Aν μου λέγαν πριν ένα χρόνο ότι θα κυκλοφορούσε βιβλίο μου.....

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Aν μου λέγαν πριν ένα χρόνο ότι θα κυκλοφορούσε βιβλίο μου.....

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 30 Ιούλ 2019, 15:26

Δέχομαι να προλογίσω το επόμενο βιβλίο, με 900 ευρώ.
Ordem e Progresso.

Άβαταρ μέλους
nikos_hellas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikos_hellas » 30 Ιούλ 2019, 15:29

Λεγεών έγραψε:
30 Ιούλ 2019, 15:19
nikos_hellas έγραψε:
30 Ιούλ 2019, 13:13
Λεγεών έγραψε:
30 Ιούλ 2019, 12:23

Παλιά σου τέχνη κόσκινο, με ό,τι και αν καταπιάνεσαι. Στο συγκεκριμένο ζήτημα, ξανά αποπροσανατολίζεις με βαριά ονόματα όποιο εύπιστο άτομο χαμηλής νοημοσύνης τύχει να σε διαβάσει. "Υποστηρικτές", αν υποθέσουμε πως δεν ψεύδεσαι ευθέως, δεν σημαίνει πως υπήρχε πραγματικά ό,τι μπορεί να κατεβάσει η γκλάβα σου για να πακετάρεις και να πουλήσεις. Καλοτάξιδο και το δεύτερο βιβλίο, αλλά το μόνο που καταφέρνεις είναι να εκχυδαΐζεις τις αληθινές επιστήμες από την άνεση της καρέκλας σου, κάνοντας τον ιντερνετικό ερευνητή και πλάθοντας θεωρίες που "θα μπορούσαν να είναι", αλλά που απλά δεν είναι. Χάϊλαϊτ σου ήταν το Πουμαπούνκου, που με περισπούδαστο ύφος μας έλεγες ότι είναι προκατακλυσμιαία μεγαλιθική κατασκευή, και τελικά αποδείχτηκε πως κατασκευάστηκε πριν 12 αιώνες.

Δυστυχώς ποτέ δεν καταδέχτηκες να διαβάσεις ένα κανονικό βιβλίο οποιασδήποτε επιστήμης ή κάνεις μία σοβαρή συζήτηση με άτομα που έχουν σπουδάσει τις επιστήμες που πιθηκίζεις, παρά σπάμμαρες και σπάμμαρες αρλούμπες για να πεις τα δικά σου. :)
Είναι τρομερό αυτό που προσπαθείτε να προσβάλλετε και να μειώσετε όσους ανθρώπους ξέρουν 5 πράγματα παραπάνω και που έχουν ψάξει πιο πέρα από αυτά που μας παρουσιάζουν σαν θέσφατα!!! Μέχρι εκεί είστε, τελείως υποταγμένοι, γιατί δεν μπορείτε τίποτα άλλο!
Είσαι καλό τρολλ και εσυ, σε έχω πετύχει σε διάφορα θέματα και σε πάω. :smt005:
Ρε φίλε εσείς τρολαρετε σε κάθε θέμα και δεν αφήνετε τον κόσμο να συζητήσει λίγο. Νομίζετε ότι είστε οι έξυπνοι της υπόθεσης αλλά δεν είστε!! Απλά παπαγαλιζετε!
Ενάντια στη νέα τάξη πραγμάτων.
Against the new world order.

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 30 Ιούλ 2019, 15:49

Εάν έγραφα και κυκλοφορούσα βιβλίο -που δεν υπάρχει περίπτωση- θα το κρατούσα εδώ κρυφό, επειδή όλοι οι χαβαλέδες θα με κράζανε, και δεν έχω όρεξη να ρίχνω βρισίδια. Φτου, φτου, σκόρδα, μακριά από γκαντέμηδες.
Ordem e Progresso.

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 30 Ιούλ 2019, 15:55

Αρίστος έγραψε:
29 Ιούλ 2019, 16:45
Highlander να προσθεσω κατι απλο.

Στις 4 Απριλίου του 2017, στη Συνόδο των ευρωπαικών χωρών του Νότου στη Μαδρίτη, ο Αλέξης Τσίπρας έκανε μιά ιδιαίτερα αιχμηρή δήλωση. «Συζητήσαμε την αναγκαιότητα να ξεπεράσει η Ευρώπη την οικονομική κρίση. Και για να την ξεπεράσει πρέπει να ξεπεράσει τις ανισότητες. Όλοι μας έχουμε συμφωνήσει να τηρήσουμε τους κανόνες. Αλλά χρειάζεται ευελιξία και τους κανόνες αυτούς να τους τηρούν όλοι. Αντιλαμβάνεστε ότι τα πλεονάσματα κάποιων είναι τα ελλείμματα κάποιων άλλων. Τα ελλείμματα του νότου είναι τα πλεονάσματα του ευρωπαϊκού βορρά. Θα πρέπει αυτή η αντίφαση να επιλυθεί.»
.
Όπως φαίνεται, τόσο ο Τσίπρας όσο και εσύ αγνοείτε ότι υπάρχουν και άλλες χώρες στη Γη, πέραν εκείνων του Ευρώ.

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 30 Ιούλ 2019, 15:56

vatraxos έγραψε:
29 Ιούλ 2019, 18:09
Αρίστος έγραψε:
29 Ιούλ 2019, 17:48
Ομολογω, εσπασα τον κουμπαρα με τα 0,60 και ειπα να τα ριξω σε συγγραφικες επενδυσεις.

.
Άλλο σπας αλλά χαλάλι.
:lol:

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 30 Ιούλ 2019, 15:56

Νικο δεν πειραζει, αστους να δειχνουν το πηξιμο τους.

Να δεις ποσο θα πηξουν και οταν δουν τι ονομα θα προλογισει το δευτερο βιβλιο. :lol::smt005:

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 30 Ιούλ 2019, 15:59

sharp έγραψε:
30 Ιούλ 2019, 15:55
Αρίστος έγραψε:

Στις 4 Απριλίου του 2017, στη Συνόδο των ευρωπαικών χωρών του Νότου στη Μαδρίτη, ο Αλέξης Τσίπρας έκανε μιά ιδιαίτερα αιχμηρή δήλωση. «Συζητήσαμε την αναγκαιότητα να ξεπεράσει η Ευρώπη την οικονομική κρίση. Και για να την ξεπεράσει πρέπει να ξεπεράσει τις ανισότητες. Όλοι μας έχουμε συμφωνήσει να τηρήσουμε τους κανόνες. Αλλά χρειάζεται ευελιξία και τους κανόνες αυτούς να τους τηρούν όλοι. Αντιλαμβάνεστε ότι τα πλεονάσματα κάποιων είναι τα ελλείμματα κάποιων άλλων. Τα ελλείμματα του νότου είναι τα πλεονάσματα του ευρωπαϊκού βορρά. Θα πρέπει αυτή η αντίφαση να επιλυθεί.»
.
Όπως φαίνεται, τόσο ο Τσίπρας όσο και εσύ αγνοείτε ότι υπάρχουν και άλλες χώρες στη Γη, πέραν εκείνων του Ευρώ.

Η Αμερικη παντως ειναι εξαλλη εξαιτιας των υπερογκων γερμανικων πλεονασματων σε βαρος της Αμερικης και θα ανακοινωσει και νεους δασμους σε βαρος της ΕΕ.

.

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 30 Ιούλ 2019, 16:02

Αρίστος έγραψε:
30 Ιούλ 2019, 15:59
sharp έγραψε:
30 Ιούλ 2019, 15:55
Αρίστος έγραψε:

.

Η Αμερικη παντως ειναι εξαλλη εξαιτιας των υπερογκων γερμανικων πλεονασματων σε βαρος της Αμερικης και θα ανακοινωσει και νεους δασμους σε βαρος της ΕΕ.

.
Άσχετη απάντηση.

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 30 Ιούλ 2019, 16:03

Cavaliere έγραψε:
30 Ιούλ 2019, 13:15
Κράχτε, ρε, κράχτε. Πληβείοι. Τι θα κερδίσετε; Καλά κάνει και διαφημίζει. Πουλάς καρπούζια με το σαβουάρ βιβρ του Ζαμπούνη; Μαζί του, να βγαίνει κάθε μέρα με μικρόφωνο, λαϊκά τραγούδια στο background, και να βγαίνουν στα μπαλκόνια για κράξιμο, όταν βγαίνουν τα νούμερα που ψηφίζετε για να κάνουν ντόρο και τσίρκο, είναι καλά; Αχ, ξέχασα, δεν τους ψηφίζουμε ημείς, έρχονται οι aliens , ψηφίζουν, και ξαναφεύγουν, εμείς την Κυριακή εκείνη είμαστε δεμένοι σε υπόγεια.
:lol:

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 30 Ιούλ 2019, 16:04

Καθολου ασχετη. Η Γερμανια με τα υπερογκα εμπορικα πλεονασματα της προκαλει τις ΗΠΑ, τις νοτιες ευρωπαικες χωρες και τους ιδιους τους ευρωπαικους κανονισμους οι οποιοι προβλεπουν προστιμα που ποτε δεν πληρωσε.

Αναλυτικες αναφορες στο βιβλιο μου.

.

Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi » 30 Ιούλ 2019, 16:07

Δεν έχετε πολιτισμό.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 30 Ιούλ 2019, 16:11

Αναλυτικες αναφορες στο βιβλιο μου
Δεν παλεύεται τόση υποκουλτούρα :a040:
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 30 Ιούλ 2019, 16:13

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
30 Ιούλ 2019, 16:11
Αναλυτικες αναφορες στο βιβλιο μου
Δεν παλεύεται τόση υποκουλτούρα :a040:

Ποια υποκουλτουρα κακομοιρη; Ακομη και επικεφαλης γερμανικων οικονομικων ινστιτουτων τα καταγγελουν.

.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 30 Ιούλ 2019, 16:20

Αρίστος έγραψε:
30 Ιούλ 2019, 16:04
Καθολου ασχετη. Η Γερμανια με τα υπερογκα εμπορικα πλεονασματα της προκαλει τις ΗΠΑ, τις νοτιες ευρωπαικες χωρες και τους ιδιους τους ευρωπαικους κανονισμους οι οποιοι προβλεπουν προστιμα που ποτε δεν πληρωσε.

Αναλυτικες αναφορες στο βιβλιο μου.

.
Σοβαρα τωρα;
Γραφεις αυτες τις ασυναρτησιες στο βιβλιο σου;
Kαταρχας βρε πανασχετε συγγραφεα το προστιμο σε τετοιες περιπτωσεις ειναι 0.1% του ΑΕΠ
Λες ποτε να αποτελουσε προβλημα για την Γερμανικη οιικονομια αυτο το προστιμο;

Παρουσιασε μας μια αποφαση προστιμου που νομιζεις οτι δεν πληρωθηκε
Δεν εχει επιβληθει κανενα προστιμο
Αν οι Ευρωπαικες αρχες θεωρησουν οτι υπαρχει προβληματικο υπερπλεονασμα κανουν συστασεις και δινουθν κατευθυνσεις στην χωρα που το παρουσιαζει
Αν αυτες οι συστασεις κατευθυνσεις αγνοηθουν τοτε μπαινει αυτο το αστειο προστιμο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 30 Ιούλ 2019, 16:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 30 Ιούλ 2019, 16:31

Aνοιξε νημα να σε ταισω τρομπονι και δωσε λινκ.

.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών