Διακοπές με φίλους

Ταξίδια, εκδρομές, περιγραφές, αναμνήσεις, πληροφορίες και νέες οργανώσεις!
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Διακοπές με φίλους

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 23 Ιουν 2019, 23:50

Αγχώθηκα και μόνο που τα διάβασα όλα αυτά.
Έχω κάνει πολύ ωραίες διακοπές με την παρέα μου(οι καλύτερες) αλλά και να είμαστε δυο ζευγάρια αλλά πολύ χαλαρά. Δεν είχαμε πρόγραμμα και τέτοια. Στην αρχή ψιλοβαριόμουν αλλά μετά γνωρίσαμε στα ενοικιαζόμενα που μέναμε ένα ζευγάρι από την Καβάλα και είχε πιο πολύ ενδιαφέρον.
Γενικά είμαι υπέρ των διακοπών με παρέα καλή και συμβατή αλλά όχι δεσμευτικά προγράμματα και τέτοια.
Αυτό που δε μ' αρέσει είναι να πηγαίνω μόνη μου με τον σύντροφο για πολλές μέρες.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 23 Ιουν 2019, 23:55

Naida έγραψε:
23 Ιουν 2019, 23:50
Αυτό που δε μ' αρέσει είναι να πηγαίνω μόνη μου με τον σύντροφο για πολλές μέρες.

Εικόνα
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 24 Ιουν 2019, 00:01

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
23 Ιουν 2019, 23:55
Naida έγραψε:

Εικόνα
Μετά από κάποιες μέρες έτσι ακριβώς.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 24 Ιουν 2019, 00:02

Athina__P έγραψε:
23 Ιουν 2019, 22:21
Τι εμπειρίες έχετε; Τι συνταγές;

Εμείς είχαμε κολλήσει με συγκεκριμένη παρέα για χρόνια και τώρα παίζουμε με διάφορες και νόμιζα ότι κατείχα το θέμα, αλλά όλο έχει εκπλήξεις, με νέα άτομα.

Μου διέφυγε το βασικό, που από την αρχή είναι να ξέρεις πάνω κάτω ποιο είναι το πρόγραμμα του άλλου στα βασικά, όλοι έχουν συνήθειες πάνω κάτω όταν φτάσουν σε άλφα ηλικία. Όπου δεν συμπίπτει το πρόγραμμα για τον όποιον λόγο ο καθένας κάνει τα δικά του και η παρέα συναντιέται μέρος του 24ώρου χωρίς παρεξηγήσεις.

Τα κατάφερα φέτος που επειδή υπήρχαν τρελά ωράρια στις δουλειές μας και κανείς δεν είχε καιρό να οργανώσει λίγο την παρέα πριν την εξόρμηση, βρεθήκαμε μη συνεννοημένοι με νέα παρέα φίλους φίλων και έγινε λιγάκι αλαλούμ. Άλλου δεν του άρεσε η θάλασσα, άλλου δεν του άρεσε η πισίνα, τελείως αντίθετα προγράμματα, άλλος ξύπναγε ξημέρωμα, άλλος κοίμιζε απόγευμα το παιδί του, άλλος το άφηνε νηστικό γιατί λέει δεν κάνει στο νερό με γεμάτο στομάχι και ούτω καθεξής. Πάντως ωραία περάσαμε, δεν λέω! Μου αρέσει να ανανεώνεται η παρέα.
Από εμπειρίες άλλο τίποτα σ' αυτό το θέμα αλλά συνταγή δεν μπορώ να δώσω, απλώς γιατί δεν υπάρχει.
Το σίγουρο είναι ότι οι άνθρωποι βγάζουν τον πραγματικό τους εαυτό στις διακοπές τους.

Το βασικό είναι να υπάρχει καλή διάθεση από όλους ακόμη και αν έχουν τελείως διαφορετικά γούστα ή ημερήσια προγράμματα. Σ' αυτήν τη φάση, μπορεί να έχει και πλάκα. Ένας σπασίκλας να υπάρχει στην παρέα, ακόμη και αν έχεις το ίδιο ακριβώς πρόγραμμα μαζί του, είναι ικανός να τα καταστρέψει όλα. Οι άνθρωποι με αρνητική ενέργεια και οι γκρινιάρηδες είναι καταστροφικοί γιατί όταν οι ίδιοι δεν είναι καλά (που σπανίως είναι γιατί ψάχνουν για πρόβλημα) θέλουν να κάνουν κι όλους τους άλλους να περάσουν χάλια.

Οπότε, μάλλον ήσουν τυχερή. :D
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 24 Ιουν 2019, 00:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός » 24 Ιουν 2019, 00:02

Naida έγραψε:
Και που να τον παντρευόσουν και να ήσασταν μαζί για χρόνια. :D
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μηχανικός την 24 Ιουν 2019, 00:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

parafrwn
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από parafrwn » 24 Ιουν 2019, 00:03

Προτιμώ διακοπές με το έτερον ήμισυ. Οι τρίτοι περιττεύουν.
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 24 Ιουν 2019, 00:06

Μηχανικός έγραψε:
24 Ιουν 2019, 00:02
Naida έγραψε:
Και που να τον παντρευόσουν και να είσαστε μαζί για χρόνια. :D
Καλά δεν είπα ότι δεν μ' αρέσει αλλά πόσες μέρες να μείνετε μόνοι σας; μετά δε βαριέσαι;

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 24 Ιουν 2019, 00:24

Athina__P έγραψε:
23 Ιουν 2019, 23:33
Όπως πχ ότι μπορείς να πιεις και μια μπύρα βρε παιδί μου. Όχι λέει ο άλλος, δεν αξίζει, γιατί εδώ ξερω γω τη χρεώνουν 3 και είναι ληστεία ενώ στο χωριό μου τη χρεώνουν 2. Ε, δεν θέλω να ξοδεύω ένα λεπτό από το χρόνο των διακοπών για τέτοιες συζητήσεις, τη στιγμή που ο άλλος είναι εκτός τόπου και χρόνου, ε, δεν είμαστε στο χωριό του, πώς να το κάνουμε;

Θέλω να πω, μπορεί να έλεγα ΟΚ, με την ίδια παρέα, στο ίδιο μέρος αν ήξερα από πριν τις προϋποθέσεις, αλλά όχι να ξοδεύω χρόνο κάθε μέρα από τις διακοπές για διαπραγματεύσεις τέτοιου είδους.
Σωστή, αυτό ακριβώς. Αλλα ξεπερνιέται ευκολα κατι τετοιο, ειτε λες κερναω πχ εγω τις μπυρες παρα να αναλώνεται χρονος σε τέτοιες διαφωνίες ειτε ακολουθεις και τα στανταρ που θα εχουν βαλει και οι υπολοιποι, ετσι κι αλλιως καλα θα περασω όπως και να χει.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars

Άβαταρ μέλους
ενωσηΚ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ενωσηΚ » 24 Ιουν 2019, 02:54

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
23 Ιουν 2019, 23:55
Naida έγραψε:

Εικόνα
τσιτσιολίνα;
LEONAS έγραψε:
25 Ιουν 2019, 15:51
Εγώ ξυπόλητος και ξεβρακωτος

Άβαταρ μέλους
ενωσηΚ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ενωσηΚ » 24 Ιουν 2019, 02:57

Athina__P έγραψε:
23 Ιουν 2019, 22:21

Εμείς είχαμε κολλήσει με συγκεκριμένη παρέα για χρόνια και τώρα παίζουμε με διάφορες και νόμιζα ότι κατείχα το θέμα, αλλά όλο έχει εκπλήξεις, με νέα άτομα.

Naida έγραψε:
Στην αρχή ψιλοβαριόμουν αλλά μετά γνωρίσαμε στα ενοικιαζόμενα που μέναμε ένα ζευγάρι από την Καβάλα και είχε πιο πολύ ενδιαφέρον.

:8):8):8):8):popc:
Μηχανικός έγραψε:
23 Ιουν 2019, 23:37
Και σε πολυήμερα ταξίδια με γκρούπ, που τηρείται συγκεκριμένο πρόγραμμα, στο τέλος πέφτουν χοντροί τσακωμοί.
Τις πρώτες ημέρες είναι όλοι πιο χαρούμενοι και πιό ανεκτικοί. :D
οι καλυτεροι τσακωμοι ειναι τα μπουκετα μεταξυ οικογενειαρχων (με τα παιδια παροντα) για τις θεσεις στο πουλμαν του γκρουπ τυπε
ελληνιολες και ελληνιολισσες :popc:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ενωσηΚ την 24 Ιουν 2019, 03:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
LEONAS έγραψε:
25 Ιουν 2019, 15:51
Εγώ ξυπόλητος και ξεβρακωτος

Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P » 24 Ιουν 2019, 06:46

parafrwn έγραψε:
24 Ιουν 2019, 00:03
Προτιμώ διακοπές με το έτερον ήμισυ. Οι τρίτοι περιττεύουν.
Σίγουρα είναι και θέμα γούστου, αλλά και ηλικίας.

Με ζευγάρια, δεν το επεδίωκε κανείς και πολύ για κοινές διακοπές, συνέβη λίγες φορές σχετικά.

Με μωρά παιδιά, γρήγορα καταλάβαμε ότι αν δεν προλαβαίναμε σπίτι με τον άντρα μου να εχμ βρεθούμε, σιγά μην προλαβαίναμε σε άλλο μέρος με λιγότερους χώρους, οπότε δεν είχε και τόσα πολλά πλεονεκτήματα να είμαστε μόνοι μας συνέχεια στις διακοπές.

Το βασικό όμως είναι ότι με παιδιά μας έμενε λίγος χρόνος να δούμε τους φίλους μας, ιδιαίτερα στην Αθήνα και με τα προγράμματα των παιδιών τους. Εμείς δεν ανοίγουμε το σπίτι μας, είναι εξαντλητικό, δεν προέκυψε να είμαστε έτσι. Πρακτικά θα έπρεπε να είχαμε "γυναίκα". Ούτε μπορείς να βασίζεσαι στον άλλο να ανοίξει το δικό του και το κυριότερο, είναι ημίμετρο, να χαλαρώνεις ξερω γω 4-5 ώρες από μια ολόκληρη εβδομάδα, ειδικά με παιδιά μπορεί να μην είναι ούτε και τόσες, γιατί οι φίλοι σκάνε σπίτια των άλλων σύμφωνα με άλλα προγράμματα του δικού τους παιδιού, κάπου μπαχαλεύει το πράγμα.

Σίγουρα θα είχαμε χαθεί, από μακρινές γειτονιές που μέναμε. Πάντα θα κάναμε τουλάχιστον μια εβδομάδα μόνοι μας κάθε χρόνο, το θέλαμε και αυτό. Αλλά ΣΚ και καμιά εβδομάδα το χρόνο μας ξεσήκωναν άλλοι και ακολουθούσαμε και περνάγαμε πολύ καλά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Athina__P την 24 Ιουν 2019, 07:10, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P » 24 Ιουν 2019, 06:57

Sid Vicious έγραψε:
24 Ιουν 2019, 00:24
Athina__P έγραψε:
23 Ιουν 2019, 23:33
Όπως πχ ότι μπορείς να πιεις και μια μπύρα βρε παιδί μου. Όχι λέει ο άλλος, δεν αξίζει, γιατί εδώ ξερω γω τη χρεώνουν 3 και είναι ληστεία ενώ στο χωριό μου τη χρεώνουν 2. Ε, δεν θέλω να ξοδεύω ένα λεπτό από το χρόνο των διακοπών για τέτοιες συζητήσεις, τη στιγμή που ο άλλος είναι εκτός τόπου και χρόνου, ε, δεν είμαστε στο χωριό του, πώς να το κάνουμε;

Θέλω να πω, μπορεί να έλεγα ΟΚ, με την ίδια παρέα, στο ίδιο μέρος αν ήξερα από πριν τις προϋποθέσεις, αλλά όχι να ξοδεύω χρόνο κάθε μέρα από τις διακοπές για διαπραγματεύσεις τέτοιου είδους.
Σωστή, αυτό ακριβώς. Αλλα ξεπερνιέται ευκολα κατι τετοιο, ειτε λες κερναω πχ εγω τις μπυρες παρα να αναλώνεται χρονος σε τέτοιες διαφωνίες ειτε ακολουθεις και τα στανταρ που θα εχουν βαλει και οι υπολοιποι, ετσι κι αλλιως καλα θα περασω όπως και να χει.
Δεν θυμάμαι αν πρότεινα να κεράσω. Αλλά νομίζω η επιμονή τους ήταν γιατί δεν ήθελαν να ξεφύγουν από αυτό που θεωρούσαν δικό τους πρόγραμμα διακοπών. Και ήταν ξεβόλεμα το μαγαζί που πρότεινα, ήταν μαγεία αλλά ήθελε ποδαρόδρομο. Οπότε ο τρόπος που επέμειναν μπορεί να ήταν επειδή έψαχναν να πουν κάτι, δεν θα δέχονταν κέρασμα. Τέλος πάντων, ούτε με χάλασε τόσο πολύ, απλά ήταν από τα όχι πολύ πολύ πετυχημένα σκηνικά. Καλά περάσαμε, εννοείται αυτό. Απλά με άλλες παρέες συνεννοούμαι καλύτερα. Άσε που το μέρος που πήγαμε προέκυψε οικογενειακό, μάλλον αυτό με χάλασε τελικά. Γιατί ήταν όλο παρέες τέτοιες...

Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P » 24 Ιουν 2019, 07:15

ενωσηΚ έγραψε:
24 Ιουν 2019, 02:57

Μηχανικός έγραψε:
23 Ιουν 2019, 23:37
Και σε πολυήμερα ταξίδια με γκρούπ, που τηρείται συγκεκριμένο πρόγραμμα, στο τέλος πέφτουν χοντροί τσακωμοί.
Τις πρώτες ημέρες είναι όλοι πιο χαρούμενοι και πιό ανεκτικοί. :D
οι καλυτεροι τσακωμοι ειναι τα μπουκετα μεταξυ οικογενειαρχων (με τα παιδια παροντα) για τις θεσεις στο πουλμαν του γκρουπ τυπε
ελληνιολες και ελληνιολισσες :popc:
Στην παρέα το στρες που έφαγα, τις συνέπειες είχε ένας καράμπαμπας εκτός παρέας, γιατί έκανε κάτι καραμπαμπίσιο και λογάριασε ότι ήμουν μια ανυπεράσπιστη γυναίκα σε μια τυχαία παραλία με τυχαίους ανθρώπους. Του έδωσα την ευκαιρία μιλώντας ευγενικά στην αρχή... :) Μετά πέσαν ατάκες. :) Ευγενικά πάντα :)

Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje » 24 Ιουν 2019, 07:35

Εγω δεν παω ποτε διακοπες με φιλους/φιλες γιατι θεωρω την ολη διαδικασια πολυ ερεθιστικη και δεν μπορω να ξεκολλησω το βλεμμα μου πανω απο τους κωλους/βυζια των, με αποτελεσμα να γινομαι ρεζιλι και να φερνω σε δυσκολη θεση και τους αλλους.
Μια φορα που δοκιμασα να το κανω, με εδεσαν σε μια καρεκλα να μην μπορω να κουνηθω και με ελυσαν το βραδυ.
Μονο ετσι, οποτε δεν το επανελαβα.
Καλυτερα τα πραγματα να ειναι ξεκαθαρισμενα απο την αρχη.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!

Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P » 24 Ιουν 2019, 07:46

ΓΑΛΗ έγραψε:
24 Ιουν 2019, 00:02

Το σίγουρο είναι ότι οι άνθρωποι βγάζουν τον πραγματικό τους εαυτό στις διακοπές τους.

Μεγάλη κουβέντα αυτή... Και ποιος είναι ο εαυτός μας τελικά;

Βλέπεις άλλες πτυχές του άλλου στις διακοπές, το πρόγραμμά του είναι κάτι που του επιτρέπει να την παλεύει με την καθημερινότητα είτε της ζωής είτε των διακοπών και να αισθάνεται ότι έχει κάποιες σταθερές.

Επίσης φαίνεται πόσο μας έχουν κακομάθει οι άντρες τις Ελληνίδες, συνήθως οι γυναίκες της παρέας θα βγάλουν το πρόγραμμα, με πρόσχημα / αιτία τις ανάγκες των παιδιών γιατί ως γνωστόν αν γκρινιάζει το παιδί μειώνεται το επίπεδο ισορροπίας όλων!

Παρόλα αυτά ξέρω και γυναίκες που τα παιδιά τους γκρινιάζουν επίμονα, αλλά δεν τρέχει μία, θα κάνουν το πρόγραμμά τους έτσι και αλλιώς :102::102: Εκεί, ναι, δεν το επαναλαμβάνεις πολλές φορές το σκηνικό, να κάνεις μπέιμπι σίτινγκ στα παιδιά της άλλης, αν είναι ΟΚ με τα δικά σου καλώς, αλλά γκρίνια έτσι και αλλιώς, γιατί το παιδί νυστάζει και δεν το αφήνει στην ξαπλώστρα να κοιμηθεί η μάνα... Βασική αιτία γκρίνιας η πείνα, η νύστα, να ξέρει το παιδί ότι θα το σηκώσεις μέσα σε φουλ ντάλα ήλιο να πάει σε ένα βαρετό δωματιάκι να ξεκουραστεί Και για τα πιο εξτρήμ τέκνα, τα πολλά ντυσίματα και ξεπλύματα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ταξίδια”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών