μίστερ μαξ έγραψε: ↑10 Ιουν 2019, 13:56
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑10 Ιουν 2019, 13:48
Εξω οι φυλακισμένοι από τα κελιά !!

Άρα οι βιαστές δεν θα πηγαίνουν φυλακή

Θα πηγαίνουν μεχρι να βρεθει καλύτερος τροπος αντιμετώπισης τετοιων καταστάσεων.
Dante Alighieri έγραψε: ↑10 Ιουν 2019, 13:54
Άμα βαριεσαι μη απαντας καθολου γιατι αφηνεις ανοιχτα ζητηματα. Η ζαχαρη δεν αρεσει εξ ορισμου. αν δεν θες να βαλεις στυο στομα σου τιποτα εκεινη τη στιγμη ειναι παρβιαση να σου βαλουν ζαχαρη. δεν ειναι μονο οι γευστικη καλυκες που λειτουργουν. ειναι και η κινητικοτητα των αρθρωσεων της γναθου που θελεις να μεινουν χαλαρες και ακινητες εκεινη τη στιγμη.
Όμως μιλησες για εκμεταλευση αδυναμιας από αντρα προς γυναικα και αυτο ηδη δειχνει μια προκαταληψη και μια εγκατεστημενη ιδεοληψια. Εμενα μου εχει τυχει να ειμαι αγκαλια με μια φιλη που ηταν λειωμα σε δωματιο που υπηρχε παρεα. περιπου 5-6 άτομα.
Μου έπαιρνε το χερι και το κετευθυνε μεσα από το εσωρουχο της. Εγώ το διασκεδαζα και χαμογελουσα αλλα δεν εφερνα αντισταση. το αφηνα το χερι μου. Τοτε πεταγοτανε η αλη η φιλη με τα συμπλεγματα της και μου φωναζε επιπληκτικα. Πεταγοταν και ερχοταν κοντα να μου το τραβηξει το χερι. Τα ιδια επιχειρηματα με σενα ειχε. τι ηταν σε κατασταση "που δεν μπορουσαμε να ξερουμε αν ειναι εγκυρη" και οτι το εκμεταλευομαι.
Συγνωμη αλλα το βρισκω πολυ κακομοιρια να ακολουθω τετοιο τρόπο σκεψης.
Ας κρίνουν οσοι διάβασαν τα επιχειρήματα μας. Δεν θελω να σε πείσω, ουτε να σε χαρακτηρίσω. Απλως εδειξα οτι το επιχείρημα σου ηταν λάθος.
Καλα η αληθεια ειναι οτι τωρα το γυρισες ενω πριν με χαρακτηρισες. Ασφαλως ολοι κρινομαστε. Αλλα δεν ειναι μονο αυτο. Εγω δεν κατεβαινω σε εκλογες να με ψηφισουν. Συζητω έχοντας κατα νου ότι δεν υπαρχουν μεμονομενα θεματα ηκαφελαια συζητησεων. ολιστικα τα αντιμετωπιζω. Οι αποψεις σου για μενα ειναι μη χρησιμες και δεν λυνουν κανενα κοινωνικο προβλημα γιατι πρωτιστως τετοιο προβλημα ειναι ο βιασμος. Προσεχω να μη διακαιωνω ναρκισσισμους και θρησκευτικα καταλοιπα.
Συχνα πυκνα έχω ακουσει επιχειρηματα της μιας προτασης. Επιχειρηματα που δεν εχουν υποβαθρο και δυναμικη. Δυναμικη που έγραψες ότι δεν καταλαβαινεις τι είναι η πως την εννοω. Ειναι οτι τα πραγματα δεν ειναι στατικα και μονοδιαστα. Κατι που θεωρεις κακο μπορει να μην ειναι σε άλλη συνθηκη η στο περας του χρονου.
Μπορει να επικαλεστει καποιος το προκλητικο ντυσιμο που ειχε πριν το βιασμο ενα θυμα. Αυτος ο καποιος μπορει να ειναι ο βιαστης
που ειναι λογικο να το χρησιμοποιησει. Μπορει ομως να το χρησιμοποιησει και καποιος τριτος και ασχετος με το γεγονος. Σε μια συζητηση σαν αυτη ας πουμε. Εσυ θα τον εβριζες αυτον τον τυπο οτι εχει φαλλοκρατικες αποψεις και αν σου χαλαγε τη ζαχαρενια θα τον ελεγες και βιαστη που θα μπει φυλακη, οπως ειπες σε μενα πιο πριν. Ε λοιπον σεβομαι το επιχειρημα αυτου του τυπου που θελει να κραξει την προκλητικα ντυμενη. Το λαθος ειναι μονο οτι χρησιμοποιει το γεγονος ενος βιασμου, μιας ειδησης βιασμου.
Εσυ θα τον βριζεις γιατι θα σκεφτεσαι την εμεπειρια της κοπελας. μα κι αυτος εχει την ικανοτητα να μεπι στη θεση ενος πληγβμενου θυματος. Κι αυτος δεν επιθυμει κακοποιησεις και ο,τιδηποτε πληττει ανθρωπους. Απλα θελει να κραξει το προκλητικο ντυσιμο και βρηκε ευκαιρια εκεινη τη στιγμη. κανει αλλη κουβεντα που θα έλεγες κι εσυ. Ομως ετσι ειναι οι συζητησεις. Δεν ειμαστε επισημοκες ερευνητικες ομαδες. Συνερμους κανουμε και εκφραζουμε τις πεποιθησεις μας οπως εχουν διαμορφωθει από τις εμπειριες μας.
Καποιες γυναικες στο ιδιο ζητημα θα επιχειρηματολογησουν με μια ερωτηση (αλλο σφαλμα κι αυτο. Να ρωτας κατι και να εξυπακουεται η απαντηση και η αξιωση οτι δεν επιδεχεται διαψευσης). Η ερωτηση θα ειναι "μα κλα επειδη φοραει μινι η πολυ αποκαλυπτικο σορτσακι σημαινει οτι τα θελει;"
Βρες το σημειολογικο λαθος εδω. Οτι το παν ειναι τι θελει η γυναικα. Το μονο κριτηριο αν το θελει δηλαδη. Δηλαδη κανουμε σεξ επειδη το θελει η γυναικα; Οχι. Κι ο βιαστης δεν δρα ετσι. Θα βιασει επειδη ο ιδιος εχει τη νοσηρη ταση και περιεχομενο μεσα του.
Αλλα δεν θα διικαιωσουμε και τον ναρκισσιμο της αλλης που θελει να προσβαλει τη σεξουαλικοτητα των αντρων δειχνοντας τον πρωκτο της απροκαλυπτα. Για πηγαινε με στενο κολαν σορτσακι με στυση μπροστα από καποιες γυναικες και θα δεις τι θα ακουσεις.
Αυτο ειναι δικαιο;