όπου θα έχει δυνατό αντίπαλο τον Κουρασμένο
Βενιζελος: η Φωφη μου προτεινε την τελευταια θεση του Επικρατειας
Re: Βενιζελος: η Φωφη μου προτεινε την τελευταια θεση του Επικρατειας
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
- Otto Weininger
Τι έγινε ρε ; Το ξαναγυρισες σε ΠΑΣΟΚ τώρα;phorumitis έγραψε: ↑01 Ιουν 2019, 23:36Στο καλό και να μη μας γράφει. Πρέπει να ξεβρωμισει ο προοδευτικός χώρος από λερες σαν κι αυτόν
ΓΑΠικος - Χρυσαυγίτης - Ζαιος - Κιναλ ;
Ο καλύτερος είσαι

Let them make the first mistake. We make the last move.
Απο τη πλευρα της Φωφης, ορθη κινηση. Σκοπος της να εχει ενα πιο μπετοναρισμενο μπλοκ στη περιπτωση που η ΝΔ δεν παρει αυτοδυναμια (που εγω το βλεπω ως το πιθανοτερο ενδεχομενο). Οι βενιζελικοι δε θα κρατιοντουσαν να πανε με ΝΔ, χωρις αυτους θα μπορει να πιεσει για τρικομματικη ή να βαλει καλυτερους ορους. Εναλλακτικα θα μπορει να παει σε νεες εκλογες με απλη αναλογικη. Σε εκεινες, ακομα και με συρρικνωμενο ποσοστο, θα ειναι σε ακομα καλυτερη διαπραγματευτικη θεση (αφου το πρωτο κομμα θα εχει λιγοτερους βουλευτες απ' οτι στις 7/7) και με καθαρο το εσωτερικο πεδιο.
Ο Βενιζελος απο την πλευρα του εκανε βλακεια, επικοινωνιακα περνα το μηνυμα οτι τον νοιαζουν υπερβολικα οι καρεκλες, δικαιωνει δηλαδη διαφορους επικριτες του.
Oνειρα γιά κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ξανά;Highlander έγραψε: ↑02 Ιουν 2019, 02:50Δε θα διαλυθεί το ΚΙΝΑΛ. Απλά απ' ό,τι φαίνεται αποχωρεί η σκληρή φιλοΝΔ πτέρυγα... Αυτό είναι πάρα πολύ καλό για τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί σημαίνει ότι σταδιακά έρχεται πιο κοντά με το ΚΙΝΑΛ. Κάτι που συνεπάγεται ευκολότερο σχηματισμό συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ, παρά ΚΙΝΑΛ-ΝΔ... Το θέμα είναι να κοπούν οι γέφυρες της ΝΔ με τα άλλα κόμματα για να απομονωθεί!

Μα γιά να γίνει αυτό, πρέπει να πάρει ψήφους ο ΣΥΡΙΖΑ. Αν έπαιρνε ψήφους, θα μπορούσε να κάνει κυβέρνηση και με τον Βελόπουλο. Εδειξε ότι δεν έχει τέτοιους ενδοιασμούς. Το πρόβλημα είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε τους ψηφοφόρους του και η κίνηση τής Φώφης αποσκοπεί στο να του πάρει κι'άλλους. Αν θα τής βγεί, δεν έχω ιδέα.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Ο Μπενι προλαβαινει να κανει κομμα και να κατεβει στις εκλογες?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
η Φώφη από πού νομίζει ότι θα έρθουν τώρα οι επιπλέον ψηφοφόροι ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Athos την 02 Ιουν 2019, 09:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Όποιος είναι συνδεδεμένος με την 6ετία Σημίτη κοστίζει ψήφους στο ΠΑΣΟΚ, με Σημίτη-Βενιζέλο-Τσοχατζόπουλο ως αρχιερείς της καταστροφής χώρας και ΠΑΣΟΚ τους κυριότερους. Αν όντως η Γεννηματά θέλει να δημιουργήσει αντισυριζαίικο πόλο ικανό να τραβήξει ψηφοφόρους από το ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να τους εξοστρακίσει, πολιτικά είναι μια σωστή κίνηση, όλος αυτός ο συρφετός της διαπλοκής μπορεί να πάει στη ΝΔ που ανήκει ιδεολογικοπολιτικά.
Είναι μια ιδιαίτερη κάλπη τον Ιούλιο καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ θα χάσει με καλή διαφορά οπότε μπορεί ψηφοφόροι του να πάνε πιθανώς προς ΠΑΣΟΚ με το σκεπτικό να κόψουν στην συγκυβέρνηση τις παράφρονες ακραίες νεοφιλελεύθερες πολιτικές που έχει στο μυαλό του ο ζαβός ο κούλης.
Είναι μια ιδιαίτερη κάλπη τον Ιούλιο καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ θα χάσει με καλή διαφορά οπότε μπορεί ψηφοφόροι του να πάνε πιθανώς προς ΠΑΣΟΚ με το σκεπτικό να κόψουν στην συγκυβέρνηση τις παράφρονες ακραίες νεοφιλελεύθερες πολιτικές που έχει στο μυαλό του ο ζαβός ο κούλης.
wooded glade έγραψε: ↑22 Μάιος 2019, 17:39Επιτρεπόταν.Kauldron έγραψε:Μιλάς γι' απατεώνες ενώ πήγες να πάρεις τα λεφτά που προορίζονταν για τους πυρόπληκτους το 2007 και το έλεγες μέσα στο φόρουμ έτσι?
Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω ιδέα από εσωκομματικές διεργασίες αλλά προσπαθώ να βρω μια λογική σύνδεση των πραγμάτων. Η μόνη σύνδεση που μπορώ να κάνω με τον παπανδρεϊσμό του Ανδρέα είναι η δήλωση "λεφτά υπάρχουν" του Γιώργη. Σε όλες τις υπόλοιπες εκφάνσεις του ήταν εκπληκτικά τρέντυ.πατησιωτης έγραψε: ↑01 Ιουν 2019, 23:07Oι παλαιοπασόκοι είναι και γιωργοπαπανδρεικοί ή μάλλον παπανδρεικοί σκέτο.Δεν το καταλαβαίνεις γιατί δεν μπορείς να καταλάβεις τα χαρακτηριστικά ενός χώρου σε παράκρουση.Θυμάμαι στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ του 2007,διαβάζοντας τις θέσεις τους έβγαινε ότι ο Βενιζέλος ήταν πιο κρατιστής,άρα "αριστερός" από τον ΓΑΠ.Οι πάντες όμως στον χώρο θεωρούσαν για άγνωστους λόγους τον ΓΑΠ αριστερό και τον Βενιζέλο δεξιό και σημασία έχει τι πιστεύει ο πελάτης.Πήγαν κατευθείαν στο μνημόνιο με τα λεφτά που υπάρχουν και μυαλό δεν έβαλαν.Οι πασόκοι άρχισαν να φεύγουν προς τον ΣΥΡΙΖΑ όταν έφυγε από το ΠΑΣΟΚ ο ΓΑΠ και όλοι όσοι έφυγαν ήσαν γαπικοί (μάλλον παπανδρεικοί) και κανείς βενιζελικός.Σε αυτούς στοχεύει η Φώφη.Είναι άνθρωποι που ζουν σε μια διαρκή αριστερή ψευδαίσθηση.Για τον ίδιο λόγο που δεν ίδρωσε το αυτί πολλών όταν υπέγραψε ο Τσίπρας μνημόνιο δεν θα είχαν πρόβλημα με τον ΓΑΠ ενώ έχουν με τον Βενιζέλο.Το φαίνεσθαι έχει μεγαλύτερη σημασία από την ουσία.

Και ήταν ο Γιώργος και όχι κάποιος σωσίας του αυτός που έπαιξε στο διαφημιστικό του ΔΝΤ που γύρισαν στο Καστελόριζο. Κι αυτό είναι που δεν καταλαβαίνω με τίποτα. Το ότι η Φώφη θέλησε να ξεφορτωθεί μ' έναν σμπάρο 20 τρυγόνια, είναι σαφές. Γιατί κάπου έχω την εντύπωση ότι ο Βενιζέλος δεν ήταν μόνον ένα μνημονιακό βαρίδι αλλά και ένας αντίπαλος βαρέων βαρών για τους πολύ πιο λάιτ παλαιστές του χώρου, συμπεριλαμβανόμενης και της ίδιας. Και ακριβώς γι' αυτό έβαλε επικεφαλής του ψηφοδέλτιου έναν εκπρόσωπο που παραπέμπει όχι σε πολιτικούς αλλά σε ακτιβιστές των ατενίστας. Για να κρατήσει σε ένα πιο φιτ επίπεδο τα πάντα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 02 Ιουν 2019, 10:06, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Η Φώφη κάνει δώρο στον Μητσοτάκη την αυτοδυναμία με την αποχώρηση Βενιζέλου έτσι ώστε να μην χρειαστεί να γίνει συγκυβέρνηση ΝΔ-ΚΙΝΑΛ ή και ΝΔ-Ελληνικης Λύσης.Επί του παρόντος ωστόσο ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτός που βρίσκεται απομονωμένος από τα άλλα κόμματα.Highlander έγραψε: ↑02 Ιουν 2019, 02:50Δε θα διαλυθεί το ΚΙΝΑΛ. Απλά απ' ό,τι φαίνεται αποχωρεί η σκληρή φιλοΝΔ πτέρυγα... Αυτό είναι πάρα πολύ καλό για τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί σημαίνει ότι σταδιακά έρχεται πιο κοντά με το ΚΙΝΑΛ. Κάτι που συνεπάγεται ευκολότερο σχηματισμό συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ, παρά ΚΙΝΑΛ-ΝΔ... Το θέμα είναι να κοπούν οι γέφυρες της ΝΔ με τα άλλα κόμματα για να απομονωθεί!Arisvilla έγραψε: ↑02 Ιουν 2019, 01:04Πάντως αν με την κίνηση του αυτή ο Μπένι διαλύσει το ΚΙΝΑΛ θα έχει κάνει την πιο σοφή πολιτική κίνηση στην καριέρα του. Του βγάζω το καπέλο, τον ευχαριστώ πολύ και εύχομαι καλή διάλυση στην Ενωση Κέντρου της Φώφης των ίσων και καλά αποστάσεων. Η όλη φάση με το πρωην ΠΑΣΟΚ θυμίζει έντονα ένωση κέντρου της δεκαετίας του 70 που διαλύθηκε σε πέντε χρόνια και απορροφήθηκε από Πασόκ κυρίως και Νδ δευτερευόντως. Προδιαγεγραμμένο ήταν το μέλλον του Κιναλ όσο συνέχιζε την πολιτική των ίσων αποστάσεων. Δεν μπορείς να εξομοιώνεις τη ΝΔ με τον Σύριζα για να τους ευχαριστήσεις όλους, δηλαδή και τους βενιζελοσημιτικούς και τους παπανδρεικούς. Κάποτε θα χρειαστεί να πάρεις θέση. Αν ισχύει αυτό που λέει ο Βενιζέλος για ουρά του Σύριζα(πολύ αμφιβάλλω προς το παρον) τότε μπορεί να επιβιώσει στο μέλλον το κόμμα της Φώφης και του Γιωργάκη πια σαν πιθανός κυβερνητικός εταίρος του Σύριζα. Αν δεν ισχύει και απλώς τον έστειλε γιατι δέχτηκε εισηγήσεις να διώξει τα βαρίδια το έχασε το παιχνίδι γιατί η θα πρέπει να διώξει και τα άλλα βαρίδια δηλαδή σχεδόν όλα τα στελέχη της ή αλλιώς κινδυνεύει με εξαφάνιση από τον πολιτικό χάρτη. Ο Λοβέρδος, ο Κωνσταντινόπουλος, ο Κεγκέρογλου κτλ προς το παρόν μένουν και δεν μπορεί να περάσει το αφήγημα της αριστερής στροφής.
Υπεράνω όλων η πατρίς
Όχι απαραίτητα (αν και στην πραγματικότητα, υπάρχει κάποιος που δεν τον ενδιαφέρει η καρέκλα;)
Μπορεί να έκανε βλακεία σε ότι αφορά τη χρονική στιγμή που αποφάσισε να αποχωρήσει, αλλά αυτή καθαυτή η απόφασή του δικαιολογείται από το γεγονός οτι θεώρησε την επιλογή του (άχρηστου) Καμίνη προσβολή(και ορθώς!) ως προς το άτομό του.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
kameron έγραψε: ↑01 Ιουν 2019, 22:37Η Φώφη θέλει να επανατρισει πασοκους ψηφοφόρους από τον ΣΥΡΙΖΑ και να τους φέρει πίσω στο ΚΙΝΑΛ.Ετσι θα μειωθεί το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ και θα αυξηθεί το δικό της.Arisvilla έγραψε: ↑01 Ιουν 2019, 22:25
Δεν νομίζω ότι ο στόχος της Φώφης είναι να συμπλεύσει μετεκλογικά με το σύριζα, μάλλον το αντίθετο σκοπεύει να τους ανταγωνισθεί στα ίσια στο χώρο της αντινεοδημοκρατίας. ΠτΔ, πιθανόν να ψηφίσουν τον Παυλόπουλο (όχι το ΠαΣόΚ, ο σύριζα με τη Ν.Δ. και η Φώφη θα τους τα ρίξει και εκεί), αν και με την αναθεώρηση ίσως η Ν.Δ. πάει σε εκλογή μόνη της με 151 αν έχει αυτοδυναμία, δεν τίθεται θέμα να πέσει η κυβέρνηση.
Τι θα γίνει στον αντιΝ.Δ. χώρο, θα το δούμε αργότερα. Οι της ευρύτερης αριστεράς έχετε την τάση να υπερτιμάτε την απήχηση του Τσίπρα επειδή ο ίδιος, αλλά και ο σύριζα είναι κοντά στο προφίλ σας. Όμως, εσείς είστε ένα 20+%. Υπάρχει και άλλος αρκετός κόσμος στον αντιΝ.Δ. χώρο που έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά και σε αυτούς ο Τσίπρας δεν έχει πλέον ιδιαίτερη απήχηση, εκεί ποντάρει η Φώφη. Φυσικά, όπως προείπα, παίρνει σοβαρό ρίσκο ενόψει εκλογών. Ουσιαστικά τα πάει "όλα ή τίποτα", δυνατή ζαριά σε κάθε πε΄ριπτωση.
Επίσης, με το σημερινό εννοείται ότι δεν υπάρχει περίπτωση να συναινέσει το ΠαΣόΚ σε αλλαγή του εκλογικού νόμου, μόνο αν η Ν.Δ. έχει αυτοδυναμία για να αλλάξει στις μεθεπόμενες.
ΥΓ: Αν ήμουν Λοβέρδος, θα με έζωναν φίδια απόψε.
Υπεράνω όλων η πατρίς
Θα επαναπατρίσει ψηφοφόρους από τον ΣΥΡΙΖΑ εκπαραθυρωνοντας τον Ευάγγελο;Patriot έγραψε: ↑02 Ιουν 2019, 10:08Η Φώφη θέλει να επανατρισει πασοκους ψηφοφόρους από τον ΣΥΡΙΖΑ και να τους φέρει πίσω στο ΚΙΝΑΛ.Ετσι θα μειωθεί το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ και θα αυξηθεί το δικό της.SpoilerShowkameron έγραψε: ↑01 Ιουν 2019, 22:37Arisvilla έγραψε: ↑01 Ιουν 2019, 22:25
Δεν νομίζω ότι ο στόχος της Φώφης είναι να συμπλεύσει μετεκλογικά με το σύριζα, μάλλον το αντίθετο σκοπεύει να τους ανταγωνισθεί στα ίσια στο χώρο της αντινεοδημοκρατίας. ΠτΔ, πιθανόν να ψηφίσουν τον Παυλόπουλο (όχι το ΠαΣόΚ, ο σύριζα με τη Ν.Δ. και η Φώφη θα τους τα ρίξει και εκεί), αν και με την αναθεώρηση ίσως η Ν.Δ. πάει σε εκλογή μόνη της με 151 αν έχει αυτοδυναμία, δεν τίθεται θέμα να πέσει η κυβέρνηση.
Τι θα γίνει στον αντιΝ.Δ. χώρο, θα το δούμε αργότερα. Οι της ευρύτερης αριστεράς έχετε την τάση να υπερτιμάτε την απήχηση του Τσίπρα επειδή ο ίδιος, αλλά και ο σύριζα είναι κοντά στο προφίλ σας. Όμως, εσείς είστε ένα 20+%. Υπάρχει και άλλος αρκετός κόσμος στον αντιΝ.Δ. χώρο που έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά και σε αυτούς ο Τσίπρας δεν έχει πλέον ιδιαίτερη απήχηση, εκεί ποντάρει η Φώφη. Φυσικά, όπως προείπα, παίρνει σοβαρό ρίσκο ενόψει εκλογών. Ουσιαστικά τα πάει "όλα ή τίποτα", δυνατή ζαριά σε κάθε πε΄ριπτωση.
Επίσης, με το σημερινό εννοείται ότι δεν υπάρχει περίπτωση να συναινέσει το ΠαΣόΚ σε αλλαγή του εκλογικού νόμου, μόνο αν η Ν.Δ. έχει αυτοδυναμία για να αλλάξει στις μεθεπόμενες.
ΥΓ: Αν ήμουν Λοβέρδος, θα με έζωναν φίδια απόψε.
Η μόνη ελπίδα να ξαναγεννηθεί το ΠΑΣΟΚ (μπρρρρρ) ήταν να δώσει την εντύπωση ενωμένης παράταξης που ανασυντάσσεται.
Αντ αυτού δίνει την εικόνα σέχτας
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Ας μαζέψει και αλλον εναν απατεωνα η νδ τοσους εχει
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ο ιστορικός Άγιαξ στην τελευταία θέση της βαθμολογίας
από Μαδουραίος » 29 Οκτ 2023, 18:43 » σε Αθλητικά - 6 Απαντήσεις
- 438 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Citroenakias
29 Οκτ 2023, 19:33
-
-
- 4 Απαντήσεις
- 399 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
22 Νοέμ 2023, 19:48
-
-
Νέα δημοσίευση Υποψήφιοι του επικρατείας της Κωνσταντοπούλου λενε ότι θα ψηφίσουν μερα25
από phorumaster » 17 Ιουν 2023, 22:52 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 440 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από kameron
17 Ιουν 2023, 23:25
-
-
-
Νέα δημοσίευση Φιάσκο με τον Φρέντη Μπελέρη: Πρότεινε για αντιπρόεδρο Επιτροπής τον… φαιδρό Φειδία
από Μαδουραίος » 04 Φεβ 2025, 13:47 » σε Εσωτερική Πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 297 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Animal
05 Φεβ 2025, 09:04
-