Παλιοί χρήστες που φεύγουν

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Re: Παλιοί χρήστες που φεύγουν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 22 Μάιος 2018, 20:49

vagabondo έγραψε:
22 Μάιος 2018, 20:45
Ίφιδα έγραψε:
22 Μάιος 2018, 20:43
για ποιόν λέτε;
:lol:
:oops: έλειπα λίγες μέρες και δε ξέρω. Ας πούμε μού ρχονται στο μυαλό διάφοροι μαγκάου (ναι εισαι μίσανδρη, μπολεκκαιλολεξ, εθνικομισογύνης κλπ)

Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης » 22 Μάιος 2018, 20:50

Ίφιδα έγραψε:
22 Μάιος 2018, 20:49
vagabondo έγραψε:
22 Μάιος 2018, 20:45
Ίφιδα έγραψε:
22 Μάιος 2018, 20:43
για ποιόν λέτε;
:lol:
:oops: έλειπα λίγες μέρες και δε ξέρω. Ας πούμε μού ρχονται στο μυαλό διάφοροι μαγκάου (ναι εισαι μίσανδρη, μπολεκκαιλολεξ, εθνικομισογύνης )
οκ!
(✿ ♥‿♥)

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 22 Μάιος 2018, 20:55

Εντάξει, θενξ, επρεπε να εμπιστευτώ το ένστικτο :lol:

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 22 Μάιος 2018, 20:56

Spiros252 έγραψε:
18 Μάιος 2018, 20:57
Juno όταν λέμε επεξεργασία εννοούμε και αυτό που γράφεις. Δεν πειράζουμε την ανάρτηση του χρήστη με οποιοδήποτε τρόπο. Καταλήξαμε σε αυτό.
:p4:
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα » 22 Μάιος 2018, 21:00

Ασέβαστος έγραψε:
22 Μάιος 2018, 20:41
το αλας της γης. κατι τετοιοι ειναι εδω αποκλειστικα για τη διασκεδαση μας, οι προσβολες ειναι μονο στα μουτρα του, δεν ειναι δυνατον να ψαρωνουν κανονικοι ανθρωποι απο προσβολες ζαβων.

βοηθαει και στην αυξηση της αυτοεκτιμησης, ακομη και των ασθενεστερων μελων του πχορουμ τουτου. εχουν να σκεφτονται οτι ευτυχως, τουλαχιστον δεν εχουν καταντησει ετσι.
δεν το βλέπω έτσι
καταρχήν είναι αντιαισθητικό, όχι μόνο λόγω
της παρουσίας του, αλλά γιατί διαλύονται όλα
τα τόπικς από απαντήσεις που του δίνουν
όσοι παρασύρονται

επίσης, το μπαν είναι κοροϊδία από ένα σημείο
και μετά

ας τον αφήσουν εκεί να αλωνίζει, κι ας γράφει
ο Σπύρος λίγο πιο πέρα κανόνες για όλους εμάς
τους υπόλοιπους

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 22 Μάιος 2018, 21:02

ΚΛΙΝΟΣΟΦΙΣΤΗΣ έγραψε:
20 Μάιος 2018, 14:17
Σὲ σένα, Juno, θὰ πῶ αὐτό, - καὶ θὰ τὸ διαβάσουν κι' ἆλλοι, δὲν γίνεται ἀλλοιῶς, ἐξὸν κι' ἄν δὲν...τὸ γράψω!
~~
Στὴν δεκαετία τοῦ '70, ἡ Ἕνωση τῶν Νέων Ἑλλήνων Λογοτεχνῶν, χωρὶς νὰ ζητήσω ποτέ μου ἐγὼ τίποτα, μοῦ ἀνέθεσε
τὸν ρόλο: ὑπευθύνου ὕλης γιὰ τὸ περιοδικὸ Νεώτερα Γράμματα. Δηλαδή, ὅ,τι δημοσιευόταν στὸ περιοδικό: διηγήματα,
ποιήματα, δοκίμια, κριτικές, εἰδήσεις, ὄχι μόνον περνοῦσε ἀπὸ τὰ χέρια μου καὶ τὴν κρίση μου (ἀλλοιῶς δὲν δημοσιευό-
ταν - δὲν ἦταν διαδίκτυο, νὰ τοῦ στέλνεις πρὸς δημοσίευση μόνος σου ὅ,τι γουστάρεις καὶ νὰ τὸ καμαρώνεις, ἐντὸς δευ-
τερολέπτων, ἐσὺ καὶ κανεὶς ἆλλος) ἀλλὰ καὶ ἀπὸ ἀναγκαστικὲς συχνὰ διορθώσεις γλωσσικές, συντακτικὲς ἤ καὶ καθωσ-
πρεπικές, νὰ μὴν ἔχουμε μπλεξίματα μὲ τὸν Νόμο.
Εἶχα πείρα, ξεκινῶντας αὐτὴ τὴν δουλειά (δὲν πληρωνόμουν), κάπου εἴκοσι (20) μεταφράσεων βιβλίων φιλοσοφικῶν καὶ μυθιστορημάτων, μελετῶν καὶ προλόγων, ἀρθρογραφίας σὲ ἐφημερίδες, ἔγραφα, ἀπὸ 13 χρονῶ, στὴν Διάπλασι τῶν Παί-
δων
καὶ ἀργότερα στὴν Φιλολογικὴ Βραδυνή. Εἶχα καὶ τὴν διαγωγὴ ἀνυπόταχτου καὶ ἔντιμου ἀνθρώπου.
Λοιπόν, παρακολουθοῦσα ἀπὸ κοντὰ ἀκόμα καὶ τὴν ἐκτύπωση τοῦ περιοδικοῦ, τὴν σελιδοποίηση κτλ.
Τὴν ἴδια ἐποχὴ ἀκριβῶς, ζοῦσα στὸ σπίτι μου ἕνα δράμα μὲ τὴν μητέρα μου ἄρρωστη, ποὺ λυτρώθηκα μὲ τὸν θάνατό της
τὸ 1980. Θέλω νὰ πῶ, μ' αὐτό, ὅτι σπανίως ἔβγαινα ἀπὸ τὸ σπίτι. Κι' αὐτὸ ἀφοῦ ἐξασφάλιζα προστασία τῆς μητέρας μου
ἤ ἀναγκαζόμουν νὰ τὴν κουβαλάω μαζύ μου (ἀκόμα καὶ στὶς περιοδεῖες μὲ τὰ θέατρα, σὲ ὅλη τὴν Ἑλλάδα, χειμώνα-καλο-
καῖρι, γιὰ χρόνια, ὥσπου...παραιτήθηκα, γιατί ἔτσι ἐπαγγελματικῶς αὐτοκτονοῦσα).
Τί σχέση ἔχουν ὅλα αὐτὰ τώρα;
Μοῦ ἔδιναν καὶ λεφτὰ νὰ ταχυδρομῶ τὸ περιοδικὸ στοὺς συνδρομητές.
Ἔβαζα λοιπόν, μέσα στὸ κάθε τεῦχος, ἕνα σημείωμα καὶ τὴν σφραγίδα μὲ τὴν διεύθυνσή μου, λέγοντάς τους νὰ στέλνουν
ἀπ' εὐθείας τὰ κείμενά τους σὲ μένα.
Ἄ! Στὴν δεύτερη σελίδα τοῦ περιοδικοῦ ἔγραφε πᾶντα: ὑπεύθυνος ὕλης, Ἰάνης Λὸ Σκόκκο.
Καὶ ζητοῦσα καὶ νέους συγγραφεῖς. Ἔχω ἀναδείξει πολλὰ ὀνόματα - καὶ ἀργότερα, ὅταν ἔβγαλα δικό μου περιοδικό, τὴν
"Τρικυμία" ἔφτιαχνα καὶ ἀφιερώσεις ὁλόκληρες, χωρὶς νὰ πληρώνομαι.

Ὅλα τὰ πράγματα ἔχουν κάποτε κι' ἕνα τέλος. Πολλὲς φορὲς ἀναπάντεχο καὶ ὕπουλο καὶ πρόστυχο.
Πίσω ἀπὸ τὴν πλάτη μου, λοιπόν, συνεδριάσανε καὶ...μὲ διώξανε, γιατί, λέει, ἔβαζα σημειώματα καὶ σφραγίδα.
Οὔτε κἄν...σὲ ἀπολογία δὲν μὲ καλέσανε!
Ἁπλῶς, τὄμαθα καὶ μοῦ τὸ ἐπιβεβαίωσαν...τηλεφωνικῶς! Κτλ. Αὐτά, ὥς τὸ 1980.
Βρῆκαν τὴν εὐκαιρία καὶ τί δὲν εἶπαν γιὰ νὰ μὲ συκοφαντήσουν - διασταυρώθηκαν αὐτά.
~~~~
Λοιπόν, λὲς νὰ εἶμαι τόσο χαζὸς ἀκόμη, νὰ συγκινοῦμαι μὲ τίτλους καὶ ἀξιώματα ποὺ σοῦ χαρίζει ὁ ἕνας καὶ ὁ ἆλλος, γιὰ
νἄχει τὸ ἐλεύθερο νὰ σ'τὰ παίρνει πίσω ὅποτε γουστάρει;
Νομίζεις πὼς θέλω ἕνα βιογραφικό, ποὺ νὰ λέει, μετὰ τὸν θάνατό μου, ὑπῆρξε Συντονιστὴς Ὀρθοῦ Λόγου, σὲ ἀγράμματους
ποὺ δὲν ἀλλάζανε μὲ τίποτα;
Παιδάκι μου, ἔχω νὰ κοιτάξω τὴν ὑγεία μου, τὴν ἀξιοπρέπεια τῶν γηρατιῶν μου καὶ νὰ ἁπαλύνω τὴν μοναξιά μου.
Δὲν ζήτησα ἀπὸ κανέναν ποτὲ τίποτα.
Καὶ οὔτε νερὸ ξεψυχῶντας δὲν θὰ ζητήσω. Αὐτὸ φάνηκε καὶ στὸ Νοσοκομεῖο, τὸν περασμένον Αὔγουστο.
Πολὺ φιλικά, σὲ σένα καὶ σ' ὅποιον ἆλλον θέλει νὰ καταλάβει.
Ἰάνης Λὸ Σκόκκο,
Κλινοσοφιστής.
Εγώ λέω να μείνετε σαν μέλος. Ανεβάζετε το επίπεδο όπου γράφετε και κατά τη γνώμη μου όποιος γράφει στο Άσυλο (το άλλο φόρουμ), χάνει τον χρόνο του και χαλιέται. Είναι κρίμα να είστε σε ένα φόρουμ που έχει καταντήσει να έχει κλειστά τα pms και να προεγκρίνει όλα τα σχόλια μην μάθουν τα μέλη του τι εναλλακτική έχουν και του φύγουν.
Και γενικώς τα θέματα εκεί, εσείς και 1-2 άλλοι σώσετε την κατάσταση.
Και σας ξέρουμε τόσα χρόνια, κάναμε αγώνα για να μάθετε ότι είμαστε εδώ.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης » 22 Μάιος 2018, 21:14

ΚΛΙΝΟΣΟΦΙΣΤΗΣ έγραψε:
20 Μάιος 2018, 14:17

Παιδάκι μου, ἔχω νὰ κοιτάξω τὴν ὑγεία μου, τὴν ἀξιοπρέπεια τῶν γηρατιῶν μου καὶ νὰ ἁπαλύνω τὴν μοναξιά μου.
Δὲν ζήτησα ἀπὸ κανέναν ποτὲ τίποτα.
Καὶ οὔτε νερὸ ξεψυχῶντας δὲν θὰ ζητήσω. Αὐτὸ φάνηκε καὶ στὸ Νοσοκομεῖο, τὸν περασμένον Αὔγουστο.
Πολὺ φιλικά, σὲ σένα καὶ σ' ὅποιον ἆλλον θέλει νὰ καταλάβει.
¨Οταν γράφεις ανθρώπινα και ουσιαστικά μ αρεσεις. Μην κολλάς σε λεπτομέρειες και να σαι καλά.

Spiros252
Διαχειριστής
Phorum.gr user: Spiros252

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Spiros252 » 22 Μάιος 2018, 21:48

νύχτα έγραψε:
22 Μάιος 2018, 20:32
με τον σαχλαμάρα που κυκλοφορεί ανενόχλητα
και του επιτρέπεται να φτιάχνει τη μια περσόνα
μετά την άλλη, και τον μπανάρουν κάθε φορά
αφού συμπληρώσει μια κατοστάδα προσβολές,
θεωρείτε ότι θα παραμείνουμε πολλοί, για πολύ
ακόμη;
νύχτα έγραψε:
22 Μάιος 2018, 21:00
δεν το βλέπω έτσι
καταρχήν είναι αντιαισθητικό, όχι μόνο λόγω
της παρουσίας του, αλλά γιατί διαλύονται όλα
τα τόπικς από απαντήσεις που του δίνουν
όσοι παρασύρονται

επίσης, το μπαν είναι κοροϊδία από ένα σημείο
και μετά

ας τον αφήσουν εκεί να αλωνίζει, κι ας γράφει
ο Σπύρος λίγο πιο πέρα κανόνες για όλους εμάς
τους υπόλοιπους
Τί θέλεις να κάνουμε αγαπητή νύχτα;
Τί προτείνεις;
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας»
.
Stephen Hawking

νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα » 22 Μάιος 2018, 22:11

Spiros252 έγραψε:
22 Μάιος 2018, 21:48

Τί θέλεις να κάνουμε αγαπητή νύχτα;
Τί προτείνεις;
για αρχή, χρειάζεται να συμφωνήσουμε
ή να διαφωνήσουμε

Spiros252
Διαχειριστής
Phorum.gr user: Spiros252

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Spiros252 » 22 Μάιος 2018, 22:15

Λες κυκλοφορεί ανενόχλητα και μετά λες τον μπανάρουν κάθε φορά.

Πού διαφωνούμε; Δεν κάνουμε αυτό που πρέπει;
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας»
.
Stephen Hawking

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 22 Μάιος 2018, 22:16

νύχτα εικαστική παρέμβαση στο πρώτο ποστ με την αναφορά στις 100 δημοσιεύσεις:
1. Αν δεν είμαι μέσα (να τον έχω μπανάρει) και τον πετύχεις, ρώτα τον πόσα μπαν του έχουμε κανει κατά την εγγραφή (όχι 100, ούτε 2 δημοσιεύσεις δεν πρόλαβε να κάνει)
2. Δεν μπορείς να κάνεις μόνιμο μπανάρισμα πρακτικά, διότι αλλάζει με ένα ρισταρτ στο ρούτερ την IP και κάνει εγγραφή
3. Αυξήσαμε το όριο άνοιγμα θέματος στα 100 ποστς για να μη σπαμάρει νέα νήματα
4. Ζητήσαμε να μειωθούν τα κουοταρίσματα, για να μην χαλάνε οι συζητήσεις με τη διαγραφή του*
5. *Θα διαγράφεται όλος ο λογαριασμός με τα ποστς.

Όσο υπάρχει διάλογος μαζί του, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω (κατά τη γνώμη μου).
Αν εσείς έχετε κάποια πρόταση που να βοηθήσει παραπάνω, εγώ ευχαρίστως να την μεταφέρω, γιατί πραγματικά έχω εξαντλήσει τις ιδέες μου και βασικότερα δεν κάνω άλλη δουλειά από το να ασχολούμαι να ταυτοποιώ τον χρήστη και να τον μπανάρω. Υπήρχε μέρα που έκανε 6-7 λογαριασμούς.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 22 Μάιος 2018, 22:21

You cannot kill that which has no life!
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.

fagano3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fagano3 » 22 Μάιος 2018, 22:39

Αυτο με τα 100 ποστ για ανοιγμα θεματος ειναι πολυ καλο.

Πρακτικα οπως ειπωθηκε δεν μπορεις να μπαναρεις μονιμα καποιον που θελει να ξαναμπει.

Μια υστατη λυση ισως να ηταν για τους νεους χρηστες να υπαρχει προεγκριση στα 100 πρωτα ποστ.Να δηλωθει ξεκαθαρα οτι δεν το κανουμε για λογους λογοκρισιας αλλα για να μην υπαρχουν τρολ.

mec

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mec » 22 Μάιος 2018, 23:13

Πληρωμένη εγγραφή, έστω και με ένα συμβολικό ποσό αξίας ενός καφέ. Δεν βλέπω το λόγο που το πχόρουμ θα πρέπει να είναι ένα δωρεάν άσυλο για τον κάθε προβληματικό.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 22 Μάιος 2018, 23:16

mec_ έγραψε:
22 Μάιος 2018, 23:13
Πληρωμένη εγγραφή, έστω και με ένα συμβολικό ποσό αξίας ενός καφέ. Δεν βλέπω το λόγο που το πχόρουμ θα πρέπει να είναι ένα δωρεάν άσυλο για τον κάθε προβληματικό.
αυτό όχι νομίζω εγώ, αλλά να στέλναμε ή/και λαμβάναμε ενα sms για κωδικό ενεργοποίησης, θα μας στοιχίσει λιγότερο απο την θεραπεία για τα νεύρα της σεσιλης :)

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών