https://www.skroutz.gr/c/2841/maksilaria_camping.htmlΟρέστης 35 έγραψε: ↑15 Ιούλ 2019, 01:11Για μαξιλαρια στη σκηνη τι προτεινετε; Εγω θελω και ενα για την πλατη λογω ΓΟΠ.
εγω βαζω το σακιδιο για μαξιλαρι
https://www.skroutz.gr/c/2841/maksilaria_camping.htmlΟρέστης 35 έγραψε: ↑15 Ιούλ 2019, 01:11Για μαξιλαρια στη σκηνη τι προτεινετε; Εγω θελω και ενα για την πλατη λογω ΓΟΠ.
για τον Έλληνα εξυπηρετεί ένα πιο βασικό ένστικτο: καβατζώνει επί μέρες κάτι που κανονικά διατίθεται δωρεάν σε όλους για ολιγόλεπτη ή ολιγόωρη απόλαυση, γκρινιάζει όταν άλλοι εκατό κάνουν το ίδιο και καταστρέφεται τελείως, βιώνει και προκαλεί στον πλανήτη tragedy of the commons με κάποιο μεταμοντέρνο ιδεολογικό περιτύλιγμα της πούτσας =>Uppercut έγραψε: ↑23 Μάιος 2019, 02:46Ποια είναι η γνώμη σας; Κάθε χρόνο σχεδόν με προσκαλούν φίλοι σε τέτοιες μαλακίες και πάντα λέω όχι. Όταν πάω διακοπές, θέλω να έχω την άνεση μου, το δωμάτιο μου, το μπάνιο μου. Ποιος στον πούτσο απολαμβάνει τις διακοπές του σε μία κωλοσκηνή; Και μην ακούσω "ε, μαλάκα απολαμβάνεις τη φύση". Όχι, εγώ απολαμβάνω την φύση. Κάνοντας κανό, windsurfing, σκαρφαλώνοντας, βολτάροντας, αράζοντας σε παραλίες. Αυτή είναι η απόλαυση, τα καλά κομμάτια της φύσης. Όποτε θέλω όμως, γυρνάω είτε σπίτι μου (αν είμαι σ' ένα από τα νησιά που έχω εξοχικό) ή στο δωμάτιο μου αν είμαι σε ξενοδοχείο. Αράζω με το air condition μου, κάνω μπάνιο, κάνω ότι γουστάρω, γιατί ζω στον 21ο αιώνα.
Απόλαυση δεν είναι να μην έχεις το δικό σου μπάνιο, να μην έχεις ησυχία, καθαριότητα, προστασία από τη ζέστη. Υπάρχει λόγος που εδώ και χιλιάδες χρόνια έχουμε επιλέξει να ζούμε σε σπίτια. Γιατί το να μένεις στην ύπαιθρο σε πρόχειρα καταλύματα/ κάτω από ένα πανί είναι ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ.
Τίποτα.Ορέστης 35 έγραψε: ↑15 Ιούλ 2019, 01:11Για μαξιλαρια στη σκηνη τι προτεινετε; Εγω θελω και ενα για την πλατη λογω ΓΟΠ.
χιλιαδου; ευβοια;Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: ↑15 Ιούλ 2019, 10:52Αληθινή ιστορία.
Σε πολύ όμορφη παραλία της χώρας είθισται το ελεύθερο κάμπινγκ.
Τυπάκος με τη σκηνούλα του στήνει κι αυτός στην παραλία...δέχεται παρατήρηση από έναν γείτονα γιατί έστησε μπροστά στις "σκηνές της Μαρίας".
Η Μαρία δεν είναι εκεί αλλά έχει στήσει αρχές Μαϊου και θα ξεστήσει τον Οκτώβριο.
Μία μεγάλη σκηνή για αυτήν και τον σύζυγο.
Μία μεγάλη σκηνή για την κόρη της- "όταν έρχεται το παιδί με τις φίλες της".
Μία μεγάλη σκηνή για αποθήκη.
Τέντα ολυμπιακών διαστάσεων.
Περιφραγμένο το 1/4 της παραλίας με χαμηλά σανίδια και είσοδος στην "αυλή" με πατάκι "γουέλκαμ".
Η Μαρία λείπει, οπότε ο τυπάκος στήνει την ατομική σκηνούλα του μέσα στο ένα στρέμμα της αυλής της.
Την επομένη η Μαρία έρχεται κάνει μανούρα και καταλήγει "δεν είσαι κάμπερ" , "δεν έχεις ιδέα από ελεύθερο κάμπινγκ".
Είσαι η Μαρία;blackpaint έγραψε: ↑15 Ιούλ 2019, 10:58χιλιαδου; ευβοια;Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: ↑15 Ιούλ 2019, 10:52Αληθινή ιστορία.
Τυπάκος με τη σκηνούλα του στήνει κι αυτός στην παραλία...δέχεται παρατήρηση από έναν γείτονα γιατί έστησε μπροστά στις "σκηνές της Μαρίας".
Η Μαρία δεν είναι εκεί αλλά έχει στήσει αρχές Μαϊου και θα ξεστήσει τον Οκτώβριο.
Περιφραγμένο το 1/4 της παραλίας με χαμηλά σανίδια και είσοδος στην "αυλή" με πατάκι "γουέλκαμ".
Η Μαρία λείπει, οπότε ο τυπάκος στήνει την ατομική σκηνούλα του μέσα στο ένα στρέμμα της αυλής της.
Την επομένη η Μαρία έρχεται κάνει μανούρα και καταλήγει "δεν είσαι κάμπερ" , "δεν έχεις ιδέα από ελεύθερο κάμπινγκ".
Μια άλλη λύση είναι να πάρεις μόνο τη μαξιλαροθήκη από το σπίτι σου και να τη γεμίσεις με ρούχα που έτσι κι αλλοιώς κουβαλάς μαζί σου...Ορέστης 35 έγραψε: ↑15 Ιούλ 2019, 01:11Για μαξιλαρια στη σκηνη τι προτεινετε; Εγω θελω και ενα για την πλατη λογω ΓΟΠ.
Να σου πω, υπάρχουν πολλές σκηνές που λειτουργούν ως διαμερίσματα με πλήρη εξοπλισμό αλλά αυτές υπάρχουν κυρίως σε οργανωμένα κάμπινγκ, όπου νοικιάζεται ο χώρος με το χρόνο και λειτουργούν και ως εξοχικά. Αυτό είναι άλλη φάση.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: ↑15 Ιούλ 2019, 10:52Αληθινή ιστορία.
Χαλκιδική.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑15 Ιούλ 2019, 11:09Να σου πω, υπάρχουν πολλές σκηνές που λειτουργούν ως διαμερίσματα με πλήρη εξοπλισμό αλλά αυτές υπάρχουν κυρίως σε οργανωμένα κάμπινγκ, όπου νοικιάζεται ο χώρος με το χρόνο και λειτουργούν και ως εξοχικά. Αυτό είναι άλλη φάση.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: ↑15 Ιούλ 2019, 10:52Αληθινή ιστορία.
Τα σκηνικά σαν αυτά που περιγράφεις έχουν μειωθεί δραματικά. Για να το θέσω με μεγαλύτερη σαφήνεια, ελεύθερο κάμπινγκ (λέμε τώρα) σαν αυτό που περιγράφεις, χρειάζεται γεννήτριες για ηλεκτρικό, άμεση πρόσβαση σε δρόμο γιατί χρειάζεται ημιφορτηγό για τον εξοπλισμό κλπ κλπ κλπ
Έπαιζαν σε περιοχές που υπήρχαν κάποιες ταβέρνες ή καντίνες για να εξυπηρετούνται όσοι δεν μαγείρευαν στη σκηνή και δεν υπήρχε αντίδραση γιατί ήταν πελάτες. Από τη στιγμή που άρχισαν να παίζουν δυνατά τα μπιτσόμπαρα, με τις νοικιασμένες ξαπλώστρες, ομπρέλες συν φαγητό, ποτό κλπ το πράγμα τείνει προς εξαφάνιση.
Έτσι από περιέργεια, σε ποια περιοχή αναφέρεσαι;
Καθαρή διπλωμένη πετσέτα θαλάσσης. Όταν λερωθεί αυτή που χρησιμοποιείς στην παραλία, την πλένεις και χρησιμοποιείς αυτήν της σκηνής. Το βράδυ που θα έχει στεγνώσει την κάνεις μαξιλάρι.Airman68 έγραψε: ↑15 Ιούλ 2019, 11:07Μια άλλη λύση είναι να πάρεις μόνο τη μαξιλαροθήκη από το σπίτι σου και να τη γεμίσεις με ρούχα που έτσι κι αλλοιώς κουβαλάς μαζί σου...Ορέστης 35 έγραψε: ↑15 Ιούλ 2019, 01:11Για μαξιλαρια στη σκηνη τι προτεινετε; Εγω θελω και ενα για την πλατη λογω ΓΟΠ.
Μαλλον θα παρω ενα μαξιλαρι αφρολεξ απο το σπιτι. Στηριζει την πλατη μου πολυ καλα.Airman68 έγραψε: ↑15 Ιούλ 2019, 11:07Μια άλλη λύση είναι να πάρεις μόνο τη μαξιλαροθήκη από το σπίτι σου και να τη γεμίσεις με ρούχα που έτσι κι αλλοιώς κουβαλάς μαζί σου...Ορέστης 35 έγραψε: ↑15 Ιούλ 2019, 01:11Για μαξιλαρια στη σκηνη τι προτεινετε; Εγω θελω και ενα για την πλατη λογω ΓΟΠ.
Περσι ειχα γεμισει μια μεγαλη βαλιτσα με πραγματα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑15 Ιούλ 2019, 11:24Καθαρή διπλωμένη πετσέτα θαλάσσης. Όταν λερωθεί αυτή που χρησιμοποιείς στην παραλία, την πλένεις και χρησιμοποιείς αυτήν της σκηνής. Το βράδυ που θα έχει στεγνώσει την κάνεις μαξιλάρι.Airman68 έγραψε: ↑15 Ιούλ 2019, 11:07Μια άλλη λύση είναι να πάρεις μόνο τη μαξιλαροθήκη από το σπίτι σου και να τη γεμίσεις με ρούχα που έτσι κι αλλοιώς κουβαλάς μαζί σου...Ορέστης 35 έγραψε: ↑15 Ιούλ 2019, 01:11Για μαξιλαρια στη σκηνη τι προτεινετε; Εγω θελω και ενα για την πλατη λογω ΓΟΠ.
Αντί για πετσέτα, παίζει και φούτερ. Και αν δεν έχεις χρόνο για πλυσίματα, μια απλή μαξιλαροθήκη στην οποία βάζεις μέσα το φούτερ. Τα ρούχα, σε τσάντα σε μιαν άκρη της σκηνής. Σιγά τα ρούχα στην τελική.Όλη τη μέρα με το μαγιώ είσαι. Σε μια τσάντα προπόνησης, χωράνε τα πάντα. Σε μια μεγάλη τσάντα χωράει και η σκηνή και τα ρούχα.
foscilis έγραψε: ↑15 Ιούλ 2019, 10:43για τον Έλληνα εξυπηρετεί ένα πιο βασικό ένστικτο: καβατζώνει επί μέρες κάτι που κανονικά διατίθεται δωρεάν σε όλους για ολιγόλεπτη ή ολιγόωρη απόλαυση, γκρινιάζει όταν άλλοι εκατό κάνουν το ίδιο και καταστρέφεται τελείως, βιώνει και προκαλεί στον πλανήτη tragedy of the commons με κάποιο μεταμοντέρνο ιδεολογικό περιτύλιγμα της πούτσας =>Uppercut έγραψε: ↑23 Μάιος 2019, 02:46Ποια είναι η γνώμη σας; Κάθε χρόνο σχεδόν με προσκαλούν φίλοι σε τέτοιες μαλακίες και πάντα λέω όχι. Όταν πάω διακοπές, θέλω να έχω την άνεση μου, το δωμάτιο μου, το μπάνιο μου. Ποιος στον πούτσο απολαμβάνει τις διακοπές του σε μία κωλοσκηνή; Και μην ακούσω "ε, μαλάκα απολαμβάνεις τη φύση". Όχι, εγώ απολαμβάνω την φύση. Κάνοντας κανό, windsurfing, σκαρφαλώνοντας, βολτάροντας, αράζοντας σε παραλίες. Αυτή είναι η απόλαυση, τα καλά κομμάτια της φύσης. Όποτε θέλω όμως, γυρνάω είτε σπίτι μου (αν είμαι σ' ένα από τα νησιά που έχω εξοχικό) ή στο δωμάτιο μου αν είμαι σε ξενοδοχείο. Αράζω με το air condition μου, κάνω μπάνιο, κάνω ότι γουστάρω, γιατί ζω στον 21ο αιώνα.
Απόλαυση δεν είναι να μην έχεις το δικό σου μπάνιο, να μην έχεις ησυχία, καθαριότητα, προστασία από τη ζέστη. Υπάρχει λόγος που εδώ και χιλιάδες χρόνια έχουμε επιλέξει να ζούμε σε σπίτια. Γιατί το να μένεις στην ύπαιθρο σε πρόχειρα καταλύματα/ κάτω από ένα πανί είναι ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ.
ΑΝΘΙΖΕΙ, ΑΥΤΟΠΡΑΓΜΑΤΩΝΕΤΑΙ