αυτο πρεπει να ειναι το ξυλο, απο τα αλλα δεν ξερω γρι.
ευτυχως.
αυτο πρεπει να ειναι το ξυλο, απο τα αλλα δεν ξερω γρι.
Νομίζω είναι το μόκο, σιωπή από το τουμπεκί.
μας εχεις φλομωσει στην μαλακια, το ξερεις; αντε παιξε παραπερα κοπελιτσα μου.Feindflug έγραψε: ↑06 Ιουν 2019, 17:00Την προσφώνηση "τύπε", δεν την κόλλησα ούτε από την σελίδα με τα μπουρδέλα (με ρώτησαν κι άλλοι πριν από σένα με συνθηματικό τρόπο και έψαχνα να καταλάβω τι λένε), ούτε από κωλόμπαρα.blackpaint έγραψε: ↑06 Ιουν 2019, 13:05στον αληθινο κοσμο πουλακι μου, κανεις δεν αποκαλει τον αλλον "τυπε" ουτε "πιρφορο".
εκτος εαν εννοεις αληθινο κοσμο τα κωλομπαρα ξερω γω.
Αλλά εσύ τύπε, βλέπω ότι αυτοακυρώνεις την περσόνα του ελευθεριακού τύπου που έχεις ενδυθεί. Μια με τους μπάτσους που θέλεις να καλείς για να επεμβαίνουν οπότε γουστάρεις, μια την απαγόρευση της προσφωνήσεως "τύπε" στο πχορουμ επειδή δεν σου αρέσει, μια με την αποστροφή που δηλώνεις για τον κόσμο των κωλόμπαρων, μέσω της παραπάνω αναρτήσεώς σου (αντί να τ' αποδέχεσαι όπως προτάσσει η κοσμοθεωρία σου ως μέρη που συχνάζουν περιθωριακά, με την αστική έννοια, στοιχεία).
Άσε λοιπόν το δικό μου στυλάκι στην άκρη και κοίτα να φτιάξεις το δικό σου, γιατί σε κόβω για παρακρατικό, τύπε.
Naida έγραψε: ↑05 Ιουν 2019, 21:18Καθόμασταν στο μπαλκόνι και είχε αγώνα Ιταλία - Γερμανία. Νομίζω Γιούρο αλλά δεν θυμάμαι και σίγουρα. Πάντως ήταν σοβαρός αγώνας. Είχαμε βγάλει tv στο παράθυρο,είχαμε παρέα εγώ υποστήριζα Ιταλία με ένα φίλο μας κι αυτός Γερμανία με τους υπόλοιπους. Είχαμε μπύρες κατάψυξη, όλα καλά. Γενικά το ματς ήταν πολύ ζόρικο. Στήριζε επίτηδες ένθερμα Γερμανία και μου έσπαγε τα νεύρα. Τελειώνει το ματς, φεύγει η παρέα συνέχισε τα πειράγματα. Είχε μείνει μια τελευταία μπύρα παγωμένη στην κατάψυξη και μου λέει μωρό τράβα φερ'τη με ύφος.(Επίτηδες κι αυτό για να μ' εκνευρίσει.) Τη παίρνω κι εγώ την ανοίγω και άρχισα να τη χύνω στο πάτωμα. "Πιες τη τώρα μωρό" του λέω. Μου παίρνει τη μπύρα από το χέρι και αρχίζει να πίνει. Όπως έπινε,χωρίς μπλούζα
και τα μούσια του εε κάτι μου έκανε. Άρχισα να τον πειράζω να μη τα πολυλογώ παίρνω πάλι τη μπύρα από το χέρι του, του έδινα να πιει και τον φίλαγα μετά. Την υπόλοιπη την έχυσα πάνω μου. Να μη τα πολυλογώ κι άλλο, την ήπιε και την υπόλοιπη λίγο αλλιώς εκεί στο μπαλκόνι. Γενικα είχε την τιμητική του το μπαλκόνι. Α ρε καλοκαίρι στην Αθήνα
Μ' αυτόν έμαθα και τη γλύκα που προκαλεί το λιωμένο κερί. Και πάλι ξεκίνησε στο μπαλκόνι.
Ορέστης 35 έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 00:45Naida έγραψε: ↑05 Ιουν 2019, 21:18Καθόμασταν στο μπαλκόνι και είχε αγώνα Ιταλία - Γερμανία. Νομίζω Γιούρο αλλά δεν θυμάμαι και σίγουρα. Πάντως ήταν σοβαρός αγώνας. Είχαμε βγάλει tv στο παράθυρο,είχαμε παρέα εγώ υποστήριζα Ιταλία με ένα φίλο μας κι αυτός Γερμανία με τους υπόλοιπους. Είχαμε μπύρες κατάψυξη, όλα καλά. Γενικά το ματς ήταν πολύ ζόρικο. Στήριζε επίτηδες ένθερμα Γερμανία και μου έσπαγε τα νεύρα. Τελειώνει το ματς, φεύγει η παρέα συνέχισε τα πειράγματα. Είχε μείνει μια τελευταία μπύρα παγωμένη στην κατάψυξη και μου λέει μωρό τράβα φερ'τη με ύφος.(Επίτηδες κι αυτό για να μ' εκνευρίσει.) Τη παίρνω κι εγώ την ανοίγω και άρχισα να τη χύνω στο πάτωμα. "Πιες τη τώρα μωρό" του λέω. Μου παίρνει τη μπύρα από το χέρι και αρχίζει να πίνει. Όπως έπινε,χωρίς μπλούζα
και τα μούσια του εε κάτι μου έκανε. Άρχισα να τον πειράζω να μη τα πολυλογώ παίρνω πάλι τη μπύρα από το χέρι του, του έδινα να πιει και τον φίλαγα μετά. Την υπόλοιπη την έχυσα πάνω μου. Να μη τα πολυλογώ κι άλλο, την ήπιε και την υπόλοιπη λίγο αλλιώς εκεί στο μπαλκόνι. Γενικα είχε την τιμητική του το μπαλκόνι. Α ρε καλοκαίρι στην Αθήνα
Μ' αυτόν έμαθα και τη γλύκα που προκαλεί το λιωμένο κερί. Και πάλι ξεκίνησε στο μπαλκόνι.
Αγαπη μου κοιτα! Η Ναιδα το κανει παλι στο μπαλκονι!
αααχ, η εποχη πριν τα drones.
Και πριν 3-4 χρόνια υπήρχαν
πιο χαμηλόφωνα όμως. Μας χαλάτε τη μεταμεσονύκτια γαλήνη.
λέονας μπι λάηκNaida έγραψε: ↑05 Ιουν 2019, 21:18Καθόμασταν στο μπαλκόνι και είχε αγώνα Ιταλία - Γερμανία. Νομίζω Γιούρο αλλά δεν θυμάμαι και σίγουρα. Πάντως ήταν σοβαρός αγώνας. Είχαμε βγάλει tv στο παράθυρο,είχαμε παρέα εγώ υποστήριζα Ιταλία με ένα φίλο μας κι αυτός Γερμανία με τους υπόλοιπους. Είχαμε μπύρες κατάψυξη, όλα καλά. Γενικά το ματς ήταν πολύ ζόρικο. Στήριζε επίτηδες ένθερμα Γερμανία και μου έσπαγε τα νεύρα. Τελειώνει το ματς, φεύγει η παρέα συνέχισε τα πειράγματα. Είχε μείνει μια τελευταία μπύρα παγωμένη στην κατάψυξη και μου λέει μωρό τράβα φερ'τη με ύφος.(Επίτηδες κι αυτό για να μ' εκνευρίσει.) Τη παίρνω κι εγώ την ανοίγω και άρχισα να τη χύνω στο πάτωμα. "Πιες τη τώρα μωρό" του λέω. Μου παίρνει τη μπύρα από το χέρι και αρχίζει να πίνει. Όπως έπινε,χωρίς μπλούζα
vantono έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 11:22λέονας μπι λάηκNaida έγραψε: ↑05 Ιουν 2019, 21:18Καθόμασταν στο μπαλκόνι και είχε αγώνα Ιταλία - Γερμανία. Νομίζω Γιούρο αλλά δεν θυμάμαι και σίγουρα. Πάντως ήταν σοβαρός αγώνας. Είχαμε βγάλει tv στο παράθυρο,είχαμε παρέα εγώ υποστήριζα Ιταλία με ένα φίλο μας κι αυτός Γερμανία με τους υπόλοιπους. Είχαμε μπύρες κατάψυξη, όλα καλά. Γενικά το ματς ήταν πολύ ζόρικο. Στήριζε επίτηδες ένθερμα Γερμανία και μου έσπαγε τα νεύρα. Τελειώνει το ματς, φεύγει η παρέα συνέχισε τα πειράγματα. Είχε μείνει μια τελευταία μπύρα παγωμένη στην κατάψυξη και μου λέει μωρό τράβα φερ'τη με ύφος.(Επίτηδες κι αυτό για να μ' εκνευρίσει.) Τη παίρνω κι εγώ την ανοίγω και άρχισα να τη χύνω στο πάτωμα. "Πιες τη τώρα μωρό" του λέω. Μου παίρνει τη μπύρα από το χέρι και αρχίζει να πίνει. Όπως έπινε,χωρίς μπλούζα
Naida έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 11:29vantono έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 11:22λέονας μπι λάηκNaida έγραψε: ↑05 Ιουν 2019, 21:18Καθόμασταν στο μπαλκόνι και είχε αγώνα Ιταλία - Γερμανία. Νομίζω Γιούρο αλλά δεν θυμάμαι και σίγουρα. Πάντως ήταν σοβαρός αγώνας. Είχαμε βγάλει tv στο παράθυρο,είχαμε παρέα εγώ υποστήριζα Ιταλία με ένα φίλο μας κι αυτός Γερμανία με τους υπόλοιπους. Είχαμε μπύρες κατάψυξη, όλα καλά. Γενικά το ματς ήταν πολύ ζόρικο. Στήριζε επίτηδες ένθερμα Γερμανία και μου έσπαγε τα νεύρα. Τελειώνει το ματς, φεύγει η παρέα συνέχισε τα πειράγματα. Είχε μείνει μια τελευταία μπύρα παγωμένη στην κατάψυξη και μου λέει μωρό τράβα φερ'τη με ύφος.(Επίτηδες κι αυτό για να μ' εκνευρίσει.) Τη παίρνω κι εγώ την ανοίγω και άρχισα να τη χύνω στο πάτωμα. "Πιες τη τώρα μωρό" του λέω. Μου παίρνει τη μπύρα από το χέρι και αρχίζει να πίνει. Όπως έπινε,χωρίς μπλούζα