όχι
αν απαγορεύονταν τα όπλα δεν θα είχε τη δυνατότητα να τραβήξει όπλο στον εργαζόμενό του ...oh wait!
όχι
Και τώρα απαγορεύονται τα όπλα, το θέμα είναι ότι άμα θες να βρεις όπλο, βρίσκεις (ειδικά στην Κρήτη).ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑08 Αύγ 2019, 12:11...αν απαγορεύονταν τα όπλα δεν θα είχε τη δυνατότητα να τραβήξει όπλο στον εργαζόμενό του ...oh wait!
Πρώτα τσεκάρουμε πόσο ζαίος (ή κοθμούνι) είναι το αφεντικό, μετά όλα τα άλλα.alexandroso έγραψε: ↑07 Αύγ 2019, 15:16Τσου. Πρώτα ξεκινάμε με το ότι είναι ψέμα. Μετά, κι αφού αποδειχθεί τελικά ότι πράγματι κάτι έγινε, θα μπουν οι επιστήμονες της αυτοδικίας.
Ο Γκέοργκ γι αυτό βάζει μπροστά τα πιο ηλίθια και ασταθή επιχειρήματα, κανείς δεν αγαπάει την Πατρίδα μας όσο Αυτός.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑08 Αύγ 2019, 12:11όχι
αν απαγορεύονταν τα όπλα δεν θα είχε τη δυνατότητα να τραβήξει όπλο στον εργαζόμενό του ...oh wait!
Αρα ας εχει πρόσβαση σε οπλα ο καθε οργανωμένος οπαδός, ο βλαχοπαππους που γουσταρει μπαλοθιές, ο κρυφοπρεζακιας, ο κάθε καφετί ναζι, ο μπραβος κτλ κτλ.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑08 Αύγ 2019, 12:11όχι
ότι και καλά τώρα που απαγορεύονται δεν έχουν όλοι αυτοί εΓιωργης έγραψε: ↑08 Αύγ 2019, 13:49Αρα ας εχει πρόσβαση σε οπλα ο καθε οργανωμένος οπαδός, ο βλαχοπαππους που γουσταρει μπαλοθιές, ο κρυφοπρεζακιας, ο κάθε καφετί ναζι, ο μπραβος κτλ κτλ.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑08 Αύγ 2019, 12:11όχι
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑08 Αύγ 2019, 11:53Ναι καλό μου, βλέπω πόσο ΔΕΝ ασχολείσαι με τις ψυχοσυνθέσεις των άλλων.stavmanr έγραψε: ↑08 Αύγ 2019, 11:47Εξαρτάται από την ιδεολογία του επιχειρηματία.
Αν πχ. είναι κάποιος που θεωρεί ότι ο εργαζόμενος είναι κλέφτης και παράσιτο στην οικογενειακή του γαλήνη, τότε προφανώς έχεις να κάνεις με τέτοια περίπτωση.
Εγώ, επειδή δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με την ψυχοσύνθεση κάθε περίπτωσης, όπως και τη δική σου ή του Χαΐνη που ρέπετε μόνιμα υπέρ της οπλοχρησίας, θα σου γράψω μόνο ότι δεν είναι καλό να απειλείς με όπλο οποιονδήποτε.
Σε κάθε περίπτωση, δεν έχω κανένα πρόβλημα να ασχοληθώ κι εγώ με τη δική σου.
Αν θες να παίξουμε το παιχνιδάκι των ψυχογραφημάτων, δηλώνω παρούσα από τώρα.
Η πρόσκληση ισχύει και για όποιον άλλο εξυπνάκια θέλει να συμμετάσχει.
Ορέστης 35 έγραψε: ↑11 Αύγ 2019, 09:31Εσεις νομιζετε οτι μια ζωη καθομαι και διασκεδαζω. Στα καλοκαιρια που δεν εζησα.
αυτοι εχουν ετσι κι αλλιως, για τους αλλους λεμε.Γιωργης έγραψε: ↑08 Αύγ 2019, 13:49Αρα ας εχει πρόσβαση σε οπλα ο καθε οργανωμένος οπαδός, ο βλαχοπαππους που γουσταρει μπαλοθιές, ο κρυφοπρεζακιας, ο κάθε καφετί ναζι, ο μπραβος κτλ κτλ.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑08 Αύγ 2019, 12:11όχι
Ναι.
Εκτος ΕΕ ομως. Δεν θα την πληρωσει ο λευκός ευρωπαιος επειδη καποιοι γουσταρουν ορθόδοξο χαλιφατο.
Ορέστης 35 έγραψε: ↑11 Αύγ 2019, 09:31Εσεις νομιζετε οτι μια ζωη καθομαι και διασκεδαζω. Στα καλοκαιρια που δεν εζησα.
Συνεχίζεις να γράφεις αστήρικτες ανοησίες γιατί δεν ξέρεις τις απόψεις μου για την οπλοχρησία.stavmanr έγραψε: ↑08 Αύγ 2019, 11:59Πότε ασχολήθηκα;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑08 Αύγ 2019, 11:53Ναι καλό μου, βλέπω πόσο ΔΕΝ ασχολείσαι με τις ψυχοσυνθέσεις των άλλων.stavmanr έγραψε: ↑08 Αύγ 2019, 11:47
Εξαρτάται από την ιδεολογία του επιχειρηματία.
Αν πχ. είναι κάποιος που θεωρεί ότι ο εργαζόμενος είναι κλέφτης και παράσιτο στην οικογενειακή του γαλήνη, τότε προφανώς έχεις να κάνεις με τέτοια περίπτωση.
Εγώ, επειδή δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με την ψυχοσύνθεση κάθε περίπτωσης, όπως και τη δική σου ή του Χαΐνη που ρέπετε μόνιμα υπέρ της οπλοχρησίας, θα σου γράψω μόνο ότι δεν είναι καλό να απειλείς με όπλο οποιονδήποτε.
Το γεγονός ότι ρέπεις μόνιμα προς την οπλοχρησία είναι ένα γεγονός που φροντίζεις να καταγράφεται διαρκώς στο φόρουμ σε κάθε συζήτηση που αφορά κουμπούρια.
Ο Χαΐνης δε, όχι μόνο το καταγράφει, αλλά φροντίζει να το συνοδεύει και με βρισιές προφανώς για να γίνει πιο ...εντυπωσιακό στα μάτια του.
Επομένως, μη μου γράφεις για ψυχογραφήματα και άλλα φαιδρά. Μιλάμε για καταγεγραμμένες απόψεις. Επαναλαμβανόμενα καταγεγραμμένες.
Τέλος, πρέπει να γίνει κατανοητό ότι υποστηρίζετε απόψεις περί παράνομων πράξεων, αφού σύμφωνα με το ελληνικό δίκαιο η οπλοχρησία και οπλοκατοχή είναι γενικά παράνομες, εκτός ειδικών περιπτώσεων και για πολύ ειδικές χρήσεις, με πολύ ειδικές συνθήκες διατήρησης του οπλισμού σε κλειδωμένα και μη προσβάσιμα μέρη.
Το βασικό πρόβλημα με εσένα είναι ότι τα γράφεις όλα λάθος στις συγκεκριμένες θεματολογίες.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑09 Αύγ 2019, 09:24Συνεχίζεις να γράφεις αστήρικτες ανοησίες γιατί δεν ξέρεις τις απόψεις μου για την οπλοχρησία.stavmanr έγραψε: ↑08 Αύγ 2019, 11:59Πότε ασχολήθηκα;
Το γεγονός ότι ρέπεις μόνιμα προς την οπλοχρησία είναι ένα γεγονός που φροντίζεις να καταγράφεται διαρκώς στο φόρουμ σε κάθε συζήτηση που αφορά κουμπούρια.
Ο Χαΐνης δε, όχι μόνο το καταγράφει, αλλά φροντίζει να το συνοδεύει και με βρισιές προφανώς για να γίνει πιο ...εντυπωσιακό στα μάτια του.
Επομένως, μη μου γράφεις για ψυχογραφήματα και άλλα φαιδρά. Μιλάμε για καταγεγραμμένες απόψεις. Επαναλαμβανόμενα καταγεγραμμένες.
Τέλος, πρέπει να γίνει κατανοητό ότι υποστηρίζετε απόψεις περί παράνομων πράξεων, αφού σύμφωνα με το ελληνικό δίκαιο η οπλοχρησία και οπλοκατοχή είναι γενικά παράνομες, εκτός ειδικών περιπτώσεων και για πολύ ειδικές χρήσεις, με πολύ ειδικές συνθήκες διατήρησης του οπλισμού σε κλειδωμένα και μη προσβάσιμα μέρη.
Ούτως ή άλλως, το βασικό σου πρόβλημα δεν είναι το όπλο αλλά η άποψη μου για τα δικαιώματα ενός ληστή που απειλεί εμένα ή την οικογένεια μου μέσα στον προσωπικό μου χώρο.
Μα ούτως ή άλλως δεν έχω όπλο.stavmanr έγραψε: ↑09 Αύγ 2019, 09:46Το βασικό πρόβλημα με εσένα είναι ότι τα γράφεις όλα λάθος στις συγκεκριμένες θεματολογίες.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑09 Αύγ 2019, 09:24Συνεχίζεις να γράφεις αστήρικτες ανοησίες γιατί δεν ξέρεις τις απόψεις μου για την οπλοχρησία.stavmanr έγραψε: ↑08 Αύγ 2019, 11:59
Πότε ασχολήθηκα;
Ούτως ή άλλως, το βασικό σου πρόβλημα δεν είναι το όπλο αλλά η άποψη μου για τα δικαιώματα ενός ληστή που απειλεί εμένα ή την οικογένεια μου μέσα στον προσωπικό μου χώρο.
Όλα είναι γραμμένα στα αντίστοιχα νήματα.
Δεν υπηρετείς την οικογένειά σου υποστηρίζοντας οπλοκατοχή και οπλοχρησία. Το αντίθετο.