Ημιμόνιμη αποχώρηση
Re: Ημιμόνιμη αποχώρηση
5-6 τσακωμενες τριχες που η μια βόσκει ανατολικα και η αλλη βορεια
Εχω ομως ακολουθήσει την συμβουλή του θείου αγι να ξυρίζομαι κόντρα για να πυκνωσουν. Και Μια θεία συριζαια κοψοχερα λεει οτι αν κανω ότι μου λεει ο θείος αγις , θα γινω τρελο γκομενέτο και σε περίπου 35 χρονια θα ειμαι ιδανικός γαμπρός για μεγαλοκοπελες με daddy issues
Εχω ομως ακολουθήσει την συμβουλή του θείου αγι να ξυρίζομαι κόντρα για να πυκνωσουν. Και Μια θεία συριζαια κοψοχερα λεει οτι αν κανω ότι μου λεει ο θείος αγις , θα γινω τρελο γκομενέτο και σε περίπου 35 χρονια θα ειμαι ιδανικός γαμπρός για μεγαλοκοπελες με daddy issues
Κατάλαβα σαν σιγανοψυχαλισμένο πεζοδρόμιο,μη σκας, αφού δεν είσαι αριστερός.ενωσηΚ έγραψε: ↑10 Ιουν 2019, 22:405-6 τσακωμενες τριχες που η μια βόσκει ανατολικα και η αλλη βορεια
the end
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Θα στείλω μπλούζες je suis Menia στην επόμενη μασαμπούκα.
Θα τις παραδώσεις εσυ η αιδοία ή θα στείλεις δικαστικό αντιπρόσωπο???!
-
- Μέλη που αποχώρησαν
πού είναι ό πίτ γιά νά πετάγομαι κι'εγώ ώστε μεταξύ γαυρο-σαρδέλας,ντομάτας κ' ντάρκ μπύρας φιξ( ή αμστελ έχει γλυκερίνη) νά σούενωσηΚ έγραψε: ↑10 Ιουν 2019, 22:07Τύπισσες, τύποι και λοιποί τρόφιμοι απροσδιόριστης μορφολογίας,
Όπως ειναι πασιφανές απο το σύνολο των ποστ μου, προσοχοπουτανίτσα δεν υπήρξα ποτέ. Αλλά για όσους φιλους και φίλες αναρωτηθουν πού θα είμαι, οφείλω να τους λύσω εδω εκ των προτέρων την απορια τους παρόλο που μπορω να τους στειλω πμ, μέιλ, μήνυμα στο βάιμπερ ή στο ινστα.
Αν και οι συζητήσεις εδω ειναι πιο γόνιμες απο ποτε, με ολα τα κομματομποτ και τους καταθλιπτικους/επαναλαμβανόμενους/αυτοαναφορικούς/αγραμματους/γεροξούρες να εχουνε προπολλου αποχωρήσει και να εχουνε μείνει μονο σπουδαία μελη που έχουν ακομα πολλα να δώσουν με ψυχραιμία, πολιτισμό και διάθεση για εθνική συμφιλίωση, παρ' ολα αυτα αναγκάζομαι να αποχωρήσω....Του χρονου εχουμε πανελλήνιες στο σχολειο και εχουνε σφιξει τα πραγματα με εντατικά φροντιστήρια. Η θεία ναιδα μου υποσχέθηκε οτι αν περασω σε μια καλη σχολή, θα μου μαγειρεύει τα διάσημα πιάτα της βραβευμενα με τρία αστερια μισελεν energy saver ενώ ο θείος Κόμετ μου υποσχέθηκε οτι θα μπορω να πηγαίνω με όλη την μπακουροπαρεα για ελίτσες, τομάτα, γαύρο και ρετσίνα στον Πιτ και θα λεμε σόκιν ανέκδοτα.
Εννοείται οτι θα επιστρέψω, τουλάχιστον τρία τέρμινα προτού η μασαμπουκα γινει κυριλέ.
Μετα τιμής,
Μένια
δείχνω καί καναθεματακι στά μαθηματικά;

Αυτομπαναρισμενος επ αόριστον
Αν και δύναμαι να γνωρίζω την απαντηση στο ερώτημα σας, ίσως θα ηταν πιο ηθικό να σας απαντήσει ο κ. Κόμετ διά να αποκαλύψει ο ίδιος ταυτόχρονα το στέκι του σε επιδοξες λυσσασμενες θαυμάστριες του...
-
- Μέλη που αποχώρησαν
πήγαινα παλιά στό Κόρτο-Μαλτέζε...

είχε μουσική 50'ς 60'ς καί παλιά μπλούζ τώρα δέν υπάρχει

λυσσασμένες θαυμάστριες είπες ;
μεγάλωσα πιά πρέπει νά προσέχω.....
-
- Μέλη που αποχώρησαν
αυτές οί υπογραφές σου.....τίς άλλες είχα πέσει κάτω καί κυλιόμουνα......είναι άπαιχτες,κλαίω.... 

Όπως έλεγε μια ψυχή συμβαίνουν πράγματα... Κατά κάποιον τρόπο χαίρομαι που υπάρχει το ιντερνετ και συμβαίνουν διάφορα. Εύχομαι χαρές και προκοπές στην πραγματική ζωή και ό,τι σε γεμίζει.
-
- Μέλη που αποχώρησαν
ό χώρος καί ό χρόνος αλλιώς εξελίσονται εδώ....καθώς μπλέκονται μέ τά αισθήματα
-
- Μέλη που αποχώρησαν
ναί αλλά τόν ζόρισες τόσο πού σηκώθηκε κι'εφυγε

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αποχώρηση των ιδρυμάτων του Τζώρτζ Σορός από την Ευρώπη;;;
από southern » 19 Αύγ 2023, 11:20 » σε Διεθνής πολιτική - 21 Απαντήσεις
- 1370 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nostromos
21 Αύγ 2023, 01:37
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πλάτς πλούτς, ηχηρή αποχώρηση απ' τη Πλεύση Ζωής.
από Kauldron » 09 Ιουν 2023, 15:46 » σε Εσωτερική Πολιτική - 6 Απαντήσεις
- 424 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εμπεδοκλής
09 Ιουν 2023, 18:12
-
-
- 58 Απαντήσεις
- 2488 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Thor
27 Αύγ 2023, 23:28