Η σοκαριστική φωτογραφία στα σύνορα ΗΠΑ – Μεξικού

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Juno

Re: Η σοκαριστική φωτογραφία στα σύνορα ΗΠΑ – Μεξικού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 27 Ιουν 2019, 10:22

blackpaint έγραψε:
27 Ιουν 2019, 10:18
Juno έγραψε:
27 Ιουν 2019, 09:58
Εικόνα

Στην Ιταλία εμποδίζουν πλοία να προσαράξουν και συλλαμβάνουν ακόμα και μέλη ΜΚΟ, εσύ Pedro κοιμήσου. :c020:
ναι εχουν βγει τα ακροδεξια και συλλαμβανουν ιερεις, γιατρους, διασωστες

These pastors are among the hundreds of Europeans who have been arrested, investigated, or threatened with prison or fines over the past five years under a range of different laws that rights advocates say are “criminalising solidarity” with migrants, according to a new dataset of these cases compiled by openDemocracy.

Individuals affected include a priest nominated for the Nobel Peace Prize, a football player, firefighters, rural farmers, ex-soldiers, pensioners, a university professor and several local politicians. Their numbers have risen sharply in the last 18 months, particularly in Italy and France, where far-right parties are in power at national and local levels respectively
1) Αν είναι όπως τα λες θα είχε κυρώσεις οπό την ΕΕ, ενώ τώρα οι Βρυξέλλες απλώς κακαρίζουν.
Άρα δεν κάνει κάτι παράνομο και μπορούμε να το κάνουμε και εμείς. :8)

2) Εγώ άκουσα για πλοία ΜΚΟ που "διασώζουν" τους λαθρομετανάστες στα όρια των χωρικών υδάτων της Λιβύης και αντί να τους επιστρέψουν στη Λιβύη, κάνουν τόσον δρόμο για να τους πάνε στην Ιταλία.
Είχε παπάδες εκεί πάνω στα καράβια; Αν ναι, καλά τους έκαναν.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 27 Ιουν 2019, 10:23

Naida έγραψε:
26 Ιουν 2019, 23:48

Εάν έχεις δικαίωμα να αναζητήσεις καλύτερη ζωή νόμιμα, έχεις το δικαίωμα και παράνομα αφού το διακύβευμα είναι η επιβίωση και μια καλύτερη ποιότητα ζωής.
α, τι καλα!

εχω δικαιωμα να κλεβω τους συνανθρωπους μου, για να βελτιωσω τη ζωη μου. :blm::e045:

οοχι, θα το χοντρυνω. εχω δικαιωμα να σκοτωνω, βιαζω, βασανιζω, κανω οτιδηποτε μου καπνισει, για να πετυχω αυτο που θεωρω εγω καλυτερη ποιοτητα ζωης.

fuck logic
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 27 Ιουν 2019, 10:26

Juno έγραψε:
27 Ιουν 2019, 10:22
blackpaint έγραψε:
Juno έγραψε:
27 Ιουν 2019, 09:58
Εικόνα

Στην Ιταλία εμποδίζουν πλοία να προσαράξουν και συλλαμβάνουν ακόμα και μέλη ΜΚΟ, εσύ Pedro κοιμήσου. :c020:

These pastors are among the hundreds of Europeans who have been arrested, investigated, or threatened with prison or fines over the past five years under a range of different laws that rights advocates say are “criminalising solidarity” with migrants, according to a new dataset of these cases compiled by openDemocracy.

Individuals affected include a priest nominated for the Nobel Peace Prize, a football player, firefighters, rural farmers, ex-soldiers, pensioners, a university professor and several local politicians. Their numbers have risen sharply in the last 18 months, particularly in Italy and France, where far-right parties are in power at national and local levels respectively
1) Αν είναι όπως τα λες θα είχε κυρώσεις οπό την ΕΕ, ενώ τώρα οι Βρυξέλλες απλώς κακαρίζουν.

2) Εγώ άκουσα για πλοία ΜΚΟ που "διασώζουν" τους λαθρομετανάστες στα όρια των χωρικών υδάτων της Λιβύης και αντί να τους επιστρέψουν στη Λιβύη, κάνουν τόσον δρόμο για να τους πάνε στην Ιταλία.
ναι, να τους πανε στα σκλαβοπαζαρα ης Λιβυης και στις συμμοριες/πολιτοφυλακες που τους πουλανε στους διακινητες, τους βασανιζουν και τους δολοφονουν. Μαθε πρωτα τι γινεται στην Λιβυη και μετα κανε αυτες τις δηλωσεις.

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 27 Ιουν 2019, 10:27

Ασέβαστος έγραψε:
27 Ιουν 2019, 10:23

fuck logic
εσυ γαμας τη λογικη εδω. Μιλαει για ενα μικροτερο κακο που γινεται για να προστατευτει ενα σημαντικοτερο εννομο αγαθο.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 27 Ιουν 2019, 10:28

blackpaint έγραψε:
27 Ιουν 2019, 00:06
ταλαιπωρε, λες βλακειες οπως παντα. Το να περασεις παρανομα τα συνορα ειναι ενα πλημελημα το οποιο κανεις για να προστατεψεις ενα πιο σημαντικο εννομα προστατευομενο αγαθο, την ανθρωπινη ζωη. Οπως αμα σπασω μια πορτα για να σωθω απο την φωτια. Δεν αθωωνομαι αμα σκοτωσω καποιον αλλο για να σωθω εγω.
Αιντε παιξε τωρα με κανα μυθο του αισωπου γιατι μεχρι εκει φτανει το νιονιο σου.
το να θεσεις σε μεγαλο κινδυνο τη ζωη ανηλικου για να προστατεψει το δικαιωμα σου στο (συνηθως απατηλο) ονειρο να κονομησεις;

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 27 Ιουν 2019, 10:32

blackpaint έγραψε:
27 Ιουν 2019, 10:26
Juno έγραψε:
27 Ιουν 2019, 10:22
blackpaint έγραψε:

ναι, να τους πανε στα σκλαβοπαζαρα ης Λιβυης και στις συμμοριες/πολιτοφυλακες που τους πουλανε στους διακινητες, τους βασανιζουν και τους δολοφονουν. Μαθε πρωτα τι γινεται στην Λιβυη και μετα κανε αυτες τις δηλωσεις.
Πάμε πάλι: ξεκίνησαν από τη Λιβύη. Ας μην πήγαιναν εκεί, επιλογή τους ήταν.
Θα προτιμούσα να κάτσω στο χωριό μου να φυτεύω πατάτες και να ψαρεύω, παρά να περάσω από κάπου, όπου θα γινόμουν θύμα traffiicking. Αλλά θα μου πεις, Φυσική Επιλογή.
Δηλαδή ο κάθε ένας που θέλει να ζήσει στην ΕΕ, μπορεί να πάει σε επικίνδυνο μέρος, να βουλιάξει τη βάρκα και έτσι κερδίζει το δικαίωμα να τον πληρώνω μια ζωή και να ψηφίζει στην πατρίδα μου; :str8jack:

Το γεγονός πως στη Μέση Ανατολή γίνονται πόλεμοι συνεχώς, αλλά οι "πρόσφυγες" άρχισαν να έρχονται όταν η ΕΕ τους συμπεριέλαβε στην κοινωνική πολιτική της (επιδόματα κλπ), δεν σου φαίνεται περίεργο;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 27 Ιουν 2019, 10:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Leporello έγραψε:
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 27 Ιουν 2019, 10:32

Ασέβαστος έγραψε:
27 Ιουν 2019, 10:28
blackpaint έγραψε:
ταλαιπωρε, λες βλακειες οπως παντα. Το να περασεις παρανομα τα συνορα ειναι ενα πλημελημα το οποιο κανεις για να προστατεψεις ενα πιο σημαντικο εννομα προστατευομενο αγαθο, την ανθρωπινη ζωη. Οπως αμα σπασω μια πορτα για να σωθω απο την φωτια. Δεν αθωωνομαι αμα σκοτωσω καποιον αλλο για να σωθω εγω.
Αιντε παιξε τωρα με κανα μυθο του αισωπου γιατι μεχρι εκει φτανει το νιονιο σου.
το να θεσεις σε μεγαλο κινδυνο τη ζωη ανηλικου για να προστατεψει το δικαιωμα σου στο (συνηθως απατηλο) ονειρο να κονομησεις;
αυτα τα υποκριτικα να τα πεις εκει που πιανουν, οχι σε μενα ετσι;

talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros » 27 Ιουν 2019, 10:34

Ασέβαστος έγραψε:
blackpaint έγραψε:
Εχουν μπερδεψει τον αγωνα για τη ζωη με τον αγωνα για το iPhone

Κριμα το παιδάκι, εγκληματισε ο πατέρας, αποριας αξιο το που ηταν η μάνα

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 27 Ιουν 2019, 10:35

Ασέβαστος έγραψε:
27 Ιουν 2019, 09:55
Naida έγραψε:
27 Ιουν 2019, 09:48
Δεν είσαι και μακρια.
εγω; απο τους μιαου; :102:

αληθεια τωρα, τετοια εικονα δινω; :102:
Είσαι στην αρχή.Σώζεσαι :g030:
Ασέβαστος έγραψε:
27 Ιουν 2019, 09:57
Naida έγραψε:
27 Ιουν 2019, 09:51

Εσύ με την δική σου λογική τι πιστεύεις ;ότι αυτοί που έρχονται είναι από χώρες που δίνουν ευκαιρίες και απλά είναι τυχοδιώκτες;
9 στους 10.
9 στους 10; Μάλιστα .
Ασέβαστος έγραψε:
27 Ιουν 2019, 10:23
Naida έγραψε:
26 Ιουν 2019, 23:48

Εάν έχεις δικαίωμα να αναζητήσεις καλύτερη ζωή νόμιμα, έχεις το δικαίωμα και παράνομα αφού το διακύβευμα είναι η επιβίωση και μια καλύτερη ποιότητα ζωής.
α, τι καλα!

εχω δικαιωμα να κλεβω τους συνανθρωπους μου, για να βελτιωσω τη ζωη μου. :blm::e045:

οοχι, θα το χοντρυνω. εχω δικαιωμα να σκοτωνω, βιαζω, βασανιζω, κανω οτιδηποτε μου καπνισει, για να πετυχω αυτο που θεωρω εγω καλυτερη ποιοτητα ζωης.

fuck logic
Το τέντωσες όσο δε πάει,σαν τον ταλαίπωρο. Δεξιοί.
Juno έγραψε:
27 Ιουν 2019, 10:14
perseus έγραψε:
27 Ιουν 2019, 09:27
Οτι δεν χωρανε ολοι.

Εσυ δεχεσαι να μειωθει στο μισο ο μισθος σου για να επιδοτουνται οι δυστυχισμενοι?
Σε όλους απάντησε η Naida εκτός από εσένα. Όταν είναι για την δική τους τσέπη, οι αριστεροί όχι απλώς υπερασπίζονται τον καπιταλισμό, αλλά είναι χειρότεροι και από μαύρες χήρες. Που θα μου πουν ότι έχουν δώσει λεφτά για τους λαθρομετανάστες.
Όντως δεν το είχα δει μαρή σουπιά εσύ.

perseus εάν ο μισθός μου ήταν στα.επιπεδα τα ευρωπαϊκά φυσικά και θα δεχόμουν να έχω μείωση. Για όλους τους αδύναμους. Όχι μόνο για τους μετανάστες. Αλλά αυτά δεν είναι η λύση.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 27 Ιουν 2019, 10:35

blackpaint έγραψε:
27 Ιουν 2019, 10:32
Ασέβαστος έγραψε:
blackpaint έγραψε:
ειναι αληθεια, κοινη λογικη, καμμια υποκρισια.

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 27 Ιουν 2019, 10:38

blackpaint έγραψε:
Ασέβαστος έγραψε:
blackpaint έγραψε:
Όλοι αυτό λέμε, δεν μας ενδιαφέρει να συμφωνείς ή όχι.

Όσο για το "πλημελημα", είναι όντως έτσι ή πάλι λες φίδια; Γιατί αν είναι, εύκολα το αλλάζουμε. Αν θέλουμε είναι πλημμέλημα, αν θέλουμε είναι κακούργημα. Εμείς ψηφίζουμε αυτούς που νομοθετούν και δεν θα μας επιβάλλεις τη θέλησή σου.
Ψηφίστε και σεις να δούμε ποιος θα κερδίσει.
Leporello έγραψε:

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 27 Ιουν 2019, 10:40

Juno έγραψε:
Πάμε πάλι: ξεκίνησαν από τη Λιβύη. Ας μην πήγαιναν εκεί, επιλογή τους ήταν.
Θα προτιμούσα να κάτσω στο χωριό μου να φυτεύω πατάτες και να ψαρεύω, παρά να περάσω από κάπου, όπου θα γινόμουν θύμα traffiicking. Αλλά θα μου πεις, Φυσική Επιλογή.
Δηλαδή ο κάθε ένας που θέλει να ζήσει στην ΕΕ, μπορεί να πάει σε επικίνδυνο μέρος, να βουλιάξει τη βάρκα και έτσι κερδίζει το δικαίωμα να τον πληρώνω μια ζωή και να ψηφίζει στην πατρίδα μου; :str8jack:

Το γεγονός πως στη Μέση Ανατολή γίνονται πόλεμοι συνεχώς, αλλά οι ¨πρόσφυγες" άρχισαν να έρχονται όταν η ΕΕ τους συμπεριέλαβε στην κοινωνική πολιτικής της (επιδόματα κλπ) δεν σου φαίνεται περίεργο;
Δεν ειναι Λιβυοι οι περισσοτεροι, απο αλλες αφρικανικες χωρες ειναι και καταληγουν στην Λιβυη η στην Τουρκια. Και εισαι τυχερη που χεις χωριο, αλλα αμφιβαλω αν και συ θα επιβιωσεις πανω απο κανα μηνα μονο με ψαρεμα και ντοματες. Ειναι προφανες πως δεν εχεις ιδεα απο επιβιωση.
Οσο για την τελευταια παραγραφο, οτι πιο ψευδες εχεις γραψει ποτε. Οι συμβασεις για τους προσφυγες και η αρωγη υπαρχουν απο το τελος του ΒΠΠ και το τεραστιο προβλημα που υπηρξε τοτε, που δεν τελειωσε μεχρι το 60. Επισης προσφυγες απο Ιρακ και αφγανισταν υπηρχαν παρα πολλοι απο το 2001. Καμια σχεση ομως με τις προσφυγικες ροες που δημιουργηθηκαν απο τον πολεμο στη Συρια.

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 27 Ιουν 2019, 10:43

Naida έγραψε:
27 Ιουν 2019, 10:35
Juno έγραψε:
27 Ιουν 2019, 10:14
perseus έγραψε:
27 Ιουν 2019, 09:27
Οτι δεν χωρανε ολοι.

Εσυ δεχεσαι να μειωθει στο μισο ο μισθος σου για να επιδοτουνται οι δυστυχισμενοι?
Σε όλους απάντησε η Naida εκτός από εσένα. Όταν είναι για την δική τους τσέπη, οι αριστεροί όχι απλώς υπερασπίζονται τον καπιταλισμό, αλλά είναι χειρότεροι και από μαύρες χήρες. Που θα μου πουν ότι έχουν δώσει λεφτά για τους λαθρομετανάστες.
Όντως δεν το είχα δει μαρή σουπιά εσύ.

perseus εάν ο μισθός μου ήταν στα.επιπεδα τα ευρωπαϊκά φυσικά και θα δεχόμουν να έχω μείωση. Για όλους τους αδύναμους. Όχι μόνο για τους μετανάστες. Αλλά αυτά δεν είναι η λύση.
Ο μισθός σου δεν είναι στα ευρωπαϊκά επίπεδο και αυτοί συνεχίζουν να έρχονται εδώ. Αν μείνουν εδώ, θα μοιραστούμε ό,τι έχουμε. Δέχεσαι μείωση του μισθού που παίρνεις τώρα για να χωρέσουν και αυτοί, ναι ή όχι;

Επίσης οι μισθοί ευρωπαϊκών επιπέδων συνοδεύονται και από κόστος ζωής ευρωπαϊκών επιπέδων. Και πάλι είναι καλύτερα από εδώ, αλλά λόγω των κοινωνικών παροχών, μην νομίζεις πως ο μέσος Ευρωπαίος είχε ποτέ τις καταθέσεις που είχε ο μέσος Έλληνας πριν την κρίση που και πάλι παίρναμε λιγότερα από αυτούς.

Λοιπόν δέχεσαι; Δεν έχει ΑΝ, γιατί αυτοί έρχονται, λες να τους κρατήσουμε και παίρνουμε τους μισθούς που παίρνουμε.
Συμφωνείς λοιπόν να μοιραστείς μαζί τους αυτά που έχεις; Εγώ όχι.
Leporello έγραψε:

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 27 Ιουν 2019, 10:45

Juno έγραψε:
27 Ιουν 2019, 10:38
Όσο για το "πλημελημα", είναι όντως έτσι ή πάλι λες φίδια; Γιατί αν είναι, εύκολα το αλλάζουμε. Αν θέλουμε είναι πλημμέλημα, αν θέλουμε είναι κακούργημα. Εμείς ψηφίζουμε αυτούς που νομοθετούν και δεν θα μας επιβάλλεις τη θέλησή σου.
Ψηφίστε και σεις να δούμε ποιος θα κερδίσει.
πλημελημα ειναι, τσεκαρε το. Αλλα τι σου λεω τωρα, δεν κατανοεις καν την εννοια του νομου οταν λες, αμα γουσταρουμε το κανουμε κακουργημα. Αυτο που λες τωρα ειναι ο ορισμος του λαικισμου. Οπως και οι συλληψεις που ειπαμε παραπανω, ποτε δεν οδηγουν σε καταδικες, γινονται ομως για να χαιρονται οι μισανθρωποι ψηφοφοροι τους και ολως τυχαιως σε προεκλογικη περιοδο.

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 27 Ιουν 2019, 10:48

Ασέβαστος έγραψε:
27 Ιουν 2019, 10:35
ειναι αληθεια, κοινη λογικη, καμμια υποκρισια.
καμια λογικη δεν εχει αυτο που λες. Κανενας δεν κανει ενα τοσο επικινδυνο ταξιδι για να "κονομησει", αλλα γιατι δεν εχει καμια αλλη επιλογη απολυτως.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών