((Είμαστε στον νομό Κατσελη να το γράψεις))
Οριστε

Naida έγραψε: ↑18 Ιουν 2019, 19:46Φίλος μου είναιδεν είναι γκομενικό.
Όλοι οι άνθρωποι , ανεξαρτήτως φύλου όποιος είναι να έχει καβάτζες, έχει.
ισχυει για σημερα, φιλε?
Ζεις στα άκρα!- Casper - έγραψε: ↑19 Ιουν 2019, 15:16Ξύπνησα απ' τις 8, έτρεχα σ' όλη την πόλη για συνεντεύξεις, 2:30 μπήκα σπίτι και 3 παρά με παίρνει μια φίλη μου από άλλη πόλη πως θα έρθει να με δειευτυχώς δεν έφαγα. Οπότε θα ξαναβγώ για να πάμε για φαγητό. Δεν μ' αρέσει να κυκλοφορώ μεσημέρι όμως και ήθελα να πάω θάλασσα το απόγευμα. Δεν πειράζει. Αύριο!
Κάνω ζωάρα τώρα αλλά βαρέθηκα μωρέ. :ΡFeindflug έγραψε: ↑19 Ιουν 2019, 15:31Ζεις στα άκρα!- Casper - έγραψε: ↑19 Ιουν 2019, 15:16Ξύπνησα απ' τις 8, έτρεχα σ' όλη την πόλη για συνεντεύξεις, 2:30 μπήκα σπίτι και 3 παρά με παίρνει μια φίλη μου από άλλη πόλη πως θα έρθει να με δειευτυχώς δεν έφαγα. Οπότε θα ξαναβγώ για να πάμε για φαγητό. Δεν μ' αρέσει να κυκλοφορώ μεσημέρι όμως και ήθελα να πάω θάλασσα το απόγευμα. Δεν πειράζει. Αύριο!
Καλα,εχω κλασει στο γελιοΟρέστης 35 έγραψε: ↑21 Ιουν 2019, 03:10Πηγα Ψυρρη. Μια πολυ κομψη αντικειμενικα τουριστρια καθοταν σε ενα καφε -ωρα δωδεκαμιση. Ακουμπησε τα δαχτυλα της στο στομα και με κοιταξε με νοημα καθως περνουσα. Δεν ηταν ιδεα μου. Ηταν σα να μου ελεγε ελα εδω. Ξαφνικα, και ενω κοιτιομαστε, κατι πιανει τον σερβιτορο που ηταν καθισμενος απεναντι και φωναζει στη συναδελφο του μεσα στο μπαρ "Δωσε! Δωσε!" και αρχιζουν να παιζουν στη διαπασων κατι σκυλοσκυλαδικα. Την κοπανησα με αλματα βατραχου. Νομιζω οτι αυτοι οι τυποι οταν βλεπουν καποια ξεμπαρκη να μενει στο μαγαζι ως αργα θεωρουν οτι τους ανηκει και οτι μπορουν να την φορτωσουν κανοντας καποιον πιθηκισμο. Γενικα αντιπαθω οσους κανουν καμακι σε πελατισσες σε ξενοδοχεια, μπαρ, καφε.... Το βλεπω σαν καταχρηση της θεσης τους, σχεδον σαν παρενοχληση. Υποψιαζομαι οτι και οι γυναικες οταν πανε καπου ενα ταξιδι δεν υπολογιζουν οτι θα τους την πεφτει το προσωπικο.
Μετα πηγα για σουβλακι στο Σαββα Ερμου. Ο Πακιστανος ετοιμαζε σουβλακια για δυο μικρες τουριστριουλες, μια ξανθια, μια μελαχροινη. Δωστου χαμογελα οι πιτσιρικες, δωστου χαμογελα και ο Πακιστανος! (και τα σουβλακια που εφτιαξε τουμπανο!) Τελος τις αποχαιρετησε με φιλακια μουτς μουτς! Να ενας χαρουμενος ανθρωπος σκεφτηκα! Του εδωσα την παραγγελια μου με χαμογελο, αλλα με εξυπηρετησε σκυθρωπος.
Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:42Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.NKVD_SMERSH έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:41
Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Feindflug έγραψε: ↑19 Ιουν 2019, 15:31Ζεις στα άκρα!- Casper - έγραψε: ↑19 Ιουν 2019, 15:16Ξύπνησα απ' τις 8, έτρεχα σ' όλη την πόλη για συνεντεύξεις, 2:30 μπήκα σπίτι και 3 παρά με παίρνει μια φίλη μου από άλλη πόλη πως θα έρθει να με δειευτυχώς δεν έφαγα. Οπότε θα ξαναβγώ για να πάμε για φαγητό. Δεν μ' αρέσει να κυκλοφορώ μεσημέρι όμως και ήθελα να πάω θάλασσα το απόγευμα. Δεν πειράζει. Αύριο!
Ορέστης 35 έγραψε: ↑21 Ιουν 2019, 03:10
Μετα πηγα για σουβλακι στο Σαββα Ερμου. Ο Πακιστανος ετοιμαζε σουβλακια για δυο μικρες τουριστριουλες, μια ξανθια, μια μελαχροινη. Δωστου χαμογελα οι πιτσιρικες, δωστου χαμογελα και ο Πακιστανος! (και τα σουβλακια που εφτιαξε τουμπανο!) Τελος τις αποχαιρετησε με φιλακια μουτς μουτς! Να ενας χαρουμενος ανθρωπος σκεφτηκα! Του εδωσα την παραγγελια μου με χαμογελο, αλλα με εξυπηρετησε σκυθρωπος.
Το πιθανοτερο ειναι να γινεις σαν αυτον που εχεις ως αβαταρ.Ορέστης 35 έγραψε: ↑21 Ιουν 2019, 04:51Το φανταζεσαι ρε φιλε οπου πηγαινουμε να μας εξυπηρετουν με χαμογελο, να μας κανουν κοπλιμεντα, να μας φτιαχνουν σουβλακια διπλασια απ των αλλων, να μας περιποιουνται;Πως θα ηταν να ζεις ετσι; Σα να εχεις παρει ναρκωτικα μαλλον.
Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:42Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.NKVD_SMERSH έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:41
Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
κρατα μου ξαπλώστρα