Απλά δεν είχαν το ίδιο ισχυρά όπλα.

Επίσης ανθρώπινη ασπίδα είναι όταν κρύβεις όπλα και ρουκέτες και πυραυλικά σε σχολεία ή νοσοκομεία, όπως έκανε η Χεζμπολάχ. Αλλά αυτό είναι το άμεσο.
Το έμμεσο, είναι να τρέχεις μαζί με το μπούγιο να πετάς πέτρες,μολότωφ και ταυτόχρονα να σέρνεις μέσα στη μάχη (γιατί μάχη είναι αυτό) γυναίκες και παιδιά. Και μόλις σκοτωθεί κάποιος να ουρλιάζεις ότι σκοτώνουν γυναικόπαιδα.
Εγώ είμαι ενάντια σε αυτό το πράγμα που ένα μωρό θεωρείται πιο σημαντικό από 50 ενήλικες οπότε δεν με ενδιαφέρει να το προβάλλω έτσι κι αλλιώς.
Αλλά ναι, δε νομίζω να βρεις κάποιο ορισμό με τον οποίο αυτοί να θεωρούνται enemy combatants. Ούτε τα γυναικόπαιδα ουτε οι άντρες.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών