Βενιζελος: η Φωφη μου προτεινε την τελευταια θεση του Επικρατειας
Re: Βενιζελος: η Φωφη μου προτεινε την τελευταια θεση του Επικρατειας
Το επιχειρημα σου ειναι : αν θες να αλλαξεις τους νομους του συριζα παρε 50,01%
Συνεχιζεις να επιβεβαιωνεις οτι απλη αναλογικη = χαος.
Απευθυνομαι στους υπολοιπους : επιτακτικη αναγκη της αυτοδυναμιας της ΝΔ για να ξηλωθει η συμμορια και το συστημα της.
Συνεχιζεις να επιβεβαιωνεις οτι απλη αναλογικη = χαος.
Απευθυνομαι στους υπολοιπους : επιτακτικη αναγκη της αυτοδυναμιας της ΝΔ για να ξηλωθει η συμμορια και το συστημα της.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Κοίτα, μπορώ να το γυρίσω κι εγώ επι προσωπικού, έχεις και περισσότερο υλικό για κοροϊδία, αλλά δε θα το κάνω.Otto Weininger έγραψε: ↑02 Ιουν 2019, 11:16
Σου λείπουν βασικές γνώσεις οικονομικών, πολιτικής κλπ.
Τα κριτήρια σου είναι το λιγότερο παιδαριώδη, δεν νιώθεις καστανο τι συμβαίνει.
Λέω κάτι απολύτως λογικό και δε λέτε να το παραδεχτείτε.
Εκ του αποτελέσματος, είδαμε κι αυτούς που έχουν γνώσεις πολιτικής και οικονομικών πως χρεοκόπησαν την χώρα, πως της διπλασίασαν το χρέος, πώς ξεπούλησαν τον πλούτο της, μείωσαν το βιοτικό επίπεδο των πολιτών της και έγιναν ο παγκόσμιος περίγελος. Αυτούς ψηφίζετε και υπερασπίζεστε , τους κρατικοδίαιτους μαφιόζους
Δε νομίζω ότι οι Νδίτες κατέβηκαν ποτέ απ το καλάμι απλά κρατούσαν χαμηλό προφίλ γιατί ήξεραν ότι αλλιώς δε θα έβγαιναν ποτέ, ειδικά με τον Κούλη.
Σε περίπτωση που τον πάρει η ΝΔ λεωΓΑΛΗ έγραψε: ↑02 Ιουν 2019, 11:32
Μα δεν τον ζήτησε η νδ, η Φώφη τον έδιωξε. Δεν ήταν καν δική του πρωτοβουλία.
Η νδ είναι αυτό που είναι και ήταν με ή χωρίς τον Βενιζέλο.
Και το κυριώτερο, ο Βενιζέλος δεν είχε καμμία ανάμιξη με τα πολιτικά δρώμενα τα τελευταία χρόνια.
Εγώ μπορώ να αντιληφθώ τη δυναμική της εκδικητικής ψήφου (έχω γείτονα παλιό νδκράτη που έγινε σύριζα εν μια νυκτί λόγω χαρδούβελη και έκτοτε μόνον σημαία του σύριζα δεν έχει ανεβάσει στο μπαλκόνι) αλλά ακριβώς αυτό υποστηρίζουν και όσοι λένε ότι το μακεδονικό έχει πολύ μικρότερη σημασία για τους ψηφοφόρους.
Και ακριβώς σ' αυτό το σκεπτικό βασίστηκα όταν έδινα πολύ μικρότερο ποσοστό στην ψαλίδα των δύο κομμάτων.
Όχι μόνον για το μακεδονικό, για το οτιδήποτε.
- Highlander
Αυτό είναι το δημοκρατικό, όχι το να αλλάζεις κατά βούληση τη νομοθεσία ενώ μόνο το 30 και κάτι% του λαού είναι υπέρ αυτής της αλλαγής. Άμα θέλουμε να μιλάμε για δημοκρατία, θα πρέπει να έχεις μαζί σου την πλειοψηφία του λαού.
Δεν είναι απαραίτητο να πάρεις 50+%. Μπορείς να αλλάξεις τη νομοθεσία και με τις ψήφους βουλευτών άλλων κομμάτων, οι οποίοι θα είναι υπέρ των αλλαγών αυτών όπως και οι πολίτες που τους ψήφισαν.
Αυτοι που ψηφιζουν ή θα ψηφισουν ΝΔ δεν εχουν κολλημα με τον Βενιζελο.Εχουν προβλημα με την προδοτικη συμμορια του συριζα.
Απλως οπως ειπα και πριν,ο Βενιζελος ηταν εμποδιο στο χαος της απλης αναλογικης.
Ε, αυτό ακριβώς λέω. Ότι θεωρείτε ύψιστη προτεραιότητα την έγκριση των πολιτών μόνον σε ό,τι αφορά τους κουφοντίνες.Highlander έγραψε: ↑02 Ιουν 2019, 13:31Άμα θέλεις να αλλάξεις τους υπάρχοντες νόμους για τις άδειες, πάρε την έγκριση των πολιτών, δηλαδή του κοινοβουλίου που θα έχει προκύψει με απλή αναλογική.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑02 Ιουν 2019, 13:28Εννοείς ότι το δημοκρατικό ζητούμενο της απλής αναλογικής είναι αυτό που θεωρεί ως ύψιστη προτεραιότητα το δικαίωμα άδειας στον Κουφοντίνα;Highlander έγραψε: ↑02 Ιουν 2019, 13:23Άμα θέλει η ΝΔ να εφαρμόσει ακραία μέτρα, μακριά από αυτά που πρεσβεύει ο ΣΥΡΙΖΑ, τότε να πάρει αυτοδυναμία με απλή αναλογική. Αυτή είναι η πραγματική δημοκρατία. Όχι να ψηφίζεται από λίγους και να παίρνει και 50 έδρες ουρανοκατέβατες δώρο. Αυτό δεν είναι δημοκρατία.
Με αυτήν τη λογική, το οτιδήποτε πέρασε ο σύριζα κάνοντας χρήση των 50 εδρών του και αγνοώντας την πραγματική πλειοψηφία στην εκπροσώπηση του λαού (που αναφέρεις στα προηγούμενα μηνύματα) είναι αντιδημοκρατικό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Υπενθυμιζω οτι κυβερνας με 35% και νομοθετησες με 35%.Με 35% νομοθετησες και την απλη αναλογικη γιατι ευελπιστεις να μην μπορει κανεις αλλος να ξηλωσει το συστημα σου.Highlander έγραψε: ↑02 Ιουν 2019, 13:36Αυτό είναι το δημοκρατικό, όχι το να αλλάζεις κατά βούληση τη νομοθεσία ενώ μόνο το 30 και κάτι% του λαού είναι υπέρ αυτής της αλλαγής.
- Highlander
Αφού λειτουργούμε ακόμα σε καθεστώς +50 εδρών. Ο ΣΥΡΙΖΑ φέρνει την απλή αναλογική, για να αποκατασταθεί αυτή η ανωμαλία.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑02 Ιουν 2019, 13:38Ε, αυτό ακριβώς λέω. Ότι θεωρείτε ύψιστη προτεραιότητα την έγκριση των πολιτών μόνον σε ό,τι αφορά τους κουφοντίνες.Highlander έγραψε: ↑02 Ιουν 2019, 13:31Άμα θέλεις να αλλάξεις τους υπάρχοντες νόμους για τις άδειες, πάρε την έγκριση των πολιτών, δηλαδή του κοινοβουλίου που θα έχει προκύψει με απλή αναλογική.
Με αυτήν τη λογική, το οτιδήποτε πέρασε ο σύριζα κάνοντας χρήση των 50 εδρών του και αγνοώντας την πραγματική πλειοψηφία στην εκπροσώπηση του λαού (που αναφέρεις στα προηγούμενα μηνύματα) είναι αντιδημοκρατικό.
Γιατι δεν νομοθετησε απλη αναλογικη το πρωτο εξαμηνο του 15 ;Highlander έγραψε: ↑02 Ιουν 2019, 13:40Αφού λειτουργούμε ακόμα σε καθεστώς +50 εδρών. Ο ΣΥΡΙΖΑ φέρνει την απλή αναλογική, για να αποκατασταθεί αυτή η ανωμαλία.
Αν γίνει και αυτό, προφανώς στην ΝΔ είναι άνετοι και δεν τους ενδιαφέρουν οι ψηφοφόροι τους που θα μετακινηθούν πιο δεξιά.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑01 Ιουν 2019, 16:23Οι Σαμαρας και Βενιζελος πρεπει να παρουν σημαντικα υπουργεια της κυβερνησης Μητσοτακη
-
Η απλή αναλογική ψηφίστηκε με 179 βουλευτές.under έγραψε: ↑02 Ιουν 2019, 13:40Υπενθυμιζω οτι κυβερνας με 35% και νομοθετησες με 35%.Με 35% νομοθετησες και την απλη αναλογικη γιατι ευελπιστεις να μην μπορει κανεις αλλος να ξηλωσει το συστημα σου.Highlander έγραψε: ↑02 Ιουν 2019, 13:36Αυτό είναι το δημοκρατικό, όχι το να αλλάζεις κατά βούληση τη νομοθεσία ενώ μόνο το 30 και κάτι% του λαού είναι υπέρ αυτής της αλλαγής.
αλλαγή εκλογικού νόμου και δικαίωμα ψήφου στους 700 χιλιάδες Έλληνες του εξωτερικού. αυτά πρέπει να είναι οι πρώτες προτεραιότητες της επόμενης κυβέρνησης. έτσι τελειώνεις το πρόβλημα ΣΥΡΙΖΑ
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
- Highlander
Και το 35% του ΣΥΡΙΖΑ δεν εκφράζει την πλειοψηφία του λαού. Αλλά λειτουργούμε ακόμα σε ένα σύστημα που αλλοιώνει τη δημοκρατία και αυτό θεωρείται το κανονικό.under έγραψε: ↑02 Ιουν 2019, 13:40Υπενθυμιζω οτι κυβερνας με 35% και νομοθετησες με 35%.Με 35% νομοθετησες και την απλη αναλογικη γιατι ευελπιστεις να μην μπορει κανεις αλλος να ξηλωσει το συστημα σου.Highlander έγραψε: ↑02 Ιουν 2019, 13:36Αυτό είναι το δημοκρατικό, όχι το να αλλάζεις κατά βούληση τη νομοθεσία ενώ μόνο το 30 και κάτι% του λαού είναι υπέρ αυτής της αλλαγής.
Άμα ο λαός θέλει να ξηλωθουν οι νόμοι του ΣΥΡΙΖΑ και να έρθουν άλλοι, αυτό θα γίνει μια χαρά με την απλή αναλογική.
Ο Σωφρονιστικός Κώδικας που προβλέπει Άδειες Κρατουμένων είναι νόμος του 1999under έγραψε: ↑02 Ιουν 2019, 13:19Δεν υπαρχει αμοιβαια υποχωρηση που θα σημαινει οτι ο Κουφοντινας θα κανει βολτες στην Αθηνα και οι αναρχικοι θα τα σπανε ανενοχλητοι.SpoilerShowHighlander έγραψε: ↑02 Ιουν 2019, 13:17Αμοιβαίες υποχωρήσεις όπως γίνεται σε όλες τις χώρες όπου υπάρχουν παρόμοιες συγκυβερνήσεις.
Για το δεύτερο σκέλος, δεν είδα ποτέ καμιά αλλαγή, παρά τις κραυγές διαφόρων κυβερνήσεων
- Otto Weininger
Δεν έχω καθόλου υλικό για κοροϊδία. Ούτε ελάχιστο.
Δεν έχω αλλάξει κόμμα. Ακομα και σε περιόδους που είχα εκνευριστεί.
Το 2012 ψήφισα ΝΔ. Το Γενάρη του 2015 το ίδιο. Στο δημοψήφισμα ΝΑΙ.
Ακομα και όταν ήξερα ότι παίζει επαγγελματικά να μας τον σφυριξουν και άλλο.
Αλλά αν δεν υπάρχει χώρα, τι επαγγελματικά να σκεφτείς;
Όταν εσύ βαρουσες κατσαρολια και αναπαρηγαγες κάθε ψεκασμό.
Συνθήματα, και επιχειρήματα καφενείου. Προπονητές του καναπέ. Που αν σας ρωτήσουμε ακομα και σήμερα σε τι ψηφίσατε ΟΧΙ το 2015, δεν ξέρετε να απαντήσετε.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Highlander
Αυτό είναι εκτροπή της δημοκρατίας με άμεσο σκοπό την προσπάθεια αλλαγής του εκλογικού αποτελέσματος όπως παραδέχθηκες.
Δικαίωμα ψήφου πρέπει να έχουν όσοι ζουν ή τουλάχιστον όσοι φορολογούνται στην Ελλάδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ο ιστορικός Άγιαξ στην τελευταία θέση της βαθμολογίας
από Μαδουραίος » 29 Οκτ 2023, 18:43 » σε Αθλητικά - 6 Απαντήσεις
- 438 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Citroenakias
29 Οκτ 2023, 19:33
-
-
- 4 Απαντήσεις
- 399 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
22 Νοέμ 2023, 19:48
-
-
Νέα δημοσίευση Υποψήφιοι του επικρατείας της Κωνσταντοπούλου λενε ότι θα ψηφίσουν μερα25
από phorumaster » 17 Ιουν 2023, 22:52 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 440 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από kameron
17 Ιουν 2023, 23:25
-
-
-
Νέα δημοσίευση Φιάσκο με τον Φρέντη Μπελέρη: Πρότεινε για αντιπρόεδρο Επιτροπής τον… φαιδρό Φειδία
από Μαδουραίος » 04 Φεβ 2025, 13:47 » σε Εσωτερική Πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 297 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Animal
05 Φεβ 2025, 09:04
-