δατς δε σπιριτ. δε μπεστ ιζ γετ το καμ.
BEST SEX EVER
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: BEST SEX EVER
Δηλαδή τους φίλους στις διακοπές τούς θέλετε για να καβλώνετε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Feindflug την 01 Ιουν 2019, 14:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Δεν υπάρχει καλύτερο. Άμα το κάνεις με γκόμενα που σε γουστάρει και την γουστάρεις είναι τέλειο πάντα. Μπορώ να βρω κακές εμπειρίες και να τις βάλω πιο κάτω από το καλό μου σεξ, αλλά όταν μιλάμε για το δεύτερο, για μένα δεν υπάρχει ranking.
Με μια γκόμενα πριν από καμία δεκαπενταρα χρόνια, και οι δύο φοιτητές μέναμε με γονείς, δεν υπήρχε και αυτοκίνητο τα μπουρδελοξενοδοχεια ήταν 30 ευρώ το τρίωρο και δεν έπαιζε για πολύ συχνά οπότε: σινεμά σε ακυρες ταινίες, κάτι πατάρια σε καφετέριες σε ακυρες ώρες χωρίς κόσμο, η ταράτσα στην πολυκατοικία που εμενα προσφέρονταν για περιπτύξεις ολοκληρωμένες η μη.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Αυτό. Αν υπάρχει καλή χημεία γίνεται της μουρλής

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
αη σι χουατ γιου ντιντ δερ
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.

Στην Βραζιλια με 2 πουτανες αστερια που δουλευαν στο κωλαδικο Μontecarlo στην Copacabana, και πριν παμε μου ειχαν ζητησει να τους αγορασω κοκα για εξτρα ενεργεια. Ειχα πληρωσει ενα καλο μοτελ (δεν τις εβαζαν στο ξενοδοχειο) για ολο το βραδυ, και εγινε ολοκαυτωμα. Οσο θυμαμαι δηλαδη.
EDIT. Τους εδωσα λεφτα να παρουν οτι θελουν, για να μην την πατησω σαν ενα μαλακα δικηγορο αμερικανο που ειχα γνωρισει εκει. Θα πω την ιστορια του καποια αλλη στιγμη.
EDIT. Τους εδωσα λεφτα να παρουν οτι θελουν, για να μην την πατησω σαν ενα μαλακα δικηγορο αμερικανο που ειχα γνωρισει εκει. Θα πω την ιστορια του καποια αλλη στιγμη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panos291 την 01 Ιουν 2019, 16:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
αυτη ακριβως ειναι η ΔΕΞΙΑpanos291 έγραψε: ↑01 Ιουν 2019, 16:45Στην Βραζιλια με 2 πουτανες αστερια που δουλευαν στο κωλαδικο Μontecarlo στην Copacabana, και πριν παμε μου ειχαν ζητησει να τους αγορασω κοκα για εξτρα ενεργεια. Ειχα πληρωσει ενα καλο μοτελ (δεν τις εβαζαν στο ξενοδοχειο) για ολο το βραδυ, και εγινε ολοκαυτωμα. Οσο θυμαμαι δηλαδη.
Naida έγραψε: ↑01 Ιουν 2019, 12:41Θα πω και εγώ σκηνικό που μου έχει μείνει χαραγμένο. Σεξ σε λεωφορείο κτελ τελευταίο δρομολόγιο με λίγα άτομα που όλοι κοιμόνταν, εμείς τελευταίες θέσεις και μας βγήκε κάπως περίεργα και τελείως αυθόρμητα. Εντάξει τρελό παιχνίδι πριν και υπεργαμάτο σεξ
Δε ξέρω αν κατάλαβε κανείς τίποτα ή αν ο οδηγός είδε κάτι από τον καθρέφτη, είμαι σίγουρη όμως ότι κάποιο διπλανό αυτοκίνητο σε κάποια φάση της διαδρομής μας είδε.
Αααααχχ γαμω την πουτανα μου κωλοφαρδος
Ρε με το ΚΤΕΛ σε κυκλοφορούσε;
Πέσιμο ή χεσιμο; 

Είχανε αυτοκίνητο αλλά τους άρεσε μια συγκεκριμένη στάση.LEONAS έγραψε: ↑01 Ιουν 2019, 16:48Naida έγραψε: ↑01 Ιουν 2019, 12:41Θα πω και εγώ σκηνικό που μου έχει μείνει χαραγμένο. Σεξ σε λεωφορείο κτελ τελευταίο δρομολόγιο με λίγα άτομα που όλοι κοιμόνταν, εμείς τελευταίες θέσεις και μας βγήκε κάπως περίεργα και τελείως αυθόρμητα. Εντάξει τρελό παιχνίδι πριν και υπεργαμάτο σεξ
Δε ξέρω αν κατάλαβε κανείς τίποτα ή αν ο οδηγός είδε κάτι από τον καθρέφτη, είμαι σίγουρη όμως ότι κάποιο διπλανό αυτοκίνητο σε κάποια φάση της διαδρομής μας είδε.
Dein Herz, meine Gier
το ΙΧ χρυσο και αγιο αλλα δεν χωραει πανω απο 3 ματακηδες και αλλους τοσους εφαψιες, τυπεLEONAS έγραψε: ↑01 Ιουν 2019, 16:48Naida έγραψε: ↑01 Ιουν 2019, 12:41Θα πω και εγώ σκηνικό που μου έχει μείνει χαραγμένο. Σεξ σε λεωφορείο κτελ τελευταίο δρομολόγιο με λίγα άτομα που όλοι κοιμόνταν, εμείς τελευταίες θέσεις και μας βγήκε κάπως περίεργα και τελείως αυθόρμητα. Εντάξει τρελό παιχνίδι πριν και υπεργαμάτο σεξ
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού