σωστο, επισης παιζει το απροκλητη επιθεση, βιαιοπραγια η οτι.hellegennes έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 01:45Στέκει και για άλλο αδίκημα. Κάτι θα έχει πάρει το αφτί σου για ανθρωποκτονία «εν βρασμώ ψυχής».blackpaint έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 01:30εχει ενδιαφερον παντως η επιμονη σας να ριξετε το φταιξιμο στο θυμα, προφανως επειδη οι αντρες οι κακομοιροι δεν μπορουνε να συγκρατησουνε τις ορμες τους.
Αναρωτιεμαι εαν αυτη η δικαιολογια- δεν μπορουσα να συγκρατηθω- θα εστεκε για καποιο αλλο αδικημα.
«Ο νέος Ποινικός Κώδικας κάνει τον βιασμό πλημμέλημα»:
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: «Ο νέος Ποινικός Κώδικας κάνει τον βιασμό πλημμέλημα»:
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Τα πάντα έχουν να κάνουν στη νομική με το πολιτισμικό πλαίσιο, τις κοινωνικές συνθήκες, τα χρηστά ήθη κλπ.μίστερ μαξ έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 08:38Ε τι σημαινει αυτο; οτι ο βιασμος ειναι οκ αναλογα με το πολιτισμικο πλαίσιο;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 08:35Και επειδή κάποιος συνομιλητής πιο πάνω με έχει ζαλίσει με το τι συμβαίνει στην Ινδία , θα ήθελα να προσθέσω πως αυτό που θεωρείται παρενόχληση η βιασμός στην Ελλάδα , δεν ισχύει για άλλους λαούς δε άλλον τόπο και χρόνο που
Ενδεχομενως στην Ινδία ο Ινδός άρχοντας να έχει όλο το δικαίωμα να κάνει σεξ με τις δούλες του χωρίς την συναίνεση τους και αυτό να μην θεωρείται ως βιασμός
Στην μεσαιωνική Ευρώπη ο φεουδάρχης είχε το δικαίωμα της πρώτης νύχτας στις γυναίκες των δουλοπάροικων του , ενώ στην Σαουδική Αραβία απαγορεύεται δια νόμου το καμάκι .
θα ελεγα οτι οχι. γιατι και ο σκλαβος που ετρωγε το βρωμοξυλο, ετσι και καπως ανεβαινε στην τροφικη αλυσιδα, το ιδιο βρωμοξυλο εριχνε στους αποκατω του.μίστερ μαξ έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 08:44Ο σκλαβος ομως το ξερε.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 08:43Όχι μόνον ο βιασμός αλλά και κάθε άλλο εγκλημαμίστερ μαξ έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 08:38
Ε τι σημαινει αυτο; οτι ο βιασμος ειναι οκ αναλογα με το πολιτισμικο πλαίσιο;
Ο φεουδάρχης που έφερνε μέχρι θανάτου τον σκλάβο του τον μεσαίωνα δεν θεωρούσε πως έκανε έγκλημα
Επειδή δεν το έχω παρακολουθήσει αρκετά το θέμα μπορεί κάποιος να μου πει τι γίνεται με αυτό τον νόμο; Απλά όμως γιατί το μυαλό δεν είναι για πολλά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Bασικά για να μην μπορεί να σε κατηγορήσει μια γυναίκα για βιασμό μετά το σεξ θα πρέπει να έχει υπογράψει υπεύθυνη δήλωση ότι ήθελε και αυτή.
Φυσικά πάντα μπορεί να σε κατηγορήσει και ότι την εκβίασες και για να υπογράψει τη δήλωση οπότε η μόνη ασφαλής περίπτωση είναι να υπογράψει παρουσία μαρτύρων.

Βασικά, αυτό που έχει ποινικοποιηθεί είναι η έκφραση της επιθυμίας. Η δικαιοσύνη αντιλαμβάνεται το πέος ως όπλο, το οποίο ανά πάσα στιγμή ο κατηγορούμενος μπορεί να αφήσει στο τραπέζι ή όπως οποιοδήποτε άλλο χρηστικό εργαλείο που έχει κουμπί on/off (μίξερ για νοικοκύρηδες, μπλακεντέκερ για μάστορες κλπ).Ασέβαστος έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 09:23foscilis έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 00:56
δεν εχεις καταλαβει. Συζηταμε για intimate φασεις, οχι για αρπαγη απο το δρομο. Σου εχει πει ελα σπιτι μου 2 η ωρα και φοραει μονο βρακι και κανεις κινηση να φασωθειτε και σου λεει "βλακα ποιος σου εδωσε το δικαιωμα". Εχει ποινικοποιηθει αυτο που εκανες με τη σημερινη "νομοτεχνικη βελτιωση" και εχει σχεδον εξισωθει σε βαρυτητα και ηθικη απαξια με το να καραδοκουσες στο ασανσερ να ηταν μια εντελως αγνωστη και να την χρησιμοποιουσες δυο ωρες σαν προσωπικο σκουπιδοτενεκε. Τοσο μαλακια ειναι ενας τοσο γενικος νομος και μια τοσο προβληματικη φιλοσοφια.
Όπως ευστόχως διευκρίνησες
γαμω τον κορεκτορα μου μέσα ΠΩΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μήπως φταίει η μητέρα του παιδιού που δεν του έμαθε να μην μιλάει σε αγνώστους ακόμη και όταν του δινουν σοκολάτες ;Naida έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 09:19Δηλαδή όταν βιάζεται ένα παιδί φταίει που; Συμπλήρωσε την πρόταση.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 08:41Εδώ η συζήτηση γίνεται για το θέμα της συναίνεσης και πως αυτή αποδεικνύεται δικαστικά , κανένας βιαστής δεν δικαιολογείταιblackpaint έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 01:30
εχει ενδιαφερον παντως η επιμονη σας να ριξετε το φταιξιμο στο θυμα, προφανως επειδη οι αντρες οι κακομοιροι δεν μπορουνε να συγκρατησουνε τις ορμες τους.
Όσο για τις ευθύνες του θύματος , δεν φταίει μόνο ο λύκος που τρώγει το πρόβατο φταιει και το πρόβατο που δεν έλαβε τα μέτρα του για να μην το φάει ο λύκος !!
Δεν φταίει μόνον ο κλέφτης που με κλέβει φταίω κι εγώ που δεν έλαβα τα μέτρα μου για να μην με κλέψει
Μήπως φταίω εγώ που δεν έμαθα στην κόρη μου να μην πηγαίνει ως έφηβη μισογυμνη για ποτό στο μέρος που συχνάζουν οι νταβατζηδες της περιοχής
Μηπως φταίει η μητέρα της κόρης μου που δεν της έμαθε να μην πιάνει κουβέντα με αγνώστους στο.facebook ;
Μήπως φταίω εγώ που αφήνω την κόρη μου να έχει πρόσβαση στο ίντερνετ και στο facebook ;
Δηλαδή να πάψει ο άντρας να θεωρείται κυνηγός και να κάνει καμακι προκειμένου να βρει γκόμενα ;μίστερ μαξ έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 08:37Αυτο λυνεται με εκπαιδευση του πληθυσμου.
Υπάρχει και σοβαρή πιθανότητα ο βιαστής να μην αντιλαμβάνεται καν ότι βίασε ή να το αντιλαμβάνεται κατόπιν εορτής. Ο ορισμός του μπλάκι είναι εξαιρετικά στενός.
Να πάψουν οι Ελληνίδες να έχουν την νοοτροπία "τραβάτε με και ας κλαίω" προκειμένου να ξέρουμε ποια γυναίκα θέλει πραγματικά και ποια όχι ;
Αλήθεια , μια απορία κρίσεως
Αν κάνω καντάδα κάτω από το μπαλκόνι μιας γυναίκας ,αυτό μπορεί να θεωρηθεί ως σεξουαλική παρενόχληση ;
Αρχικά προστέθηκε στον ποινικό κώδικα ένα καινούριο έγκλημα, ο βιασμός με ελαφριά απειλή, τιμωρουμενος σαν πλημμέλημα ενώ πριν ήταν ατιμωρητος. Αυτό το πήρε ο μηχανισμός fake news της ΝΔ και το έκανε "μετατρέπουν το βιασμό σε πλημμέλημα".
Ταυτόχρονα όλοι οι δικαιωματικοι αρχισαν να σκουζουν ότι ο βιασμός πρέπει να ορίζεται από την έλλειψη συναίνεσης και να τιμωρείται πάντα σαν κακούργημα.
Υποχωρώντας λοιπόν το υπουργείο και για να δείξει πόσο αντιβιαστικο είναι άλλαξε τη διαταξη και την έκανε "οποίος ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ σεξουαλική πράξη χωρίς συναινεση, κακούργημα μέχρι δέκα χρόνια μέσα". Έτσι η Ελλάδα γίνεται η πρώτη χώρα που αν σκύψεις μπροστά να φιλήσεις κάποια ημίγυμνη που σε έχει καλέσει σπίτι της διαπράττεις δυνητικά μηνυσιμο κακούργημα.
Αυτά είναι ψιλοπράγματα.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 09:51Μήπως φταίει η μητέρα του παιδιού που δεν του έμαθε να μην μιλάει σε αγνώστους ακόμη και όταν του δινουν σοκολάτες ;Naida έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 09:19Δηλαδή όταν βιάζεται ένα παιδί φταίει που; Συμπλήρωσε την πρόταση.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 08:41
Εδώ η συζήτηση γίνεται για το θέμα της συναίνεσης και πως αυτή αποδεικνύεται δικαστικά , κανένας βιαστής δεν δικαιολογείται
Όσο για τις ευθύνες του θύματος , δεν φταίει μόνο ο λύκος που τρώγει το πρόβατο φταιει και το πρόβατο που δεν έλαβε τα μέτρα του για να μην το φάει ο λύκος !!
Δεν φταίει μόνον ο κλέφτης που με κλέβει φταίω κι εγώ που δεν έλαβα τα μέτρα μου για να μην με κλέψει
Μήπως φταίω εγώ που δεν έμαθα στην κόρη μου να μην πηγαίνει ως έφηβη μισογυμνη για ποτό στο μέρος που συχνάζουν οι νταβατζηδες της περιοχής
Μηπως φταίει η μητέρα της κόρης μου που δεν της έμαθε να μην πιάνει κουβέντα με αγνώστους στο.facebook ;
Μήπως φταίω εγώ που αφήνω την κόρη μου να έχει πρόσβαση στο ίντερνετ και στο facebook ;
Αυτός που φταίει είναι ο ιμάμης της περιοχής, που δεν έχει εκπαιδεύσει καλά τους γονείς.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Προσοχή!
Δεν αναφέρονται φύλα.
Ο άντρας μπορεί εξίσου να κατηγορήσει γυναίκα για βιασμό (αθέλητη σεξουαλική πράξη).
Δεν αναφέρονται φύλα.
Ο άντρας μπορεί εξίσου να κατηγορήσει γυναίκα για βιασμό (αθέλητη σεξουαλική πράξη).
Και κυρίως μπορεί να κατηγορήσει ομοφυλόφιλο ή απλά να αθωωθεί επειδή τον σαπισε. Να αξιώσει και αποζημίωση μάλιστα.
Αλλά αυτά δεν τα σκέφτονται οι μαλακισμενες. Σκέφτονται μόνο ότι αν όταν λείπει ταξίδι ο μονιμος φωνάξεις τον φακ μπάντι και στα μισά της σεξουαλικής πράξης μετανιώσεις που είσαι τόσο μαλακω, πρέπει η κοινωνία να σε θεωρεί θύμα ενός κακούργου αντί για μαλακω.
Fixed. Δεν κάνω πλάκα, αυτό λέει ο νόμος.πατησιωτης έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 09:39Bασικά για να μην μπορεί να σε κατηγορήσει μια γυναίκα για βιασμό μετά πριν καν το σεξ θα πρέπει να έχει υπογράψει υπεύθυνη δήλωση ότι ήθελε και αυτή.
Φυσικά πάντα μπορεί να σε κατηγορήσει και ότι την εκβίασες και για να υπογράψει τη δήλωση οπότε η μόνη ασφαλής περίπτωση είναι να υπογράψει παρουσία μαρτύρων.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Τον Ασανζ δεν τον κατηγορησε η γκομενα για το δευτερο χερι το πρωι ?
δε νομιζω να σε σωζει η υπευθυνη δηλωση. εκτος αν ειναι καμμια 10αρια σελιδες, περιγραφει ακριβως τι θα κανετε στο σεξ, και το κανετε ακριβως οπως το περιγραφει. γιατι μπορει να γραφει οτι δινει κωλο αυτια και ρουθουνια και δεν ξερω τι αλλο, αλλα να της γλειψεις τον αφαλο μπορει να μην το θελει, και αν το κανεις χωρις να περιγραφεται στο συμφωνητικο, εισαι για καμμια 10ετια καγκελαριος.πατησιωτης έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 09:39Bασικά για να μην μπορεί να σε κατηγορήσει μια γυναίκα για βιασμό μετά το σεξ θα πρέπει να έχει υπογράψει υπεύθυνη δήλωση ότι ήθελε και αυτή.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 174 Απαντήσεις
- 4037 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
05 Ιουν 2024, 19:10
-
- 247 Απαντήσεις
- 3298 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
01 Οκτ 2024, 14:00
-
-
Νέα δημοσίευση ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ.Λύτρας: Αποφυλάκιση και δίκη για πλημμέλημα προτείνει ο εισαγγελέας
από Μαδουραίος » 07 Σεπ 2024, 19:44 » σε Εσωτερική Πολιτική - 18 Απαντήσεις
- 439 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nemo
08 Σεπ 2024, 00:52
-
-
-
Νέα δημοσίευση αθώωση για κλεμμένες συντάξεις-πλημμέλημα η απάτη εφόσον το ποσό είναι κάτω απο 120.000
από Σενέκας » 15 Αύγ 2023, 15:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 274 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
15 Αύγ 2023, 16:00
-