Συνελήφθη ο Γ. Καλαϊτζίδης του Ρουβίκωνα -Για την επίθεση στον ΣΕΒ και τις απειλές για τον τουρισμό.

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Pedro
Phorum.gr user: Pedro

Re: Συνελήφθη ο Γ. Καλαϊτζίδης του Ρουβίκωνα -Για την επίθεση στον ΣΕΒ και τις απειλές για τον τουρισμό.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pedro » 24 Ιούλ 2019, 00:29

Nandros έγραψε:
24 Ιούλ 2019, 00:26

Επί χούντας μου άνοιξαν φάκελο και υποχρεώθηκα να δηλώσω - καθ' υπαγόρευση - ότι ήμουν μεν κομμουνιστής, αλλά απορρίπτω πια τον κομμουνισμό δε.
Παραλίγο να καταστρέψουν την καριέρα μου και θα είμαι χουντολάτρης;
.
Που θες να ξερω ποσο παρανοϊκος ειναι κανεις;

Επισης επι χουντα και σε ποιον δεν ειχαν αοιξει φακελο..

Μακαρι να μην εισαι. Νομιζεις με χαροποιει το γεγονος οτι υπαρχουν ανθρωποι που την νοσταλγουν;
Golden Age έγραψε:
28 Νοέμ 2019, 16:42
NKVD_SMERSH έγραψε:
28 Νοέμ 2019, 16:41

Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Re: Συνελήφθη ο Γ. Καλαϊτζίδης του Ρουβίκωνα -Για την επίθεση στον ΣΕΒ και τις απειλές για τον τουρισμό.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 24 Ιούλ 2019, 00:33

Pedro έγραψε:
24 Ιούλ 2019, 00:29
Nandros έγραψε:

Επί χούντας μου άνοιξαν φάκελο και υποχρεώθηκα να δηλώσω - καθ' υπαγόρευση - ότι ήμουν μεν κομμουνιστής, αλλά απορρίπτω πια τον κομμουνισμό δε.
.

Μακαρι να μην εισαι. Νομιζεις με χαροποιει το γεγονος οτι υπαρχουν ανθρωποι που την νοσταλγουν;
Διπαβασε και την τσόντα στο τελευταίο:
Nandros έγραψε:
.....
Και για να μην κουράζεσαι και κάνεις μαντείες που πέφτουν έξω, ιδού οι θέσεις μου:
Nandros έγραψε: ↑ 10 Ιουν 2018, 22:09
Σούβλισμα με την καβίλια του λοστρόμου στους:
Μαύρους-φαιούς-κόκκινους φασίστες και στα άλλα απολειφάδια ένθεν κακείθεν, εχθρούς της δημοκρατίας.
Βασιλογλύφτες-χουντογλύφτες-κλπ.
Πράκτορες ξένων δυνάμεων-συνοδοιπόρους-υποστηρικτές τους- λοιπούς μισ/ανθέλληνες.
Έμμισθους-άμισθους συστηματικούς προπαγανδιστές κομμάτων-κλπ ψεύτες.
Ψευδοεπιστήμονες δημιουργιστές-YoungEarthers-κλπ.
Προσηλυτιστές-ιεραποστόλους όλων των θρησκειών.
Ομοφοβικούς-βέγκανς-σπίσιιστς-μανούλες του FB-κλπ λοξούς.
Το σούβλισμα είναι σχήμα καθ' υπερβολήν για να μην έχουμε παρεξηγήσεις!
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 24 Ιούλ 2019, 00:38

Nandros έγραψε:
24 Ιούλ 2019, 00:33
Pedro έγραψε:
Nandros έγραψε:

.

Nandros έγραψε:
.....
Και για να μην κουράζεσαι και κάνεις μαντείες που πέφτουν έξω, ιδού οι θέσεις μου:
Nandros έγραψε: ↑ 10 Ιουν 2018, 22:09
Σούβλισμα με την καβίλια του λοστρόμου στους:
Μαύρους-φαιούς-κόκκινους φασίστες και στα άλλα απολειφάδια ένθεν κακείθεν, εχθρούς της δημοκρατίας.
Βασιλογλύφτες-χουντογλύφτες-κλπ.
Πράκτορες ξένων δυνάμεων-συνοδοιπόρους-υποστηρικτές τους- λοιπούς μισ/ανθέλληνες.
Έμμισθους-άμισθους συστηματικούς προπαγανδιστές κομμάτων-κλπ ψεύτες.
Ψευδοεπιστήμονες δημιουργιστές-YoungEarthers-κλπ.
Προσηλυτιστές-ιεραποστόλους όλων των θρησκειών.
Ομοφοβικούς-βέγκανς-σπίσιιστς-μανούλες του FB-κλπ λοξούς.
Τωρα μαλιστα. :003: Τι τοθελες ;
Σε 4-5 περιπτωσεις είναι μεσα - ετοιμασου καπταιν για τσιριδες
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 24 Ιούλ 2019, 00:44

Αγις έγραψε:
24 Ιούλ 2019, 00:38
Nandros έγραψε:
Pedro έγραψε:

Nandros έγραψε:
.....
Το θυμάσαι αυτό; Ήταν η απάντηση μου, τότε που με πρότεινες σαν συντονιστή Λος Τρόμος! :g030:
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 24 Ιούλ 2019, 00:46

Nandros έγραψε:
24 Ιούλ 2019, 00:44
Αγις έγραψε:
Nandros έγραψε:
Το θυμάσαι αυτό; Ήταν η απάντηση μου, τότε που με πρότεινες σαν συντονιστή Λος Τρόμος! :g030:
ξεχνιουνται αυτά;
το Λος Τρομος το χρησιμοποιησα αλλα ηταν εμπνευσμενο λογοπαιγνιο που ειχε γραψει ο sys3x
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Pedro

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pedro » 24 Ιούλ 2019, 00:51

Αγις έγραψε:
Nandros έγραψε:
Pedro έγραψε:

Nandros έγραψε:
.....
Κοιτα να δεις που δεν ειμαι σε καμια περιπτωση μεσα.

Επειδη ειμαι ρεαλιστης και λεω πως ειμαστε ανισχυρη σε σχεση με την τουρκιε,δεν με κανει προδοτη.
Δεν ανηκω σε κανενα κομμα.
Φασιστας :smt005: γελαω απλα.

Επισης το να υπερασπιζεται κανεις τους προσφυγες δεν σημαινει πως οπωσδηποτε ανηκει σε καποια ομαδα ή κομμα.

Γενικα αυτο το ταμπου με τις ταμπελες μου την δινει παρα πολυ. Στην περιπτωση του νανδρου,ξερει και ο ιδιος πολυ καλα γιατι τον ελεγα χουντολατρη. Εαν δεν διαβασες,πηγαινε να δεις.

Παντως ομολογω,παρα τις εντασεις με τον ναδρο ανταλλασουμε αποψεις και σε γενικες γραμμες δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα. Κυριως γιατι εχει να πει κατι,γνωριζει αρκετα. Απλα το προβλημα του ειναι πως ειναι ισχυρογνωμον και αδιαλλακτος. Εαν μπορουσε να αποβαλλει την αδιαλλαξια απο την προσωπικοτητα του θα ηταν μια καλη μορφη..
Golden Age έγραψε:
NKVD_SMERSH έγραψε:

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 24 Ιούλ 2019, 00:58

Pedro έγραψε:
24 Ιούλ 2019, 00:51
Αγις έγραψε:
Nandros έγραψε:
Κοιτα να δεις που δεν ειμαι σε καμια περιπτωση μεσα.

Επειδη ειμαι ρεαλιστης και λεω πως ειμαστε ανισχυρη σε σχεση με την τουρκιε,δεν με κανει προδοτη.
Δεν ανηκω σε κανενα κομμα.
Φασιστας :smt005: γελαω απλα.

Επισης το να υπερασπιζεται κανεις τους προσφυγες δεν σημαινει πως οπωσδηποτε ανηκει σε καποια ομαδα ή κομμα.

Γενικα αυτο το ταμπου με τις ταμπελες μου την δινει παρα πολυ. Στην περιπτωση του νανδρου,ξερει και ο ιδιος πολυ καλα γιατι τον ελεγα χουντολατρη. Εαν δεν διαβασες,πηγαινε να δεις.

Παντως ομολογω,παρα τις εντασεις με τον ναδρο ανταλλασουμε αποψεις και σε γενικες γραμμες δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα. Κυριως γιατι εχει να πει κατι,γνωριζει αρκετα. Απλα το προβλημα του ειναι πως ειναι ισχυρογνωμον και αδιαλλακτος. Εαν μπορουσε να αποβαλλει την αδιαλλαξια απο την προσωπικοτητα του θα ηταν μια καλη μορφη..
Μην αυτοκαρφωνεσαι αλλα αφου το κανεις μην ξεχνας και κατι σαν τον κοκκινο φασισμο .

Τον Νανδρο τον γνωριζουμε και τον εκτιμουμε .
Το μονο προβλημα που εχει είναι η εμμονη του να πιστευει οτι μπορει να συζητησει πολιτισμενα με αρουρια .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Pedro

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pedro » 24 Ιούλ 2019, 01:04

Αγις έγραψε:
24 Ιούλ 2019, 00:58

Το μονο προβλημα που εχει είναι η εμμονη του να πιστευει οτι μπορει να συζητησει πολιτισμενα με αρουρια .
Καλα σε λιγο θα μας πεις οτι ειναι και ο θεος του φορουμ. Αραξε. Δεν εχουν ολοι την ιδια αποψη με εσενα.. :wink

Οσο για το αλλο,τι θα μας πεις και εσυ παλιο καπιταλα που βγαζεις λεφτα εις βαρος ζωων; :smt005:

Προσεχε πως μου μιλας γιατι θα στειλω τον μπουμπη να κατεβασει τις κοτες στις πορειες.
Golden Age έγραψε:
NKVD_SMERSH έγραψε:

Άβαταρ μέλους
Pedro

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pedro » 24 Ιούλ 2019, 01:05

Αγις έγραψε:
Μην αυτοκαρφωνεσαι αλλα αφου το κανεις μην ξεχνας και κατι σαν τον κοκκινο φασισμο .

[/quote]

Τι εννοεις;
Golden Age έγραψε:
NKVD_SMERSH έγραψε:

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 24 Ιούλ 2019, 01:09

Pedro έγραψε:
24 Ιούλ 2019, 01:04
Αγις έγραψε:

Καλα σε λιγο θα μας πεις οτι ειναι και ο θεος του φορουμ. Αραξε. Δεν εχουν ολοι την ιδια αποψη με εσενα.. :wink

Οσο για το αλλο,τι θα μας πεις και εσυ παλιο καπιταλα που βγαζεις λεφτα εις βαρος ζωων; :smt005:

Προσεχε πως μου μιλας γιατι θα στειλω τον μπουμπη να κατεβασει τις κοτες στις πορειες.
Ο Μπουμπυς παιζει να ειναι κατα 99 % δεξιος φανατικος με ταλεντο στις δολιοφθορες .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 24 Ιούλ 2019, 01:12

Pedro έγραψε:
24 Ιούλ 2019, 01:05
Αγις έγραψε:

Τι εννοεις;
[/quote]

Μαοικος δεν εισαι ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Pedro

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pedro » 24 Ιούλ 2019, 01:24

Αγις έγραψε:
24 Ιούλ 2019, 01:12
Pedro έγραψε:
Αγις έγραψε:

Τι εννοεις;
Μαοικος δεν εισαι ;
[/quote]

Εγω ειμαι ο ιδιος η μτενσαρκωση του! :smt005:

Θες να τα ξανα παρουμε απο την αρχη ολα; Τι σχεση εχω γω με τον κομμουνισμο; :102:

Στο ξανα λεω,επειδη συμπονω τους προσφυγες γιατι καταλαβαινω τι περνανε,ειδικα τα μικρα παιδια,γιατι εχω βιωσει τον ρατσισμο απο ομοεθνης μου απο μικρη ηλικια (φαντασου τα παιδακια που δεν φταινε σε τιποτα και δεν ειναι ομοεθνη των αυτοχθονων). Δεν σημαινει οτι ειμαι μαοικος η ζαιος κλπ.

Επισης δεν εχω δειξει ποτε στα σχολια μου οτι ειμαι ανθελληνας. Μπορει να διαφωνω με καποια πραγματα λογω ιστορικου υποβαθρου κλπ αλλα ακομη και αυτο δεν με κανει προδοτη.

Επειδη δεν εχω προβλημα με τους γκει ,δεν σημαινει οτι ειμαι γκει και οπωσδηποτε κομμουνι.

Τελος,δεν πρεπει να ανηκει καποιος σε καποιο κομμα ή να ασπαζεται οπωσδηποτε καποια ιδεολογια επειδη δεν ειναι ρατσιστης,ομοφοβικος και αγαπα ολου τους συνανθρωπους ειτε ειναι μαυροι ειτε ασπροι κλπ. Ολα αυτα δεν χρειαζονται να τα νιωθεις λογο καποιας ιδεολογιας,φτανει να εισαι ανθρωπος. Επισης να εχεις ζησει και καποια πραγματα. Δεν μπορεις να φανταστεις τι ρατσισμο εχω βιωσει απο ελληνες ως γερμανους,απο μικρη ηλικια εως και τωρα..
Golden Age έγραψε:
NKVD_SMERSH έγραψε:

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 24 Ιούλ 2019, 01:35

Pedro έγραψε:
24 Ιούλ 2019, 01:24
Αγις έγραψε:
24 Ιούλ 2019, 01:12
Pedro έγραψε:

Τι εννοεις;
Μαοικος δεν εισαι ;
Εγω ειμαι ο ιδιος η μτενσαρκωση του! :smt005:

Θες να τα ξανα παρουμε απο την αρχη ολα; Τι σχεση εχω γω με τον κομμουνισμο; :102:

Στο ξανα λεω,επειδη συμπονω τους προσφυγες γιατι καταλαβαινω τι περνανε,ειδικα τα μικρα παιδια,γιατι εχω βιωσει τον ρατσισμο απο ομοεθνης μου απο μικρη ηλικια (φαντασου τα παιδακια που δεν φταινε σε τιποτα και δεν ειναι ομοεθνη των αυτοχθονων). Δεν σημαινει οτι ειμαι μαοικος η ζαιος κλπ.

Επισης δεν εχω δειξει ποτε στα σχολια μου οτι ειμαι ανθελληνας. Μπορει να διαφωνω με καποια πραγματα λογω ιστορικου υποβαθρου κλπ αλλα ακομη και αυτο δεν με κανει προδοτη.

Επειδη δεν εχω προβλημα με τους γκει ,δεν σημαινει οτι ειμαι γκει και οπωσδηποτε κομμουνι.

Τελος,δεν πρεπει να ανηκει καποιος σε καποιο κομμα ή να ασπαζεται οπωσδηποτε καποια ιδεολογια επειδη δεν ειναι ρατσιστης,ομοφοβικος και αγαπα ολου τους συνανθρωπους ειτε ειναι μαυροι ειτε ασπροι κλπ. Ολα αυτα δεν χρειαζονται να τα νιωθεις λογο καποιας ιδεολογιας,φτανει να εισαι ανθρωπος. Επισης να εχεις ζησει και καποια πραγματα. Δεν μπορεις να φανταστεις τι ρατσισμο εχω βιωσει απο ελληνες ως γερμανους,απο μικρη ηλικια εως και τωρα..
[/quote]

Χοτζικός ;

Δεν μπορεις να φανταστεις το ρατσισμο που βιωνουμε οι Πελοποννησιοι στο φορουμ .
Οτι και να έχεις βιωσει ειναι τπτ συγκριτικα .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Pedro

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pedro » 24 Ιούλ 2019, 01:45

Αγις έγραψε:
24 Ιούλ 2019, 01:35

Βλεπεις οτι δεν σε ρωταω αν εισαι κατι ή οχι. Γιατι πρεπει να εισαι κατι; Γιατι με το που ανοιξεις το στομα σου πρεπει να σε καταταξω σε καποια ομαδα; Επειδη καποιοι εχουν την ιδια αποψη με εσενα;

Θα σου φερω ενα παραδειγμα. Αυτη τη στιγμη προσπαθουν να περασουν καποια μετρα στην εκπαιδευση,με ορισμενα διαφωνω και με αλλα συμφωνω. Τι με κανει αυτο; Δεξιο; Αριστερο; Μαοικο; Τι; Τιποτα! Εχω καποιες αποψεις,οι οποιες πηγαζουν απο οσα εχω δει και διαβασει. Πιστεψε με ειμαι πολυ «βολεμενος» ειδικα για καποιον που θα ακουσει τις αποψεις μου,αλλα μαζι με την οικογενεια μλυ ηρθαμε απο τα κατωτερα στρωματα ,καταλαβαινω πως νιωθει κανεις να του στερουν την εκπαιδευση ή στα παιδια. Επισης δεν θα παψω να σκεφτομαι τον διπλανο μου,γιατι δεν ζω μονος μου,ειμαστε μια κοινωνια. Αυτο που κυριως οι ελληνες δεν το καταλαβαινουν. Αντιθετα ολοι νομιζουν πως μοναχα αυτοι και η οικογενεια τους ειναι οι βασιλιαδες και οι μοναδικοι στον κοσμο. Για αυτο εχουμε αυτα τα χαλια.

Εσεις εκει κατω,δεν ειστε αυτοι που ψηφισαν περισσοτερο την χα;
Golden Age έγραψε:
NKVD_SMERSH έγραψε:

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 28 Ιούλ 2019, 20:38

Η Ioanna MexriEkei είναι με τον Γιωργος Καλαϊτζίδης.
4 ώρες ·

Αύριο έχω το δικαστήριο με τις κατηγορίες της "διέγερσης" και της "ηθικής αυτουργίας για φθορές" για μια πρόσφατη ανάρτηση που έκανα στο φέισμπουκ. Σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει, στην Ελλάδα οι χρήστες του φέισμπουκ υπολογίζονται περίπου στους 6.800.000. Καθημερινά γίνονται χιλιάδες αναρτήσεις και εκατοντάδες από αυτές είναι απειλητικές. Κρεμάλες, απειλές ξυλοδαρμού, φόνοι και πάσης φύσεως απειλές εξαπολύονται καθημερινά, αρκετές φορές και από δημόσια πρόσωπα (στελέχη κομμάτων, πολιτικούς, βουλευτές, δημοσιογράφους κ.α).
Ένας μόνο μαλάκας όμως οδηγείται κάθε τρείς και λίγο σε αυτόφωρα, δίκες και προκαταρκτικές εξετάσεις για αυτά που γράφει. Αποδεικνύοντας έτσι το πόσο μεγάλη ελευθερία έκφρασης υπάρχει στην ελληνική δημοκρατία τους.

Κάνω ανάρτηση για το μακεδονικό; Διατάσσεται προκαταρκτική εξέταση σε ανώτατο βαθμό από τον Άρειο πάγο.
Κάνω ανάρτηση για τον Σκάι;
Συλλαμβάνομαι στο αυτόφωρο, δικάζομαι, αθωώνομαι. Μετά γίνεται έφεση κατά της αθωωτικής απόφασης, ξαναδικάζομαι και καταδικάζομαι.
Κάνω ανάρτηση φωτό με κάλυκες από σφαίρες που ρίξανε μαφιόζοι στα Εξάρχεια μέσα στον κόσμο;
Αφήνουν τους μαφιόζους και διατάσσουν προκαταρκτική εξέταση για μένα για "διατάραξη της ειρήνης των πολιτών"!.
Κάνω ανάρτηση για ΣΕΒ;
"Διέγερση" και "ηθική αυτουργία". Προσέξτε, ηθική αυτουργία για ανάρτηση που ανέβηκε ΜΕΤΑ την παρέμβαση.
Το κερασάκι στην τούρτα βέβαια είναι αυτά που έρχονται. Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ όταν θα γίνεται κάποια παρέμβαση με την υπογραφή του Ρουβίκωνα, θα ασκείται δίωξη "σε όλα τα ταυτοποιημένα μέλη της ομάδας". Με απλά λόγια θα είμαι εγώ στην Αλεξανδρούπολη,θα γίνει μια παρέμβαση του Ρουβίκωνα στην Αθήνα και θα βρεθώ κατηγορούμενος. Και φυσικά οχι μόνο εγώ (που είμαι το στανταράκι) αλλά και ποιός ξέρει πόσοι άλλοι σύντροφοι-ες.
Όπως φαίνεται η ΝΔ αποφάσισε να κλείσει τελείως το καπάκι της κατσαρόλας με το βραστό νερό, μην αφήνοντάς τους ατμούς να φύγουν από κάπου. Όποτε ο μάγειρας το κάνει αυτό η κατσαρόλα με το φαΐ λόγω της πίεσης σκάει σε δύο λεπτά (η 2 χρόνια; δεν θυμάμαι..) η κουζίνα γίνεται χάλια και ο σπιτονοικοκύρης αλλάζει τον μάγειρα.

Υ.Γ. Απλά να διευκρινίσω πως όταν γράφω κατσαρόλα με φαΐ εννοώ κατσαρόλα με φαΐ. Οχι βόμβα. Οκ;

Γιώργος Καλαϊτζίδης

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών