fagano3 έγραψε: ↑23 Ιούλ 2019, 13:03
Λιγο ομοφοβικο μου βγαζει για καποιον που παριστανει τον αριστερο, αλλα ενταξει ολοι ξερουμε οτι δεν εισαι αριστερος αλλα σοσιοπαθ.
Ελπιζω μονο να μην ανοιξουνε καμια μερα τον καταψυκτη σου και βρουν τιποτα κρανια.
Τουλαχιστον το φορουμ χρησιμευει και σε κατι , ωστε να σε κραταει απασχολημενο.
Συνελήφθη ο Γ. Καλαϊτζίδης του Ρουβίκωνα -Για την επίθεση στον ΣΕΒ και τις απειλές για τον τουρισμό.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Συνελήφθη ο Γ. Καλαϊτζίδης του Ρουβίκωνα -Για την επίθεση στον ΣΕΒ και τις απειλές για τον τουρισμό.
Re: Συνελήφθη ο Γ. Καλαϊτζίδης του Ρουβίκωνα -Για την επίθεση στον ΣΕΒ και τις απειλές για τον τουρισμό.
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑23 Ιούλ 2019, 13:11Τσάκισμα και των χρυσαυγιτων και των αντιεξουσιαστών η άλλων ακροδεξιων και ακροαριστερών συμμοριών που δεν αποδέχονται και πολεμούν την κοινοβουλευτική μας Δημοκρατια

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
My Life had stood, a Loaded Gun
- blackpaint
φυσικα, το υπογραφει ο ακροδεξιος μαυριδης: ο γλυφτης του Τζήμερου και κολακας του καταδικασμένου Λαυρεντιάδη τον οποιο αποθέωνε, που αρθρογραφούσε από παλιά υπέρ των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας, οταν δεν αρχιζε τα αντικομμουνιστικά παραληρήματα και ξεπλύματα των δοσίλογων της Κατοχής και παραληρούσε κατά τον Αλβανών και υπερ των τραπεζων.
Αληθεια, ο Φιλελευθερος ακομα μοιραζεται δωρεαν απο τη ΝΔ επειδη δεν τον αγοραζει κανεις; Κανουν ακομα εκεινο τον ερανο για να στηριχθει οικονομικα η ναυαρχιδα της (ακρο)δεξιας ενημερωσης;
Θα χρειαστεί να αλλάξουμε τελείως θέμα, κι είναι άσκοπο. Το θέμα εδώ είναι ένα: Το ποιές πράξεις του Ρουβίκωνα είναι παράνομες. Και το να απειλείς γενικά για ακτιβισμό σε τουριστικά μέρη, δεν είναι. Το να πετάς μπογιές σε κτίρια, είναι. Αλλά δεν περιμένω σοβαρή πολιτική από άνθρωπο που ψήφισε μνημόνιο το οποίο δεν διάβασε και θεωρεί τον Ομπάμα μουσουλμάνο.
Ordem e Progresso.

Το να είσαι ζαιος είναι σύμπτωμα βαριάς ψυχικής νοσου
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- ΜπλεΜπουμπυς
Ένα μεγάλο μπράβο στον Ρουβίκωνα που έκανε ντου σε ινστιτούτο Αισθητικής.
60 ευρώ μια αποτρίχωση μπικίνι ρε μαλάκες μου, κάπου έλεος δηλαδή...

Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- Otto Weininger
Οι Ρουβικωνες έπρεπε να έχουν συλληφθεί ολοι εδώ και καιρό.Cavaliere έγραψε: ↑23 Ιούλ 2019, 14:00Θα χρειαστεί να αλλάξουμε τελείως θέμα, κι είναι άσκοπο. Το θέμα εδώ είναι ένα: Το ποιές πράξεις του Ρουβίκωνα είναι παράνομες. Και το να απειλείς γενικά για ακτιβισμό σε τουριστικά μέρη, δεν είναι. Το να πετάς μπογιές σε κτίρια, είναι. Αλλά δεν περιμένω σοβαρή πολιτική από άνθρωπο που ψήφισε μνημόνιο το οποίο δεν διάβασε και θεωρεί τον Ομπάμα μουσουλμάνο.
Αν εσύ και εγώ μπούμε στο γραφείο κάποιου ή σε μια εταιρία και τα κάνουμε όλα γης μαδιάμ, θα μας μπουζουριασουν.
Αν πάλι θες κάποιον βιτζιλαντε, οκ, αλλά μπορεί να βρεθεί και από την άλλη μεριά και να έχει άλλους στόχους με βάση δικές του λογικές.
Αν δεν παταξεις τον Ρουβικωνα ανοίγεις ασκούς του Αιόλου.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Μαζί σου, και δεν θέλω να μπαίνει κανείς στο γραφείο μου να το κάνει μπουρδέλο. Ούτε να μου ρίχνει μπογιά στην πρόσοψη. Το ότι δεν συνελλήφθησαν για πράξεις ενδεχομένως αποδεδειγμένα παράνομες, δεν σημαίνει πως πρέπει να συλληφθούν για πράξεις μη παράνομες. Εδώ είναι το ελληνικό παράδοξο.Otto Weininger έγραψε: ↑23 Ιούλ 2019, 14:05Οι Ρουβικωνες έπρεπε να έχουν συλληφθεί ολοι εδώ και καιρό.
Αν εσύ και εγώ μπούμε στο γραφείο κάποιου ή σε μια εταιρία και τα κάνουμε όλα γης μαδιάμ, θα μας μπουζουριασουν.
Αν πάλι θες κάποιον βιτζιλαντε, οκ, αλλά μπορεί να βρεθεί και από την άλλη μεριά και να έχει άλλους στόχους με βάση δικές του λογικές.
Αν δεν παταξεις τον Ρουβικωνα ανοίγεις ασκούς του Αιόλου.
Ordem e Progresso.
Καποιοι πρεπει να υποδυονται και τους Ρομπεν των Μαζών ( με τα κολαν ) για να ικανοποιουνται οι χοντροκωλοι καταπιεσμενοι καναπεδάρχες πρωην - κατα φαντασια - επαναστατες πρωτοπόροι.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Και πρωκτοπόροι, θα έλεγα...

αν ειναι κατα δηλωση τους δεκτον - αν οχι θα πρεπει να σε επιπληξω .

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Εγώ ξέρω ότι επί τρισαγιου Μπρέζνιεφ οι αντιφρονούντες λάμβαναν ειδική ψυχιατρικήΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑23 Ιούλ 2019, 14:04Ένα μεγάλο μπράβο στον Ρουβίκωνα που έκανε ντου σε ινστιτούτο Αισθητικής.
βοήθεια από τους συντρόφους ψυχιάτρους με τις άσπρες μπλούζες.Τους τάιζαν με την χούφτα
τα φαρμακακια τους και προσπαθούσαν να τους
επανένταξουν στον ορθό δρόμο για να επανενταχθούν στην κοινωνία.Τωρα τι είναι αυτά που μου λες δεν κατέχω είμαι βοσκόπουλο προβατακια βοσκαω.
- hellegennes
Η απειλή του ήταν αρκετά γενική. Δεν ξέρω τι θα πει «παρεμβάσεις». Παρέμβαση είναι και να σε βγάλω απ' την μέση. Το να απειλείς την ασφάλεια των τουριστών είναι έγκλημα. Στην πιο ελαφριά περίπτωση, είναι διατάραξη του αισθήματος της ασφάλειας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Παρατηρητήριο αισχροκέρδειας στον τουρισμό
από Juno » 12 Ιουν 2024, 11:55 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 188 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno
12 Ιουν 2024, 11:55
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αδιανόητες απειλές από το παρακράτος Μητσοτάκη στον Ανδρουλάκη
από Μαδουραίος » 25 Μαρ 2024, 23:17 » σε Εσωτερική Πολιτική - 7 Απαντήσεις
- 400 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
26 Μαρ 2024, 00:20
-
-
- 20 Απαντήσεις
- 1016 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
10 Δεκ 2023, 14:30
-
-
Νέα δημοσίευση Φεύγουν στα νησιά για σεζόν οι νέοι - 60.000 κενές θέσεις στον τουρισμό..
από Parrot » 21 Απρ 2024, 18:45 » σε Κοινωνικά θέματα - 54 Απαντήσεις
- 2585 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nostromos
23 Απρ 2024, 14:28
-