Συνελήφθη ο Γ. Καλαϊτζίδης του Ρουβίκωνα -Για την επίθεση στον ΣΕΒ και τις απειλές για τον τουρισμό.

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Re: Συνελήφθη ο Γ. Καλαϊτζίδης του Ρουβίκωνα -Για την επίθεση στον ΣΕΒ και τις απειλές για τον τουρισμό.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 23 Ιούλ 2019, 13:16

fagano3 έγραψε:
23 Ιούλ 2019, 13:03
Εικόνα
Λιγο ομοφοβικο μου βγαζει για καποιον που παριστανει τον αριστερο, αλλα ενταξει ολοι ξερουμε οτι δεν εισαι αριστερος αλλα σοσιοπαθ.
Εικόνα
Ελπιζω μονο να μην ανοιξουνε καμια μερα τον καταψυκτη σου και βρουν τιποτα κρανια.
Εικόνα
Τουλαχιστον το φορουμ χρησιμευει και σε κατι , ωστε να σε κραταει απασχολημενο.
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Αγις

Re: Συνελήφθη ο Γ. Καλαϊτζίδης του Ρουβίκωνα -Για την επίθεση στον ΣΕΒ και τις απειλές για τον τουρισμό.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 23 Ιούλ 2019, 13:24

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
23 Ιούλ 2019, 13:11
Lord Brum έγραψε:
23 Ιούλ 2019, 11:29
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
23 Ιούλ 2019, 09:26
Πρώτα ήρθαν για τους ρουβίκωνες αλλά δεν αντέδρασα
Πρώτα ήρθαν για τους χρυσαυγιτες και οι αριστεροί χαίρονταν και μάλιστα έλεγαν ότι το κράτος έπρεπε να.παρεμβει νωριτερα. Τώρα που έρχονται για αυτούς απλά να το.βουλωσουν και να το απολαύσουν αφού δεν.μπορουν να το αποφυγουν
Τσάκισμα και των χρυσαυγιτων και των αντιεξουσιαστών η άλλων ακροδεξιων και ακροαριστερών συμμοριών που δεν αποδέχονται και πολεμούν την κοινοβουλευτική μας Δημοκρατια
:g030:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 23 Ιούλ 2019, 13:31

Εικόνα
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 23 Ιούλ 2019, 13:59

φυσικα, το υπογραφει ο ακροδεξιος μαυριδης: ο γλυφτης του Τζήμερου και κολακας του καταδικασμένου Λαυρεντιάδη τον οποιο αποθέωνε, που αρθρογραφούσε από παλιά υπέρ των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας, οταν δεν αρχιζε τα αντικομμουνιστικά παραληρήματα και ξεπλύματα των δοσίλογων της Κατοχής και παραληρούσε κατά τον Αλβανών και υπερ των τραπεζων.

Αληθεια, ο Φιλελευθερος ακομα μοιραζεται δωρεαν απο τη ΝΔ επειδη δεν τον αγοραζει κανεις; Κανουν ακομα εκεινο τον ερανο για να στηριχθει οικονομικα η ναυαρχιδα της (ακρο)δεξιας ενημερωσης;

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 23 Ιούλ 2019, 14:00

hellegennes έγραψε:
23 Ιούλ 2019, 04:59
Δεν βγάζει κάποιο νόημα αυτό.
Θα χρειαστεί να αλλάξουμε τελείως θέμα, κι είναι άσκοπο. Το θέμα εδώ είναι ένα: Το ποιές πράξεις του Ρουβίκωνα είναι παράνομες. Και το να απειλείς γενικά για ακτιβισμό σε τουριστικά μέρη, δεν είναι. Το να πετάς μπογιές σε κτίρια, είναι. Αλλά δεν περιμένω σοβαρή πολιτική από άνθρωπο που ψήφισε μνημόνιο το οποίο δεν διάβασε και θεωρεί τον Ομπάμα μουσουλμάνο.
Ordem e Progresso.

Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum » 23 Ιούλ 2019, 14:03

fagano3 έγραψε:
23 Ιούλ 2019, 12:03
Οι συγγενεις των νεκρων της 17ν και της μαρφιν εχουν αλλη γνωμη ζαιε
:+1:
Το να είσαι ζαιος είναι σύμπτωμα βαριάς ψυχικής νοσου
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!

Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς » 23 Ιούλ 2019, 14:04

Ένα μεγάλο μπράβο στον Ρουβίκωνα που έκανε ντου σε ινστιτούτο Αισθητικής.
60 ευρώ μια αποτρίχωση μπικίνι ρε μαλάκες μου, κάπου έλεος δηλαδή... 😶
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 23 Ιούλ 2019, 14:05

Cavaliere έγραψε:
23 Ιούλ 2019, 14:00
hellegennes έγραψε:
23 Ιούλ 2019, 04:59
Δεν βγάζει κάποιο νόημα αυτό.
Θα χρειαστεί να αλλάξουμε τελείως θέμα, κι είναι άσκοπο. Το θέμα εδώ είναι ένα: Το ποιές πράξεις του Ρουβίκωνα είναι παράνομες. Και το να απειλείς γενικά για ακτιβισμό σε τουριστικά μέρη, δεν είναι. Το να πετάς μπογιές σε κτίρια, είναι. Αλλά δεν περιμένω σοβαρή πολιτική από άνθρωπο που ψήφισε μνημόνιο το οποίο δεν διάβασε και θεωρεί τον Ομπάμα μουσουλμάνο.
Οι Ρουβικωνες έπρεπε να έχουν συλληφθεί ολοι εδώ και καιρό.
Αν εσύ και εγώ μπούμε στο γραφείο κάποιου ή σε μια εταιρία και τα κάνουμε όλα γης μαδιάμ, θα μας μπουζουριασουν.

Αν πάλι θες κάποιον βιτζιλαντε, οκ, αλλά μπορεί να βρεθεί και από την άλλη μεριά και να έχει άλλους στόχους με βάση δικές του λογικές.

Αν δεν παταξεις τον Ρουβικωνα ανοίγεις ασκούς του Αιόλου.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 23 Ιούλ 2019, 14:07

Otto Weininger έγραψε:
23 Ιούλ 2019, 14:05
Οι Ρουβικωνες έπρεπε να έχουν συλληφθεί ολοι εδώ και καιρό.
Αν εσύ και εγώ μπούμε στο γραφείο κάποιου ή σε μια εταιρία και τα κάνουμε όλα γης μαδιάμ, θα μας μπουζουριασουν.

Αν πάλι θες κάποιον βιτζιλαντε, οκ, αλλά μπορεί να βρεθεί και από την άλλη μεριά και να έχει άλλους στόχους με βάση δικές του λογικές.

Αν δεν παταξεις τον Ρουβικωνα ανοίγεις ασκούς του Αιόλου.
Μαζί σου, και δεν θέλω να μπαίνει κανείς στο γραφείο μου να το κάνει μπουρδέλο. Ούτε να μου ρίχνει μπογιά στην πρόσοψη. Το ότι δεν συνελλήφθησαν για πράξεις ενδεχομένως αποδεδειγμένα παράνομες, δεν σημαίνει πως πρέπει να συλληφθούν για πράξεις μη παράνομες. Εδώ είναι το ελληνικό παράδοξο.
Ordem e Progresso.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 23 Ιούλ 2019, 14:10

Καποιοι πρεπει να υποδυονται και τους Ρομπεν των Μαζών ( με τα κολαν ) για να ικανοποιουνται οι χοντροκωλοι καταπιεσμενοι καναπεδάρχες πρωην - κατα φαντασια - επαναστατες πρωτοπόροι.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 23 Ιούλ 2019, 14:11

Αγις έγραψε:
23 Ιούλ 2019, 14:10
Καποιοι πρεπει να υποδυονται και τους Ρομπεν των Μαζών ( με τα κολαν ) για να ικανοποιουνται οι χοντροκωλοι καταπιεσμενοι καναπεδάρχες πρωην - κατα φαντασια - επαναστατες πρωτοπόροι.
Και πρωκτοπόροι, θα έλεγα... :P
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 23 Ιούλ 2019, 14:12

Kauldron έγραψε:
23 Ιούλ 2019, 14:11
Αγις έγραψε:
23 Ιούλ 2019, 14:10
Και πρωκτοπόροι, θα έλεγα... :P
αν ειναι κατα δηλωση τους δεκτον - αν οχι θα πρεπει να σε επιπληξω . :003:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf » 23 Ιούλ 2019, 14:13

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε:
23 Ιούλ 2019, 14:04
Ένα μεγάλο μπράβο στον Ρουβίκωνα που έκανε ντου σε ινστιτούτο Αισθητικής.
60 ευρώ μια αποτρίχωση μπικίνι ρε μαλάκες μου, κάπου έλεος δηλαδή... 😶
Εγώ ξέρω ότι επί τρισαγιου Μπρέζνιεφ οι αντιφρονούντες λάμβαναν ειδική ψυχιατρική
βοήθεια από τους συντρόφους ψυχιάτρους με τις άσπρες μπλούζες.Τους τάιζαν με την χούφτα
τα φαρμακακια τους και προσπαθούσαν να τους
επανένταξουν στον ορθό δρόμο για να επανενταχθούν στην κοινωνία.Τωρα τι είναι αυτά που μου λες δεν κατέχω είμαι βοσκόπουλο προβατακια βοσκαω.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 23 Ιούλ 2019, 14:13

Η απειλή του ήταν αρκετά γενική. Δεν ξέρω τι θα πει «παρεμβάσεις». Παρέμβαση είναι και να σε βγάλω απ' την μέση. Το να απειλείς την ασφάλεια των τουριστών είναι έγκλημα. Στην πιο ελαφριά περίπτωση, είναι διατάραξη του αισθήματος της ασφάλειας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών