Που θες να ξερω ποσο παρανοϊκος ειναι κανεις;
Επισης επι χουντα και σε ποιον δεν ειχαν αοιξει φακελο..
Μακαρι να μην εισαι. Νομιζεις με χαροποιει το γεγονος οτι υπαρχουν ανθρωποι που την νοσταλγουν;
Που θες να ξερω ποσο παρανοϊκος ειναι κανεις;
Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:42Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.NKVD_SMERSH έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:41
Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Διπαβασε και την τσόντα στο τελευταίο:
Το σούβλισμα είναι σχήμα καθ' υπερβολήν για να μην έχουμε παρεξηγήσεις!Nandros έγραψε: ↑24 Ιούλ 2019, 00:26.....
Και για να μην κουράζεσαι και κάνεις μαντείες που πέφτουν έξω, ιδού οι θέσεις μου:Nandros έγραψε: ↑ 10 Ιουν 2018, 22:09
Σούβλισμα με την καβίλια του λοστρόμου στους:
Μαύρους-φαιούς-κόκκινους φασίστες και στα άλλα απολειφάδια ένθεν κακείθεν, εχθρούς της δημοκρατίας.
Βασιλογλύφτες-χουντογλύφτες-κλπ.
Πράκτορες ξένων δυνάμεων-συνοδοιπόρους-υποστηρικτές τους- λοιπούς μισ/ανθέλληνες.
Έμμισθους-άμισθους συστηματικούς προπαγανδιστές κομμάτων-κλπ ψεύτες.
Ψευδοεπιστήμονες δημιουργιστές-YoungEarthers-κλπ.
Προσηλυτιστές-ιεραποστόλους όλων των θρησκειών.
Ομοφοβικούς-βέγκανς-σπίσιιστς-μανούλες του FB-κλπ λοξούς.
Τωρα μαλιστα.Nandros έγραψε: ↑24 Ιούλ 2019, 00:33Διπαβασε και την τσόντα στο τελευταίο:Nandros έγραψε: ↑24 Ιούλ 2019, 00:26.....
Και για να μην κουράζεσαι και κάνεις μαντείες που πέφτουν έξω, ιδού οι θέσεις μου:Nandros έγραψε: ↑ 10 Ιουν 2018, 22:09
Σούβλισμα με την καβίλια του λοστρόμου στους:
Μαύρους-φαιούς-κόκκινους φασίστες και στα άλλα απολειφάδια ένθεν κακείθεν, εχθρούς της δημοκρατίας.
Βασιλογλύφτες-χουντογλύφτες-κλπ.
Πράκτορες ξένων δυνάμεων-συνοδοιπόρους-υποστηρικτές τους- λοιπούς μισ/ανθέλληνες.
Έμμισθους-άμισθους συστηματικούς προπαγανδιστές κομμάτων-κλπ ψεύτες.
Ψευδοεπιστήμονες δημιουργιστές-YoungEarthers-κλπ.
Προσηλυτιστές-ιεραποστόλους όλων των θρησκειών.
Ομοφοβικούς-βέγκανς-σπίσιιστς-μανούλες του FB-κλπ λοξούς.
Το θυμάσαι αυτό; Ήταν η απάντηση μου, τότε που με πρότεινες σαν συντονιστή Λος Τρόμος!
ξεχνιουνται αυτά;
Κοιτα να δεις που δεν ειμαι σε καμια περιπτωση μεσα.
Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:42Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.NKVD_SMERSH έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:41
Μην αυτοκαρφωνεσαι αλλα αφου το κανεις μην ξεχνας και κατι σαν τον κοκκινο φασισμο .Pedro έγραψε: ↑24 Ιούλ 2019, 00:51Κοιτα να δεις που δεν ειμαι σε καμια περιπτωση μεσα.
Επειδη ειμαι ρεαλιστης και λεω πως ειμαστε ανισχυρη σε σχεση με την τουρκιε,δεν με κανει προδοτη.
Δεν ανηκω σε κανενα κομμα.
Φασισταςγελαω απλα.
Επισης το να υπερασπιζεται κανεις τους προσφυγες δεν σημαινει πως οπωσδηποτε ανηκει σε καποια ομαδα ή κομμα.
Γενικα αυτο το ταμπου με τις ταμπελες μου την δινει παρα πολυ. Στην περιπτωση του νανδρου,ξερει και ο ιδιος πολυ καλα γιατι τον ελεγα χουντολατρη. Εαν δεν διαβασες,πηγαινε να δεις.
Παντως ομολογω,παρα τις εντασεις με τον ναδρο ανταλλασουμε αποψεις και σε γενικες γραμμες δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα. Κυριως γιατι εχει να πει κατι,γνωριζει αρκετα. Απλα το προβλημα του ειναι πως ειναι ισχυρογνωμον και αδιαλλακτος. Εαν μπορουσε να αποβαλλει την αδιαλλαξια απο την προσωπικοτητα του θα ηταν μια καλη μορφη..
Καλα σε λιγο θα μας πεις οτι ειναι και ο θεος του φορουμ. Αραξε. Δεν εχουν ολοι την ιδια αποψη με εσενα..
Μην αυτοκαρφωνεσαι αλλα αφου το κανεις μην ξεχνας και κατι σαν τον κοκκινο φασισμο .
Ο Μπουμπυς παιζει να ειναι κατα 99 % δεξιος φανατικος με ταλεντο στις δολιοφθορες .Pedro έγραψε: ↑24 Ιούλ 2019, 01:04Καλα σε λιγο θα μας πεις οτι ειναι και ο θεος του φορουμ. Αραξε. Δεν εχουν ολοι την ιδια αποψη με εσενα..
Οσο για το αλλο,τι θα μας πεις και εσυ παλιο καπιταλα που βγαζεις λεφτα εις βαρος ζωων;
Προσεχε πως μου μιλας γιατι θα στειλω τον μπουμπη να κατεβασει τις κοτες στις πορειες.
Τι εννοεις;
Μαοικος δεν εισαι ;
Εγω ειμαι ο ιδιος η μτενσαρκωση του!