Καταγγελία για εστιάτορα στην Κρήτη: Απείλησε με όπλο εργαζόμενο που ζήτησε τα ένσημά του

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Re: Καταγγελία για εστιάτορα στην Κρήτη: Απείλησε με όπλο εργαζόμενο που ζήτησε τα ένσημά του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 08 Αύγ 2019, 12:11

Γιωργης έγραψε:
07 Αύγ 2019, 15:20
Αν επιτρεποταν στον εργαζομενο να κυκλοφορει με ενα φ-16 η αεροπλανοφόρο δεν θα ειχε συμβει αυτο.
Μας στερουν το δικαιωμα στην αυτοάμυνα, αυτη ειναι η "Δημοκρατία" τους.
όχι
αν απαγορεύονταν τα όπλα δεν θα είχε τη δυνατότητα να τραβήξει όπλο στον εργαζόμενό του ...oh wait!
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης

Άβαταρ μέλους
Ηράκλειτος

Re: Καταγγελία για εστιάτορα στην Κρήτη: Απείλησε με όπλο εργαζόμενο που ζήτησε τα ένσημά του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ηράκλειτος » 08 Αύγ 2019, 12:25

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
08 Αύγ 2019, 12:11
...αν απαγορεύονταν τα όπλα δεν θα είχε τη δυνατότητα να τραβήξει όπλο στον εργαζόμενό του ...oh wait!
Και τώρα απαγορεύονται τα όπλα, το θέμα είναι ότι άμα θες να βρεις όπλο, βρίσκεις (ειδικά στην Κρήτη).
God.exe is missing. Universe will restart.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 08 Αύγ 2019, 13:29

alexandroso έγραψε:
07 Αύγ 2019, 15:16
stavmanr έγραψε:
07 Αύγ 2019, 15:13
Ωχ, κι άλλο θέμα με κουμπούρια.
Περιμένουμε αντίλογο από Γαλή και Χαΐνη που είναι φιλοκουμπουριάρηδες.
Τσου. Πρώτα ξεκινάμε με το ότι είναι ψέμα. Μετά, κι αφού αποδειχθεί τελικά ότι πράγματι κάτι έγινε, θα μπουν οι επιστήμονες της αυτοδικίας.
Πρώτα τσεκάρουμε πόσο ζαίος (ή κοθμούνι) είναι το αφεντικό, μετά όλα τα άλλα.

Λείπεις κάποιο καιρό και έχουμε τροποποιήσει λίγο τον αλγόριθμο γιατί έχουν να πάρουν φίρμγουερ απντέηντ από το 17, προσαρμοζόμαστε, κάνουμε ότι μπορούμε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 08 Αύγ 2019, 13:31

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
Γιωργης έγραψε:
Αν επιτρεποταν στον εργαζομενο να κυκλοφορει με ενα φ-16 η αεροπλανοφόρο δεν θα ειχε συμβει αυτο.
όχι
αν απαγορεύονταν τα όπλα δεν θα είχε τη δυνατότητα να τραβήξει όπλο στον εργαζόμενό του ...oh wait!
Ο Γκέοργκ γι αυτό βάζει μπροστά τα πιο ηλίθια και ασταθή επιχειρήματα, κανείς δεν αγαπάει την Πατρίδα μας όσο Αυτός.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Γιωργης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιωργης » 08 Αύγ 2019, 13:49

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
Γιωργης έγραψε:
όχι
Αρα ας εχει πρόσβαση σε οπλα ο καθε οργανωμένος οπαδός, ο βλαχοπαππους που γουσταρει μπαλοθιές, ο κρυφοπρεζακιας, ο κάθε καφετί ναζι, ο μπραβος κτλ κτλ.

Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 08 Αύγ 2019, 13:52

Γιωργης έγραψε:
08 Αύγ 2019, 13:49
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
Γιωργης έγραψε:
όχι
Αρα ας εχει πρόσβαση σε οπλα ο καθε οργανωμένος οπαδός, ο βλαχοπαππους που γουσταρει μπαλοθιές, ο κρυφοπρεζακιας, ο κάθε καφετί ναζι, ο μπραβος κτλ κτλ.
ότι και καλά τώρα που απαγορεύονται δεν έχουν όλοι αυτοί ε
Τζίμης Πανούσης

Γιωργης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιωργης » 08 Αύγ 2019, 13:59

Ε ναι αφου δε δουλευει ο νομος στην ελλαδα ας χρεωθει και ο καθένας απο ενα μ-16

Άβαταρ μέλους
ροδες united
Phorum.gr user: Γενική Γραμματεία Κλωνοποιίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ροδες united » 08 Αύγ 2019, 14:24

ΓΑΛΗ έγραψε:
08 Αύγ 2019, 11:53
stavmanr έγραψε:
08 Αύγ 2019, 11:47
ΓΑΛΗ έγραψε:
08 Αύγ 2019, 11:36

Είναι το ίδιο να απειλείς με όπλο έναν ληστή που μπήκε στο χώρο σου με το να απειλείς έναν εργαζόμενο;
Εξαρτάται από την ιδεολογία του επιχειρηματία.
Αν πχ. είναι κάποιος που θεωρεί ότι ο εργαζόμενος είναι κλέφτης και παράσιτο στην οικογενειακή του γαλήνη, τότε προφανώς έχεις να κάνεις με τέτοια περίπτωση.

Εγώ, επειδή δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με την ψυχοσύνθεση κάθε περίπτωσης, όπως και τη δική σου ή του Χαΐνη που ρέπετε μόνιμα υπέρ της οπλοχρησίας, θα σου γράψω μόνο ότι δεν είναι καλό να απειλείς με όπλο οποιονδήποτε.
Ναι καλό μου, βλέπω πόσο ΔΕΝ ασχολείσαι με τις ψυχοσυνθέσεις των άλλων. :lol:

Σε κάθε περίπτωση, δεν έχω κανένα πρόβλημα να ασχοληθώ κι εγώ με τη δική σου.
Αν θες να παίξουμε το παιχνιδάκι των ψυχογραφημάτων, δηλώνω παρούσα από τώρα.

Η πρόσκληση ισχύει και για όποιον άλλο εξυπνάκια θέλει να συμμετάσχει.

Παρών
Ορέστης 35 έγραψε:
11 Αύγ 2019, 09:31
Εσεις νομιζετε οτι μια ζωη καθομαι και διασκεδαζω. Στα καλοκαιρια που δεν εζησα.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 08 Αύγ 2019, 17:33

Γιωργης έγραψε:
08 Αύγ 2019, 13:49
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
Γιωργης έγραψε:
όχι
αυτοι εχουν ετσι κι αλλιως, για τους αλλους λεμε.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 08 Αύγ 2019, 17:41

Γιωργης έγραψε:
08 Αύγ 2019, 13:59
Ε ναι αφου δε δουλευει ο νομος στην ελλαδα ας χρεωθει και ο καθένας απο ενα μ-16
Ναι.
Τζίμης Πανούσης

Γιωργης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιωργης » 08 Αύγ 2019, 18:14

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
08 Αύγ 2019, 17:41
Γιωργης έγραψε:
Ναι.
Εκτος ΕΕ ομως. Δεν θα την πληρωσει ο λευκός ευρωπαιος επειδη καποιοι γουσταρουν ορθόδοξο χαλιφατο.

Άβαταρ μέλους
ροδες united
Phorum.gr user: Γενική Γραμματεία Κλωνοποιίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ροδες united » 08 Αύγ 2019, 18:43

:smt005:
Γιωργης έγραψε:
08 Αύγ 2019, 18:14
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
08 Αύγ 2019, 17:41
Γιωργης έγραψε:
Ναι.
Εκτος ΕΕ ομως. Δεν θα την πληρωσει ο λευκός ευρωπαιος επειδη καποιοι γουσταρουν ορθόδοξο χαλιφατο.
Ορέστης 35 έγραψε:
11 Αύγ 2019, 09:31
Εσεις νομιζετε οτι μια ζωη καθομαι και διασκεδαζω. Στα καλοκαιρια που δεν εζησα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 09 Αύγ 2019, 09:24

stavmanr έγραψε:
08 Αύγ 2019, 11:59
ΓΑΛΗ έγραψε:
stavmanr έγραψε:
08 Αύγ 2019, 11:47

Εξαρτάται από την ιδεολογία του επιχειρηματία.
Αν πχ. είναι κάποιος που θεωρεί ότι ο εργαζόμενος είναι κλέφτης και παράσιτο στην οικογενειακή του γαλήνη, τότε προφανώς έχεις να κάνεις με τέτοια περίπτωση.

Εγώ, επειδή δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με την ψυχοσύνθεση κάθε περίπτωσης, όπως και τη δική σου ή του Χαΐνη που ρέπετε μόνιμα υπέρ της οπλοχρησίας, θα σου γράψω μόνο ότι δεν είναι καλό να απειλείς με όπλο οποιονδήποτε.
Πότε ασχολήθηκα; :smt017
Το γεγονός ότι ρέπεις μόνιμα προς την οπλοχρησία είναι ένα γεγονός που φροντίζεις να καταγράφεται διαρκώς στο φόρουμ σε κάθε συζήτηση που αφορά κουμπούρια.
Ο Χαΐνης δε, όχι μόνο το καταγράφει, αλλά φροντίζει να το συνοδεύει και με βρισιές προφανώς για να γίνει πιο ...εντυπωσιακό στα μάτια του.

Επομένως, μη μου γράφεις για ψυχογραφήματα και άλλα φαιδρά. Μιλάμε για καταγεγραμμένες απόψεις. Επαναλαμβανόμενα καταγεγραμμένες.

Τέλος, πρέπει να γίνει κατανοητό ότι υποστηρίζετε απόψεις περί παράνομων πράξεων, αφού σύμφωνα με το ελληνικό δίκαιο η οπλοχρησία και οπλοκατοχή είναι γενικά παράνομες, εκτός ειδικών περιπτώσεων και για πολύ ειδικές χρήσεις, με πολύ ειδικές συνθήκες διατήρησης του οπλισμού σε κλειδωμένα και μη προσβάσιμα μέρη.
Συνεχίζεις να γράφεις αστήρικτες ανοησίες γιατί δεν ξέρεις τις απόψεις μου για την οπλοχρησία.

Ούτως ή άλλως, το βασικό σου πρόβλημα δεν είναι το όπλο αλλά η άποψη μου για τα δικαιώματα ενός ληστή που απειλεί εμένα ή την οικογένεια μου μέσα στον προσωπικό μου χώρο.
Ε, όπως και να το κάνουμε, δήλωσα ήδη ότι δεν είναι η πρώτιστη προτεραιότητα μου η αξιοπρέπεια, η σωματική ακεραιότητα και τα ανθρώπινα δικαιώματα του συγκεκριμένου τύπου, ούτε μ' ενδιαφέρει να εξαντλήσω όλες τις εναλλακτικές περιπτώσεις αντιμετώπισης.
Και φυσικά, ο τραυματισμός ενός εισβολέα μπορεί να επιτευχθεί και με άλλους τρόπους εκτός των πυροβόλων όπλων.

Οπότε, το πρόβλημα σου δεν είναι η οπλοχρησία αλλά η συγκεκριμένη αντίληψη για την άμυνα, έτσι δεν είναι;
Ε, βάλε την και αυτήν στο πλαίσιο της ανεκτής χιλιοτραγουδισμένης και ανεκτής αντιβίας και κλείνουμε.
Κι έλα μετά να μου πεις για απόψεις που υποστηρίζουν παράνομες πράξεις και τη γενική αντιμετώπιση τους από όσους ευαισθητοποιημένους κλαίγονται για την βαρβαρότητα της ελληνικής κενωνίας. :lol:

Γενικώς, από τη μία ο μπλάκι από την άλλη ο σταβ, έχουμε πήξει στους φορουμικούς τσουκαλοδημητράδες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 09 Αύγ 2019, 09:46

ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Αύγ 2019, 09:24
stavmanr έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:

Το γεγονός ότι ρέπεις μόνιμα προς την οπλοχρησία είναι ένα γεγονός που φροντίζεις να καταγράφεται διαρκώς στο φόρουμ σε κάθε συζήτηση που αφορά κουμπούρια.
Ο Χαΐνης δε, όχι μόνο το καταγράφει, αλλά φροντίζει να το συνοδεύει και με βρισιές προφανώς για να γίνει πιο ...εντυπωσιακό στα μάτια του.

Επομένως, μη μου γράφεις για ψυχογραφήματα και άλλα φαιδρά. Μιλάμε για καταγεγραμμένες απόψεις. Επαναλαμβανόμενα καταγεγραμμένες.

Τέλος, πρέπει να γίνει κατανοητό ότι υποστηρίζετε απόψεις περί παράνομων πράξεων, αφού σύμφωνα με το ελληνικό δίκαιο η οπλοχρησία και οπλοκατοχή είναι γενικά παράνομες, εκτός ειδικών περιπτώσεων και για πολύ ειδικές χρήσεις, με πολύ ειδικές συνθήκες διατήρησης του οπλισμού σε κλειδωμένα και μη προσβάσιμα μέρη.
Συνεχίζεις να γράφεις αστήρικτες ανοησίες γιατί δεν ξέρεις τις απόψεις μου για την οπλοχρησία.

Ούτως ή άλλως, το βασικό σου πρόβλημα δεν είναι το όπλο αλλά η άποψη μου για τα δικαιώματα ενός ληστή που απειλεί εμένα ή την οικογένεια μου μέσα στον προσωπικό μου χώρο.
Το βασικό πρόβλημα με εσένα είναι ότι τα γράφεις όλα λάθος στις συγκεκριμένες θεματολογίες.
Όλα είναι γραμμένα στα αντίστοιχα νήματα.

Δεν υπηρετείς την οικογένειά σου υποστηρίζοντας οπλοκατοχή και οπλοχρησία. Το αντίθετο.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 09 Αύγ 2019, 09:59

stavmanr έγραψε:
09 Αύγ 2019, 09:46
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Αύγ 2019, 09:24
stavmanr έγραψε:

Το βασικό πρόβλημα με εσένα είναι ότι τα γράφεις όλα λάθος στις συγκεκριμένες θεματολογίες.
Όλα είναι γραμμένα στα αντίστοιχα νήματα.

Δεν υπηρετείς την οικογένειά σου υποστηρίζοντας οπλοκατοχή και οπλοχρησία. Το αντίθετο.
Μα ούτως ή άλλως δεν έχω όπλο.
Αλλά υπάρχουν κι άλλοι τρόποι (αν υπάρχει φυσικά η δυνατότητα ή ο χρόνος για αντίδραση).

Οπότε, όπως έγραψα και πιο πάνω, το θέμα δεν είναι η οπλοχρησία αλλά η αδιαφορία για τη διαφύλαξη της σωματικής ακεραιότητας του ληστή.

Αυτή είναι η άποψη που ενοχλεί, έτσι δεν είναι;

Η οπλοχρησία είναι το πρόσχημα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών