"έσκυψα να πάρω τα κλειδιά μου"
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- wooded glade
Re: "έσκυψα να πάρω τα κλειδιά μου"
Το ανθρωπάκι το φάγανε οι ζαίοι χωρίς να έχει κάνει τίποτα.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Νομίζω χρειάζεσαι update.wooded glade έγραψε: ↑03 Αύγ 2019, 17:45Το ανθρωπάκι το φάγανε οι ζαίοι χωρίς να έχει κάνει τίποτα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Μοίραζε κάρβουνο σε βιολί χαρακι, και στο όλο τον Νίκ.φωκα, με το αγροτικό του και σε,όλα τα του Ρεθύμνου , άρπα κόλλα δεν ξέρει τη διαφορά πίστωση χρέωση, ένα αρχιδι από ένα κεφτέ, όταν τον τσάκωσαν δεν είδαν ότι ετειθετο θεμΑ με δαυτονε;
- wooded glade
Κάρβουνα κιόλας !
Το μισό Beverly Hills σίγουρα θα έχει αυτός.
αποζαιοποίηση οέο ;
Το μισό Beverly Hills σίγουρα θα έχει αυτός.
αποζαιοποίηση οέο ;
De ja vu Σα να να συλλαμβάνες την φτερου ένα πραγμα
Δεν είναι αχρείαστη μανούρα καθότι μπορείς να ελεγχθείς σχετικά με το αν τα διακινούμενα εμπορεύματα υπάρχουν στον τόπο διακίνησης και προορισμού ή όχι, ανά πάσα στιγμή και ειδικά τη στιγμή της μεταφοράς.Ασέβαστος έγραψε: ↑03 Αύγ 2019, 11:21σε ορισμενες περιπτωσεις, ναι, ειναι. σε αλλες ειναι απλα αχρειαστη γραφειοκρατια, και σε αλλες ενας ακομη τροπος για φοροκλοπη.
π.χ.
εχω μια αποθηκη, περα απο το κεντρικο σημειο πωλησης. το να κοβω δελτια καθε φορα που πηγαινοφερνω κατι, ειναι απλως αχρειαστη μανουρα, δεν μπορω να ζημιωσω την εφορια αν δεν κοβω.
απο την αλλη, κοβωντας δελτιο απο και προς την αποθηκη μου, μπορω να μεταφερω νομιμα οτι θελω , και να τα παραδωσω στον πελατη οπουδηποτε, χωρις τομιλογιο, με μονο κινδυνο να πιαστω εκεινη τη στιγμη, και οχι στη διαδρομη.
Στην άλλη περίπτωση, αν δεν κόψεις δελτίο αποστολής πρέπει να δικαιολογήσεις γιατί λείπουν τα εμπορεύματα από την αποθήκη σου και να αποδείξεις πώς διακινήθηκαν διότι διαφορετικά θεωρείσαι ...μαυραγορίτης.
Τι γίνεται έξω, ξέρουμε;
- wooded glade
Δύσκολο να βρεις στοιχεία από απλούς χρήστες του διαδικτύου.
Ρώταγα έναν και μου έλεγε μα μου σου και στο τέλος μου τα γύρισε ότι αυτός είναι συνταξιούχος στρατιωτικός και δεν έχει μεγάλη σύνταξη. Ο καθένας λέει τα δικά του.
Ένας άλλος φίλος έβγαλε ένα περιοδικό SUDOKU στα Γερμανικά και μετά από τρεις εβδομάδες του το μάζεψαν και του είπαν αν θες να παραμένει στα περίπτερα παραπάνω ξαναπλήρω. Δεν έβγαινε και το έκλεισε.
Πάντως στην Αγγλία ισχύει το σύστημα "pay as you earn" ξεκινώντας από μικροποσά για τους μικρούς επαγγελματίες και καταλήγοντας στον ΣΕΒ Αγγλίας.
Γενικά στην Ευρώπη είναι πολύ αυστηροί -έχω σχηματίσει την εντύπωση- αλλά δεν σου κλείνουν το μαγαζί όπως κάνουν εδώ.
Ο φορολογικός νόμος που έχουμε εδώ είναι πανομοιότυπος με τον Τουρκικό νόμο Σαράτσογλου του 1942.
Εννοώ συγκεκριμένα αν υπάρχει υποχρέωση έκδοσης δελτίου αποστολής ή αν ελέγχονται οι μεταφορές προϊόντων με κάποιον πιο μοντέρνο τρόπο.
- wooded glade
Κάτι θα υπάρχει αλλά όχι και ζαίοι αδαέδες στο δρόμο να ληστεύουν τους φτωχούς !
Το θέμα είναι ότι η Ε.Ε. μίλαγε για τα σταγονίδια το 1980 -να μην γίνει πραξικόπημα πυτζάμα που θα γινόταν- αλλά γι αυτά δε μιλάει.
Αυτά τα ξύλο στους φασίστες πάντως εσείς και οι ζαίοι τα δημιουργήσατε. Λουστείτε τα τώρα.
Κοιτάξτε ν' ανοίξετε τα κλειστά επαγγέλματα. ΧΤΕΣ.
Σε νιώθω ρε μαν. Εμένα μια φορά με σταματάνε με τρείς πίσω, μου λένε, "δεν έχεις έγγραφα, τεσπα, τρείς δε σου χρειάζονται, θα σου κάνουμε κατάσχεση τη μια να το κλείσουμε". Τους λέω δε θέλω να γίνομαι μοναχοφάης, αλλά χρειάζομαι και τις τρείς. Μπήκα μέσα και την έκανα.Εγώ μια φορά είχα δυο μωρά φωτιά στο πίσω κάθισμα και με σταματάει το ΣΔΟΕ και μου λέει: φίλε, έχεις δ/α για το εμπόρευμα. Φυσικά τους έδειρα.

-
Ο τύπος μάλλον αγανάκτησε με το ύφος τους. Μπορεί να ήθελαν λεφτά οι ίδιοι και γι αυτό να είχαν τέτοιο ύφος.
wooded glade έγραψε: ↑03 Αύγ 2019, 17:45Το ανθρωπάκι το φάγανε οι ζαίοι χωρίς να έχει κάνει τίποτα.

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Και θα κόβω δελτίο αποστολής με εμένα σαν αποστολέα και παραλήπτη όταν θέλω να μετακινήσω κάτι δικό μου; Ή θα πρέπει να πληρώσω μεταφορική για κάτι που μου ανήκει, δεν το εμπορεύομαι και θέλω να το μεταφέρω από χώρο μου σε χώρο μου; Ειλικρινά ρωτάω, αν έχεις να προτείνεις κάτι θα ήθελα να το ακούσω.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση που μπορώ να βρω σπασμένα κλειδιά για σελίδες ?
από jackie Daniels » 15 Φεβ 2025, 18:10 » σε Πληροφορική - 7 Απαντήσεις
- 335 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah
17 Φεβ 2025, 10:24
-
-
-
Νέα δημοσίευση Προβάδισμα Χάρις έναντι Τραμπ σε πολιτειες-κλειδια
από Philip Mortimer » 18 Αύγ 2024, 15:36 » σε Διεθνής πολιτική - 24 Απαντήσεις
- 1019 Προβολές
-