Αμφιβάλλω.
"Από δω και πέρα φυλακή και ξύλο"
Re: "Από δω και πέρα φυλακή και ξύλο"
"Τα Εξαρχεια εαν θελουν τα καθαριζουν χωρις πολλα πολλα, ουτε σφαιρες θα πεσουν ουτε αιματα"
Οι σφαίρες από πού προέκυψαν σαν λέξη μέσα στην πρόταση σου; Όχι από το μυαλό σου;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Όταν μιλάς για τα Εξάρχεια παρουσιάζοντάς τα ως την υπερπαραβατική περιοχή του σύμπαντος και άντρο του διαγαλαξιακού εγκλήματος, θα εισαι σε θέση να τα συγκρίνεις με πραγματικά γκέτο. Αλλιώς στρουθοκαμηλίζεις απέναντι στα προβλήματα των υπόλοιπων περιοχών, μόνο και μόνο για να καλύψεις τα αμιγώς πολιτικά ιδεοληπτικά συμπλέγματά σου. Και σου ξαναλέω (και οχι μονο σε σενα). Βγείτε μια βόλτα στα Εξάρχεια μετά τη δύση του ήλιου, και βγείτε και αλλη μία σε μια απ τις περιοχές που προανέφερα. Ελάτε μετά να μου πείτε πού κινδυνεύσατε (ή εστω νιώθατε πως κινδυνεύετε) περισσότερο. Το ζόρι σας με τα Εξάρχεια, είναι ξεκάθαρα πολιτικό και όχι κοινωνικό. Αν ήταν κοινωνικό (ευρύτερης σημασίας δηλαδή), δεν θα αντιμετωπίζατε την εν λόγω περιοχή λες και ειναι η Μόρντορ, απο τη στιγμή που δεν ειναι καν μεσα στο τοπ5 των Μορντορικών περιοχών. Και ξαναλέω οτι εμπειρικά, εχω περπατήσει βράδυ στα Εξάρχεια, με σωματότυπο ράντομ φασίστα*, και αισθανομουν σαν να κυκλοφορώ Κηφισιά ή Μαρούσι. Δεν μπορω να πω το ιδιο ομως, και για τις αλλες περιοχές που ανέφερα.
* Είμαι 1.92, με μια σωματική διάπλαση αρκετά άνω του νορμάλ, έχω περπατήσει αρκετές φορες απογευματα αλλά και ξημερωματα στα Εξάρχεια (όχι στις 6 το πρωί βέβαια, σαν τον Θανούλη σας, αλλά 1-2:00) και την τελευταία φορά που νυχτοπερπάτησα εκει μαλιστα, ήμουν και καράφλας (λόγω στοιχήματος που ειχα χάσει, στο οποίο για καποιον χαζό λόγο πόνταρα τα μαλλάκια μου

Πως φαντάζεσαι μια ειδική επιχείρηση στο ζεφύρι πχ όταν όλος ο πληθυσμός θα ναι εχθρικός ;Δες τι 'εγινε στο περιστατικό που σκότωσαν το κοριτσάκι .Δεν μίλησε κανένας καριόλης .vantono έγραψε: ↑09 Ιούλ 2019, 11:00Να διευκρινίσω ότι μιλάω για εξειδικευμένες και άψογα μελετημένες επιχειρήσεις καταστολής των εκάστοτε οργανωμένων μαφιών/γκέτο και μόνο, των παραβατικών και σεσημασμένων στοιχείων, εκτελεσμένες απο τις ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας, όχι για πογκρόμ και νύχτες κρυστάλλων. Αλλά κάποτε ειχαμε κανει μια αντιστοιχη συζήτηση στο πχορουμ νομίζω, και κάποιοι ειχαν καταλήξει στο συμπερασμα οτι οι εν λόγω περιοχές συμφέρει να παραμένουν υποβαθμισμένες και γκετοποιημένες, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος αν τσιγκλήσεις τα εκεί παραβατικά στοιχεία, να κόψουν λάσπη προς άλλες κοντινές περιοχές, πιο αναβαθμισμένες, να συνεχισουν εκει τη δράση τους και αυτο θα ηταν χειρότερο. Καπως έτσι λοιπον, ισως και αυτές οι περιοχες να αποτελούν Ιφιγένειες, τελικά. Να θυσιάζονται για άλλες, γι αυτο ολα αυτα τα χρόνια δεν τις αγγίζει καμία αστυνομία, καμία κυβερνηση δεν προχωράει σε κάθαρση. Αμα θες να καθαρίσεις τις επικίνδυνες περιοχές, εύκολο ειναι. Απλά απ'οτι φαίνεται για κάποιους, δεν συμφέρει.hades έγραψε: ↑09 Ιούλ 2019, 10:39Mαζί σου να τους γαμήσουν το κέρατο και επίσης όσους από το δημόσιο λαδώνονται από αυτούς(αστυνομικοι δικαστες δημοτικοί υπάλληλοι κτλ ). Να μπουν στους καταυλισμούς με μπουλντούζες και να τους σηκώσουν ψάχνοντας .Και όχι μόνο Αθήνα. Παντού όπου υπάρχει μαχαλάς υπάρχει κατοχή στην διπλανή περιοχή από τους γύφτους . Τα ίδια και με τους ΡΠ. Και ας σπάσουν κεφάλια και ας φυτευτεί κανένα κεφάλι τους για αδιευκρίνιστους λόγους στο χώμα. Μαζί σου να ανασάσουν οι περιοχέςvantono έγραψε: ↑09 Ιούλ 2019, 10:14Α επίσης, καλά τα λέτε για τα Εξάρχεια,αλλά μια και δεν ειναι ούτε μεσα στο τοπ5 των περιοχών της Αθήνας με σφοδρότατη εγκληματικότητα, δεν μας λέτε τί θα κάνατε/θελετε να γίνει και για το υπόλοιπο τοπ5 πραγματικά επικίνδυνων περιοχών? Ζεφύρι,Μενίδι,Λιόσια,Αγ.Παντελεήμονας, άντε να βάλω και Ομόνοια (η οποια εχει ηρεμήσει παρα πολύ, τα τελευταία χρόνια). Εντάξει με τους αναρχοπρέζακες, θα τους πατήσετε κατάχαμα, αλλά με τη ρωσοποντιακή μαφία στο Μενίδι πχ, σκοπεύετε να κάνετε τίποτα ή μπα? Ναι θα καθαρίσετε τα Εξάρχεια, αλλά στο Μενίδι πχ θα εχουμε να περνάνε με 200 στη στροφή μερτσέντια με κόκκινες πινακίδες,να ανοιγουν οι πόρτες και να κατεβαινουν απο μεσα 5 ελληνοποιημένοι αιμομίκτες με τις ιδιες σκατοφατσες όλοι, από τα βάθη της Τυφλίδας και του Νταγκεστάν, οπλισμένοι με καλασνικοφ σαν αστακοί? Την τσιγγανική μαφία στο Ζεφύρι, που με το που δύσει ο ήλιος, πραγματικά δεν τολμάς να κυκλοφορήσεις και ταμπουρώνεσαι σπιτι με κλειδαμπαρωμένα πορτοπαράθυρα λες και εφτασε το zombie apocalypse?
Να σας δω εκεί, γιατι βλέπω οτι πολύ ζόρι με τα Εξάρχεια τραβάτε, πράγμα που καταδεικνύει οτι οι λόγοι σας ειναι αμιγώς πολιτικοί. Γιατί εγώ πάντως, οσες φορες εχω κυκλοφορήσει Εξάρχεια, κυκλοφορώ σαν να είμαι Κηφισιά, ουδέποτε εχω κινδυνεύσει (και το γενικοτερο παρουσιαστικό μου, μόνο σε αναρχοπρέζακα δεν παραπέμπει). Απο τις 5 παραπάνω πόλεις που προανέφερα ομως, μικρότερος εχω πεσει θύμα ληστείας (και στις 5).
Το μέγιστο πρόβλημα δεν είναι ότι θυσιάστηκαν αυτές οι περιοχές είναι ότι τα τελευταία 4.5 χρόνια ειδικά οι γύφτοι είναι ανεξέλεγκτοι. Δεν φοβούνται τπτ (για αυτούς το κράτος έτσι όπως έχει γίνει τους κλάνει τα αρχίδια ) και δυναστεύουν στην κυριολεξία διπλανές περιοχές. Και άσε το Ζεφύρι πάρε σε επαρχιακές πόλεις το τι γίνεται Πχ Θήβα ή Κόρινθος.
Είδες όμως μιλάς για καταστολή και κατευθείαν πήγε το μυαλό σου σε πογΚρόμ.Εσύ ο ίδιος δεν είσαι έτοιμος να δεις Εκαμίτες να δρουνε εκεί μέσα .
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
- Sid Vicious
Τι είναι αυτά που λεςΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑09 Ιούλ 2019, 07:34Παίδες , κατάλαβετε το
Τα Εξάρχεια καθαρίζουν μόνο με στρατιωτικού τύπουαστυνομική επιχείρηση και μετέπειτα επιτήρηση φύλαξη και αυτό μπορεί να γίνει με μεγάλο κόστος και υλικές και σε ανθρώπινες ζωές και για να αναλάβει τέτοιο ρίσκο μια κυβέρνηση αυτό θα πρέπει να την συμφέρει πολιτικά και να μην φοβάται ότι θα δημιουργηθούν ανεξέλεγκτες καταστάσεις (πχ ..κίνδυνος εμφυλίου ...κλπ )
Και όλα αυτά σε συνδυασμό με μια αντιλαϊκή πολιτική που μπορεί να εφαρμόσει ο Μητσοτάκης ...

yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Πραγματικα τωρα, διαβαζεις ολοκληρα τα μηνυματα; Ο αλλος δεν ελεγε για στρατιωτικου τυπου επιχειρησεις; Εχεις δει πολλες στρατιωτικου τυπου επιχειρησεις με λουλουδια και μαντολατα; Αυτο που ειπα ειναι οτι δεν χρειαζονται ουτε σφαιρες ουτε αιματα (στρατιωτικου τυπου επιχειρησεις δηλαδη) και γυριζεις και ρωτας εμενα εαν τα εκανα πλανο στο μυαλο μου;
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Ποιες σφαίρες. Τίποτα δε χρειάζεται. Ίσως λίγες μπάτσες και καμια ανοιγμένη μύτη. Μέχρι εκεί.
Εννοείται πως δε θα με ενοχλούσε να είναι μια μποέμ ειρηνική γειτονιά που απλά συχνάζουν αναρχικοί, όπως ήταν στα 80's, ίσα ίσα θα ήμουν υπερ γιατί αυτό θα είχε θετικό αντίκτυπο στην οικονομία της περιοχής. Και εγώ θα πήγαινα καμια φορά για το χάζι.
Αλλάζουν αυτά. Ας πούμε στα 70's τα εξάρχεια ήταν περιοχή "δεξιών"
Εννοείται πως δε θα με ενοχλούσε να είναι μια μποέμ ειρηνική γειτονιά που απλά συχνάζουν αναρχικοί, όπως ήταν στα 80's, ίσα ίσα θα ήμουν υπερ γιατί αυτό θα είχε θετικό αντίκτυπο στην οικονομία της περιοχής. Και εγώ θα πήγαινα καμια φορά για το χάζι.
Αλλάζουν αυτά. Ας πούμε στα 70's τα εξάρχεια ήταν περιοχή "δεξιών"
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 09 Ιούλ 2019, 11:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Sid Vicious
Αυτό ακριβώς. Η λογική που χρησιμοποιείται είναι του στυλ συλλαμβάνεται ένας δολοφόνος και βγαίνουν κάποιοι και λένε "γιατί τον πιάσατε αυτόν ενώ ακόμη δεν έχετε πιάσει τον Τζακ τον Αντεροβγάλτη, να τον αφήσετε"ΓΑΛΗ έγραψε: ↑09 Ιούλ 2019, 10:54Σαφώς έχει δίκιο και ο vantono. Kαι σαφέστερα, η χαλαρότητα με τους ρομά, δεν είναι τόσο θέμα ανθρωπισμού αλλά αμιγώς ψηφοθηρική πολιτική που χρησιμοποιούν όλα τα κόμματα. Με τους άλλους, δεν ξέρω τι παίζει αλλά σίγουρα δεν καλύπτονται από κάποιο αντιρατσιστικό πρότζεκτ.ST48410 έγραψε: ↑09 Ιούλ 2019, 10:41Δεν κάνεις λάθος αλλά έχει δίκιο και ο vantono. Ο νόμος πρέπει να εφαρμοστεί παντού. Κάπου η εφαρμογή θα είναι συμβολική, κάπου ουσιαστική, κάπου και τα 2. Ωστόσο τα τελευταία χρόνια ακούμε για μαφίες και τα συναφή και αυτά πρέπει να περιοριστούν κατά το δυνατό.
Κατά τα άλλα οι εκφράσεις για ξύλο και τα σχετικά δεν με βρίσκουν σύμφωνο. Δεν θέλουμε αστυνομικό κράτος ούτε ρεβάνς από τα σώματα ασφαλείας. Εφαρμογή του νόμου θέλουμε και μερικές νέες πιο οργανωμένες φυλακές ώστε να ξέρουν αυτοί που συλλαμβάνονται ότι δεν θα συνεχίζουν τις μπίζνες από το κελί.
Απλώς διαχωρίζω τα θέματα.
Άλλο το άβατο των Εξαρχείων, άλλο το άβατο του Ζεφυριού και άλλο ο οποιοσδήποτε νόμος για την αντιμετώπιση όσων συλλαμβάνονται.
Σαφώς και συνδέονται μεταξύ τους αλλά το ανακάτεμα απλώς αποπροσανατολίζει τον εστιασμό στα αμιγώς συγκεκριμένα θέματα, που διαφοροποιούν κάθε πρόβλημα στη χ ή ψ περιοχή.
Όταν μιλάμε για τα Εξάρχεια, θα μιλάμε για τα Εξάρχεια.
Που για μένα το πρόβλημα δεν είναι τα Εξάρχεια ως Εξάρχεια αλλά ο α/α χώρος ο οποίος απέδειξε πολλακις ότι είναι το λιγοτερο προβοκατορικός (και εγκληματικός συνάμα) , θα μπορουσε και να ήταν άλλη περιοχή, δεν είναι κανά φετίχ εναντίον των Εξαρχείων (που εμένα με αρέσουν κιόλας κάποια από τα μαγαζιά εκεί). Και μαζί με τον α/α χώρο εκεί να καθαριστουν και οι διάφορες μαφίες ναρκεμπόρων και λαθρό που έχω την εντύπωση δυναμώσαν εκεί τελευταία.
Και στο Ζεφύρι/Μενίδι/Λιόσια κτλ από όσο θυμάμαι (αν και δεν είναι αυτό το θέμα, να ανοιχτεί άλλο νήμα για εκεί) όποτε η αστυνομία έκανε εφόδους και συλλήψεις για παραβατικούς και ποινικούς λόγους, πάντα έβγαιναν κάποιοι και κλαιγοντουσταν για την σατανική αστυνομια.
Κατά τα άλλα, "Ναι αλλά τα Λιόσια;"

Οι οπως εχουμε συνηθισει να αποκαλουμε Ρωσοποντιοι ειναι στον Ασπροπυργο ως επι το πλειστον και οχι στο Μενιδι, προσφατα ακουσα μια ιστορια για κατι Πακιστανια που ενοχλησαν ασχημα μια Γεωργιανη. Καταλαβαινεις την συνεχεια.vantono έγραψε: ↑09 Ιούλ 2019, 10:14Α επίσης, καλά τα λέτε για τα Εξάρχεια,αλλά μια και δεν ειναι ούτε μεσα στο τοπ5 των περιοχών της Αθήνας με σφοδρότατη εγκληματικότητα, δεν μας λέτε τί θα κάνατε/θελετε να γίνει και για το υπόλοιπο τοπ5 πραγματικά επικίνδυνων περιοχών? Ζεφύρι,Μενίδι,Λιόσια,Αγ.Παντελεήμονας, άντε να βάλω και Ομόνοια (η οποια εχει ηρεμήσει παρα πολύ, τα τελευταία χρόνια). Εντάξει με τους αναρχοπρέζακες, θα τους πατήσετε κατάχαμα, αλλά με τη ρωσοποντιακή μαφία στο Μενίδι πχ, σκοπεύετε να κάνετε τίποτα ή μπα? Ναι θα καθαρίσετε τα Εξάρχεια, αλλά στο Μενίδι πχ θα εχουμε να περνάνε με 200 στη στροφή μερτσέντια με κόκκινες πινακίδες,να ανοιγουν οι πόρτες και να κατεβαινουν απο μεσα 5 ελληνοποιημένοι αιμομίκτες με τις ιδιες σκατοφατσες όλοι, από τα βάθη της Τυφλίδας και του Νταγκεστάν, οπλισμένοι με καλασνικοφ σαν αστακοί? Την τσιγγανική μαφία στο Ζεφύρι, που με το που δύσει ο ήλιος, πραγματικά δεν τολμάς να κυκλοφορήσεις και ταμπουρώνεσαι σπιτι με κλειδαμπαρωμένα πορτοπαράθυρα λες και εφτασε το zombie apocalypse?
Να σας δω εκεί, γιατι βλέπω οτι πολύ ζόρι με τα Εξάρχεια τραβάτε, πράγμα που καταδεικνύει οτι οι λόγοι σας ειναι αμιγώς πολιτικοί. Γιατί εγώ πάντως, οσες φορες εχω κυκλοφορήσει Εξάρχεια, κυκλοφορώ σαν να είμαι Κηφισιά, ουδέποτε εχω κινδυνεύσει (και το γενικοτερο παρουσιαστικό μου, μόνο σε αναρχοπρέζακα δεν παραπέμπει). Απο τις 5 παραπάνω πόλεις που προανέφερα ομως, μικρότερος εχω πεσει θύμα ληστείας (και στις 5).
Ενας φιλος μου που ειχε ενα παλιο αυτοκινητο για καθημερινη χρηση (δουλεια σπιτι) οταν του το εκλεψαν το βρηκε στα γυφτικα, αφου μπηκε με συνοδεια φιλου μπατσου και πραγματικα απο οτι μου ειπε χεστηκε πανω του.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Sid Vicious
Ε ναι θα μας χαζέψουν, σε λίγο θα βγαίνουν και με Ελληνικές σημαίες αυτοίΑγις έγραψε: ↑09 Ιούλ 2019, 10:59Στο φορουμ ξεκινησε απο τοτε που θεωρηθηκε σιγουρη η νικη της νου δου - εχω λιωσει στο γέλιο με την αλλαγη τακτικης - σχεδιο '' Ψοφιος κοριός''Sid Vicious έγραψε: ↑09 Ιούλ 2019, 10:51Εχθρικός ναι καθώς και εκφραστής της κοινής λογικής και λαϊκής απαίτησης και βούλησης. Ένας από τους λόγους που ο λαός έδωσε την εντολή με την ψήφο του είναι και αυτός. Αμφισβητείς την λαϊκή βούληση καιτην δημοκρατία και επιθυμείς δικτατορικα καθεστώτα που δεν θα λαμβάνουν υπόψη τους την λαϊκή βούληση;
Διχαστικός όχι καθώς έχουμε να κάνουμε με δολοφόνους, εμπόρους ναρκωτικών, δολιοφθορεις και πράκτορες κτλ. Και σίγουρα όχι εμφυλιοπολεμικος, έτσι όπως το πάνε μερικοί σε λίγο θα φωνάζουν "μην βαράτε είμαστε όλοι Ελληνες"

Ολόκληρο το διάβασα. Αυτό που έγραψες παραπέμπει στο δεν χρειάζεται καν να πέσουν σφαίρες. Διαβάζω λάθος;Nostalgia έγραψε: ↑09 Ιούλ 2019, 11:28Πραγματικα τωρα, διαβαζεις ολοκληρα τα μηνυματα; Ο αλλος δεν ελεγε για στρατιωτικου τυπου επιχειρησεις; Εχεις δει πολλες στρατιωτικου τυπου επιχειρησεις με λουλουδια και μαντολατα; Αυτο που ειπα ειναι οτι δεν χρειαζονται ουτε σφαιρες ουτε αιματα (στρατιωτικου τυπου επιχειρησεις δηλαδη) και γυριζεις και ρωτας εμενα εαν τα εκανα πλανο στο μυαλο μου;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Για να το παίξω λίγο γουατεμπαουτιστής, κάποιοι άλλοι με το που βγήκαν στην κυβέρνηση, το πρώτο-πρώτο πράμα που νομοθετήσανε ήταν η επιστροφή των αιωνίων φοιτητών (και στο καπάκι η επαναφορά -αλλά με "επιτήρηση!!!"- κάποιων επίορκων γιατρών σε νοσοκομεία).
Όλα αυτά έχουν να κάνουν με το επικοινωνιακό κομμάτι. Μια μεγάλη μερίδα των ψηφοφόρων των προηγούμενων αυτά περιμέναν κι αυτά τους έδωσαν, με τους τωρινούς ισχύει κάτι άλλο.
Αλλά αν το δεις κι αλλιώς, υπάρχουν πολλά υπουργεία και το καθένα έχει τις αρμοδιότητές του. Σαφώς και είναι πολύ πιο σοβαρά πχ τα οικονομικά θέματα με τα οποία πρέπει να ασχοληθούν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το "Προστασίας του πολίτη" θα περιμένει με σταυρωμένα χέρια να λυθούν πρώτα όλα τα άλλα προβλήματα, για να αρχίσει να λύνει αυτά που αφορούν τον δικό του τομέα ευθύνης, έτσι δεν είναι;
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Έλληνες δεν είναι και το έχουν δηλώσει οι ίδιοι με πολλούς τρόπους και συνθήματα.Έλληνες μπορεί να είναι ή να γίνουν οι μετανάστες,όχι όμως οι αναρχικοί.Sid Vicious έγραψε: ↑09 Ιούλ 2019, 11:41Ε ναι θα μας χαζέψουν, σε λίγο θα βγαίνουν και με Ελληνικές σημαίες αυτοί
O Xαοτικος ηγείται του ελιγμου - ετοιμάζεται να αιτηθει αλλαγή νικ σε '' Νηφάλιος Νεστωρ''Sid Vicious έγραψε: ↑09 Ιούλ 2019, 11:41Ε ναι θα μας χαζέψουν, σε λίγο θα βγαίνουν και με Ελληνικές σημαίες αυτοίΑγις έγραψε: ↑09 Ιούλ 2019, 10:59Στο φορουμ ξεκινησε απο τοτε που θεωρηθηκε σιγουρη η νικη της νου δου - εχω λιωσει στο γέλιο με την αλλαγη τακτικης - σχεδιο '' Ψοφιος κοριός''Sid Vicious έγραψε: ↑09 Ιούλ 2019, 10:51
Εχθρικός ναι καθώς και εκφραστής της κοινής λογικής και λαϊκής απαίτησης και βούλησης. Ένας από τους λόγους που ο λαός έδωσε την εντολή με την ψήφο του είναι και αυτός. Αμφισβητείς την λαϊκή βούληση καιτην δημοκρατία και επιθυμείς δικτατορικα καθεστώτα που δεν θα λαμβάνουν υπόψη τους την λαϊκή βούληση;
Διχαστικός όχι καθώς έχουμε να κάνουμε με δολοφόνους, εμπόρους ναρκωτικών, δολιοφθορεις και πράκτορες κτλ. Και σίγουρα όχι εμφυλιοπολεμικος, έτσι όπως το πάνε μερικοί σε λίγο θα φωνάζουν "μην βαράτε είμαστε όλοι Ελληνες"
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Μεταφράζεις την λαϊκή βούληση κατά το δοκούν; Υπάρχει κι από την άλλη πιο ισχυρή λαϊκή βούληση. Αυτή που έστειλε τους φασίστες από τρίτο κόμμα εκτός βουλής. Τι πιστεύεις ότι πρέπει να κάνουμε με τους φασίστες;Sid Vicious έγραψε: ↑09 Ιούλ 2019, 10:51Εχθρικός ναι καθώς και εκφραστής της κοινής λογικής και λαϊκής απαίτησης και βούλησης. Ένας από τους λόγους που ο λαός έδωσε την εντολή με την ψήφο του είναι και αυτός. Αμφισβητείς την λαϊκή βούληση καιτην δημοκρατία και επιθυμείς δικτατορικα καθεστώτα που δεν θα λαμβάνουν υπόψη τους την λαϊκή βούληση;Naida έγραψε: ↑09 Ιούλ 2019, 07:14Αντιλαμβάνεσαι ότι ο λόγος σου είναι εχθρικός, διχαστικός διεγείρει εμφυλιοπολεμικά συναισθήματα και σκέψεις για το πού πάμε ως κοινωνία;Sid Vicious έγραψε: ↑09 Ιούλ 2019, 03:31
Είναι προτεραιότητα να τσακιστεί ο α/α χώρος ως χώρος που δρα ανθελληνικά, αντιλαϊκά και αντικοινωνικά και ως χώρος που λειτουργεί ως παρακρατικό τάγμα εφόδου της αριστεράς και άλλων εχθρών των Ελλήνων. Όταν πχ ξεπουλιόταν η Μακεδονία από τους εθνομηδενιστές του συριζα ο α/α χώρος βρισκόταν σε πλήρη σύμπλευση με το καθεστώς και λειτουργούσε όπως πάντα σε όλα τα θέματα ως ο παραστρατιωτικός βραχίονας του σύριζα. Που επιπροσθέτως ως χώρος βαρύνονται και με πολλές δολοφονίες. Εγώ δεν εμπιστεύομαι τη ΝΔ, δεν είναι κάτι καινούργιο άλλωστε - την έχουμε ξαναδεί να "κυβερνάει" αλλά όποιος θέλει να κάνει κάτι καλό για την χώρα πρέπει να εξαλείψει πρώτα από όλα την πεμπτη φάλαγγα, τον εχθρό εντός των πυλών.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 133 Απαντήσεις
- 2607 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
10 Ιαν 2025, 11:31
-
-
Νέα δημοσίευση Ξύλο και καράτε στον Άρη Πορτοσάλτε!
από Μαδουραίος » 20 Σεπ 2024, 19:51 » σε Εσωτερική Πολιτική - 92 Απαντήσεις
- 2266 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
27 Σεπ 2024, 22:03
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο τραμπούκος Μπεος πλακώνει στον ξύλο πλημμυροπαθή
από Μαδουραίος » 30 Σεπ 2023, 10:50 » σε Εσωτερική Πολιτική - 441 Απαντήσεις
- 10536 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
03 Οκτ 2023, 13:23
-
-
-
Νέα δημοσίευση ''Λυρα'' εκατο ο γνωστος ποινικολογος που πλακωσε στο ξυλο την συζυγο του
από Μαδουραίος » 16 Ιουν 2024, 13:20 » σε Κοινωνικά θέματα - 971 Απαντήσεις
- 20459 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rocco Siffredi
16 Σεπ 2024, 20:54
-