Γάταρος έγραψε: ↑24 Ιουν 2019, 15:15
Juno έγραψε: ↑24 Ιουν 2019, 15:01
πατησιωτης έγραψε: ↑24 Ιουν 2019, 14:10
Απλώς επιβεβαιώνεται η αρχή του οικονομικού φιλελευθερισμού.Εάν στρεβλώσεις την αγορά με κοινωνικά ή "κοινωνικά" κριτήρια,οι άνθρωποι δεν θα πάψουν να ενεργούν ατομιστικά και άρα θα ελιχθούν ανάλογα.Εάν το επιδοματικό κίνητρο είναι αρκετά μεγάλο γιατί ο άλλος να θέλει νόμιμη εργασία και όχι μαύρη;
Γιατι όταν δεν θα ειναι 20 χρονών πια και θα χρειαστεί φάρμακα και νοσηλεία, θα κλαίει.
Πραγματική ιστορία: γνωστή μου που έβγαζε σχεδόν 2.000 τον μήνα, μαύρα βεβαίως βεβαίως για να μην χάσει τη σύνταξη αγάμου θυγατέρας, έβγαλε βαρύ αυτοάνοσο στα 34 και τώρα που έμεινε άνεργη με την κρίση, της πληρώνει η μητέρα της τα έξοδα ροκανίζοντας τα έτοιμα.
Φυσικά ψήφισαν Συριζα. Πιο πριν ήταν πασόκοι.
Αφού η υγεία στην Ελλάδα είναι δωρεάν, γιατί πληρώνουν; Εγώ έχω θεία καρκινοπαθή η οποία κάνει τη θεραπεία της και δεν πληρώνει τίποτα.
Δεν ξέρω για τη θεραπεία, αλλά μου είχε πει πως οι εξετάσεις που κάνει είναι εξειδικευμένες και κάποιες έχουν αναμονή αν κατάλαβα καλά και κάποιες δεν πρέπει να τις καλύπτουν ούτε τα ταμεία ( που δεν έχει). Και τις κάνει σε ιδιωτικο και τις πληρώνει.
Επίσης έχει και περίεργα συμπτώματα που δεν αφορούν τη συγκεκριμένη νόσο και την ψάχνουν για δεύτερο αυτοάνοσο. Τελευταία φορά που μιλήσαμε, μου είπε κάτι που δεν το κατάλαβα καλά, κάτι ότι δεν συντονίζεται το νευρικό σύστημα θα σε γελάσω, και πως το ψάχνει με εξετάσεις.
Πάντως ήταν εμφανές πως είχε γεράσει πριν την ώρα της, άρα κάτι δεν πάει καλά.
Επίσης πληρώνουν (εξετάσεις ή/και θεραπεία, δεν ξέρω) από την τσέπη τους και παίρνουν μετά μέρος των χρημάτων. Μετά από 2-3-4 μήνες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
Juno την 24 Ιουν 2019, 15:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.