BEST SEX EVER
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: BEST SEX EVER
ναι κακή λέξη, ο ήχος της μου αρέσει, πολύ ωραίος 

Ουτε καν απο μια ηλικια, απο μια εξάντληση των αποθεμάτων και μετα, χιχιχι
Ναι, ρε συ καταλαβαίνω, έκανες σύνδεση με τη θετική έννοια που εκφέρεται το "ατιμούτσικο, πως με καταφέρνεις" κάτι τέτοιο.
Αυτό είναι ακόμα χειρότερο, κατά μία έννοια.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
οχι βρέ, μου αρέσει πώς γεμίζει το άλφα την πρώτη ανάσα και τα άλλα βγαίνουν αργά, καθόλου δεν την συνδέω με την τιμή.
Καλά, μέχρι τώρα δηλαδή, πάει.
Καλά, μέχρι τώρα δηλαδή, πάει.

Η ναδάη μετά από όλα αυτά παίζει να προτιμάει και τον συναινετικά μη συναινετικό βιασμό;
Σιντ
Σιντ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Δε νομίζω να προλάβεις. Όταν σου έρθω γι' αγκαλιά έχε το νου σουSid Vicious έγραψε: ↑05 Ιουν 2019, 18:28Να σας πω εγώ ως ο μοιραία καθορισμενος νικητής τι γίνεται. Χάνει η Ναιδα, δεν θέλει να το τηρήσει, είμαι άνθρωπος με κατανόηση της λέω δεν πειράζει έτσι κι αλλιώς είμαι υπέρ της ελεύθερης βούλησης. Σκάει χαμόγελο η Ναιδα, "αλήθεια; Είσαι πολύ καλουλης. Δεν θα με βάλεις και ρετσινιά ότι δε τηρώ τα στοιχήματα ε; Εσύ που είσαι τόσο καλουλης ε;"
"όχι μην ανησυχείς, όλα οκ ένα παιχνίδι ήταν μόνο, σιγά το πράγμα, έχασες και τι έγινε δηλαδή; " απαντάω εγώ.
Είναι χαρούμενη τώρα η Ναιδα, χαμογελάει πιο πολύ, της έρχεται με αγκαλιάσει σφιχτά, ίσως και να με φιλήσει για την καλοσύνη μου αυτή.
"όμως αφού κέρδισες και βάλαμε στοίχημα θα σε χρωστάω κάτι όπως και να έχει, είμαι εντάξει εγώ"
Γελάω κι εγώ έτσι χαριτωμένα και της λέω σαν αστείο " δεν θέλω τίποτα βρε, αν θες απλά την ψυχή σου δώσε με "
Το διασκεδάζει η Ναιδα, ααα έχει και χιούμορ αυτός σκέφτεται, σαν κομμουνι αυτή δεν πιστεύει και σε ψυχές και με απαντάει γελώντας
"σε χαρίζω την ψυχή μου καλουλη".
Περνάνε ξέρω γω πόσα χρόνια είναι να περάσουν, έρχεται η ώρα μου και εμφανίζεται ο ψχοπομπος, "έλα πάμε να φύγουμε", με λέει.
"δεν θα έρθω μαζί σου " του απαντώ, "έχω μια ψυχή που με χάρισαν, πάρε αυτήν ".
Και τσουπ αποκτώ έτσι μερικές δεκαετίες ακόμη, ευχαριστώ Ναιδα.
SpoilerShow

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
κάνε μερικά χρόνια υπομονή, ακόμα νέος είναι ο σίντ. 

Δε γίνεται, νιώθω απειλή και i have an empty jar

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...