Naida έγραψε: ↑05 Ιουν 2019, 20:29
blackpaint έγραψε: ↑05 Ιουν 2019, 20:22
το μονο σεξ που συνεβη εδω ειναι οτι γαμησατε το νημα.
Πες εσύ μια δική σου που θυμάσαι χαρακτηριστικά.
δυσκολευομαι, γιατι θα ειναι σα να σου πω οτι το χαβιαρι πχ ειναι καλυτερο απο την παπια πεκινου. Δεν υφισταται συγκριση γιατι θα οδηγησει σε αδικα και λαθος συμπερασματα. Πιο σωστο θα ηταν να μιλησω για ποιες ηταν οι καλυτερες ερωμενες που ειχα.
Ωστοσο ξεχωριζουν δυο περιπτωσεις: μια κοκκινομαλα που γνωρισα σ ενα μπαρ οταν ημουνα 25 και την οποια ειχα βαλει στο ματι μηνες πριν αλλα ειχε παντα αντρες γυρω της, την πλησιασα με την πιο ηλιθια ατακα (σου χει φυγει ενας ποντος απ το πουλοβερ σου) και καταληξαμε στο φοιτητικο της δωματιο το πρωι μαζι με την φιλη της κι εναν αλλο, κι οταν ο αλλος λιποθυμησε απο το ποτο, ανελαβα και την φιλη της.
περσι, μια οριτζιναλ νταρντανα 1,80 με διαβολικες καμπυλες, τατου, πιρσινγκ μπλε μαλλι και μια σεξουαλικοτητα που δεν κωλωνε κυριολεκτικα σε τιποτα (η τυπισα εβαζε κατω τις πιο χαρντκορ πορνοσταρς) και που καθε φορα που το καναμε επιαναν υγρασια τα τζαμια του δωματιου.
και μπονους, μια κοπελα που ειχα ερωτευτει χρονια πριν, φασωθηκαμε χωρις σεξ γιατι δεν ηθελε να κερατωσει τον γκομενο της, και χρονια μετα μαθαινω γι αυτην πως ειναι κολητη μιας κοπελας που κυνηγαγα αλλα δε μου καθοταν και η οποια τελικα μου την εφερε σπιτι, τους εκανα το τραπεζι και τελικα κοιμηθηκανε σπιτι και μεσα στη νυχτα ηρθε στο κρεβατι μου.