"έσκυψα να πάρω τα κλειδιά μου"

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Re: "έσκυψα να πάρω τα κλειδιά μου"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 03 Αύγ 2019, 17:45

Το ανθρωπάκι το φάγανε οι ζαίοι χωρίς να έχει κάνει τίποτα.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 03 Αύγ 2019, 17:47

wooded glade έγραψε:
03 Αύγ 2019, 17:45
Νομίζω χρειάζεσαι update.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

alamo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alamo » 03 Αύγ 2019, 17:50

Μοίραζε κάρβουνο σε βιολί χαρακι, και στο όλο τον Νίκ.φωκα, με το αγροτικό του και σε,όλα τα του Ρεθύμνου , άρπα κόλλα δεν ξέρει τη διαφορά πίστωση χρέωση, ένα αρχιδι από ένα κεφτέ, όταν τον τσάκωσαν δεν είδαν ότι ετειθετο θεμΑ με δαυτονε;

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 03 Αύγ 2019, 17:54

Κάρβουνα κιόλας !
Το μισό Beverly Hills σίγουρα θα έχει αυτός.

αποζαιοποίηση οέο ;

alamo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alamo » 03 Αύγ 2019, 17:59

De ja vu Σα να να συλλαμβάνες την φτερου ένα πραγμα

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 03 Αύγ 2019, 23:21

Ασέβαστος έγραψε:
03 Αύγ 2019, 11:21
stavmanr έγραψε:
03 Αύγ 2019, 10:34

Το δελτίο αποστολής είναι σοβαρότατο φορολογικό στοιχείο.
σε ορισμενες περιπτωσεις, ναι, ειναι. σε αλλες ειναι απλα αχρειαστη γραφειοκρατια, και σε αλλες ενας ακομη τροπος για φοροκλοπη.

π.χ.

εχω μια αποθηκη, περα απο το κεντρικο σημειο πωλησης. το να κοβω δελτια καθε φορα που πηγαινοφερνω κατι, ειναι απλως αχρειαστη μανουρα, δεν μπορω να ζημιωσω την εφορια αν δεν κοβω.
απο την αλλη, κοβωντας δελτιο απο και προς την αποθηκη μου, μπορω να μεταφερω νομιμα οτι θελω , και να τα παραδωσω στον πελατη οπουδηποτε, χωρις τομιλογιο, με μονο κινδυνο να πιαστω εκεινη τη στιγμη, και οχι στη διαδρομη.
Δεν είναι αχρείαστη μανούρα καθότι μπορείς να ελεγχθείς σχετικά με το αν τα διακινούμενα εμπορεύματα υπάρχουν στον τόπο διακίνησης και προορισμού ή όχι, ανά πάσα στιγμή και ειδικά τη στιγμή της μεταφοράς.
Στην άλλη περίπτωση, αν δεν κόψεις δελτίο αποστολής πρέπει να δικαιολογήσεις γιατί λείπουν τα εμπορεύματα από την αποθήκη σου και να αποδείξεις πώς διακινήθηκαν διότι διαφορετικά θεωρείσαι ...μαυραγορίτης.

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 04 Αύγ 2019, 14:16

Τι γίνεται έξω, ξέρουμε;

Άβαταρ μέλους
Parrot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot » 04 Αύγ 2019, 14:24

ST48410 έγραψε:
04 Αύγ 2019, 14:16
Τι γίνεται έξω, ξέρουμε;
Εικόνα

:smt005:

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 04 Αύγ 2019, 14:26

ST48410 έγραψε:
04 Αύγ 2019, 14:16
Τι γίνεται έξω, ξέρουμε;
Δύσκολο να βρεις στοιχεία από απλούς χρήστες του διαδικτύου.
Ρώταγα έναν και μου έλεγε μα μου σου και στο τέλος μου τα γύρισε ότι αυτός είναι συνταξιούχος στρατιωτικός και δεν έχει μεγάλη σύνταξη. Ο καθένας λέει τα δικά του.
Ένας άλλος φίλος έβγαλε ένα περιοδικό SUDOKU στα Γερμανικά και μετά από τρεις εβδομάδες του το μάζεψαν και του είπαν αν θες να παραμένει στα περίπτερα παραπάνω ξαναπλήρω. Δεν έβγαινε και το έκλεισε.
Πάντως στην Αγγλία ισχύει το σύστημα "pay as you earn" ξεκινώντας από μικροποσά για τους μικρούς επαγγελματίες και καταλήγοντας στον ΣΕΒ Αγγλίας.
Γενικά στην Ευρώπη είναι πολύ αυστηροί -έχω σχηματίσει την εντύπωση- αλλά δεν σου κλείνουν το μαγαζί όπως κάνουν εδώ.
Ο φορολογικός νόμος που έχουμε εδώ είναι πανομοιότυπος με τον Τουρκικό νόμο Σαράτσογλου του 1942.

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 04 Αύγ 2019, 14:33

Εννοώ συγκεκριμένα αν υπάρχει υποχρέωση έκδοσης δελτίου αποστολής ή αν ελέγχονται οι μεταφορές προϊόντων με κάποιον πιο μοντέρνο τρόπο.

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 04 Αύγ 2019, 14:37

ST48410 έγραψε:
04 Αύγ 2019, 14:33
Εννοώ συγκεκριμένα αν υπάρχει υποχρέωση έκδοσης δελτίου αποστολής ή αν ελέγχονται οι μεταφορές προϊόντων με κάποιον πιο μοντέρνο τρόπο.
Κάτι θα υπάρχει αλλά όχι και ζαίοι αδαέδες στο δρόμο να ληστεύουν τους φτωχούς !
Το θέμα είναι ότι η Ε.Ε. μίλαγε για τα σταγονίδια το 1980 -να μην γίνει πραξικόπημα πυτζάμα που θα γινόταν- αλλά γι αυτά δε μιλάει.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 04 Αύγ 2019, 15:25

Nero έγραψε:
02 Αύγ 2019, 21:53
Εικόνα

:g030::g030::g030:
Αυτά τα ξύλο στους φασίστες πάντως εσείς και οι ζαίοι τα δημιουργήσατε. Λουστείτε τα τώρα.
Κοιτάξτε ν' ανοίξετε τα κλειστά επαγγέλματα. ΧΤΕΣ.

Εγώ μια φορά είχα δυο μωρά φωτιά στο πίσω κάθισμα και με σταματάει το ΣΔΟΕ και μου λέει: φίλε, έχεις δ/α για το εμπόρευμα. Φυσικά τους έδειρα.
Σε νιώθω ρε μαν. Εμένα μια φορά με σταματάνε με τρείς πίσω, μου λένε, "δεν έχεις έγγραφα, τεσπα, τρείς δε σου χρειάζονται, θα σου κάνουμε κατάσχεση τη μια να το κλείσουμε". Τους λέω δε θέλω να γίνομαι μοναχοφάης, αλλά χρειάζομαι και τις τρείς. Μπήκα μέσα και την έκανα. :P
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Επαμεινώνδας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Επαμεινώνδας » 04 Αύγ 2019, 16:00

Ο τύπος μάλλον αγανάκτησε με το ύφος τους. Μπορεί να ήθελαν λεφτά οι ίδιοι και γι αυτό να είχαν τέτοιο ύφος.

Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης » 04 Αύγ 2019, 16:02

wooded glade έγραψε:
03 Αύγ 2019, 17:45
:goodpost:
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".

Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic » 04 Αύγ 2019, 20:51

Naida έγραψε:
03 Αύγ 2019, 16:29
Πλάκα κάνεις; Ο έλεγχος που γίνεται είναι ελάχιστος και τα πρόστιμα ελάχιστα.
Κανονικό σκισιμο χρειάζεται στους ελ επαγγελματιες για να μειωθεί η φοροδιαφυγή. Και όχι χαϊδολογήματα.
Και θα κόβω δελτίο αποστολής με εμένα σαν αποστολέα και παραλήπτη όταν θέλω να μετακινήσω κάτι δικό μου; Ή θα πρέπει να πληρώσω μεταφορική για κάτι που μου ανήκει, δεν το εμπορεύομαι και θέλω να το μεταφέρω από χώρο μου σε χώρο μου; Ειλικρινά ρωτάω, αν έχεις να προτείνεις κάτι θα ήθελα να το ακούσω.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών