Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Δανάη να σε ρωτήσω κάτι, δεν κρατιεμαι, έψαχνα το topic "Best Ex" αλλά δεν το βρίσκω και το βάζω εδώ. Αν θες μου απαντάς φυσικά, δες το βίντεο από το 1:05:45 και πες μου, έχεις φτάσει άντρα σε αυτό το σημείο;;; Αλλά μια διευκρίνιση, εννοώ για άντρα, όχι εφήβους όταν ήσουν πιτσιρίκα, νταξει τα μικρά είναι ευαίσθητα και κολλάνε εύκολα αλλά άντρα;;
Καθόμασταν στο μπαλκόνι και είχε αγώνα Ιταλία - Γερμανία. Νομίζω Γιούρο αλλά δεν θυμάμαι και σίγουρα. Πάντως ήταν σοβαρός αγώνας. Είχαμε βγάλει tv στο παράθυρο,είχαμε παρέα εγώ υποστήριζα Ιταλία με ένα φίλο μας κι αυτός Γερμανία με τους υπόλοιπους. Είχαμε μπύρες κατάψυξη, όλα καλά. Γενικά το ματς ήταν πολύ ζόρικο. Στήριζε επίτηδες ένθερμα Γερμανία και μου έσπαγε τα νεύρα. Τελειώνει το ματς, φεύγει η παρέα συνέχισε τα πειράγματα. Είχε μείνει μια τελευταία μπύρα παγωμένη στην κατάψυξη και μου λέει μωρό τράβα φερ'τη με ύφος.(Επίτηδες κι αυτό για να μ' εκνευρίσει.) Τη παίρνω κι εγώ την ανοίγω και άρχισα να τη χύνω στο πάτωμα. "Πιες τη τώρα μωρό" του λέω. Μου παίρνει τη μπύρα από το χέρι και αρχίζει να πίνει. Όπως έπινε,χωρίς μπλούζα
και τα μούσια του εε κάτι μου έκανε. Άρχισα να τον πειράζω να μη τα πολυλογώ παίρνω πάλι τη μπύρα από το χέρι του, του έδινα να πιει και τον φίλαγα μετά. Την υπόλοιπη την έχυσα πάνω μου. Να μη τα πολυλογώ κι άλλο, την ήπιε και την υπόλοιπη λίγο αλλιώς εκεί στο μπαλκόνι. Γενικα είχε την τιμητική του το μπαλκόνι. Α ρε καλοκαίρι στην Αθήνα
Μ' αυτόν έμαθα και τη γλύκα που προκαλεί το λιωμένο κερί. Και πάλι ξεκίνησε στο μπαλκόνι.
Αγαπη μου κοιτα! Η Ναιδα το κανει παλι στο μπαλκονι!
Είμαι ψηλά + έχω καλαμωτή δεν φαινόμασταν από πουθενά.
Καλοκαίρι στην Αθήνα
Ααααχ νιάτα.
Οσο πιο ψηλα τοσο σε μεγαλυτερη αποσταση ακουγεσαι.
Δανάη να σε ρωτήσω κάτι, δεν κρατιεμαι, έψαχνα το topic "Best Ex" αλλά δεν το βρίσκω και το βάζω εδώ. Αν θες μου απαντάς φυσικά, δες το βίντεο από το 1:05:45 και πες μου, έχεις φτάσει άντρα σε αυτό το σημείο;;; Αλλά μια διευκρίνιση, εννοώ για άντρα, όχι εφήβους όταν ήσουν πιτσιρίκα, νταξει τα μικρά είναι ευαίσθητα και κολλάνε εύκολα αλλά άντρα;;
Σε τι σημείο δεν κατάλαβα
Από εκεί που σου λέω ρε συ, στο 1:05:45 περίπου, εκεί που γυρνάει ο Σοφιανός σπίτι και βρίσκει το γράμμα και πέφτει στα πατώματα, για πες
Ζωγράφισε έναν ήλιο στο ταβάνι, μίλησε με τ’ αγέρι της νυχτιάς
και χόρεψε μαζί με τη σκιά σου στους ήχους μιας αδύναμης καρδιάς.
Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.