"Από δω και πέρα φυλακή και ξύλο"

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Αγις
Δημοσιεύσεις: 27949
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 00:09

Re: "Από δω και πέρα φυλακή και ξύλο"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 09 Ιούλ 2019, 11:07

Nostalgia έγραψε:
09 Ιούλ 2019, 11:05
Naida έγραψε:
09 Ιούλ 2019, 08:35
Nostalgia έγραψε:
09 Ιούλ 2019, 08:19


Τα Εξαρχεια εαν θελουν τα καθαριζουν χωρις πολλα πολλα, ουτε σφαιρες θα πεσουν ουτε αιματα, αυτο που θα εχει πραγματικα ζορια θα ειναι εαν ποτε αποφασισουν να καθαρισουν κανα γυφτικο γκετο....
Υπήρχαν στο πλάνο στο μυαλό σας και σφαίρες; :lol:
Προσπαθησε να καταλαβεις, δεν ειπα κατι δυσνοητο. Μπορεις....
Αμφιβάλλω.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν
Δημοσιεύσεις: 60844
Εγγραφή: 01 Απρ 2018, 12:12

Re: "Από δω και πέρα φυλακή και ξύλο"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 09 Ιούλ 2019, 11:12

Nostalgia έγραψε:
09 Ιούλ 2019, 11:05
Naida έγραψε:
09 Ιούλ 2019, 08:35
Nostalgia έγραψε:
09 Ιούλ 2019, 08:19


Τα Εξαρχεια εαν θελουν τα καθαριζουν χωρις πολλα πολλα, ουτε σφαιρες θα πεσουν ουτε αιματα, αυτο που θα εχει πραγματικα ζορια θα ειναι εαν ποτε αποφασισουν να καθαρισουν κανα γυφτικο γκετο....
Υπήρχαν στο πλάνο στο μυαλό σας και σφαίρες; :lol:
Προσπαθησε να καταλαβεις, δεν ειπα κατι δυσνοητο. Μπορεις....
"Τα Εξαρχεια εαν θελουν τα καθαριζουν χωρις πολλα πολλα, ουτε σφαιρες θα πεσουν ουτε αιματα"
Οι σφαίρες από πού προέκυψαν σαν λέξη μέσα στην πρόταση σου; Όχι από το μυαλό σου;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
vantono
Δημοσιεύσεις: 29277
Εγγραφή: 14 Απρ 2018, 13:22
Phorum.gr user: vantono
Τοποθεσία: κεντρικά γραφεία George Soros

Re: "Από δω και πέρα φυλακή και ξύλο"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 09 Ιούλ 2019, 11:16

ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Ιούλ 2019, 10:54
Σαφώς και συνδέονται μεταξύ τους αλλά το ανακάτεμα απλώς αποπροσανατολίζει τον εστιασμό στα αμιγώς συγκεκριμένα θέματα, που διαφοροποιούν κάθε πρόβλημα στη χ ή ψ περιοχή.

Όταν μιλάμε για τα Εξάρχεια, θα μιλάμε για τα Εξάρχεια.
Όταν μιλάς για τα Εξάρχεια παρουσιάζοντάς τα ως την υπερπαραβατική περιοχή του σύμπαντος και άντρο του διαγαλαξιακού εγκλήματος, θα εισαι σε θέση να τα συγκρίνεις με πραγματικά γκέτο. Αλλιώς στρουθοκαμηλίζεις απέναντι στα προβλήματα των υπόλοιπων περιοχών, μόνο και μόνο για να καλύψεις τα αμιγώς πολιτικά ιδεοληπτικά συμπλέγματά σου. Και σου ξαναλέω (και οχι μονο σε σενα). Βγείτε μια βόλτα στα Εξάρχεια μετά τη δύση του ήλιου, και βγείτε και αλλη μία σε μια απ τις περιοχές που προανέφερα. Ελάτε μετά να μου πείτε πού κινδυνεύσατε (ή εστω νιώθατε πως κινδυνεύετε) περισσότερο. Το ζόρι σας με τα Εξάρχεια, είναι ξεκάθαρα πολιτικό και όχι κοινωνικό. Αν ήταν κοινωνικό (ευρύτερης σημασίας δηλαδή), δεν θα αντιμετωπίζατε την εν λόγω περιοχή λες και ειναι η Μόρντορ, απο τη στιγμή που δεν ειναι καν μεσα στο τοπ5 των Μορντορικών περιοχών. Και ξαναλέω οτι εμπειρικά, εχω περπατήσει βράδυ στα Εξάρχεια, με σωματότυπο ράντομ φασίστα*, και αισθανομουν σαν να κυκλοφορώ Κηφισιά ή Μαρούσι. Δεν μπορω να πω το ιδιο ομως, και για τις αλλες περιοχές που ανέφερα.

* Είμαι 1.92, με μια σωματική διάπλαση αρκετά άνω του νορμάλ, έχω περπατήσει αρκετές φορες απογευματα αλλά και ξημερωματα στα Εξάρχεια (όχι στις 6 το πρωί βέβαια, σαν τον Θανούλη σας, αλλά 1-2:00) και την τελευταία φορά που νυχτοπερπάτησα εκει μαλιστα, ήμουν και καράφλας (λόγω στοιχήματος που ειχα χάσει, στο οποίο για καποιον χαζό λόγο πόνταρα τα μαλλάκια μου :a040: ). Δεν αισθάνθηκα την παραμικρή στιγμή οτι κινδυνεύω απο καποια επίθεση,ουτε και δέχτηκα φυσικά. Μην τα τραγικοποιείτε τόσο πολύ όλα, χάριν των πολιτικοιδεολογικών σας συμπλεγμάτων.

Άβαταρ μέλους
hades
Δημοσιεύσεις: 7871
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 15:47
Phorum.gr user: hades

Re: "Από δω και πέρα φυλακή και ξύλο"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades » 09 Ιούλ 2019, 11:19

vantono έγραψε:
09 Ιούλ 2019, 11:00
hades έγραψε:
09 Ιούλ 2019, 10:39
vantono έγραψε:
09 Ιούλ 2019, 10:14
Α επίσης, καλά τα λέτε για τα Εξάρχεια,αλλά μια και δεν ειναι ούτε μεσα στο τοπ5 των περιοχών της Αθήνας με σφοδρότατη εγκληματικότητα, δεν μας λέτε τί θα κάνατε/θελετε να γίνει και για το υπόλοιπο τοπ5 πραγματικά επικίνδυνων περιοχών? Ζεφύρι,Μενίδι,Λιόσια,Αγ.Παντελεήμονας, άντε να βάλω και Ομόνοια (η οποια εχει ηρεμήσει παρα πολύ, τα τελευταία χρόνια). Εντάξει με τους αναρχοπρέζακες, θα τους πατήσετε κατάχαμα, αλλά με τη ρωσοποντιακή μαφία στο Μενίδι πχ, σκοπεύετε να κάνετε τίποτα ή μπα? Ναι θα καθαρίσετε τα Εξάρχεια, αλλά στο Μενίδι πχ θα εχουμε να περνάνε με 200 στη στροφή μερτσέντια με κόκκινες πινακίδες,να ανοιγουν οι πόρτες και να κατεβαινουν απο μεσα 5 ελληνοποιημένοι αιμομίκτες με τις ιδιες σκατοφατσες όλοι, από τα βάθη της Τυφλίδας και του Νταγκεστάν, οπλισμένοι με καλασνικοφ σαν αστακοί? Την τσιγγανική μαφία στο Ζεφύρι, που με το που δύσει ο ήλιος, πραγματικά δεν τολμάς να κυκλοφορήσεις και ταμπουρώνεσαι σπιτι με κλειδαμπαρωμένα πορτοπαράθυρα λες και εφτασε το zombie apocalypse?
Να σας δω εκεί, γιατι βλέπω οτι πολύ ζόρι με τα Εξάρχεια τραβάτε, πράγμα που καταδεικνύει οτι οι λόγοι σας ειναι αμιγώς πολιτικοί. Γιατί εγώ πάντως, οσες φορες εχω κυκλοφορήσει Εξάρχεια, κυκλοφορώ σαν να είμαι Κηφισιά, ουδέποτε εχω κινδυνεύσει (και το γενικοτερο παρουσιαστικό μου, μόνο σε αναρχοπρέζακα δεν παραπέμπει). Απο τις 5 παραπάνω πόλεις που προανέφερα ομως, μικρότερος εχω πεσει θύμα ληστείας (και στις 5).
Mαζί σου να τους γαμήσουν το κέρατο και επίσης όσους από το δημόσιο λαδώνονται από αυτούς(αστυνομικοι δικαστες δημοτικοί υπάλληλοι κτλ ). Να μπουν στους καταυλισμούς με μπουλντούζες και να τους σηκώσουν ψάχνοντας .Και όχι μόνο Αθήνα. Παντού όπου υπάρχει μαχαλάς υπάρχει κατοχή στην διπλανή περιοχή από τους γύφτους . Τα ίδια και με τους ΡΠ. Και ας σπάσουν κεφάλια και ας φυτευτεί κανένα κεφάλι τους για αδιευκρίνιστους λόγους στο χώμα. Μαζί σου να ανασάσουν οι περιοχές
Να διευκρινίσω ότι μιλάω για εξειδικευμένες και άψογα μελετημένες επιχειρήσεις καταστολής των εκάστοτε οργανωμένων μαφιών/γκέτο και μόνο, των παραβατικών και σεσημασμένων στοιχείων, εκτελεσμένες απο τις ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας, όχι για πογκρόμ και νύχτες κρυστάλλων. Αλλά κάποτε ειχαμε κανει μια αντιστοιχη συζήτηση στο πχορουμ νομίζω, και κάποιοι ειχαν καταλήξει στο συμπερασμα οτι οι εν λόγω περιοχές συμφέρει να παραμένουν υποβαθμισμένες και γκετοποιημένες, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος αν τσιγκλήσεις τα εκεί παραβατικά στοιχεία, να κόψουν λάσπη προς άλλες κοντινές περιοχές, πιο αναβαθμισμένες, να συνεχισουν εκει τη δράση τους και αυτο θα ηταν χειρότερο. Καπως έτσι λοιπον, ισως και αυτές οι περιοχες να αποτελούν Ιφιγένειες, τελικά. Να θυσιάζονται για άλλες, γι αυτο ολα αυτα τα χρόνια δεν τις αγγίζει καμία αστυνομία, καμία κυβερνηση δεν προχωράει σε κάθαρση. Αμα θες να καθαρίσεις τις επικίνδυνες περιοχές, εύκολο ειναι. Απλά απ'οτι φαίνεται για κάποιους, δεν συμφέρει.
Πως φαντάζεσαι μια ειδική επιχείρηση στο ζεφύρι πχ όταν όλος ο πληθυσμός θα ναι εχθρικός ;Δες τι 'εγινε στο περιστατικό που σκότωσαν το κοριτσάκι .Δεν μίλησε κανένας καριόλης .
Το μέγιστο πρόβλημα δεν είναι ότι θυσιάστηκαν αυτές οι περιοχές είναι ότι τα τελευταία 4.5 χρόνια ειδικά οι γύφτοι είναι ανεξέλεγκτοι. Δεν φοβούνται τπτ (για αυτούς το κράτος έτσι όπως έχει γίνει τους κλάνει τα αρχίδια ) και δυναστεύουν στην κυριολεξία διπλανές περιοχές. Και άσε το Ζεφύρι πάρε σε επαρχιακές πόλεις το τι γίνεται Πχ Θήβα ή Κόρινθος.
Είδες όμως μιλάς για καταστολή και κατευθείαν πήγε το μυαλό σου σε πογΚρόμ.Εσύ ο ίδιος δεν είσαι έτοιμος να δεις Εκαμίτες να δρουνε εκεί μέσα .
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious
Δημοσιεύσεις: 13443
Εγγραφή: 13 Σεπ 2018, 19:43

Re: "Από δω και πέρα φυλακή και ξύλο"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 09 Ιούλ 2019, 11:21

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
09 Ιούλ 2019, 07:34
Παίδες , κατάλαβετε το
Τα Εξάρχεια καθαρίζουν μόνο με στρατιωτικού τύπου :e040: αστυνομική επιχείρηση και μετέπειτα επιτήρηση φύλαξη και αυτό μπορεί να γίνει με μεγάλο κόστος και υλικές και σε ανθρώπινες ζωές και για να αναλάβει τέτοιο ρίσκο μια κυβέρνηση αυτό θα πρέπει να την συμφέρει πολιτικά και να μην φοβάται ότι θα δημιουργηθούν ανεξέλεγκτες καταστάσεις (πχ ..κίνδυνος εμφυλίου ...κλπ )
Και όλα αυτά σε συνδυασμό με μια αντιλαϊκή πολιτική που μπορεί να εφαρμόσει ο Μητσοτάκης ... :e040:
Τι είναι αυτά που λες :smt005:
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars

Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Δημοσιεύσεις: 9812
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 13:24
Phorum.gr user: Nostalgia

Re: "Από δω και πέρα φυλακή και ξύλο"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia » 09 Ιούλ 2019, 11:28

Naida έγραψε:
09 Ιούλ 2019, 11:12
Nostalgia έγραψε:
09 Ιούλ 2019, 11:05
Naida έγραψε:
09 Ιούλ 2019, 08:35


Υπήρχαν στο πλάνο στο μυαλό σας και σφαίρες; :lol:
Προσπαθησε να καταλαβεις, δεν ειπα κατι δυσνοητο. Μπορεις....
"Τα Εξαρχεια εαν θελουν τα καθαριζουν χωρις πολλα πολλα, ουτε σφαιρες θα πεσουν ουτε αιματα"
Οι σφαίρες από πού προέκυψαν σαν λέξη μέσα στην πρόταση σου; Όχι από το μυαλό σου;
Πραγματικα τωρα, διαβαζεις ολοκληρα τα μηνυματα; Ο αλλος δεν ελεγε για στρατιωτικου τυπου επιχειρησεις; Εχεις δει πολλες στρατιωτικου τυπου επιχειρησεις με λουλουδια και μαντολατα; Αυτο που ειπα ειναι οτι δεν χρειαζονται ουτε σφαιρες ουτε αιματα (στρατιωτικου τυπου επιχειρησεις δηλαδη) και γυριζεις και ρωτας εμενα εαν τα εκανα πλανο στο μυαλο μου;
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."

Άβαταρ μέλους
Ερμής
Δημοσιεύσεις: 27920
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 11:00
Τοποθεσία: Αθήνα

Re: "Από δω και πέρα φυλακή και ξύλο"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 09 Ιούλ 2019, 11:38

Ποιες σφαίρες. Τίποτα δε χρειάζεται. Ίσως λίγες μπάτσες και καμια ανοιγμένη μύτη. Μέχρι εκεί.

Εννοείται πως δε θα με ενοχλούσε να είναι μια μποέμ ειρηνική γειτονιά που απλά συχνάζουν αναρχικοί, όπως ήταν στα 80's, ίσα ίσα θα ήμουν υπερ γιατί αυτό θα είχε θετικό αντίκτυπο στην οικονομία της περιοχής. Και εγώ θα πήγαινα καμια φορά για το χάζι.

Αλλάζουν αυτά. Ας πούμε στα 70's τα εξάρχεια ήταν περιοχή "δεξιών"
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 09 Ιούλ 2019, 11:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious
Δημοσιεύσεις: 13443
Εγγραφή: 13 Σεπ 2018, 19:43

Re: "Από δω και πέρα φυλακή και ξύλο"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 09 Ιούλ 2019, 11:39

ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Ιούλ 2019, 10:54
ST48410 έγραψε:
09 Ιούλ 2019, 10:41
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Ιούλ 2019, 10:35
Κάνω λάθος; :lol:
Δεν κάνεις λάθος αλλά έχει δίκιο και ο vantono. Ο νόμος πρέπει να εφαρμοστεί παντού. Κάπου η εφαρμογή θα είναι συμβολική, κάπου ουσιαστική, κάπου και τα 2. Ωστόσο τα τελευταία χρόνια ακούμε για μαφίες και τα συναφή και αυτά πρέπει να περιοριστούν κατά το δυνατό.

Κατά τα άλλα οι εκφράσεις για ξύλο και τα σχετικά δεν με βρίσκουν σύμφωνο. Δεν θέλουμε αστυνομικό κράτος ούτε ρεβάνς από τα σώματα ασφαλείας. Εφαρμογή του νόμου θέλουμε και μερικές νέες πιο οργανωμένες φυλακές ώστε να ξέρουν αυτοί που συλλαμβάνονται ότι δεν θα συνεχίζουν τις μπίζνες από το κελί.
Σαφώς έχει δίκιο και ο vantono. Kαι σαφέστερα, η χαλαρότητα με τους ρομά, δεν είναι τόσο θέμα ανθρωπισμού αλλά αμιγώς ψηφοθηρική πολιτική που χρησιμοποιούν όλα τα κόμματα. Με τους άλλους, δεν ξέρω τι παίζει αλλά σίγουρα δεν καλύπτονται από κάποιο αντιρατσιστικό πρότζεκτ.

Απλώς διαχωρίζω τα θέματα.
Άλλο το άβατο των Εξαρχείων, άλλο το άβατο του Ζεφυριού και άλλο ο οποιοσδήποτε νόμος για την αντιμετώπιση όσων συλλαμβάνονται.

Σαφώς και συνδέονται μεταξύ τους αλλά το ανακάτεμα απλώς αποπροσανατολίζει τον εστιασμό στα αμιγώς συγκεκριμένα θέματα, που διαφοροποιούν κάθε πρόβλημα στη χ ή ψ περιοχή.

Όταν μιλάμε για τα Εξάρχεια, θα μιλάμε για τα Εξάρχεια.
Αυτό ακριβώς. Η λογική που χρησιμοποιείται είναι του στυλ συλλαμβάνεται ένας δολοφόνος και βγαίνουν κάποιοι και λένε "γιατί τον πιάσατε αυτόν ενώ ακόμη δεν έχετε πιάσει τον Τζακ τον Αντεροβγάλτη, να τον αφήσετε"
Που για μένα το πρόβλημα δεν είναι τα Εξάρχεια ως Εξάρχεια αλλά ο α/α χώρος ο οποίος απέδειξε πολλακις ότι είναι το λιγοτερο προβοκατορικός (και εγκληματικός συνάμα) , θα μπορουσε και να ήταν άλλη περιοχή, δεν είναι κανά φετίχ εναντίον των Εξαρχείων (που εμένα με αρέσουν κιόλας κάποια από τα μαγαζιά εκεί). Και μαζί με τον α/α χώρο εκεί να καθαριστουν και οι διάφορες μαφίες ναρκεμπόρων και λαθρό που έχω την εντύπωση δυναμώσαν εκεί τελευταία.
Και στο Ζεφύρι/Μενίδι/Λιόσια κτλ από όσο θυμάμαι (αν και δεν είναι αυτό το θέμα, να ανοιχτεί άλλο νήμα για εκεί) όποτε η αστυνομία έκανε εφόδους και συλλήψεις για παραβατικούς και ποινικούς λόγους, πάντα έβγαιναν κάποιοι και κλαιγοντουσταν για την σατανική αστυνομια.

Κατά τα άλλα, "Ναι αλλά τα Λιόσια;" :lol:
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars

Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Δημοσιεύσεις: 9812
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 13:24
Phorum.gr user: Nostalgia

Re: "Από δω και πέρα φυλακή και ξύλο"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia » 09 Ιούλ 2019, 11:41

vantono έγραψε:
09 Ιούλ 2019, 10:14
Α επίσης, καλά τα λέτε για τα Εξάρχεια,αλλά μια και δεν ειναι ούτε μεσα στο τοπ5 των περιοχών της Αθήνας με σφοδρότατη εγκληματικότητα, δεν μας λέτε τί θα κάνατε/θελετε να γίνει και για το υπόλοιπο τοπ5 πραγματικά επικίνδυνων περιοχών? Ζεφύρι,Μενίδι,Λιόσια,Αγ.Παντελεήμονας, άντε να βάλω και Ομόνοια (η οποια εχει ηρεμήσει παρα πολύ, τα τελευταία χρόνια). Εντάξει με τους αναρχοπρέζακες, θα τους πατήσετε κατάχαμα, αλλά με τη ρωσοποντιακή μαφία στο Μενίδι πχ, σκοπεύετε να κάνετε τίποτα ή μπα? Ναι θα καθαρίσετε τα Εξάρχεια, αλλά στο Μενίδι πχ θα εχουμε να περνάνε με 200 στη στροφή μερτσέντια με κόκκινες πινακίδες,να ανοιγουν οι πόρτες και να κατεβαινουν απο μεσα 5 ελληνοποιημένοι αιμομίκτες με τις ιδιες σκατοφατσες όλοι, από τα βάθη της Τυφλίδας και του Νταγκεστάν, οπλισμένοι με καλασνικοφ σαν αστακοί? Την τσιγγανική μαφία στο Ζεφύρι, που με το που δύσει ο ήλιος, πραγματικά δεν τολμάς να κυκλοφορήσεις και ταμπουρώνεσαι σπιτι με κλειδαμπαρωμένα πορτοπαράθυρα λες και εφτασε το zombie apocalypse?
Να σας δω εκεί, γιατι βλέπω οτι πολύ ζόρι με τα Εξάρχεια τραβάτε, πράγμα που καταδεικνύει οτι οι λόγοι σας ειναι αμιγώς πολιτικοί. Γιατί εγώ πάντως, οσες φορες εχω κυκλοφορήσει Εξάρχεια, κυκλοφορώ σαν να είμαι Κηφισιά, ουδέποτε εχω κινδυνεύσει (και το γενικοτερο παρουσιαστικό μου, μόνο σε αναρχοπρέζακα δεν παραπέμπει). Απο τις 5 παραπάνω πόλεις που προανέφερα ομως, μικρότερος εχω πεσει θύμα ληστείας (και στις 5).
Οι οπως εχουμε συνηθισει να αποκαλουμε Ρωσοποντιοι ειναι στον Ασπροπυργο ως επι το πλειστον και οχι στο Μενιδι, προσφατα ακουσα μια ιστορια για κατι Πακιστανια που ενοχλησαν ασχημα μια Γεωργιανη. Καταλαβαινεις την συνεχεια.

Ενας φιλος μου που ειχε ενα παλιο αυτοκινητο για καθημερινη χρηση (δουλεια σπιτι) οταν του το εκλεψαν το βρηκε στα γυφτικα, αφου μπηκε με συνοδεια φιλου μπατσου και πραγματικα απο οτι μου ειπε χεστηκε πανω του.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious
Δημοσιεύσεις: 13443
Εγγραφή: 13 Σεπ 2018, 19:43

Re: "Από δω και πέρα φυλακή και ξύλο"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 09 Ιούλ 2019, 11:41

Αγις έγραψε:
09 Ιούλ 2019, 10:59
Sid Vicious έγραψε:
09 Ιούλ 2019, 10:51
Naida έγραψε:
09 Ιούλ 2019, 07:14


Αντιλαμβάνεσαι ότι ο λόγος σου είναι εχθρικός, διχαστικός διεγείρει εμφυλιοπολεμικά συναισθήματα και σκέψεις για το πού πάμε ως κοινωνία;
Εχθρικός ναι καθώς και εκφραστής της κοινής λογικής και λαϊκής απαίτησης και βούλησης. Ένας από τους λόγους που ο λαός έδωσε την εντολή με την ψήφο του είναι και αυτός. Αμφισβητείς την λαϊκή βούληση καιτην δημοκρατία και επιθυμείς δικτατορικα καθεστώτα που δεν θα λαμβάνουν υπόψη τους την λαϊκή βούληση;
Διχαστικός όχι καθώς έχουμε να κάνουμε με δολοφόνους, εμπόρους ναρκωτικών, δολιοφθορεις και πράκτορες κτλ. Και σίγουρα όχι εμφυλιοπολεμικος, έτσι όπως το πάνε μερικοί σε λίγο θα φωνάζουν "μην βαράτε είμαστε όλοι Ελληνες" :lol:
Στο φορουμ ξεκινησε απο τοτε που θεωρηθηκε σιγουρη η νικη της νου δου - εχω λιωσει στο γέλιο με την αλλαγη τακτικης - σχεδιο '' Ψοφιος κοριός''
Ε ναι θα μας χαζέψουν, σε λίγο θα βγαίνουν και με Ελληνικές σημαίες αυτοί :lol:
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν
Δημοσιεύσεις: 60844
Εγγραφή: 01 Απρ 2018, 12:12

Re: "Από δω και πέρα φυλακή και ξύλο"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 09 Ιούλ 2019, 11:46

Nostalgia έγραψε:
09 Ιούλ 2019, 11:28
Naida έγραψε:
09 Ιούλ 2019, 11:12
Nostalgia έγραψε:
09 Ιούλ 2019, 11:05


Προσπαθησε να καταλαβεις, δεν ειπα κατι δυσνοητο. Μπορεις....
"Τα Εξαρχεια εαν θελουν τα καθαριζουν χωρις πολλα πολλα, ουτε σφαιρες θα πεσουν ουτε αιματα"
Οι σφαίρες από πού προέκυψαν σαν λέξη μέσα στην πρόταση σου; Όχι από το μυαλό σου;
Πραγματικα τωρα, διαβαζεις ολοκληρα τα μηνυματα; Ο αλλος δεν ελεγε για στρατιωτικου τυπου επιχειρησεις; Εχεις δει πολλες στρατιωτικου τυπου επιχειρησεις με λουλουδια και μαντολατα; Αυτο που ειπα ειναι οτι δεν χρειαζονται ουτε σφαιρες ουτε αιματα (στρατιωτικου τυπου επιχειρησεις δηλαδη) και γυριζεις και ρωτας εμενα εαν τα εκανα πλανο στο μυαλο μου;
Ολόκληρο το διάβασα. Αυτό που έγραψες παραπέμπει στο δεν χρειάζεται καν να πέσουν σφαίρες. Διαβάζω λάθος;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
shrike
Δημοσιεύσεις: 4282
Εγγραφή: 02 Απρ 2018, 08:39
Phorum.gr user: Isildur
Τοποθεσία: Παρά θῖν' ἁλὸς

Re: "Από δω και πέρα φυλακή και ξύλο"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike » 09 Ιούλ 2019, 11:47

Naida έγραψε:
08 Ιούλ 2019, 20:46
Έχουν δώσει μεγάλη βαρύτητα στα άσυλα, Εξάρχεια κτλ. Από όλα τα προβλήματα του τόπου αυτά είναι που επείγονται να λύσουν; Μάλλον στρώνουν δρόμο για το παιχνίδι του αποπροσανατολισμού.
Για να το παίξω λίγο γουατεμπαουτιστής, κάποιοι άλλοι με το που βγήκαν στην κυβέρνηση, το πρώτο-πρώτο πράμα που νομοθετήσανε ήταν η επιστροφή των αιωνίων φοιτητών (και στο καπάκι η επαναφορά -αλλά με "επιτήρηση!!!"- κάποιων επίορκων γιατρών σε νοσοκομεία).

Όλα αυτά έχουν να κάνουν με το επικοινωνιακό κομμάτι. Μια μεγάλη μερίδα των ψηφοφόρων των προηγούμενων αυτά περιμέναν κι αυτά τους έδωσαν, με τους τωρινούς ισχύει κάτι άλλο.

Αλλά αν το δεις κι αλλιώς, υπάρχουν πολλά υπουργεία και το καθένα έχει τις αρμοδιότητές του. Σαφώς και είναι πολύ πιο σοβαρά πχ τα οικονομικά θέματα με τα οποία πρέπει να ασχοληθούν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το "Προστασίας του πολίτη" θα περιμένει με σταυρωμένα χέρια να λυθούν πρώτα όλα τα άλλα προβλήματα, για να αρχίσει να λύνει αυτά που αφορούν τον δικό του τομέα ευθύνης, έτσι δεν είναι;


πατησιωτης
Δημοσιεύσεις: 40164
Εγγραφή: 06 Ιαν 2019, 06:41
Phorum.gr user: πατησιωτης
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ

Re: "Από δω και πέρα φυλακή και ξύλο"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 09 Ιούλ 2019, 11:47

Sid Vicious έγραψε:
09 Ιούλ 2019, 11:41
Ε ναι θα μας χαζέψουν, σε λίγο θα βγαίνουν και με Ελληνικές σημαίες αυτοί
Έλληνες δεν είναι και το έχουν δηλώσει οι ίδιοι με πολλούς τρόπους και συνθήματα.Έλληνες μπορεί να είναι ή να γίνουν οι μετανάστες,όχι όμως οι αναρχικοί.

Άβαταρ μέλους
Αγις
Δημοσιεύσεις: 27949
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 00:09

Re: "Από δω και πέρα φυλακή και ξύλο"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 09 Ιούλ 2019, 11:48

Sid Vicious έγραψε:
09 Ιούλ 2019, 11:41
Αγις έγραψε:
09 Ιούλ 2019, 10:59
Sid Vicious έγραψε:
09 Ιούλ 2019, 10:51

Εχθρικός ναι καθώς και εκφραστής της κοινής λογικής και λαϊκής απαίτησης και βούλησης. Ένας από τους λόγους που ο λαός έδωσε την εντολή με την ψήφο του είναι και αυτός. Αμφισβητείς την λαϊκή βούληση καιτην δημοκρατία και επιθυμείς δικτατορικα καθεστώτα που δεν θα λαμβάνουν υπόψη τους την λαϊκή βούληση;
Διχαστικός όχι καθώς έχουμε να κάνουμε με δολοφόνους, εμπόρους ναρκωτικών, δολιοφθορεις και πράκτορες κτλ. Και σίγουρα όχι εμφυλιοπολεμικος, έτσι όπως το πάνε μερικοί σε λίγο θα φωνάζουν "μην βαράτε είμαστε όλοι Ελληνες" :lol:
Στο φορουμ ξεκινησε απο τοτε που θεωρηθηκε σιγουρη η νικη της νου δου - εχω λιωσει στο γέλιο με την αλλαγη τακτικης - σχεδιο '' Ψοφιος κοριός''
Ε ναι θα μας χαζέψουν, σε λίγο θα βγαίνουν και με Ελληνικές σημαίες αυτοί :lol:
O Xαοτικος ηγείται του ελιγμου - ετοιμάζεται να αιτηθει αλλαγή νικ σε '' Νηφάλιος Νεστωρ''
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν
Δημοσιεύσεις: 60844
Εγγραφή: 01 Απρ 2018, 12:12

Re: "Από δω και πέρα φυλακή και ξύλο"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 09 Ιούλ 2019, 11:50

Sid Vicious έγραψε:
09 Ιούλ 2019, 10:51
Naida έγραψε:
09 Ιούλ 2019, 07:14
Sid Vicious έγραψε:
09 Ιούλ 2019, 03:31

Είναι προτεραιότητα να τσακιστεί ο α/α χώρος ως χώρος που δρα ανθελληνικά, αντιλαϊκά και αντικοινωνικά και ως χώρος που λειτουργεί ως παρακρατικό τάγμα εφόδου της αριστεράς και άλλων εχθρών των Ελλήνων. Όταν πχ ξεπουλιόταν η Μακεδονία από τους εθνομηδενιστές του συριζα ο α/α χώρος βρισκόταν σε πλήρη σύμπλευση με το καθεστώς και λειτουργούσε όπως πάντα σε όλα τα θέματα ως ο παραστρατιωτικός βραχίονας του σύριζα. Που επιπροσθέτως ως χώρος βαρύνονται και με πολλές δολοφονίες. Εγώ δεν εμπιστεύομαι τη ΝΔ, δεν είναι κάτι καινούργιο άλλωστε - την έχουμε ξαναδεί να "κυβερνάει" αλλά όποιος θέλει να κάνει κάτι καλό για την χώρα πρέπει να εξαλείψει πρώτα από όλα την πεμπτη φάλαγγα, τον εχθρό εντός των πυλών.
Αντιλαμβάνεσαι ότι ο λόγος σου είναι εχθρικός, διχαστικός διεγείρει εμφυλιοπολεμικά συναισθήματα και σκέψεις για το πού πάμε ως κοινωνία;
Εχθρικός ναι καθώς και εκφραστής της κοινής λογικής και λαϊκής απαίτησης και βούλησης. Ένας από τους λόγους που ο λαός έδωσε την εντολή με την ψήφο του είναι και αυτός. Αμφισβητείς την λαϊκή βούληση καιτην δημοκρατία και επιθυμείς δικτατορικα καθεστώτα που δεν θα λαμβάνουν υπόψη τους την λαϊκή βούληση;
Διχαστικός όχι καθώς έχουμε να κάνουμε με δολοφόνους, εμπόρους ναρκωτικών, δολιοφθορεις και πράκτορες κτλ. Και σίγουρα όχι εμφυλιοπολεμικος, έτσι όπως το πάνε μερικοί σε λίγο θα φωνάζουν "μην βαράτε είμαστε όλοι Ελληνες" :lol:
Μεταφράζεις την λαϊκή βούληση κατά το δοκούν; Υπάρχει κι από την άλλη πιο ισχυρή λαϊκή βούληση. Αυτή που έστειλε τους φασίστες από τρίτο κόμμα εκτός βουλής. Τι πιστεύεις ότι πρέπει να κάνουμε με τους φασίστες;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Απάντηση


  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών