καλα ρε, ποσο εισαι, 14; Η μηπως εισαι καμια μοντελα εσυ που ζαρωνεις τη μυτουλα διπλα σε απλους καθημερινους ανθρωπους; Αμφιβαλλω παρα πολυ γι αυτο, αλλα ακομα και σαν διεθνες τοπ μοντελ να εισαι (χλωμοτατο) ολη η ομορφια σου θα εξαφανιστει αμα ανοιξεις το στομα σου.Juno έγραψε: ↑06 Ιουν 2019, 17:04Sid Vicious έγραψε: ↑06 Ιουν 2019, 17:01Τουλάχιστον καταλήξαμε πώς επρόκειτο περί καρναβαλιού τελικά.
Πάντως πολύ σκατοφατσες και ασχήμια , parade of ugly people θα έπρεπε να λέγεται
Συμφωνώ!
Και αν πούμε ότι οι περίεργες φυσιογνωμίες μπορεί να είναι σημάδι διαταραχής και πώς μαζεύτηκαν όλοι αυτοί μαζί, θα θυμώσουν.
Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Athens Pride 2019 -- Σάββατο 8 Ιουνίου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- blackpaint
Re: Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Athens Pride 2019 -- Σάββατο 8 Ιουνίου
- blackpaint
Καλα, να δω ποσο θαραλεος θα εισαι αμα πρεπει για να μπεις στον κυριο χωρο του κλαμπ να διασχισεις ενα ντανςφλορ με 400 ημιγυμνους γκει σκινχεντ μποντυμπιλντερ που μπαλαμουτιαζονται σε συμπλεγματα και δεν εχουν κανεναν ενδοιασμο να σε καλεσουν στην παρεα τους με ιδιαιτερα διαχυτικο τροπο.
- Otto Weininger
Αυτό δεν είναι φόβος προς την ομοφυλοφιλία. Αυτό είναι φόβος προς πλειοψηφία ατόμων που δια αυτής πιθανότατα να σου επιτεθούν σεξουαλικά ή μη.blackpaint έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 16:05Καλα, να δω ποσο θαραλεος θα εισαι αμα πρεπει για να μπεις στον κυριο χωρο του κλαμπ να διασχισεις ενα ντανςφλορ με 400 ημιγυμνους γκει σκινχεντ μποντυμπιλντερ που μπαλαμουτιαζονται σε συμπλεγματα και δεν εχουν κανεναν ενδοιασμο να σε καλεσουν στην παρεα τους με ιδιαιτερα διαχυτικο τροπο.
Και 30 10χρονα να σου ορμηξουν, θα σε φάνε λάχανο.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- blackpaint
Ειδες που σου λεω πως τελικα φοβαστε; Γιατι εγω την εχω διασχισει αυτη την πιστα και το μονο που συνεβη ειναι πως κανα δυο μου ειπαν du bist schnon κι εγω απλα απαντουσα danke χαμογελωντας και προχωρουσα, οπως και ολοι οι αλλοι.Otto Weininger έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 16:12Αυτό δεν είναι φόβος προς την ομοφυλοφιλία. Αυτό είναι φόβος προς πλειοψηφία ατόμων που δια αυτής πιθανότατα να σου επιτεθούν σεξουαλικά ή μη.blackpaint έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 16:05Καλα, να δω ποσο θαραλεος θα εισαι αμα πρεπει για να μπεις στον κυριο χωρο του κλαμπ να διασχισεις ενα ντανςφλορ με 400 ημιγυμνους γκει σκινχεντ μποντυμπιλντερ που μπαλαμουτιαζονται σε συμπλεγματα και δεν εχουν κανεναν ενδοιασμο να σε καλεσουν στην παρεα τους με ιδιαιτερα διαχυτικο τροπο.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
blackpaint έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 16:19Ειδες που σου λεω πως τελικα φοβαστε; Γιατι εγω την εχω διασχισει αυτη την πιστα και το μονο που συνεβη ειναι πως κανα δυο μου ειπαν du bist schnon κι εγω απλα απαντουσα danke χαμογελωντας και προχωρουσα, οπως και ολοι οι αλλοι.Otto Weininger έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 16:12Αυτό δεν είναι φόβος προς την ομοφυλοφιλία. Αυτό είναι φόβος προς πλειοψηφία ατόμων που δια αυτής πιθανότατα να σου επιτεθούν σεξουαλικά ή μη.blackpaint έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 16:05
Καλα, να δω ποσο θαραλεος θα εισαι αμα πρεπει για να μπεις στον κυριο χωρο του κλαμπ να διασχισεις ενα ντανςφλορ με 400 ημιγυμνους γκει σκινχεντ μποντυμπιλντερ που μπαλαμουτιαζονται σε συμπλεγματα και δεν εχουν κανεναν ενδοιασμο να σε καλεσουν στην παρεα τους με ιδιαιτερα διαχυτικο τροπο.

"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Otto Weininger
Είπες ότι στο συγκεκριμένο μέρος δεν έχουν πρόβλημα να σε καλέσουν στην παρέα τους με ιδιαίτερα διαχυτικό τρόπο.blackpaint έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 16:19Ειδες που σου λεω πως τελικα φοβαστε; Γιατι εγω την εχω διασχισει αυτη την πιστα και το μονο που συνεβη ειναι πως κανα δυο μου ειπαν du bist schnon κι εγω απλα απαντουσα danke χαμογελωντας και προχωρουσα, οπως και ολοι οι αλλοι.Otto Weininger έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 16:12Αυτό δεν είναι φόβος προς την ομοφυλοφιλία. Αυτό είναι φόβος προς πλειοψηφία ατόμων που δια αυτής πιθανότατα να σου επιτεθούν σεξουαλικά ή μη.blackpaint έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 16:05
Πάνω σε αυτό απάντησα. Το έκανες λίγο σαν φάση με μπάνια φυλακής.
Αν εννοείς γενικά και αόριστα, όχι κανένας φόβος να βρεθώ εκεί και κανένα πρόβλημα.
- blackpaint
Το πολυ πολυ να σ αγγιξει κανενας στον ωμο, τιποτα παραπανω. Αλλα στανταρ θα σου χαμογελασουν, θα σου πουν διαφορα κλπ. Εισαι ομως σ ενα απο τα μεγαλυτερα κλαμπ του Βερολινου, με διεθνη απηχηση, θελει τρεις ωρες ουρα να μπεις και πιθανοτατα θα φας πορτα. Δεν υπαρχει ομως περιπτωση να σου επιτεθει κανεις σεξουαλικα εκει.Otto Weininger έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 16:25Είπες ότι στο συγκεκριμένο μέρος δεν έχουν πρόβλημα να σε καλέσουν στην παρέα τους με ιδιαίτερα διαχυτικό τρόπο.blackpaint έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 16:19Ειδες που σου λεω πως τελικα φοβαστε; Γιατι εγω την εχω διασχισει αυτη την πιστα και το μονο που συνεβη ειναι πως κανα δυο μου ειπαν du bist schnon κι εγω απλα απαντουσα danke χαμογελωντας και προχωρουσα, οπως και ολοι οι αλλοι.Otto Weininger έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 16:12
Αυτό δεν είναι φόβος προς την ομοφυλοφιλία. Αυτό είναι φόβος προς πλειοψηφία ατόμων που δια αυτής πιθανότατα να σου επιτεθούν σεξουαλικά ή μη.
Αν εννοείς γενικά και αόριστα, όχι κανένας φόβος να βρεθώ εκεί και κανένα πρόβλημα.
Εχουνε βαλει ομως αυτο το τεστ ομοφοβιας για οσους επιλεγουν ν αφησουν να μπουν. Κι εχει πλακα να βλεπεις τις αντιδρασεις οσων δεν εχουν ξαναπαει

- Otto Weininger
Για πιο λόγο περίμενες 3 ώρες σε μια ουρά για να μπεις σε gay club ;blackpaint έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 16:31Το πολυ πολυ να σ αγγιξει κανενας στον ωμο, τιποτα παραπανω. Αλλα στανταρ θα σου χαμογελασουν, θα σου πουν διαφορα κλπ. Εισαι ομως σ ενα απο τα μεγαλυτερα κλαμπ του Βερολινου, με διεθνη απηχηση, θελει τρεις ωρες ουρα να μπεις και πιθανοτατα θα φας πορτα. Δεν υπαρχει ομως περιπτωση να σου επιτεθει κανεις σεξουαλικα εκει.Otto Weininger έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 16:25Είπες ότι στο συγκεκριμένο μέρος δεν έχουν πρόβλημα να σε καλέσουν στην παρέα τους με ιδιαίτερα διαχυτικό τρόπο.blackpaint έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 16:19
Ειδες που σου λεω πως τελικα φοβαστε; Γιατι εγω την εχω διασχισει αυτη την πιστα και το μονο που συνεβη ειναι πως κανα δυο μου ειπαν du bist schnon κι εγω απλα απαντουσα danke χαμογελωντας και προχωρουσα, οπως και ολοι οι αλλοι.
Εχουνε βαλει ομως αυτο το τεστ ομοφοβιας για οσους επιλεγουν ν αφησουν να μπουν. Κι εχει πλακα να βλεπεις τις αντιδρασεις οσων δεν εχουν ξαναπαει
- Dwarven Blacksmith
Στη Βρετανία νεαροί έδειραν δύο λεσβιες επειδή αρνούνταν να φιληθούν προς τέρψη τους.

- blackpaint
Το Μπεργκχαιν ειναι πρωτα απ ολα το μεγαλυτερο και καλυτερο techno club στον κοσμο και ενας απο τους σημαντικοτερους τουριστικους προορισμους. Οτι καλυτερο υπαρχει σ αυτη τη μουσικη εχει παιξει εκει. Παλιος βιομηχανικος χωρος σχεδον απειραχτος, τσιμεντενιας ανατολικογερμανικης αισθητικης. Τελειος ηχος, οχι απο αυτον τον κοσμο. Ανοιγει παρασκευη και κλεινει δευτερα. Εχει 250 χωρους μεσα, και ανθρωπους καθε φυλου και φυλης και αμφιεσης και μερικους/ες χωρις κανενα ρουχο.Otto Weininger έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 16:34Για πιο λόγο περίμενες 3 ώρες σε μια ουρά για να μπεις σε gay club ;blackpaint έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 16:31Το πολυ πολυ να σ αγγιξει κανενας στον ωμο, τιποτα παραπανω. Αλλα στανταρ θα σου χαμογελασουν, θα σου πουν διαφορα κλπ. Εισαι ομως σ ενα απο τα μεγαλυτερα κλαμπ του Βερολινου, με διεθνη απηχηση, θελει τρεις ωρες ουρα να μπεις και πιθανοτατα θα φας πορτα. Δεν υπαρχει ομως περιπτωση να σου επιτεθει κανεις σεξουαλικα εκει.Otto Weininger έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 16:25
Είπες ότι στο συγκεκριμένο μέρος δεν έχουν πρόβλημα να σε καλέσουν στην παρέα τους με ιδιαίτερα διαχυτικό τρόπο.
Εχει επισης φιλοξενησει αρκετες βραδυες με ελληνες καλλιτεχνες οποτε ρισπεκτ γι αυτο και μονο.
Ειναι επισης γκει μαγαζι αλλα στρειτ φρεντλυ και μαζευει πολλες γυναικαρες. Τι να μη σ αρεσει δηλαδη εκει μεσα;
καταφερες και μπηκες Berghain ρε τομαρι ?!?!? <3
Έτσι έγραψαν ...Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 16:37Στη Βρετανία νεαροί έδειραν δύο λεσβιες επειδή αρνούνταν να φιληθούν προς τέρψη τους.
Στα πλαίσια των εορτασμών
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- blackpaint
τι πορτα να φαω καλε, αφου ξες οτι ειμαι μαλλιαρος δεν παω σε τετοια
απλα εχω διαβασει οτι δεν μπαινεις ευκολα
- Dwarven Blacksmith
Είναι που κατά τ άλλα σας προσβάλλει το θέαμα.Μπίστης έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 17:14Έτσι έγραψαν ...Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 16:37Στη Βρετανία νεαροί έδειραν δύο λεσβιες επειδή αρνούνταν να φιληθούν προς τέρψη τους.
Στα πλαίσια των εορτασμών

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Σύσσωμη η ΝΔ έδωσε το παρών στο Athens pride.
από Μαδουραίος » 16 Ιουν 2024, 08:01 » σε Εσωτερική Πολιτική - 140 Απαντήσεις
- 3493 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
18 Ιουν 2024, 21:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ντοκιμαντερ για το φεστιβάλ. ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ!
από Ληστοσυμμορίτης » 07 Οκτ 2024, 18:21 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 17 Απαντήσεις
- 599 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
08 Οκτ 2024, 16:04
-
-
- 3 Απαντήσεις
- 304 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λεγεών
14 Νοέμ 2023, 19:01
-