Σας αρέσουν οι γυναίκες ;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
alamo

Re: Σας αρέσουν οι γυναίκες ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alamo » 08 Ιουν 2019, 16:16

Naida έγραψε:
08 Ιουν 2019, 16:07
alamo έγραψε:
08 Ιουν 2019, 16:04
Τις αγαπάω τις γυναίκες ,το σπίτι μου δεν έχει πια ούτε μια κατσαρίδα! Πιο πριν με τις Μπύγες , μύγες πως τις λέτε είχα θέματα, ήταν τελείως ανεπιδεκτες μαθησεως.
Οι κατσαρίδες είναι πιο δεκτικές στη μάθηση;
Κοιτά ναι είναι πιο εύκολο για τα θηλυκά του είδους. Τι εννοείς με τα χυτινοειδη δεν ξέρω. Παλιά έβαζα σακουλάκια με νερό στον ηλιο, για να φύγουν.μετα βρήκα το σσσσσωστο ανταλλακτικό. Είχα παραγγειλει λάθος εδώ και πολλά χρόνια.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 08 Ιουν 2019, 16:22

Ίφιδα έγραψε:
08 Ιουν 2019, 13:02
Naida έγραψε:
07 Ιουν 2019, 20:49
:smt023
ΓΑΛΗ έγραψε:
07 Ιουν 2019, 20:42
Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί αντιμετωπίζετε ενοχικά την κτητικότητα.

Για μένα είναι το υπ' αριθμόν ένα στοιχείο του έρωτα.

Το θέμα είναι η διαχείριση της.
Έτσι :smt038
Εδώ δεν μπορούν να διαχειριστούν άλλα κι άλλα, θα διαχειριστούν την κτητικότητα.
Ε, γι' αυτό λέω ότι είναι θέμα διαχείρισης.

Αν είναι να ψάχνεις τσέπες ή κινητά, να τον παρακολουθείς και να του κάνεις σκηνές αν κοίταξε ή μίλησε σε κάποια όμορφη ή αν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί σε επικίνδυνο περιβάλλον, άστα να πάνε. Αυτό δεν είναι κτητικότητα, είναι άλλο πράγμα. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα » 08 Ιουν 2019, 16:33

δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από το να σου δείχνει ο σύντροφός σου
το ενδιαφέρον του

ο τρόπος όμως χρειάζεται να σου ταιριάζει, να σε αφορά και να τον αντέχεις
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 08 Ιουν 2019, 16:41

συννεφιασμένη Κυριακή έγραψε:
08 Ιουν 2019, 16:33
δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από το να σου δείχνει ο σύντροφός σου
το ενδιαφέρον του

ο τρόπος όμως χρειάζεται να σου ταιριάζει, να σε αφορά και να τον αντέχεις
Κι εγώ αυτό πιστεύω, σε κάθε σχέση παίζουν άλλοι κώδικες, απλώς γιατί υπάρχει διαφορετική συμβατότητα μεταξύ των εγωϊσμών. Κάποιες φορές "κουμπώνουν" ιδανικά και κάποιες φορές συναντιούνται μόνον οι αιχμές.

Σαν δύο κομμάτια παζλ από διαφορετικές εικόνες. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 08 Ιουν 2019, 17:04

- Ναι γειά σας, θα ήθελα έναν άντρα ανατολίτη που να σεβεται και τις ατομικές μου ελευθερίες, έναν κτητικό κατά 50% δηλαδή να μου κάνει μια ζηλίτσα αν με δει να μιλάω με άντρα αλλά όχι να με πρήξει, να μου πει "πού πας έτσι ντυμένη;" αλλά να μην με αναγκάσει να αλλάξω, να μου πει "Γιατί θες να βγεις με τη φίλη για καφέ αφού μιλάτε στο τηλέφωνο" αλλά να μ αφήνει να βγαινω, να με παίρνει 250 τηλέφωνα τη μέρα αλλά αν του πω φτάνει να μου λέει "έχεις δίκιο αγαπούλα το παράκανα", να είναι πολύ ερωτιάρης αλλά να αντέξει το πρώτο τρίμηνο χωρίς σεξ και εννοείται χωρίς να ρίξει βλέφαρο σε άλλη, να με κάνει να ζηλεύω αλλά να μου είναι 150% πιστός και τέλος να μ έχει υποτακτική πόρνη στο κρεβάτι αλλά σ όλα τα υπόλοιπα βασίλισσα κορώνα στο κεφάλι του. Α και...
- Καθήστε, θα σας ειδοποιήσουμε
SpoilerShow
Εικόνα

Μα γιατί αργούν τόσο πολΥ;
:lol:

Άβαταρ μέλους
ενωσηΚ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ενωσηΚ » 08 Ιουν 2019, 17:08

:blm::blm::blm:
Ίφιδα έγραψε:
08 Ιουν 2019, 17:04
- Ναι γειά σας, θα ήθελα έναν άντρα ανατολίτη που να σεβεται και τις ατομικές μου ελευθερίες, έναν κτητικό κατά 50% δηλαδή να μου κάνει μια ζηλίτσα αν με δει να μιλάω με άντρα αλλά όχι να με πρήξει, να μου πει "πού πας έτσι ντυμένη;" αλλά να μην με αναγκάσει να αλλάξω, να μου πει "Γιατί θες να βγεις με τη φίλη για καφέ αφού μιλάτε στο τηλέφωνο" αλλά να μ αφήνει να βγαινω, να με παίρνει 250 τηλέφωνα τη μέρα αλλά αν του πω φτάνει να μου λέει "έχεις δίκιο αγαπούλα το παράκανα", να είναι πολύ ερωτιάρης αλλά να αντέξει το πρώτο τρίμηνο χωρίς σεξ και εννοείται χωρίς να ρίξει βλέφαρο σε άλλη, να με κάνει να ζηλεύω αλλά να μου είναι 150% πιστός και τέλος να μ έχει υποτακτική πόρνη στο κρεβάτι αλλά σ όλα τα υπόλοιπα βασίλισσα κορώνα στο κεφάλι του. Α και...
SpoilerShow
Εικόνα

LEONAS έγραψε:
25 Ιουν 2019, 15:51
Εγώ ξυπόλητος και ξεβρακωτος

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 08 Ιουν 2019, 17:19

Ίφιδα έγραψε:
SpoilerShow
Εικόνα

ΝΑΙ!

Που παραλαμβάνω παρακαλώ;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
ενωσηΚ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ενωσηΚ » 08 Ιουν 2019, 17:20

Naida έγραψε:
08 Ιουν 2019, 17:19
Ίφιδα έγραψε:
SpoilerShow
Εικόνα

ΝΑΙ!

Που παραλαμβάνω παρακαλώ;

Στο ράφι
LEONAS έγραψε:

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 08 Ιουν 2019, 17:37

Ίφιδα έγραψε:
08 Ιουν 2019, 16:10
Feindflug έγραψε:
08 Ιουν 2019, 16:00

Υ.Γ.: Ίφιδα, μου δίνεις την εντύπωση ότι έχεις ξενερώσει με τον γάμο, την συζυγική ζωή και ίσως και με τον άντρα σου. Το μόνο θετικό που βρίσκεις, είναι το παιδί σας, ίσως γι' αυτό αναφέρεσαι συχνά σε αυτό.
Ούτε με το γάμο μου, τη συζυγική ζωή ή τον άντρα μου έχω ξενερώσει, ούτε αναφέρομαι συχνά στο παιδί μου.
Δεν έκανα μαλιστα καμια αναφορά γι αυτά σ αυτό το νήμα.

Μου δίνεις την εντύπωση ότι λες πράγματα απλά για να τα λες χωρίς να στηρίζονται πουθενά
Σπέρνω έριδες, θερίζω διχόνοιες. Είμαι ο Άρχων του ψέμματος κι ο Αρχιερεύς της απάτης.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - » 08 Ιουν 2019, 17:43

Feindflug έγραψε:
Κάπου εδώ πρέπει να αναφερθεί το κλισέ

Άλλο ζήλια, άλλο ενδιαφέρον
.

Συνεχίστε.

Υ.Γ.: Ίφιδα, μου δίνεις την εντύπωση ότι έχεις ξενερώσει με τον γάμο, την συζυγική ζωή και ίσως και με τον άντρα σου. Το μόνο θετικό που βρίσκεις, είναι το παιδί σας, ίσως γι' αυτό αναφέρεσαι συχνά σε αυτό.
Ίφιδα έγραψε:
08 Ιουν 2019, 13:56
Αρρώστια να ζηλεύει ο άλλος και τον αέρα που αναπνέεις, να ζηλεύει όχι μόνο τους άντρες που είναι δίπλα σου αλλά ακόμα και τις φίλες σου ή τη δουλειά σου γιατί σε κάνουν να ασχολείσαι με κάτι άλλο πέρα απ αυτό το μικρό παιδάκι που νομίζει ότι είναι άντρας και σου ζητάει περισσότερη προσοχή από ένα κακομαθημένο τρίχρονο.
Μόνο οι απόλυτα ανασφαλείς άντρες νομίζουν ότι έχουν λόγο για το τί θα φοράς και με ποιους θα μιλάς. Οι πραγματικοί άντρες σ έχουν κερδίσει με άλλες πράξεις και συναισθηματα, όχι με κτητικότητα και δεν υπάρχουν άλλοι άντρες για σένα, όχι γιατί ένα τρίχρονο σε σώμα τριαντάχρονου σου κανει τη ζωή μαρτύριο αλλά γιατί εσύ η ίδια δε θες τίποτα άλλο.
Ίσα ίσα εγώ μ' αυτό το ποστ νιώθω πως η Ίφιδα με την τελευταία πρόταση ειδικά η ίδια βιώνει το εντελώς αντίθετο στο δικό της σπίτι. Δηλαδή ότι βρίσκεται με κάποιον που την έχει κερδίσει πραγματικά με πράξεις και συναισθήματα, όπως περιγράφει και η ίδια, και δεν νιώθει καν την ανάγκη να την διεκδικήσουν, γιατί το έχει ήδη κάνει ο άντρας της με ένα σωρό άλλους τρόπους (χωρίς κτητικότητα, ζήλια κλπ).

Άβαταρ μέλους
ενωσηΚ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ενωσηΚ » 08 Ιουν 2019, 17:46

Feindflug έγραψε:
08 Ιουν 2019, 17:37
Ίφιδα έγραψε:
Feindflug έγραψε:

Ούτε με το γάμο μου, τη συζυγική ζωή ή τον άντρα μου έχω ξενερώσει, ούτε αναφέρομαι συχνά στο παιδί μου.

Μου δίνεις την εντύπωση ότι λες πράγματα απλά για να τα λες χωρίς να στηρίζονται πουθενά
Σπέρνω έριδες, θερίζω διχόνοιες. Είμαι ο Άρχων του ψέμματος κι ο Αρχιερεύς της απάτης.

Τύπε, έχουμε πει να γυρίζει, αν μένει στο ιδιο ατομο πολυ ωρα , εντεινονται οι παρενέργειες

Κάνε πάσα δικε μου και άσε τα σάπια
LEONAS έγραψε:

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 08 Ιουν 2019, 17:50

- Casper - έγραψε:
08 Ιουν 2019, 17:43
Feindflug έγραψε:

.

Συνεχίστε.

Ίφιδα έγραψε:
Αρρώστια να ζηλεύει ο άλλος και τον αέρα που αναπνέεις, να ζηλεύει όχι μόνο τους άντρες που είναι δίπλα σου αλλά ακόμα και τις φίλες σου ή τη δουλειά σου γιατί σε κάνουν να ασχολείσαι με κάτι άλλο πέρα απ αυτό το μικρό παιδάκι που νομίζει ότι είναι άντρας και σου ζητάει περισσότερη προσοχή από ένα κακομαθημένο τρίχρονο.
Μόνο οι απόλυτα ανασφαλείς άντρες νομίζουν ότι έχουν λόγο για το τί θα φοράς και με ποιους θα μιλάς. Οι πραγματικοί άντρες σ έχουν κερδίσει με άλλες πράξεις και συναισθηματα, όχι με κτητικότητα και δεν υπάρχουν άλλοι άντρες για σένα, όχι γιατί ένα τρίχρονο σε σώμα τριαντάχρονου σου κανει τη ζωή μαρτύριο αλλά γιατί εσύ η ίδια δε θες τίποτα άλλο.
Ίσα ίσα εγώ μ' αυτό το ποστ νιώθω πως η Ίφιδα με την τελευταία πρόταση ειδικά η ίδια βιώνει το εντελώς αντίθετο στο δικό της σπίτι. Δηλαδή ότι βρίσκεται με κάποιον που την έχει κερδίσει πραγματικά με πράξεις και συναισθήματα, όπως περιγράφει και η ίδια, και δεν νιώθει καν την ανάγκη να την διεκδικήσουν, γιατί το έχει ήδη κάνει ο άντρας της με ένα σωρό άλλους τρόπους (χωρίς κτητικότητα, ζήλια κλπ).
Γω νομίζω ότι είναι στην φάση που αγαπάει τον άνδρα της ως πατέρα του παιδιού τους και μόνον. Δεν έχει ξενερώσει με την πάρτη του, τουλάχιστον όχι σε πολύ φανερό βαθμό, αλλά αργά η γρήγορα θ' αρχίσουν να την ενοχλούν αυτά τα οποία παραβλέπει τώρα, ούσα επικεντρωμένη μόνον στο παιδί και στην χαρά που δίνει.
Dein Herz, meine Gier

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 08 Ιουν 2019, 17:51

ενωσηΚ έγραψε:
08 Ιουν 2019, 17:46
Feindflug έγραψε:
08 Ιουν 2019, 17:37
Ίφιδα έγραψε:

Τύπε, έχουμε πει να γυρίζει, αν μένει στο ιδιο ατομο πολυ ωρα , εντεινονται οι παρενέργειες

Κάνε πάσα δικε μου και άσε τα σάπια
Δεν είναι αυτό που νομίζεις, τύπε.
Dein Herz, meine Gier

Άβαταρ μέλους
ενωσηΚ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ενωσηΚ » 08 Ιουν 2019, 17:53

Τυπε, αρκετά, λεγε ποιας γεροντοκόρης κλώνος εισαι

(υγ υπάρχουν και αρσενικες γεροντοκορες, πχ the comment, Μένια, ΕθνικοΚ, Γεράσιμος Πουνεντης κλπ)
LEONAS έγραψε:

- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - » 08 Ιουν 2019, 17:56

Feindflug έγραψε:
08 Ιουν 2019, 17:50
- Casper - έγραψε:
08 Ιουν 2019, 17:43
Feindflug έγραψε:

.

Συνεχίστε.

Ίφιδα έγραψε:
Γω νομίζω ότι είναι στην φάση που αγαπάει τον άνδρα της ως πατέρα του παιδιού τους και μόνον. Δεν έχει ξενερώσει με την πάρτη του, τουλάχιστον όχι σε πολύ φανερό βαθμό, αλλά αργά η γρήγορα θ' αρχίσουν να την ενοχλούν αυτά τα οποία παραβλέπει τώρα, ούσα επικεντρωμένη μόνον στο παιδί και στην χαρά που δίνει.
Κοίτα εγώ διάβασα κάτι πολύ όμορφο και αληθινό που λογικά για να το γράψει κάποιος, το έχει νιώσει. Και το έγραψα μιας και εσύ έβγαλες αντίθετο συμπέρασμα. Από 'κει και πέρα, η ίδια ξέρει. Εσύ γιατί ανακατεύεσαι; Δεν είναι σωστό να ανακατεύεσαι στα προσωπικά του άλλου. Ούτε έχεις ιδέα πώς είναι στη ζωή του.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών