Λυπάμαι αλλά όχι, δεν έχετε κανέναν λόγο στα εσωτερικά μας ζητήματα. Είναι τα του οίκου μας αυτά, σε καμία περίπτωση δεν έχουν λόγο ξένοι. 90% ανίατη περίπτωση είναι αλλά και πάλι τα σκουλήκια είναι και σαν μουσειακο έκθεμα για τις νέες γενιές Τουμπιωτων, ζωντανά απολιθώματα για να μην ξεχνούν τα παιδιά πως υπήρξαν και δύσκολα χρόνια και η παράνοια έκανε κάποιους να πάρουν στραβό δρόμο.pal έγραψε: ↑13 Ιούλ 2019, 16:21Σόρρυ φίλε, ναι μεν είστε τουμπιώτες κι όλα αυτά κι έχετε ένα κάποιο προβάδισμα αλλά ο λαός τους ΠΑΟΚ φτάνει στα Πέρατα του γνωστού κόσμου. Έχουμε κι εμείς λόγο. Εγώ τον κόβω για ανίατη περίπτωση, στην ηλικία που είναι.Sid Vicious έγραψε: ↑13 Ιούλ 2019, 16:18Το ότι ο fagano είναι σκουλήκι είναι ένα εσωτερικό μας θέμα που θα λυθεί μέσω Τουμπιωτων (έχουμε συστήσει και ομάδες ψυχιατρων και νευρολογων για όσους εντός Τούμπας πάσχουν από την εκφυλιστικη εγκεφαλοπαρασιτικη νόσο του σκουληκισμου) και όχι με παρεμβάσεις των χωρικών των περιχώρων
Δημοσιογράφος του BBC σε Μητοτάκη..Είστε σοβαρός,δεν βρήκατε γυναίκες;
- Sid Vicious
Re: Δημοσιογράφος του BBC σε Μητοτάκη..Είστε σοβαρός,δεν βρήκατε γυναίκες;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
α) Θα κάνω ό,τι θέλω. Αν θέλω θα συμμορφωθώ, αν θέλω δε συμμορφωθώ κι αν θέλω μια θα συμμορφώνομαι και μια δε θα συμμορφώνομαι.sys3x έγραψε: ↑13 Ιούλ 2019, 16:26Εγώ το έχω πει παιδιά, έχουμε το πιο γαμάτο ανοιχτόμυαλο και ελεύθερο φόρουμ διαγαλαξιακά, η παλ καλά θα κάνει να συμμορφωθεί με τα νέα μας υπερπροοδευτικά ήθη, παρόλα τα συντηρητικά της αντανακλαστικά όπως είπε και ο Μαιτρ είμεθα μεγαλόψυχοι και είναι πάντως καλοδεχούμενη.
Έχει λίγη ζέστα αλλά ακόμη μεσημέρι είναι, το βράδυ θα δροσίσει ξανά.
Σας ευχαριστώ όλους παιδιά.
β) ΠΑΟΚ! Πέρα απ' ότι καταλαβαίνουμε
Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια
Αυτό με τα μπολντ δεκτό.Sid Vicious έγραψε: ↑13 Ιούλ 2019, 16:29Λυπάμαι αλλά όχι, δεν έχετε κανέναν λόγο στα εσωτερικά μας ζητήματα. Είναι τα του οίκου μας αυτά, σε καμία περίπτωση δεν έχουν λόγο ξένοι. 90% ανίατη περίπτωση είναι αλλά και πάλι τα σκουλήκια είναι και σαν μουσειακο έκθεμα για τις νέες γενιές Τουμπιωτων, ζωντανά απολιθώματα για να μην ξεχνούν τα παιδιά πως υπήρξαν και δύσκολα χρόνια και η παράνοια έκανε κάποιους να πάρουν στραβό δρόμο.pal έγραψε: ↑13 Ιούλ 2019, 16:21Σόρρυ φίλε, ναι μεν είστε τουμπιώτες κι όλα αυτά κι έχετε ένα κάποιο προβάδισμα αλλά ο λαός τους ΠΑΟΚ φτάνει στα Πέρατα του γνωστού κόσμου. Έχουμε κι εμείς λόγο. Εγώ τον κόβω για ανίατη περίπτωση, στην ηλικία που είναι.Sid Vicious έγραψε: ↑13 Ιούλ 2019, 16:18
Το ότι ο fagano είναι σκουλήκι είναι ένα εσωτερικό μας θέμα που θα λυθεί μέσω Τουμπιωτων (έχουμε συστήσει και ομάδες ψυχιατρων και νευρολογων για όσους εντός Τούμπας πάσχουν από την εκφυλιστικη εγκεφαλοπαρασιτικη νόσο του σκουληκισμου) και όχι με παρεμβάσεις των χωρικών των περιχώρων
- Sid Vicious
Βλέπεις λοιπόν sys3x ; Ό,τι θέλουν κάνουν, ό,τι θέλουν λένε, που να βγάλεις άκρη, γυναίκεςpal έγραψε: ↑13 Ιούλ 2019, 16:30α) Θα κάνω ό,τι θέλω. Αν θέλω θα συμμορφωθώ, αν θέλω δε συμμορφωθώ κι αν θέλω μια θα συμμορφώνομαι και μια δε θα συμμορφώνομαι.sys3x έγραψε: ↑13 Ιούλ 2019, 16:26Εγώ το έχω πει παιδιά, έχουμε το πιο γαμάτο ανοιχτόμυαλο και ελεύθερο φόρουμ διαγαλαξιακά, η παλ καλά θα κάνει να συμμορφωθεί με τα νέα μας υπερπροοδευτικά ήθη, παρόλα τα συντηρητικά της αντανακλαστικά όπως είπε και ο Μαιτρ είμεθα μεγαλόψυχοι και είναι πάντως καλοδεχούμενη.

Τουλάχιστον σώσαμε την ζωή του fagano
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
Μη φοβού! Κατά βάθος είμαι καλή!Sid Vicious έγραψε: ↑13 Ιούλ 2019, 16:37Βλέπεις λοιπόν sys3x ; Ό,τι θέλουν κάνουν, ό,τι θέλουν λένε, που να βγάλεις άκρη, γυναίκεςpal έγραψε: ↑13 Ιούλ 2019, 16:30α) Θα κάνω ό,τι θέλω. Αν θέλω θα συμμορφωθώ, αν θέλω δε συμμορφωθώ κι αν θέλω μια θα συμμορφώνομαι και μια δε θα συμμορφώνομαι.sys3x έγραψε: ↑13 Ιούλ 2019, 16:26Εγώ το έχω πει παιδιά, έχουμε το πιο γαμάτο ανοιχτόμυαλο και ελεύθερο φόρουμ διαγαλαξιακά, η παλ καλά θα κάνει να συμμορφωθεί με τα νέα μας υπερπροοδευτικά ήθη, παρόλα τα συντηρητικά της αντανακλαστικά όπως είπε και ο Μαιτρ είμεθα μεγαλόψυχοι και είναι πάντως καλοδεχούμενη.
Εξάλλου, εσύ είσαι ΠΑΟΚ
Όσον αφορά το φίλο σου όμως, το σημαντικό είναι να σώσει την υπολήψή του η οποία κινδυνεύει από το άσχημο ποστ που έγραψε.
καλά κάτσε να δεις, στο τέλος θα μας την φάει ο φαγανός, τέτοιους σκληρούς θέλουν αυτές, όχι ευαίστητους καλλιεργημένους αισθηματίες όπως είμαστε εμείς πχ.Sid Vicious έγραψε: ↑13 Ιούλ 2019, 16:37Βλέπεις λοιπόν sys3x ; Ό,τι θέλουν κάνουν, ό,τι θέλουν λένε, που να βγάλεις άκρη, γυναίκεςpal έγραψε: ↑13 Ιούλ 2019, 16:30α) Θα κάνω ό,τι θέλω. Αν θέλω θα συμμορφωθώ, αν θέλω δε συμμορφωθώ κι αν θέλω μια θα συμμορφώνομαι και μια δε θα συμμορφώνομαι.sys3x έγραψε: ↑13 Ιούλ 2019, 16:26Εγώ το έχω πει παιδιά, έχουμε το πιο γαμάτο ανοιχτόμυαλο και ελεύθερο φόρουμ διαγαλαξιακά, η παλ καλά θα κάνει να συμμορφωθεί με τα νέα μας υπερπροοδευτικά ήθη, παρόλα τα συντηρητικά της αντανακλαστικά όπως είπε και ο Μαιτρ είμεθα μεγαλόψυχοι και είναι πάντως καλοδεχούμενη.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Λίνο Βεντούρα
Το ποδήλατο είναι οι ποσοστώσεις, Παλ, και το απαιτείς εσύ μόνο για πάρτη σου.
Το ποδήλατο είναι οι νοοτροπίες που ούτε καν οι ποσοστώσεις δεν καταφέρνουν τόσα χρόνια τώρα να ισοσταθμίσουν. Ζούμε σε μια κοινωνία που ο άλλος μπορεί να λέει φόρα παρτίδα ότι δε θέλει καν να έχουν οι γυναίκες δικαίωμα ψήφου και όλοι σφυράν αδιάφορα κι εσύ μιλάς για ίσες ευκαιρίες στην πολιτική?Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑13 Ιούλ 2019, 20:28Το ποδήλατο είναι οι ποσοστώσεις, Παλ, και το απαιτείς εσύ μόνο για πάρτη σου.
Πάλι γραφείο συνοικεσίων γίναμε εδώ μέσα...sys3x έγραψε: ↑13 Ιούλ 2019, 18:40καλά κάτσε να δεις, στο τέλος θα μας την φάει ο φαγανός, τέτοιους σκληρούς θέλουν αυτές, όχι ευαίστητους καλλιεργημένους αισθηματίες όπως είμαστε εμείς πχ.Sid Vicious έγραψε: ↑13 Ιούλ 2019, 16:37Βλέπεις λοιπόν sys3x ; Ό,τι θέλουν κάνουν, ό,τι θέλουν λένε, που να βγάλεις άκρη, γυναίκες
Θέλει οι γυναίκες και οι άντρες να τρέχουν χωριστά με τα ποδήλατα, αυτό δηλαδή που γίνεται στους αγώνες.Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑13 Ιούλ 2019, 20:28Το ποδήλατο είναι οι ποσοστώσεις, Παλ, και το απαιτείς εσύ μόνο για πάρτη σου.
Και μετά οι πρώτες από τις γυναίκες και οι πρώτοι από τους άντρες, να μοιράζονται τα έπαθλα.

Τουλάχιστον δρόσισε λίγο τώρα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Για αρχή, θέλουμε να ζούμε σε μία κοινωνία όπου δεν υπάρχουν άτομα που θέλουν να μην έχουμε δικαίωμα ψήφου και υποστηρικτές τους. Θέλουμε να ζούμε σε μια κοινωνία που το δικαίωμα ψήφου και η συμμετοχή μας στην πολιτική θεωρείται από όλους αυτονόητη.Μηχανικός έγραψε: ↑13 Ιούλ 2019, 21:00Θέλει οι γυναίκες και οι άντρες να τρέχουν χωριστά με τα ποδήλατα, αυτό δηλαδή που γίνεται στους αγώνες.Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑13 Ιούλ 2019, 20:28Το ποδήλατο είναι οι ποσοστώσεις, Παλ, και το απαιτείς εσύ μόνο για πάρτη σου.
Και μετά οι πρώτες από τις γυναίκες και οι πρώτοι από τους άντρες, να μοιράζονται τα έπαθλα.
Προτάσεις για κορίτσια και με εμπειρία στην πολιτική και τον ακτιβισμό (η μία έχει εμπειρία hostess, δείτε πόσο αρχοντική εμφάνιση έχει περπατώντας πίσω από τον κύρη της).
Παρακαλείται η Μπιμπισού να διαλέξει!

Παρακαλείται η Μπιμπισού να διαλέξει!

3,5 vs 32 ποστ την ημερα.pal έγραψε: ↑13 Ιούλ 2019, 14:48
Στέλλα, ο άνθρωπος που τα γράφει αυτά δεν έχει ούτε ήθος ούτε αιδώ. Κανονικά, δε θα έπρεπε να έχει θέση και στο φόρουμ, αλλά προφανώς τον ανέχονται γιατί έχει πολύ ελεύθερο χρόνο και γράφει πολλά ποστς. Εγώ προτείνω να τον βάλουμε στο μπλοκ λιστ, να μιλάει με τους ομοίους του και με όποιους τον ανέχονται.
Ατιμη πατριαρχια με τα σεξιστικα μαθηματικα σου.
Βαλτε μια ποσοστωση 160% για να βολευτει και αυτο το κακομοιρο βασανισμενο απο τη φαλλοκρατια των αριθμων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Τομ Κρουζ που προβάλουν οι Νεοτάξ τύπου Μακρόν είναι πιο σοβαρός από τους Χριστιανούς;
από Αρίστος » 17 Αύγ 2024, 04:26 » σε Θρησκειολογία - 54 Απαντήσεις
- 1900 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Jimmy81
20 Αύγ 2024, 21:48
-
-
-
Νέα δημοσίευση Είστε περήφανοι που είστε Ελληνες;
από Unicex » 13 Δεκ 2024, 06:19 » σε Εθνικά Θέματα - 148 Απαντήσεις
- 4186 Προβολές
-