Αφου λεω οτι πρεπει να βγει ρε απατεωνα

Αφου λεω οτι πρεπει να βγει ρε απατεωνα
Πρέπει να τον τιμωρήσετε για την αστοχία του. Κανένας ψηφος στον Κυριάκο.talaipwros έγραψε: ↑23 Ιουν 2019, 20:19Αυτα ειναι τα προβλήματα που δημιουργούνται Κυριάκο οταν βαζεις αριστερούς και κουμουνιστες στα ψηφοδέλτια.
Από ελαφρότηταunder έγραψε: ↑23 Ιουν 2019, 20:20Σε αυτο διαφωνω.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Ιουν 2019, 20:14Η περίπτωση της Μοροπούλου είναι πολύ χειρότερη γιατί αν μη τι άλλο η Λοϊζου επιλέχθηκε για το όνομα του πατέρα της, ως αυτόφωτη προσωπικότητα ήταν μηδαμινή.
Η Μοροπούλου επιλέχθηκε ως προσωπικότητα και το μόνο που κατάφερε με τη γελοία δημοσίευση της ήταν να επιβεβαιώσει τη δραχμοφονιάδικη αντίληψη όλου του αριστερού και δεξιού θεσμικού χώρου, το αδειανό πουκάμισο της μεταπολίτευσης.
Η μια εν γνωσει της εκανε απατη.
Η αλλη (εφοσον δεχεται οτι υπαρχει θεμα)μαλλον απο ελαφροτητα δεν εψαξε το θεμα με τις συγκεκριμενες συνταξεις και προφανως συμφωνει να επιστρεψει το ποσο.
Αυτο δεν αλλαζει το γεγονος οτι θα πρεπει να βγει απο το ψηφοδελτιο ακριβως για να μην υπαρχουν σκιες για τη ΝΔ.
Οκ, συνέχισε να λες τα δικά σου.under έγραψε: ↑23 Ιουν 2019, 20:20Σε αυτο διαφωνω.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Ιουν 2019, 20:14Η περίπτωση της Μοροπούλου είναι πολύ χειρότερη γιατί αν μη τι άλλο η Λοϊζου επιλέχθηκε για το όνομα του πατέρα της, ως αυτόφωτη προσωπικότητα ήταν μηδαμινή.
Η Μοροπούλου επιλέχθηκε ως προσωπικότητα και το μόνο που κατάφερε με τη γελοία δημοσίευση της ήταν να επιβεβαιώσει τη δραχμοφονιάδικη αντίληψη όλου του αριστερού και δεξιού θεσμικού χώρου, το αδειανό πουκάμισο της μεταπολίτευσης.
Η μια εν γνωσει της εκανε απατη.
Η αλλη (εφοσον δεχεται οτι υπαρχει θεμα)μαλλον απο ελαφροτητα δεν εψαξε το θεμα με τις συγκεκριμενες συνταξεις και προφανως συμφωνει να επιστρεψει το ποσο.
Αυτο δεν αλλαζει το γεγονος οτι θα πρεπει να βγει απο το ψηφοδελτιο ακριβως για να μην υπαρχουν σκιες για τη ΝΔ.
Ε τα δικα μου θα λεω εγω και τα δικα σου θα λες εσυ.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Ιουν 2019, 20:32Οκ, συνέχισε να λες τα δικά σου.
Το θέμα είναι ότι ο σύριζα έβγαλε ανακοίνωση και οι νδκράτες κάνουν τους κινέζους.
Επαναλαμβάνω ότι δεν θεωρώ ότι θα προκύψει κάτι επικίνδυνο για τα ποσοστά, οπότε μην ανησυχείς γι' αυτό.
Το τελευταίο πράγμα που ενδιαφέρει τους ψηφοφόρους σήμερα, είναι το ηθικό ή νόμιμο σκέλος του κάθε θέματος.
Με τούτα και με κείνα όλα τα κόμματα με την συνεπή στάση και σταθερή ιδεολογία τους κατάφεραν να επιβάλλουν την αρχή της ιδιωτείας. Όσο πιο πολιτίκ τόσο πιο απολιτίκ δηλαδή. Καλή φάση.
Ψωνίσαμε τον Figo.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑23 Ιουν 2019, 16:49Ψωνίσατε από ζβέρκο τώρα. Η γαλή έρχεται για να φύγειμίστερ μαξ έγραψε: ↑23 Ιουν 2019, 16:17Γάλη, παντως αν φύγεις απο την ΝΔ και ψάχνεσαι, στειλε πμ. Εμεις εκτιμούμε τους ανθρώπους με δυνατότητες.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑23 Ιουν 2019, 14:36
Κουράζει κάπως η φασούλα των άμωμων αναχωρητών που ψάχνουν δικαιολογίες να απέχουν επιδεικτικά. Και, στα παπάρια μας, κάπου ε;
Η Μοροπούλου ήταν αριστερή; μέχρι πότε;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Ιουν 2019, 20:41under, προσωπικώς γουστάρω πολύ κάθε φορά που κάποιος αγωνιστής της αριστεράς αποδεικνύεται εν χορδαίς και οργάνοις μια απλή καθημερινή κρατικομαζώχτρα.
Οι νομότυποι αριστεροί κυρπαντελήδες με αγωνιστικά εύσημα και ένσημα είναι το καλύτερο μου.
Εσείς μπορείτε να το διαχειριστείτε όπως γουστάρετε.
Η αριστερά με υποτιμά, χαρά μου.μίστερ μαξ έγραψε: ↑23 Ιουν 2019, 20:38ΓΑΛΗ, είδες πως σε υποτιμά η Δεξιά, ωρα να τους δείξεις ενα μάθημα!
Ο Σορος μου ειπε να εχω μια βαλίτσα με χρυσες λιρες στα ποδια σου αν ερθεις στην εθνομηδενιστική πλευρά.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Ιουν 2019, 20:47Η αριστερά με υποτιμά, χαρά μου.μίστερ μαξ έγραψε: ↑23 Ιουν 2019, 20:38ΓΑΛΗ, είδες πως σε υποτιμά η Δεξιά, ωρα να τους δείξεις ενα μάθημα!
Σύντροφε πες τουλάχιστο στο αριστερό της πόδι.Μη μας πάρει και τα σώβρακα για τη μεταγραφή.μίστερ μαξ έγραψε: ↑23 Ιουν 2019, 20:57Ο Σορος μου ειπε να εχω μια βαλίτσα με χρυσες λιρες στα ποδια σου αν ερθεις στην εθνομηδενιστική πλευρά.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Ιουν 2019, 20:47Η αριστερά με υποτιμά, χαρά μου.μίστερ μαξ έγραψε: ↑23 Ιουν 2019, 20:38ΓΑΛΗ, είδες πως σε υποτιμά η Δεξιά, ωρα να τους δείξεις ενα μάθημα!
Naida έγραψε: ↑23 Ιουν 2019, 20:45Η Μοροπούλου ήταν αριστερή; μέχρι πότε;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Ιουν 2019, 20:41under, προσωπικώς γουστάρω πολύ κάθε φορά που κάποιος αγωνιστής της αριστεράς αποδεικνύεται εν χορδαίς και οργάνοις μια απλή καθημερινή κρατικομαζώχτρα.
Οι νομότυποι αριστεροί κυρπαντελήδες με αγωνιστικά εύσημα και ένσημα είναι το καλύτερο μου.
Εσείς μπορείτε να το διαχειριστείτε όπως γουστάρετε.
Αν οι ανήθικες συντάξεις ειναι λογος να βγει καποιος απο τις λίστες, τοτε το μισο μητσοτακέίκο πρεπει να παραιτηθεί.
Ε πρέπει να καλύψουμε το κενο που αφησε ο Σ.Ε, θα ξυλοθουμε, δεν θελω τσιγκουνιές.Naida έγραψε: ↑23 Ιουν 2019, 21:12Σύντροφε πες τουλάχιστο στο αριστερό της πόδι.Μη μας πάρει και τα σώβρακα για τη μεταγραφή.μίστερ μαξ έγραψε: ↑23 Ιουν 2019, 20:57Ο Σορος μου ειπε να εχω μια βαλίτσα με χρυσες λιρες στα ποδια σου αν ερθεις στην εθνομηδενιστική πλευρά.