Το ΚΚΕ δεν υποστήριζε το "όχι", αλλά το άκυρο. Από την αρχή έλεγε πως δεν θα έχει καμία διαφορά.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑24 Ιουν 2019, 18:02Δεν ξεσπάσατε με το ηρωικό όχι στο δημοψίψισμα; Έχει κι άλλο;
μας λέει η τέτοια του καθαριστηρίου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: μας λέει η τέτοια του καθαριστηρίου
Γιατί με την επανάσταση τι παραπάνω θα καταφέρεις από αυτό που υπάρχει σήμερα;
Κατά τα φαινόμενα, τροφή, στέγη, σίτιση, περίθαλψη, είναι εξασφαλισμένα.
Όσο πιο φτωχός δηλώνεις, τόσο πιο ασφαλής είσαι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Με συγχωρείς αλλά τι πάει να πει "κόβεται για όλους";Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑24 Ιουν 2019, 17:41δεν εχει καμια σημασια αν ειναι φοροφυγαδες ή δεν φοροδιαφευγουν ή δεν επιθυμουν να απασχολουνται με υψους μισθου αντιστοιχου του κεα,απο την στιγμη που κοβονται το στοιχειωδες κοινωνικο κρατος που απομενει κοβεται για ολους και οδηγει τους πραγματικους μισθους ακομη χαμηλοτεραfoscilis έγραψε: ↑24 Ιουν 2019, 17:28Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑24 Ιουν 2019, 17:23το πιο αστειο με τους γιολαντουτσαιους ειναι η καραμελα οτι με τους φορους μας ταιζουμε τους τεμπεληδες ανεργουςτα λαμόγια φοροφυγάδες.
Not the same thing.
Για τους ανασφάλιστους ας πούμε δεν κόπηκε καθόλου, αντιθέτως μεγάλωσε 500.000.000 ευρώ το χρόνο. Αυτά τα 500.000.000 αφαιρέθηκαν από το ίδιο ακριβώς πεπερασμένο budget που πληρώνονται διάφορες παροχές σε ασφαλισμένους. Και πιο συγκεκριμένα τον ήπιαν οι οικογένειες με αυτιστικά μέλη. Για εκείνους μειώθηκε το κοινωνικό κράτος και συγκεκριμένα το κομμάτι του που λέγεται "ειδική αγωγή".
- Dwarven Blacksmith
My thoughts: Η τέτοια του καθαριστηρίου έχει ένα πολυ μικρό δείγμα και συμπεραίνει μαλακίες.

Και για όλα αυτά φταίνε οι στυγνοί καπιταλιστές και οι κυρπαντελήδες φοροφυγάδες και όχι το κράτος, έτσι;
Αναρωτήθηκες ποτέ πόσοι από τους γιατρούς που λείπουν από τα νησιά και από τις άδειες καρέκλες των καθηγητών είναι αποσπασμένοι σε κεντρικές υπηρεσίες για προσωπικούς λόγους; Αναρωτήθηκες ποτέ γιατί στήνονται νοσοκομειακές μονάδες με εντατικές κλίνες και δεν λειτουργούν λόγω έλλειψης νοσηλευτών ή γιατρών αλλά διοικητικώς είναι υπερκορεσμένες;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Καλά συμφωνώ κι εγώ ότι η πιθανότητα να ξαναφάει πρόστιμο 15.000 είναι αστρονομικά μικρή.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑24 Ιουν 2019, 19:35My thoughts: Η τέτοια του καθαριστηρίου έχει ένα πολυ μικρό δείγμα και συμπεραίνει μαλακίες.
Βρε συ, επειδή παραξεφεύγουμε από το θέμα, να μεταφέρουμε την συζήτηση στα άκυρα;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑24 Ιουν 2019, 19:36Και για όλα αυτά φταίνε οι στυγνοί καπιταλιστές και οι κυρπαντελήδες φοροφυγάδες και όχι το κράτος, έτσι;
Αναρωτήθηκες ποτέ πόσοι από τους γιατρούς που λείπουν από τα νησιά και από τις άδειες καρέκλες των καθηγητών είναι αποσπασμένοι σε κεντρικές υπηρεσίες για προσωπικούς λόγους; Αναρωτήθηκες ποτέ γιατί στήνονται νοσοκομειακές μονάδες με εντατικές κλίνες και δεν λειτουργούν λόγω έλλειψης νοσηλευτών ή γιατρών αλλά διοικητικώς είναι υπερκορεσμένες;
Anonymous @ Τα άκυρα
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
μαθαμε μηπως τι μισθο δινει το καθαριστηριο?
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Προφανώς δίνει τουλαχιστον το βασικό αφού θέλει νόμιμο full time.
Ήθελε βέβαια να δώσει δέκα χιλιαδες το μήνα αλλά προτίμησε με τα ίδια λεφτά να σηκώσει τη Λίντα Εβαντζελιστα από το κρεβάτι της αντί για τον Ελ επιδοματοφαγο.
Ήθελε βέβαια να δώσει δέκα χιλιαδες το μήνα αλλά προτίμησε με τα ίδια λεφτά να σηκώσει τη Λίντα Εβαντζελιστα από το κρεβάτι της αντί για τον Ελ επιδοματοφαγο.
- hellegennes
Αν είναι αλλοδαπή, don't bet on it. Ή μάλλον bet on the opposite. It's a sure bet.foscilis έγραψε: ↑24 Ιουν 2019, 19:40Καλά συμφωνώ κι εγώ ότι η πιθανότητα να ξαναφάει πρόστιμο 15.000 είναι αστρονομικά μικρή.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑24 Ιουν 2019, 19:35My thoughts: Η τέτοια του καθαριστηρίου έχει ένα πολυ μικρό δείγμα και συμπεραίνει μαλακίες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Οταν πληρωνεις ασφαλισμενο πληρωνεις με μινιμουμ τα προβλεπομενα απο τον νομο
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
-
ισχύει για όλους τους ανασφάλιστους;Γάταρος έγραψε: ↑24 Ιουν 2019, 14:51Εγώ είμαι ανασφάλιστος. Όλοι γύρω μου μού λένε ότι πρέπει να κάνω μια ασφάλεια υγείας αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί να πληρώσω για κάτι που έχω τσάμπα και δεν ξέρω γιατί πληρώνουν όσοι πληρώνουν. Πέρυσι είχα πυρετό και δεν έπεφτε μετά από μια εβδομάδα. Ανησύχησα. Λέω τι στον πούτσο, Η1Ν1 έχω; Πήγα στο εφημερεύον νοσοκομείο, έκανα τις εξετάσεις μου, πήρα τα φάρμακά μου και δεν πλήρωσα τίποτα. Δεν είχα πια πυρετό αλλά ο έντονος βήχας συνεχίστηκε με αποτέλεσμα να πάθω κάτι σαν θλάση και να έχω έντονο πόνο στα πλευρά. Πάλι ανησύχησα γιατί δεν ήξερα τι ήταν. Επέστρεψα στο νοσοκομείο, έκανα τις εξετάσεις μου τσάμπα και όλα καλά.foscilis έγραψε: ↑24 Ιουν 2019, 14:38Επίσης με τους ανασφάλιστους παρ' όλο που συμφωνώ επί της αρχής με την καθολική πρόσβαση στην υγεία βρίσκω εξωφρενικό ότι έχουν τα πάντα τζάμπα ενώ ο ασφαλισμένος έχει συμμετοχή (και πρέπει και να πληρώνει με το μήνα). Πρώτον από πού κι ως πού "ανασφάλιστος" σημαίνει και άπορος που δεν έχει να δώσει ούτε ένα εικοσάευρω για μια εξέταση.
εμένα η καρτέλα ΕΦΚΑ γράφει ανασφάλιστος - συμμετοχή για φάρμακα 25%.
η Αόρατος Αρχή είναι όχι μόνο αόρατος αλλά και ανύπαρκτος.
Αν δεν κανω λαθος,ο νομος λεει οτι ειναι υποχρεωμενος ο εργοδοτης να τον προσλαβει νομιμα. Οποτε,σε περιπτωση που δεν το κανει θα πρεπει να υποστει και τις συνεπεες. Το ιδιο ,εννοειτε και για τους υπαλληλους,αλλα γνωριζουμε πολυ καλα,οτι οι περισσοτεροι εργοδοτες πατανε στην αναγκη,συνεπως αναγκαζονται - «εξαναγκαζονται» να δουλεψουν παρατυπα.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑24 Ιουν 2019, 17:08Τα χουμε πει 1000 φορες αλλα καποιοι εχουν κλειστα αυταια και ματια
Η μαυρη εργασια θελει δυο για να γινει πραγματικοτητα
Απο τους δυο περιεργως τιμωρειται μονο ο ενας ο εργοδοτης ενω ο εργαζομεξος επιβραβεβευται για την παρανομια που διεπραξε
Η μαυρη εργασια οφειλεται και στο οτι πολλοι θελουν να δουλεψουν μαυρα
Προσωπικα,δεν το εχω δεχθει,ουτε δεν θα το δεχομουν. Αλλωστε για αυτο εφυγα. Ομως δυστυχως,αντι να γινονται καταγγελιες,λογω αναγκης δουλευουν μαυραα. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ!!!
Πιστευω πως ο νομος θα επρεπε να ειναι περισσοτερο αυστηρος με τους εργοδοτες. Σε περιορωση ,τετοιου ειδους παρατυπιας θα επρεπε να διακυβευεται το κλεισιμο ,επ αοριστον , καταστημα. Να δω μετα εαν θα το επραττε κανεις.

Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:42Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.NKVD_SMERSH έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:41
Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 60 Απαντήσεις
- 1767 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
12 Απρ 2024, 11:31
-
-
Νέα δημοσίευση Θα ζούσατε σε μια τετοια κοινωνια?
από George_V » 24 Νοέμ 2024, 18:16 » σε Κοινωνικά θέματα - 23 Απαντήσεις
- 633 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
25 Νοέμ 2024, 10:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τετοια λεγε Κουλη και το 28% θα γινει 8%
από Μαδουραίος » 12 Ιουν 2024, 08:26 » σε Εσωτερική Πολιτική - 49 Απαντήσεις
- 1339 Προβολές
-